Beursbox Nieuwsbrief Uitdaging

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uitdaging
Date: January 13th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 13 januari 2020
 
 

AEX: 610,43  Dow Jones: 28.867  EURUSD: 1,112

Bitcoin: 7.281  Goud: 1,554.3

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan een stukje van uw inkomen genereren.

Kijk hier voor een fantastische manier om uw geld voor u te laten werken. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Laatste week: Handelen in crypto futures

Crypto Futures rapport
Risico: volledig verlies
Kans: inleg maal honderd. Iets voor u misschien?
Lees dan ons Crypto Futures Rapport…

Ik wil meer weten
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/01 7:00

  • De werkloosheid in de VS ligt officieel op 3,5%. Ik zeg officieel, want mensen die langer werkloos zijn dan de uitkering duurt, die vormen geen deel meer van de statistiek. Vooral onder de armere bevolkingsgroepen is de werkloosheid zeer hoog. Dat is niet nieuw, dat is al meer dan 20 jaar het geval. Die mensen komen nooit meer aan het werk en leven in de marge van de maatschappij. Ze maken geen deel meer uit van de cijfers die gepubliceerd worden.
  • Meer statistiek leugens... Men houdt in de VS goed bij hoeveel bedrijven sluiten, maar ze schatten nog altijd in dat er dan net zoveel bedrijven open gaan. Dat is echter al jaren niet meer het geval en zo nu en dan worden daarop aanpassingen gedaan. Recent zelfs de grootste ooit, waarbij 500.000 zogenaamde banen geschrapt werden.
  • Er komen veranderingen bij de Nederlandse belastingdienst nadat gebleken is dat de werkhouding van die dienst bijzonder bevolking onvriendelijk was geworden. De belastingdienst gaat in drie stukken geknipt worden, ieder onder een eigen leiding.
  • Een meevaller voor Trump... De Iraanse overheid ligt in eigen land onder vuur omdat ze drie dagen lang gelogen heeft over de reden van het neerstorten van de Oekraïense Boeing. Dit leidt de aandacht af van wraak richting de VS.

 
 

Ik zou niet tegen hem durven wedden! (Jack Hoogland)

13/01 7:18

Het nieuwe jaar is nu meer dan een week oud en het lijkt er sterk op dat beleggers nog steeds geen vuiltje aan de lucht zien. Wie echter maar een klein beetje oplet, ziet dat de tekenen aan de wand steeds duidelijker worden.

Amerikaanse CFO's zijn bijvoorbeeld juist pessimistisch over de economie. Zie onderstaande tweet. 82% van hen is van plan om bedrijfsuitgaven dit jaar terug te schroeven én om hun personeelsbestand in te krimpen.

Als grote bedrijven hun hand op de knip houden, dan heeft dat consequenties voor de werknemers. Maar óók voor veel kleinere bedrijven wiens winst (deels) afhankelijk is van die grote bedrijven.

Daarnaast zien we in onderstaande tweet dat het aantal continuing jobless claims, ofwel mensen die na werkloos worden niet direct een nieuwe baan vinden, nu wel héél sterk aan het stijgen is.

Voeg bovenstaande ontwikkelingen samen en je kunt er rustig vanuit gaan dat een recessie op komst is. 

Centrale bankiers geven zelf aan dat hun traditionele instrumenten bij de komende recessie onvoldoende zijn om de economie te stimuleren. Meer radicale maatregelen zullen nodig zijn om de consument tijdens een recessie weer moed te geven. Zie onderstaande tweet.

Een gerespecteerd tijdschrift als The Economist pleit ervoor om geprint geld uit te delen aan de bevolking.

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Bronze VIP level (Tom Lassing)

13/01 7:43

Ik heb bij Neo Finance het Bronze VIP level bereikt. Daar hoef je niets anders voor te doen dan meer dan 5.000 euro te investeren in leningen. (Niet alleen overmaken, maar de leningen moeten ook echt verstrekt zijn.)
Wat schiet je dan op met de status van Bronze level?
Het verschil is dat je bij leningen waarop niet meer afbetaald wordt een iets betere aanbodprijs krijgt als je die lening wilt verkopen. Iets wat me gelukkig nog niet overkomen is.
Neo Finance wil daarmee deelnemers aanmoedigen die slechte leningen af te stoten, zodat ze die volledig aan het incassobureau kunnen overdragen. Dat zal ongetwijfeld voor hen de nodige administratieve kosten schelen.
Verder krijg ik nu nog iets meer gegevens over de leningnemers. Daarmee kan ik nog verder verfijnen aan wie ik al dan niet leningen wil verstrekken. Echt veel heeft het niet om het lijf, maar het is een aardig idee dat ze grotere klanten belonen voor het vertrouwen.
Persoonlijk denk ik niet dat ik iets ga veranderen aan mijn automatische instellingen.
Zodra ik ooit 15.000 euro in leningen ingezet heb, krijg ik de Silver VIP status. Die geeft nog ook weer enkele extra privileges. Ik moet nu dus 10.000 euro inzetten om zo ver te komen. In mijn geval 400 leningen. Dat gaat dus nog in ieder geval een maand of vier duren, als ik ondertussen genoeg geld op de rekening blijf storten.
Ik probeer nu steeds de te verstrekken leningen zo voor te blijven dat er niet te veel ongebruikt geld op de Neo Finance rekening staat. Aan de andere kant wil ik wel graag blijvend nieuwe leningen kunnen verstrekken.

Les meer over deze opzet
 
 
 

Uitdaging (Douwe Westervaarder)

13/01 8:11

Als Matching Capital financieren we graag projecten met een gezond huurrendement. Een uitdaging is dat de huizenprijzen de laatste jaren sterk gestegen zijn. Er hier lijkt nog geen einde aan te komen. Dat is niet alleen lastig voor mensen die een woning willen kopen. Het is als woningbelegger ook moeilijk om een aantrekkelijk huurrendement te maken. Daardoor is het niet altijd mogelijk om 6 tot 7% rente te bieden.

Projecten met gezonde huurinkomsten zijn “crisisbestendig”. Stel, de prijzen gaan een keer fors zakken. Dan is er niks aan de hand zolang er een goed huurrendement is. De rente kan gewoon aan u worden uitgekeerd. Dus: we houden van verhuurde woningen. Het tekort aan betaalbare woningen in Nederland is enorm, en dat zal voorlopig zo blijven. Er zijn daarom voldoende huurders.

Lees hier verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Mag ik hier filmen? (Tom Lassing)

13/01 8:41

We zien en horen de laatste tijd veel meer over de wel of geen toestemming die je moet hebben om personen te fotograferen en filmen.
Ik ben er eens voor gaan zitten en heb mijn interpretatie van de regelgeving opgetekend.
Ik maakte namelijk recent een groepsfoto en achteraf kwam één van die mensen naar me toe met de mededeling dat ze niet wilde dat ik de foto zou publiceren.
Waarom dacht je dat ik de foto gemaakt had dan?
Hoe dom kan je zijn dat je klaar gaat staan voor een foto, terwijl je niet op de foto gezet wilt worden?
Wat moest ik daar dan mee doen?

U leest het hier
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU in de voorverkoop en ontvang 20 december als eerste het boek op de mat. Tijdelijk het e-book, het audioboek en de online training GRATIS. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd