Beursbox Nieuwsbrief Zullen we de hypotheek aflossen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zullen we de hypotheek aflossen
Date: January 14th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 14 januari 2020
 
 

AEX: 608,9 - Dow Jones: 28.862 - EUR/USD: 1,114

Bitcoin: 7.616 - Goud: 1,539.58

 
 
 
 

Een nieuw jaar, doe eens iets anders

Deed u al eens in een crowdfunding opzet mee? Deze opzet kan u reëel een netto opbrengst van 10%+ per jaar opleveren. U bepaalt zelf uw risico. Ik leg zelf 25 euro per lening in en heb nu >200+ leningen van maximaal 25 euro voorzien. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) (Simpele aanmeldingsprocedure, interessante beleggingsmogelijkheid, zeer aanbevolen.)

Heb nu ook eigen site gemaakt. Bezoek deze nu. 5 feb 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Prachtig rente rendement

Uw spaargeld levert u bij ABNAMRO letterlijk niets meer op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/01 7:00

  • Heb je interesse in een gegarandeerde 8% rendement en heb je tussen de 10K en 25K beschikbaar, mail me dan even. Een partner zoekt nog in totaal 25K waarop 8% rente gegeven kan worden. (tom @ lassing. nl)
  • De volgende aanvaring tussen China en de VS zit er al aan te komen. China koopt namelijk Iraanse olie en dat zint de Amerikanen niet. De VS wil daarop China weer nieuwe sancties opleggen waarna heel het sanctiefeest opnieuw kan beginnen. Soms denk ik dat ze bewust blijven aansturen op constante spanningen.
  • TerraForm aandeelhouders zagen gisteren een meevaller. Er werd een bod op de aandelen gedaan. Dat was geeft een 11% premie boven de beursslotkoers van afgelopen vrijdag.
  • Tesla is nu het duurste automerk ooit gemeten naar beurswaarde. Nu is dat uiteraard niet eerlijk ten opzichte van Ford 100 jaar geleden, maar op dit moment is Tesla 94 miljard waard. Gisteren steeg de koers van het aandeel bijna 9,8%!
  • Een Amerikaanse waterbedrijf is overgenomen met een premie van 26%. De overname van Primo Water door Cott Corp vindt plaats in cash en aandelen.
  • Het Amerikaanse begrotingstekort is weer boven de 1 biljoen gekomen. De vorige keer dat het gebeurde zaten we midden in een wereldwijde crisis.
  • Volgens de VS is China ineens geen valuta manipulator meer. Er is niets veranderd, dus blijkbaar waren ze het dan voorheen ook niet, of de VS is nu aan het liegen. Zeg het maar. Morgen moet het handelsakkoord getekend worden. 100% kans dat de mededeling daar mee te maken heeft.
  • Takeaway zag de orders in het vierde kwartaal met 56% toenemen. In Duitsland steeg de orderhoeveelheid zelfs met 137%.

Open hier een goudrekening
 
 
 

1 biljoen dollar plan voor infrastructuur (Tom Lassing)

14/01 7:21

Daar waar president Trump nooit verder is gekomen dan een paar loze kreten over infrastructuur roepen en vervolgens jarenlang als president helemaal niets aan het onderwerp doen, daar komt nu Democratisch presidentskandidaat Buttigieg met een heel gedetailleerd plan dat werkelijk bijna alle aspecten van de Amerikaanse infrastructuurproblemen dekt.
Zijn plan is bijvoorbeeld om loden drinkwater leidingen te vervangen met koperen of kunststof leidingen, maar ook om breedband Internet tot in het verste achterland te krijgen.
Zijn plan kost 1 biljoen dollar, maar het levert ook naar zijn verwachting een miljoen banen op.
Met een werkloosheid op officieel 3,5% vraag ik me dan wel af waar de gekwalificeerde werknemers dan vandaan moeten komen...
Om het allemaal te kunnen financieren komt er...

Lees verder
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Zullen we de hypotheek aflossen (Tom Lassing)

14/01 7:42

Mijn vrouw vroeg me dat afgelopen weekend.
Het antwoord is neen.
Ik leen voor 2% geld en ik maak bij Neo Finance 12+% rendement. Daar gaat dan nog wat belasting vanaf, maar dat bijna gratis geld maakt dat ik een extra rendement kan maken. Ik zou op dit moment puur gekeken naar het rendement liever een hogere hypotheek nemen.
Nu doe ik dat niet, want ik heb een hekel aan de banken, maar u begrijpt ongetwijfeld wel waar ik heen wil.
Het bleek dat mijn vrouw nog een appeltje voor de dorst had liggen.
Heel goed van haar, maar dat geld levert nu niets op. In feite kost het geld vanwege de geldontwaarding.
Ze heeft het op de bank spaarrekening staan.
Het gaat nu ingezet worden in P2P en in woningen. Een appeltje voor de dorst is prima, maar het hoeft dan geen zes gangen maaltijd te worden.
Ik heb nu voorlopig weer wat in te zetten cash. Dat komt me niet slecht uit.

Lees verder
 
 
 

Wat te doen met 2,5 miljoen (Tom Lassing)

14/01 8:05

Als je spaart bij ABNAMRO, dan heb je vanaf nu een extra reden om je eens af te vragen waarom je 2,5 miljoen op de spaarrekening hebt staan. De bank gaat je 0,5% boete rente in rekening brengen.
Alle andere spaarders krijgen GEEN RENTE meer bij ABNAMRO.
Het houdt in dat je jaarlijks minstens 2% aan geldontwaarding oploopt. Ook op bedragen tot 10.000 euro.
Vraag u serieus af waarom u nog (veel) spaargeld op de spaarrekening hebt staan.
Hoeveel heeft u nodig als appeltje voor de dorst?
Er komt immers ook maandelijks geld binnen.
Ik raad met klem aan om geld actiever in te zetten.
Ik begrijp hoe lastig dat soms is. Zelfs mijn eigen vrouw moet ik het nog altijd uitleggen want ze had een fors appeltje voor de dorst opgebouwd en NU PAS begreep ze dat het eigenlijk zonde van het geld was.
Ze hoorde onze kinderen al spreken over de leningen via Neo Finance en pas toen voel ook bij haar het kwartje.
Je kan immers bij Neo Finance ook kortlopende leningen financieren.
En je kan je leningen altijd op de secundaire markt te koop aanbieden. De prijzen liggen hoog in die markt. Vaak hoger dan in de primaire markt. Je leningen dus verkopen levert extra rendement op.
In die zin is die investering heel liquide en dus ook geschikt voor spaargeld dat niet dezelfde dag nodig is.
Overweeg het maar eens, want spaargeld is zonde.

Lees hier verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Kijk hier voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Hoeveel is wereldhegomonie waard? (Tom Lassing)

14/01 8:17

De Verenigde Staten is zonder twijfel economisch en militair de nummer één van de wereld.
Volgens Amerikanen is hun land ook het mooiste land om in te wonen, maar de cijfers van de nodige indicatoren geven een ander beeld.
Het onderwijs, de gezondheidszorg, de vrijheden, de corruptie, de belastingen, spaargeld, de welvaartsverdeling, de kindersterfte, de verwachte levensduur, al dat soort indicatoren geven aan dat de VS in helemaal niet zo top meer is. Veel Europese landen scoren beter op die vlakken en in sommige opzichten moet de VS zelfs enkele Derde Wereldlanden voor laten gaan.
Overal in de wereld militaire macht ten toon spreiden en de soldaten er naar toe sturen is een dure bezigheid.
Het gaat ten koste van al die onderwerpen die voor de Amerikaanse bevolking goed zijn.
Veel (zwarte) scholen hebben eigenlijk al geen budget meer om...

Lees verder
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd