Beursbox Nieuwsbrief Stop geld in de zakken van de mensen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Stop geld in de zakken van de mensen
Date: January 15th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 15 januari 2020
 
 

AEX: 611,15  Dow Jones: 28.880  EURUSD: 1,113

Bitcoin: 7.761  Goud: 1,551.04

 
 
 
 

Crypto Futures rapport

Crypto Futures rapport    
Risico: volledig verlies
Kans: inleg maal honderd. Iets voor u misschien?
Bestel dan ons Crypto Futures Rapport…

Lees verder
 

De goudprijs is interessant

De huidige goudprijs heeft het aankopen van goud heel interessant gemaakt. Heeft u al een goudrekening?

 

Open hier uw goudrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/01 7:00

  • Pas op met bestellen van gereedschap bij Westfalia.eu. Ik bestelde er een Vandiktebank en kreeg de aanbeveling er een reserve messenset bij te kopen. Nu mijn originele messen bot zijn, blijkt dat ze me de verkeerde messen hebben aanbevolen. Ze nemen ze niet retour want ik ben er telaat mee. Pas dus altijd goed op als u extra spullen koopt. Het is uw verantwoording en kostenpost als ze het fout doen en u dat niet direct controleerde.
  • Nederlanders zijn Duitser dan de Duitsers zelf! Uitspraak van de in Nederland wonende Duitser Yulian Ide. "De Cliché's dat we als Duitsers altijd op tijd zijn en heel nauwgezet werken gaat meer over jullie dan over ons"!
  • Nieuwe waarschuwing AFM voor GTI-net en het opvolgende bedrijf, want ze hebben nu een nieuwe naam gekregen. Doe geen zaken met die club, dat is de boodschap.
  • Een adviesorgaan van de regering denkt aan een basisbaan ipv een basisinkomen. Ze willen uitkeringen vervangen door basisbanen zodat werklozen niet uit het werkritme verdwijnen en deel blijven uitmaken van een gezamenlijke activiteit. Ik denk dat de overheid daarmee te paternalistisch bezig blijft en weinig vertrouwen heeft in de eigen initiatieven van mensen. Het is echter beter dan niets, dus in die zin zou ik er niet voor gaan liggen omdat ik denk dat het nóg beter kan.
  • De regering van het VK heeft met steun een lokale vliegmaatschappij gered. Dat kan nu, nu ze geen deel meer gaan uitmaken van de EU. Of het slim is, dat valt te bezien. Het gaat slecht met de maatschappij omdat ze verlies maken. Wil je als regering daar geld in blijven pompen? Daarnaast zouden andere alternatieven van reizen schoner zijn.
  • Het deelakkoord tussen China en de VS gaat morgen getekend worden. Het stelt niets voor, maar het biedt Trump zijn persmomentje en hij maakt er wel weer een "beste akkoord ooit" momentje van.

Bestel hier het Crypto Futures rapport
 
 
 

Stop geld in de zakken van de mensen! (Jack Hoogland)

15/01 7:17

De tekenen aan de wand stapelen zich zowat dagelijks op. Maandag maakte ABN Amro bekend dat spaarders met een saldo hoger dan €2,5 miljoen een half procent rente gaan moeten betalen.

Na aftrek van inflatie lijdt iemand met €2,5 miljoen spaarsaldo nu ruim 3% gegarandeerd verlies op zijn spaarrekening. Ofwel 75.000 euro's. Ieder jaar.

Het zal niet lang duren of iedereen met meer dan €100.000 spaarsaldo gaat rente betalen. In Nederland én in de rest van de Eurozone. De kans dat al deze mensen een andere veilige haven gaan zoeken voor hun geld is levensgroot. En dan kom je al héél gauw bij goud als enig alternatief uit.

Daarnaast vertelde ik u vrijdag al dat The Economist ervoor pleit om tijdens de komende recessie over te gaan op helikoptergeld. Nog dezelfde dag kwam ik onderstaand bericht tegen, waarin de invloedrijke Amerikaanse ex-minister van Financiën Larry Summers dat ook beweert.

We gaan geld in de zakken van de mensen moeten stoppen, aldus Summers. Helikoptergeld zorgt ervoor dat een zéér grote massa spaarders, beleggers én centrale bankiers richting de veiligheid van goud vluchten.

Ik vertelde u vrijdag ook dat we niet gek mogen opkijken als Jim Rickards verwachting voor de langere termijn uitkomt. Dat goud dus naar $14.000 zal stijgen.

Voor de korte termijn is onderstaande technische analyse razend interessant.

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Matching Capital kansen in 2020 (Douwe Westervaarder)

15/01 7:40

Er zijn nog steeds mogelijkheden om een goed huurrendement te maken. Het vraagt creativiteit.
Wij hebben goede ervaringen met verhuur aan internationaal personeel. Hardwerkende mensen die huisvesting nodig hebben. Hierdoor is een gezond rendement mogelijk.
Studentenhuisvesting idem dito. We hebben afgelopen jaar het eerste project voor studenten en starters in Rotterdam gefinancierd. In 2020 bieden we meerdere projecten voor studentenhuisvesting.
Wat ook kansen biedt, is dat Nederlandse ondernemingen ons weten te vinden voor projecten in het buitenland. We hebben op dit moment financieringsaanvragen in behandeling.

Samenwerking
In 2020 gaan we projecten in samenwerking financieren.

Bank
Tot nu toe zijn vastgoedprojecten van Matching Capital bankvrij gefinancierd. Nieuw is financiering in combinatie met een bank.

Private investeerder(s)
Financiering met grotere “lead investors” plus crowdfund- investeerders.

Crowdfunding
We gaan samenwerken met een zeer gerenommeerde partij om projecten succesvol samen te doen. Later meer.

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

15/01 8:13

AEX De AEX blijft in positief terrein. Wel zit de koers in de grafiek dicht tegen de MA20 lijn aan.

DAX  Een positief beeld, recent in de grafiek zelfs met een gap omhoog. Die gap is nu een extra steun geworden.

Fugro  De maand inactiviteit vanwege de stop loss is voorbij. Het aandeel is nog altijd in positief terrein te vinden, maar de laatste dagen is de koers neerwaarts gericht met een reeks aan donkere candles. De MA20 lijn is nu bijna bereikt. Ik zou even afwachten hoe dit gaat lopen. Zie de grafiek om te zien wat ik bedoel.

IMCD 76,79 euro per aandeel IMCD was een ruime maand geleden de take profit. De koers is in de grafiek ondertussen onder de MA20 lijn gekomen en die lijn is nu daarbij ook naar negatief gedraaid. Dat zijn al verkoopsignalen. De take profit is nog niet geraakt, maar het wordt nu wel spannend. Gezien de Takuri van gisteren zou ik gewoon de take profit van 76,79 euro per aandeel aanhouden.

Tomtom  De bodem is in de grafiek van het aandeel Tomtom rond de 9,2 bereikt. Daarna kwam er een herstel tot 10,2 en ik verwacht dat we de correctie daarom gisteren gezien hebben. Het is vroeg, maar een speculatieve positie is mogelijk.

 

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU in de voorverkoop en ontvang 20 december als eerste het boek op de mat. Tijdelijk het e-book, het audioboek en de online training GRATIS. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Oude uitspraken doen pijn (Tom Lassing)

15/01 8:32

Een voorheen groot voorstander van GTI-net is nu niet blij dat ik haar eerdere uitspraken over het hele gebeuren aangehaald heb.
Ze wil nu dat ik die uitspraken offline haal, want ze heeft nu zelf ook het inzicht verkregen dat de opzet een oplichting was en ze heeft dan ook haar webpagina aangepast.
Ik ben dat niet van plan.
Immers is in mijn ogen GTI-net toen al een oplichting en ze deed er toen vol aan mee. Ze heeft indertijd ook anderen in die opzet geprobeerd te brengen. Door nu de bewijzen daarvan te vernietigen, probeert ze in mijn ogen haar straatje schoon te vegen.
Daar werk ik dus niet aan mee.

Lees verder
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd