Beursbox Nieuwsbrief Hoe vaak kiest u de juiste richting

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe vaak kiest u de juiste richting
Date: January 21st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 21 januari 2020
 
 

AEX: 614,23 - Dow Jones: 29.181 - EUR/USD: 1,109

Bitcoin: 7.794 - Goud: 1,560.9

 
 
 
 

Doe het dit keer eens anders!

Deed u al eens in een crowdfunding opzet mee? Deze opzet kan u reëel een netto opbrengst van 10%+ per jaar opleveren. U bepaalt zelf uw risico. Ik leg zelf 25 euro per lening in en heb nu >200+ leningen van maximaal 25 euro voorzien. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) (Simpele aanmeldingsprocedure, interessante beleggingsmogelijkheid, zeer aanbevolen.)

Heb nu ook eigen site gemaakt. Bezoek deze nu. 5 feb 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Prachtig rente rendement

Uw spaargeld levert u bij ABNAMRO letterlijk niets meer op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/01 7:00

  • Vanochtend om 10:00 uur moet Nout Wellink getuigen in het DSB proces. Hij nam het besluit 500 personen in kennis te stellen van wat eigenlijk geheime info was. Daar na kwam het allemaal snel uit en was het gedaan met DSB. De rechter mag straks bepalen of dat in kennis stellen van 500 personen terecht of onterecht was.
  • In China loopt het aantal virusbesmettingen flink op. Het virus blijkt ook van mens tot mens te kunnen oversteken. Dat maakt het nog veel gevaarlijker. Ondertussen zijn vier mensen al bezweken aan het nieuwe virus.
  • Boeing is bij de crash van het Turkse vliegtuig in Amsterdam uit de wind gehouden door de Nederlandse onderzoekers. Dit onder druk van de Amerikanen. Dit geeft dus prima aan waarom je de overheid ook niet kan vertrouwen. Ze laten zich chanteren. Overigens ontkent de OVV de beschuldingen die door de New York Times zijn geuit. Mogelijk was toen al duidelijk wat er later in het nieuwe vliegtuig van Boeing mis is gegaan. Die 737 Max is namelijk een doorontwikkeling geweest. De fout van voorheen werd dus door de cover up meegenomen in het nieuwe ontwerp. Als dit waar is, de schuldige onderzoekers (of hun politieke leiders) en Boeing verantwoordelijken aanklagen voor 300 voudige moord?
  • Een jaar na het aanhouden van Huawei topvrouw Meng Wanzhou begint eindelijk de rechtszaak rondom de eventuele uitzetting naar de VS. Deze rechtszaak kan jaren gaan duren. Ze mag de procedure in redelijke vrijheid doorlopen, maar mag Canada niet verlaten.
  • Apple CEO Tim Cook realiseert zich dat de belastingbetaling wereldwijd anders aangepakt moet gaan worden. Hij zegt zich te realiseren dat het huidige systeem verouderd is en aangepast moet worden. Het feit dat hij het inziet is een stap in de goede richting.
  • In Davos komt de economische en politieke elite samen. Grootste vraagpunt achter veel thema's is: "waar laten we al ons geld?"
  • De Nederlandse huizenprijzen zijn gemiddeld over heel 2019 6,9% duurder geworden. Het aantal verkochte woningen lag in 2019 vrijwel gelijk als dat in 2018.

Open hier een goudrekening
 
 
 

Hoe vaak kiest u de juiste richting? (Peter Meijburg)

21/01 7:21

Tegenwoordig is het niet zo moeilijk meer om de juiste route te kiezen.
Kwestie van de eindbestemming intikken en Tom Tom wijst de weg.
Helaas werkt het op de beurs anders.
Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting in te schatten.
Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoef dat ook helemaal niet.
Er is een optiestrategie waarmee je een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari maak ik u wegwijs!

Lees verder
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Wordt 2020 een rampjaar? (Brecht Arnaert)

21/01 7:42

Halverwege september steeg de korte rente plots van 2% naar 10%, omdat liquiditeit in de repomarkt opdroogde. Geen mens die er eigenlijk bij stilstond, want het voelde niet aan als crisis. Geen bank dreigde om te vallen, geen concreet dossier was te zien.
En toch: eigenlijk is een crisis in de repomarkt érger dan een gewone crisis bij één of andere slecht gekapitaliseerde bank. De repo-rente is de rente die banken elkaar aanrekenen om hun geld “overnight” te stallen. Aan het einde van elke handelsdag, namelijk, zijn er banken die liquiditeiten teveel hebben, en anderen die er te kort hebben. Dat wordt uitgeëffend met die reporentes: overnight rates.
Dat alles gaat natuurlijk vlot als de banken elkaar vertrouwen. Het is alsof je je buur zou tegenkomen op straat, je je schoen moet binden, en even zou vragen of hij je portefeuille wil vasthouden. Niks aan de hand. Behalve, natuurlijk, als die buur zo zwaar in de schulden zit dat die wel eens met je portefeuille aan de haal zou kunnen gaan. Dan is het een ander verhaal natuurlijk.

Lees verder
 
 
 

Persvrijheid (Tom Lassing)

21/01 8:05

Ik volg op Youtube enkele vloggers die in de VS testen of de politie en andere wetshandhavers zich wel aan de wet houden. Wat ze doen, is openlijk met camera's komen daar waar ze gewoon mogen komen.
Ik schreef al vaker, de VS is een heel bang land. Zodra ze iemand met een camera bij een politie bureau, gevangenis, olieraffinaderij zien, dan schieten ze volledig in de stress.
Je mag echter in de VS vanaf de openbare weg gewoon filmen. Sterker nog, je mag in de VS iedere interactie met een ambtenaar filmen. Dat houdt in dat je ook in de (openbare) lobby van overheidsgebouwen mag filmen. Ook als ze dat zelf in een gebouwreglement verbieden. Dat vinden de ambtenaren niet leuk, maar het staat in de wet en het is bevestigd in de nodige rechtszaken. De Amerikaanse wet gaat boven (huis)regels.
Die vloggers zijn onder Obama begonnen, want ze wilden indertijd aantonen dat hij geen eerlijke president was en dat hij de constitutie niet zou respecteren.
Ze zijn doorgegaan onder Trump en de weerstand bij de overheid tegen hun activiteiten is alleen maar toegenomen.
Dit komt mede door de weerstand die Trump zelf opwekt tegenover de pers. Deze vaak ultra rechtse vloggers constateren nu dus zelf dat...

Lees verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Kijk hier voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

A stable genius (Tom Lassing)

21/01 8:34

Twee Washington Post journalisten hebben een boek over Trump geschreven. De titel van het boek "A stable genius". Het boek gaat over de eerste drie jaren van Trumps presidentschap. Het boek komt vandaag uit.
Trump vond het geweldig en bestelde vooraf alvast 10.000 exemplaren. Mede door deze grote order schoot het boek naar de top van de Amazon bestsellers list.
Die grote order heeft Trump nu spijt van, want de titel bleek sarcastisch bedoeld te zijn.
In het boek enkele voorbeelden van acties van Trump waaruit blijkt dat hij toch niet de stable genius is die hij zegt te zijn.
Ze bleek Trump niet in staat te zijn om een paar regels van de Amerikaanse constitutie op te lezen.
De journalisten hadden de nog levende ex presidenten en enkele andere hoge (voormalige) overheidsfunctionarissen gevraagd om ieder een stukje voor te lezen, zodat ze samen de hele Amerikaanse constitutie zouden voorlezen.
Dat ging bij iedereen foutloos, behalve bij Trump. Hij bleek niet in staat te zijn de woorden goed uit te spreken. Trump ontstak daarbij in een woedebui waarna de aanwezige staf het moest ontgelden.

Bestel het boek hier
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd