Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen met spaargeld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen met spaargeld
Date: January 22nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 22 januari 2020
 
 

AEX: 611,89  Dow Jones: 29.294  EURUSD: 1,107

Bitcoin: 7.822  Goud: 1,558.19

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoef dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee je een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari maak ik u wegwijs!

Lees verder
 

De goudprijs is interessant

De huidige goudprijs heeft het aankopen van goud heel interessant gemaakt. Heeft u al een goudrekening?

 

Open hier uw goudrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/01 7:00

  • Het VK gaat ijzersterk de Brexit in. De werkgelegenheid was nooit beter. Toch is er bij uitzendbureaus enige angst over de politiek onzekerheid die zich mogelijk de rest van het jaar gaat laten zien. De uitzendbureau zien nu al teruglopende omzetten.
  • Blackrock heeft een belang van 1,95% in Randstad maar heeft daarmee wel 2,99% stemrecht in handen.
  • Het Corona virus heeft nu 7 dodelijke slachtsoffers geëist en is nu voor het eerst ook in de VS opgedoken. Het aantal besmettingen in China is 400+. Overigens zijn er ook al gevallen in Japan, Thailand, Zuid Korea en Taiwan gemeld.
  • Het is Netflix gelukt om het aantal abonnees met 20% te laten stijgen. De toenemende concurrentie bijt ze nog niet.
  • Boeing heeft aangegeven dat ze niet verwachten dat de 737 Max nog voor halverwege 2020 zal vliegen. Wederom en half jaar vertraging dus. Dit gaan het bedrijf, maar ook verschillende vliegmaatschappijen heel erg veel pijn doen.
  • Bij Mitsubishi Duitsland is een inval gedaan naar aanleiding van een vermoeden van sjoemel software.
  • De ECB doet samen met enkele centrale banken onderzoek naar de mogelijkheid zelf met een cryptomunt te komen. Wat ze niet willen begrijpen is dat een goede cryptomunt onafhankelijk moet zijn om nut te hebben. Ze kunnen wel zoiets ontwikkelen, maar wat is het nut dan, als het op dezelfde manier gemanipuleerd kan worden als de fiat munten die ze nu uitgeven?
  • De Fake News wetgeving in Singapore is er niet gekomen om de oppositie dwars te zitten zegt de minister die het geïntroduceerd heeft... "Toevallig" is de uitvoering tot op heden wel steeds terechtgekomen bij oppositie websites en kranten die schreven over zaken die de regering niet zo graag gepubliceerd zag worden. Niet zozeer fake news als wel zijnde ongewenst nieuws. De uitwerking is dezelfde. Het is een onderdrukkingswet gebleken.

Bestel hier het Crypto Futures rapport
 
 
 

Ze doen nu zelfs niet meer alsof! (Jack Hoogland)

22/01 7:17

Als je erover nadenkt is het écht schokkend. In mijn artikel van gisteren liet ik u onderstaande tweet zien. Trumps uitspraak is de hele dag in mijn hoofd blijven zitten.

Nog schokkender, nergens zag ik dat Trump over deze uitspraak door collega-politici werd bekritiseerd. Ze doen nu zelfs niet meer alsóf ze de begroting en staatsschuld belangrijk vinden.

Hoe meer geld een presidentskandidaat belooft uit te geven, hoe groter de kans dat hij/zij de verkiezingen wint. Slecht voor de economie. Zéér positief voor de goudprijs.

Afgelopen weekend zag ik nóg een belangrijk signaal voorbij komen. David Rosenberg is één van Wall Street's meest gerespecteerde economen. Iemand wiens mening belangrijk wordt gevonden door iedere professionele belegger.

Rosenberg verklaarde dat goud wat hem betreft nu de meest ideale belegging is. Gold is going to skyrocket. Zie onderstaande tweet.

Ik volg Rosenberg al jaren om zijn economische kennis en ervaring. Alleen heb ik hem (voor zover ik mij herinner) nooit over goud horen spreken. Ik dacht dat hij een obligatiebelegger was!

Als econoom geeft hij een simpele, logische verklaring die aansluit bij wat ik u hierboven over Trumps uitspraak vertel én wat ik u vrijdag in dit artikel vertelde.

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Wat te doen met spaargeld (Tom Lassing)

22/01 7:40

Het onderwerp is actueel nu banken neigen naar boeterente te vragen op spaartegoeden.
Blijf je dan geld aanhouden op je bank spaarrekening, of ga je nu dan toch eindelijk zoeken naar alternatieven?
Steeds meer consumenten beginnen te beseffen dat alternatieven slimmer zijn.
Let wel, in Nederland en België samen is bijna een biljoen aan spaargeld aanwezig, dus relatief weinig mensen zijn al ontwaakt.
Ik verwacht dus dat 2020 voor veel spaarders het jaar van de ontwaking gaat worden en dat is geen goed nieuws voor de banken. Het is wel goed nieuws voor consumenten/spaarders.
Het is belangrijk dat je goed vaststelt hoeveel geld je cash wilt hebben.
Is 1.000 euro genoeg of voel je je pas veilig als er ieder moment 10.000 euro cash beschikbaar is.
Ik zou dat bedrag laag kiezen.
Er zijn immers meerdere manieren om kapitaal redelijk cash te houden.
Alles wat je overhoudt aan geld dat niet stel op sprong cash moet kunnen zijn, kan je van de spaarrekening afhalen.

Zet het bijvoorbeeld in...

Lees verder
 
 
 

Waarom trekken ondernemers naar Detroit? (Tom Lassing)

22/01 8:13

De laatste twee jaar is er een trend ontstaan dat steeds meer (hippe) jonge ondernemers richting Detroit trekken. De stad heeft nog altijd iets magisch.
Het heeft ook spotgoedkope huisvesting. Ook dat is bij jonge startende ondernemers een belangrijk punt. Hun bedrijf, maar ook hun medewerkers moeten betaalbaar en bereikbaar kunnen wonen. Dat is in bijvoorbeeld een stad als New York steeds moeilijker.
De gemiddelde huur voor een één slaapkamer appartement is in New York 3.082 dollar per maand.
In Detroit is dat eind 2019 886 dollar per maand.
De scheelt dus aanzienlijk.
De aankoop en of huur voor bedrijfsruimte kent nog veel grotere verschillen. Wil je echter als werknemer in een vrijstaande eengezinswoning wonen, dan is het verschil tussen New York en Detroit extreem groot. Ga er dan maar vanuit dat New York dan 10x duurder is dan Detroit.
Schrijf Detroit dus nog maar niet af. Het is een heel interessante stad voor start-ups aan het worden.
In 2019 was Detroit de stad met de hoogste huurstijgingen in de VS. De prijs van koopwoningen steeg daar slechts heel weinig.

Naar de Detroit site
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Waterstof de toekomst? (Tom Lassing)

22/01 8:50

Wetenschappers zijn er nog niet uit. Tenminste niet alle wetenschappers. Wetenschappers die inzetten op andere technieken dan waterstof zijn er niet over te spreken. In hin ogen een doodlopende weg met nog veel uitdagingen en onpraktische huidige topepassingen. Waarom zijn ze zo negatief?
- Heel simpel, als jij als wetenschapper geld nodig hebt voor onderzoek naar jouw zonnecel techniek, of jouw batterij techniek, dan wil je niet dat een groot deel van het beschikbare geld naar waterstof onderzoek gaat.
Daarom zijn vooral zonnecel wetenschappers een actie richting de lokale politiek begonnen waarbij ze behoorlijk afgeven op waterstof.
Voor u dus een wetenschapper u iets laat vertellen over een bepaald etechniek, moet u eerst even vragen waar zijn of haar belangen liggen. Het maakt HEEEEL erg veel duidelijk.

Stedin, de energievoorziener in...

Lees verder
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd