Beursbox Nieuwsbrief Traden met algoritmes

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Traden met algoritmes
Date: January 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 23 januari 2020
 
 

AEX: 611,56  Dow Jones: 29.074  EURUSD: 1,108

Bitcoin: 7.683  Goud: 1,558.75

 
 
 
 

Komende VectorVest bijeenkomsten

Op dit moment weer in heel Nederland en België VectorVest bijeenkomsten. Vectorvest geeft u als beursbelegger een schat aan analyse mogelijkheden. U leest hier waar de bijeenkomsten gaan plaatsvinden

Kijk hier
 

Open een N26 bankrekening

Zoekt u een no nonsense internationale online bankrekening?

Ik raad dan N26 aan. Dit gaat de reguliere banken heel veel pijn doen! 

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/01 7:00

  • In 2019 is er in Nederland ter waarde van 321 miljoen euro in crowdfunding gestopt. In Nederland zijn ondertussen 50 organisaties actief, waarvan 33 ook actief één of meer projecten in de markt gezet hebben. De AFM heeft een Register Crowdfundingplatformen register op haar site staan. U kan daar zien welke organisaties in Nederland officieel crowdfunding platform zijn. Matching Capital, waar ik zaken mee doe, staat uiteraard ook in het register. Het bedrijf is al sinds 2 juni 2015 actief.
  • Trump heeft Europa via Von der Leyen aangegeven dat er keiharde maatregelen gaan komen om het misbruik dat Europa van de VS maakt ten einde te laten komen. Er komen gigantische tarieven op met name Duitse producten. De EU heeft een handelsoverschot met de VS van 109 miljard in 2018. De handel is goed voor 2,6 miljoen Amerikaanse banen.
  • Het VK wil een digitale belasting opleggen aan bedrijven als Google, Amazon etc. Vaak Amerikaanse bedrijven die hier wel omzet maken, maar geen belastingen betalen. De VS is zwaar tegen deze lokale belastingen, omdat ze ten koste gaan van Amerikaanse bedrijven. De eerste wig tussen het VK en de VS is dus al geslagen. Ieder land dat zo'n belasting wil invoeren zal te maken krijgen met Amerikaanse importtarieven.
  • Spanje is al heel ver in het uitbannen van steenkool om elektriciteitscentrales mee te stoken. Er zijn nog 11 centrales actief en alle elf staan ze op de rol om gesloten te worden. Nog slechts 5% van de elektriciteit wordt in Spanje via steenkool opgewekt.
  • In Wuhan (China) is nu een reisverbod ingesteld en is dus het openbaar vervoer ook stil komen te liggen. In die stad is het Corona virus actief. Die ene stad waarvan we nooit eerder hoorden wonen net zo veel mensen in als in heel België. Is het gek dat China keer op keer broeiplaats is voor dodelijke ziektes? Ik heb besloten over China een rapport te gaan schrijven...
  • Enkele rijken hebben een brief geschreven en in Davos gepresenteerd waarin ze regeringen oproepen de rijken een hogere belasting op te leggen. Het is dát, of hooivorken. Ze kiezen dan graag voor hogere belastingen. Een goede keuze.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Relatie huur en koopprijs woningen (Tom Lassing)

23/01 7:20

Er is iets geks aan de hand. In de VS zijn de huurprijzen in 2019 het hardst gestegen in Detroit.
Tegelijk geeft makelaar Zillow aan dat ze de grootste woningprijs stijgingen verwachten in de zuidelijke staten.
Dat is vreemd, want de huurprijs staat normaal gesproken niet los van de koopprijs.
Immers hangt eea samen met rendement. Als huren spotgoedkoop is, dan koopt niemand een huis. Als huren heel duur is, dan kopen mensen liever een huis. Bij stijgende huizenprijzen stijgen de huren en visa versa.
Nu is het gekke dat Detroit dus een enorme huurstijging te zien geeft. (+7,5% in een jaar tijd) maar dat de huizenprijzen er in 2019 nog geen procent stegen. Zillow ziet Detroit ook niet in 2020 als kansrijke stad voor huizenprijs stijgingen.
Zijn ze gek, is er iets mis, of klopt dit en is hier sprake van een enorme uitzondering?

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Het gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Traden met algoritmes (Tom Lassing)

23/01 7:32

Is er een soort van magisch algoritme dat de markt blijvend kan verslaan?
- Als dat zo is, dan heeft tot nu toe iedereen dat goed geheim weten te houden. Ik ken het namelijk niet.
Het is ook niet zo gek dat niets blijvend werkt. Het karakter van de beurs veranderd en daarmee zal ook de manier waarop je in en uitstapt zich moeten aanpassen.
Daarnaast is het bij 100% geautomatiseerde algoritmes zo dat de snellere computers zich er op gaan aanpassen. De grote handelaren zoals Goldman Sachs hebben altijd snellere computers en betere verbindingen met de beurzen. Als het dus op snelheid aankomt ga je dat niet van ze winnen. Als je in een fractie van een seconde sneller kan handelen terwijl je al wel gezien wat die ander voor positie wil innemen, dan kan je niet verliezen.
Het is niet zo gek dat Goldman Sachs een cashmachine is.
Het is mede daarom dat ik geen voorstander ben van 100% geautomatiseerde systemen. Die worden altijd verslagen zodra ze omzet gaan genereren. Zou je dus een perfect systeem hebben, dan hou je het liever geheim en klein. Zo kan je onopvallend de markt net genoeg leegtrekken om er van te leven, zonder dat de grote banken doorhebben dat je hun spelletje ook kan spelen.
Helaas echter doen de meeste...

Lees verder
 
 
 

Alsof feiten er toe doen (Tom Lassing)

23/01 7:48

Ik lees steeds in de commentaren van noem het maar even "links", dat nieuwe onthullingen de impeachment van Trump tot een zekerheid maken.
Waanzin.
Feiten doen er immers niet toe.
De waarheid doet er niet toe. Het is een soort van drugs voor links. Ze kicken er enorm op, terwijl politiek rechts er helemaal niets mee heeft.
Dat is niet nieuw, maar het is onder Trump wel veel zichtbaarder geworden. Waarom denkt u dat in Nederland de helft van alle politieke schandalen uit de koker van de VVD komt? Rechts heeft niets met waarheid of de wet. Ze bepalen zelf wel wat goed voor ze is. Dat loopt dan regelmatig verkeerd af met rechtshandhaving want er is in functionele democratieën nog altijd wel een min of meer onafhankelijke derde macht.

Vraag u eens af: Wie zou dit schrijven:
- Groenlandse gletscher groeit, klimaatverandering is een hoax.
Links of rechts?

En deze:...

Lees verder
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 10 januari (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende persoon aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een aparte website voor opgezet.

Naar de website
 
 
 

Wie gaf Trump het idee (Tom Lassing)

23/01 8:01

Trump gaf de order om de Iraanse generaal om te brengen al zeven maanden voor het uitgevoerd werd. Trump had echter indertijd geen idee wie de man was, dus iemand anders heeft hem het idee ingefluisterd.
De vraag is dus eigenlijk wie Trump zit te voeden met dit soort hoog riskante militaire opties.
Grote kans dat het door links en rechts verguisde 'Deep State' er achter zit. Die weten Trump heel goed te bespelen en uiteindelijk doet Trump heel braaf wat van hem verwacht wordt.
Het feit dat de regering Trump nu niet in staat is om een degelijke verantwoording voor de moordaanslag af te leggen zegt eigenlijk al genoeg. Het was in feite niet de beslissing van Trump. Hij gaf de order wel, maar dat was niet meer dan een handtekening op een document terwijl hij op dat moment in de bar in zijn resort in Mar a Lago zat.
Deep State is makkelijk gezegd. Wie is Deep State nu eigenlijk? Grote kans dat het niet meer is dan de lobby voor de wapen- en olie-industrie.
Dat zijn in de VS immers de...

Lees verder
 
 
 

Daytrading voor particulieren

Daytrading was ooit het domein voor de snelle jongens dicht bij het beursvuur. Nu hoeft dat niet meer. Goede software maakt daytrading toegankelijk voor 'gewone' beleggers. Aloys Mattijssen ontwikkelde een heel interessant eigen daytradingpakket.

Naar de website
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd