Beursbox Nieuwsbrief Topbelegging voor de komende jaren

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Topbelegging voor de komende jaren
Date: January 28th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 28 januari 2020
 
 

AEX: 598,69 - Dow Jones: 28.669 - EUR/USD: 1,101

Bitcoin: 8.171 - Goud: 1,582.03

 
 
 
 

Doe het dit keer eens anders!

Deed u al eens in een crowdfunding opzet mee? Deze opzet kan u reëel een netto opbrengst van 10%+ per jaar opleveren. U bepaalt zelf uw risico. Ik leg zelf 25 euro per lening in en heb nu >200+ leningen van maximaal 25 euro voorzien. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) (Simpele aanmeldingsprocedure, interessante beleggingsmogelijkheid, zeer aanbevolen.)

Heb nu ook eigen site gemaakt. Bezoek deze nu. 5 feb 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Prachtig rente rendement

Uw spaargeld levert u bij ABNAMRO letterlijk niets meer op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/01 7:00

  • Op Facebook krijgt Jaguar Pace er van langs omdat hun elektrische auto in de winter nog geen 250 kilometer haalt op een volle batterij. Dat terwijl de auto verkocht wordt met in de folder 470 kilometer. Dat verschil is nogal aanzienlijk en maakt dat zelfs in een klein land als Nederland deze auto voor zakelijk verkeer niet zo heel geschikt is, mede omdat opladen enorm traag gaat. In de Amerikaanse EPA test haalt de auto 377 kilometer, in de Europese WLTP test 467 kilometer. Die test klopt vooral in Europa helemaal niets van en is nutteloos.
  • In Nederland zijn per 1 januari veel fiscale voordelen voor elektrisch rijden weggevallen. Dat zal waarschijnlijk een behoorlijke impact op de verkopen van elektrische auto's in Nederland gaan hebben.
  • De Belgische oud koning heeft eindelijk toegegeven dat hij de vader van een 51 jarige dochter is... Hij moest daartoe door de rechter gedwongen worden nadat een DNA test 100% uitsluitsel gegeven had. Je zal maar zo'n vader hebben...
  • Het Corona virus heeft nu 4.500 mensen besmet waarvan er al 106 bezweken zijn. Het is nu ook in Duitsland opgedoken.
  • De Rus Aleksei Burkov is opgepakt. Hij was de webmaster voor twee websites die voor tientallen miljoenen vooral Amerikanen hebben opgelicht. Op de sites werden vooral gesloten credit card gegevens verhandeld.
  • Bij Amazon mag je als werknemer de pers niet zoeken. Toch hebben honderden medewerkers dat nu toch gedaan omdat het energiebeleid van het bedrijf hen totaal niet aanstaat. Het bedrijf zegt namelijk voor duurzaam te zijn, maar in de praktijk blijkt dat gewoon BS te zijn. Daar zijn de medewerkers nu mee naar buiten gekomen. Amazon heeft vorig jaar aangegeven dat het medewerkers zal ontslaan... We gaan het zien.
  • Om de Brexit te regelen moet alles nog in 2020 geregeld worden. Dat duurt normaal zo'n 10 jaar. De harde brexit is dus nog altijd mogelijk.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Topbelegging voor de komende jaren (Leon van Dam)

28/01 7:21

Nanalysis is nog altijd een relatief onbekend bedrijf, maar dat zal niet al te lang meer gaan duren. Een mogelijke investering in dit bedrijf heeft daarom nog een zeer kansrijke ontwikkeling voor zich! 

Wat doet Nanalysis precies?
Nanalysis is een bedrijf dat draagbare spectrometers ontwikkeld, produceert en verkoopt.
http://www.nanalysis.com/
Even in het kort: met behulp van spectrometers kan de samenstelling van een materie vastgesteld worden. (Zowel vloeistoffen alsmede vaste stoffen).


Nanalyis werd 10 jaar geleden opgericht met als doel een draagbare en betaalbare spectrometer weten te ontwikkelen. Spectrometers zijn gesofisticeerde meetapparaten die tot voor enkele jaren vooral terug te vinden waren in labo’s. Vaak zijn het grote onhandige apparaten die nog net in een flinke kamer passen.

(Vergelijk het even met de eerste computers en de laptops van vandaag...Nanalysis is dan de producent van de laptops in dit voorbeeld)

Een draagbare spectrometer brengt heel veel voordelen met zich mee: je kunt vrijwel overal metingen uitvoeren! Daarbij is de prijs ook fors lager dan die van de "oude spectrometers."

De fabriek van Nanalysis staat in ...

Lees verder
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Warren Buffett is opgelicht (Tom Lassing)

28/01 7:42

Zelfs de briljante Warren Buffett is gevallen voor een Ponzi Scheme. Hij was benaderd door het echtpaar Jeff en Paulette Carpoff. Die hadden naar eigen zeggen een briljante opzet waarmee je door een investering in duurzame energie een forse belastingmeevaller tegemoet kon gaan zien.
Nu is er één 'Na na, na na na' deeltje aan dit verhaal.
De personen die werden opgelicht deden het om belastingvoordelen te behalen. Ze deden dit niet primair omdat ze er een degelijke belegging in zagen.
Het bedrijf zou zonne-installaties aanleggen en de investeerders konden daarom 30% van hun investering van de belasting aftrekken. Die zonne-installaties kwamen er echter niet. De investeerders hebben dus ook een probleem, want hun aftrek is nu onterecht gebleken.
De directeur van het bedrijf begon het bedrijf naar eigen zeggen wel als degelijk bedrijf, maar hij....

Lees verder
 
 
 

The Corona shit hits the fan (Tom Lassing)

28/01 8:00

Hoe zit dat met het Corona virus? Waarom heeft het die naam bijvoorbeeld? Immers was de uitbraak in Wuhan. Het had dus eerder het Wunan virus moeten heten.
De reden is simpel...
Er is eind 2018 een wereldwijd octrooi op het virus afgegeven.
Het is dus een bekend virus en het heeft al eerder een naam en een eigenaar gekregen.
Die eigenaar heeft een lab in de buurt van Wuhan en dat lab een jaar de tijd gehad om vaccinaties te ontwikkelen.
Dan breekt "Toevallig" binnen 30 kilometer van het lab vandaan dit virus ineens in het wild uit.
Sorry hoor, maar dan spreek ik niet meer van een toevalligheid.
Dit heeft er alle schijn van dat...

Lees verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Kijk hier voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Mijn P2P rekening stand van zaken (Tom Lassing)

28/01 8:19

Ik ben een groot voorstander van zelf doen wat je preekt. Ik ben dus Neo Finance zo aan het promoten omdat ik er zelf ook zo razend enthousiast over ben.
Ik neem daarbij een risico. Immers, wat als het een scam is?
Dat zou heel slecht voor mijn reputatie zijn.
Daarom doe ik altijd goed onderzoek en daarom ben ik zo streng voor opzetjes die niet door dat onderzoek heen komen.
Neo Finance kwam er met vlag en wimpel doorheen.
Ik ben er zo enthousiast over dat mijn vrouw begint te merken dat ik zelfs de huishoudrekening aan het plunderen ben om geld beschikbaar te krijgen voor mijn rekening.
Neo Finance doe ik namelijk privé.
Het is allemaal in opbouw en ik open per dag (geautomatiseerd) drie tot vier nieuwe leningen van 25 euro maximaal.
Ik moet dus iedere dag 100 euro beschikbaar hebben, wil ik dat blijven volhouden.
Ondertussen levert de lopende rekening per maand al ruim 200 euro op aan aflossing en rente. Dat geld gaat ook terug in nieuwe leningen. Ik kan dus af en toe een dagje overslaan met de 100 euro per dag overmaking.

Open nu ook een rekening
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd