Beursbox Nieuwsbrief Aflossingsvrije hypotheek

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Aflossingsvrije hypotheek
Date: January 29th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 29 januari 2020
 
 

AEX: 602,96  Dow Jones: 28.768  EURUSD: 1,101

Bitcoin: 8.485  Goud: 1,567.97

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoef dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee je een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari maak ik u wegwijs!

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/01 7:00

 • Vectorvest kan u als belegger enorm helpen door een schat aan informatie en analyse mogelijkheden te geven. Kijkt u hier voor presentaties bij u in de buurt
 • Corona virus nieuw? Is het patent waarover gesproken wordt een hoax? Kijk hier naar een site uit 2015
  Ziet dat er uit als een hoax?
 • Ik heb afgelopen weekend even gewerkt aan een analyse van hoe China toewerkt naar werelddominantie. De conclusie is dat het nog wel even gaan duren, maar wilt u het rapport lezen, dan kan u het hier gratis opvragen.
 • Gisteren werd in euro's een all time high koers voor goud opgetekend. Daarna volgde een daling. Interesse om nu goud of liever nog zilver te kopen? Doe het dan hier.
 • Chinezen niet welkom... Mijn jongste dochter is de hele maand in Vietnam. Bij verschillende winkels staat nu al dat Chinezen er niet welkom zijn. De angst voor het Corona virus begint lekker door te slaan.
 • Er zijn nu 132 mensen overleden aan het Corona virus. 6.000 besmettingen.
 • Het is een record. De waterstof Hyundai NEXO kwam op één tank 778 kilometer ver. De auto werd gewoon over de openbare weg gereden.
 • De delegatie van de Nederlandse Tweede Kamer gaat niet naar Rusland omdat één kamerlid geen visum van Rusland krijgt. Een reden voor de weigering is niet gegeven. Daarop besloot men de trip af te zeggen.
 • Gaat de FED beleggers nog weer een keer redden? Lees hier een Engelstalig artikel er over.
 • Apple haalde in het 4e kwartaal van 2019 een recordomzet van 83,3 miljard euro. Er werden veel iPhones verkocht

 
 

Het verschil tussen dictatuur en democratie (Tom Lassing)

29/01 7:17

In de Elsevier stond vorige week een stuk van columnist die aangaf dat de afzettingsprocedure een oplichting van de Democraten was. Een stuk vol met de gesprekspunten van de Republikeinen.
Een schande dat een blad als Elsevier zoiets plaatst.
Waar het op neer komt, is dat rechts Amerika vergeten is wat het verschil tussen een democratie en een dictatuur is.
Toen Obama president was, waren de Republikeinen enorm effectief in hun oppositie.
Als je terecht van mening bent dat Obama in acht jaar weinig voor elkaar gekregen heeft, dan is dat door de effectieve Republikeinse oppositie.
Geen Republikein die daar een probleem mee heeft en had.
Maar nu is Trump president en Trump heeft nogal wat vlekjes. Vlekjes die de...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Aflossingsvrije hypotheek (Tom Lassing)

29/01 7:40

De aflossingsvrije hypotheek was een briljant idee van de banken waardoor hun winsten en de huizenprijzen in Nederland werkelijk ontploft zijn. Door geen aflossing mee te nemen in de maandelijkse lasten was een hoger leenbedrag mogelijk waardoor heel veel mensen toch konden gaan kopen en huizenprijzen als gevolg van de toegenomen vraag omhoog schoten.
Vaak werd de hypotheek gekoppeld aan een verzekering en gelukkig was de banksector zo slim om daar één grote fraude van te maken.
Prima geregeld.
De consument mag het nu gaan oplossen, want die afgesloten spaarverzekering had de hypotheek moeten aflossen. Door de gigantische fraude van de banken op dat vlak is daar niet veel van terecht gekomen. De consument heeft dus een hypotheek en veel te weinig spaargeld om deze hypotheek aan het einde van de looptijd af te lossen.
Hoe nu verder?
De beste oplossing is om nu alsnog af te gaan lossen. Dat is op dit moment de beste oplossing voor de banken. Ik raad dat echter met de huidige lage rente maar niet zo maar voor consumenten aan.
Immers is de rente op...

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

29/01 8:13

AEX  De AEX is in de grafiek niet alleen onder de MA20 lijn gekomen, maar die lijn is ook neerwaarts gericht. Ook de MA50 is nu neutraal. Daarmee is wat mij betreft de opgaande trend nu even over.

DAX Over en uit is misschien wat te sterk aangezet, maar in de grafiek is de DAX onder de nu neergaande MA20 lijn gekomen. De MA50 lijn is neutraal. Dit zijn verkoopsignalen.

Wolters Kluwer  Na de vorige analyse is in de grafiek de koers van het aandeel Wolters Kluwer opwaarts uitgebroken. Op dit moment staan de seinen nog op groen. Een steun en een goede stop loss lijn is de gap die op 67,75 ligt.

Unilever  Hoewel de koers van Unilever herstelde van een bodem rond de 50 euro top nu bijna 52 euro is de weerstand op 53,25 wat mij betreft een te grote horde. Ik zie hier weinig potentieel in momenteel.

SBM Offshore  Het aandeel SBM Offshore is in de grafiek bijna bij de steun aangekomen. De langere termijn trend (half jaar) is wat mij betreft stijgend. Immers zien we de dalen en toppen bij iedere beweging iets stijgen. Het gaat echter met grote halen omhoog en omlaag. We zouden nu wel weer eens een haal omhoog kunnen gaan meemaken. Het is toch een beetje voor actieve traders.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Stelt u de Beursbox Nieuwsbrief op prijs? (Tom Lassing)

29/01 8:40

De nieuwsrief schrijf ik al sinds april 2001 gratis en dat blijft zo. Toch kreeg ik recent van iemand de vraag of hij me toch niet financieel kon belonen voor het goede werk.
Die mogelijkheid is er natuurlijk altijd, maar het was niet geregeld. Daar heb ik nu verandering in aangebracht.
Dat kan vanaf nu. U kan sponsor van Beursbox worden.
Ik heb daartoe gisteren een pagina op Beursbox gezet

Met de giften ga ik mijn Neo Finance rekening vullen. Ik hou die rekening namelijk privé aan. Het geld komt dan ook echt bij mij aan en verdwijnt niet in de zakelijke rekening.
Wilt u dus uw waardering laten blijken, dan kan dat nu ook hier.

Klik hier
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd