Beursbox Nieuwsbrief De kosten bij brokers

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De kosten bij brokers
Date: January 31st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 31 januari 2020
 
 

AEX: 598,95 - Dow Jones: 28.754 - EURUSD: 1,102

Bitcoin: 8.458 - Goud: 1,574.0

 
 
 
 

Met tientjes sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met het spaargeld voor de (klein)kinderen. Investeringen vanaf 10 euro mogelijk. Na aanmelding automatiseert u het proces van de leningverstrekking volledig. Het is reuze eenvoudig en levert een prachtig rendement op. Zo spaar je echt efficiënt voor de kinderen! Op 5 februari presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

28 februari komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedereen in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd!

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/01 7:00

  • Deze week maakte Tesla prachtige cijfers bekend en het aandeel steeg naar record hoogte. Een dag later werd bekend dat de verkoop in Nederland in een maand tijd van 12.000 naar 36 gedaald was. Het verschil kwam voort uit het feit dat de belastingvoordelen in Nederland voor een groot deel wegvielen.
  • Ik heb hier al vaker over geschreven... C60 is bijzonder interessant. Het is een prachtig middel om uw huisdier gezond te krijgen en houden...
    Het is een anti-oxidant die er voor zorgt dat vrije radicalen geneutraliseerd worden.
  • In Nederland komt een nieuw onderzoek naar zware misdaden door asielzoekers. Moord en verkrachting was bij asielzoekers onder het kopje "overig" terecht gekomen. U weet wel, dat wat je een beetje uit beeld wilt houden. De dingetjes die er niet zo toe doen. Het zou zonder kwade bedoelingen door de ambtenaren zo gedaan zijn. Immers, zo doe je dat altijd bij dit soort zaken... toch? Hoe dacht u dat in Engeland Andrew al die jaren samen met Epstein kon opereren? Niet omdat ambtenaren dat naar buiten zouden brengen...
  • Vanavond om 24:00 uur zal het VK de EU verlaten. Er is dan vervolgens 11 maanden de tijd om een deal uit te werken. Het VK heeft in die periode geen zeggenschap en stemrecht meer in de EU. Dát had de Brexit partij even gemist en ze klaagden daar nu al over... Ik vrees dat ze nog wel meer gemist hebben en gaan missen.
  • Amazon heeft fantastische cijfers gepubliceerd. Het gaat enorm goed met het bedrijf. Of de wereld daar blij mee moet zijn is wat anders. Op veel gebieden wordt dit bedrijf enorm dominant en dat is nooit goed. Het aandeel sloot bijna 10% hoger.
  • Gisteren liep de server waarop mijn websites staan helemaal vast. Het aantal aanmeldingen op de lijst van de goedkope broker aanbieder en ook de aanmeldingen op de P2P lijst waren enorm. Door de drukte werd de server trager en door de vertraging van de server begonnen mensen zich meerdere keren in te schrijven en zo liep alles hopeloos vast. Pas vannacht werden de verwerkingen allemaal afgerond.

Bezoek de Beursbox Kennisbox
 
 
 

De pers heeft het moeilijk (Tom Lassing)

31/01 7:16

Recent een akkefietje in Best, alwaar een journalist ouders van hulpbehoevende kinderen overstuur bracht door een sensationeel stuk te schrijven op basis van in feite niets.
De dag daarna op Omroep Brabant een poll over het eventueel te schunnig zijn van een carnavalsliedje...
Waar gaat dit over?

Het is wel duidelijk dat de vrije pers de nodige moeite moet doen om nog in beeld te blijven. Ze verzinnen onrust of ze komen met polls om onrust aan te wakkeren.
Is dat dan het grote goed van de vrije pers?
Waar is de serieuze onderzoeksjournalistiek of leuke interesse journalistiek gebleven? Is die verdwenen omdat het niet meer verkoopt?
Is onze vrije pers tegenwoordig slaaf van het advertentiegeld geworden?
Zonder veel kijker en onrust bij de bewoners geen verkeer naar de website en minder verkopen van de krant... Dus creëer de onrust en de schandalen maar, want we moeten kost wat het kost bezoekers trekken.

Zo stijg je je als officiële pers niet echt meer boven het zo platte Facebook. Dat is niet iets om trots op te zijn.

 
 

Regelmatige inkomsten zonder hoge risico's

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.    
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven.
Of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari vertel ik er alles over!

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Europa na de Brexit (Tom Lassing)

31/01 7:49

Als straks het Verenigd Koninkrijk uit de EU is, hoe gaat Europa zich dan aan de wereld presenteren?
In veel overleg situaties zat Europa er als één. Straks moeten zowel het VK als de EU vechten voor een plaatsje. Het is de vraag of de wereld deze twee ieder voor zich overal een stoel wil geven. De EU is groter, maar het VK heeft vanwege haar oude wereldmacht veel goede vrienden overgehouden, daar waar de EU met Duitsland als grootste speler niet bepaald het geliefste jongertje in de klas als leider heeft.
Het Europa dat overblijft, hoe hecht is dat uiteindelijk straks nog?
Er is de tegenstelling Noord-Zuid, maar ook de tegenstelling Oost-West.
In hoeveel blokken valt de EU uiteen nadat de VK als EU blok aan het been verdwenen is?
De grootste aanjagers voor de éénwording van Europa willen nog altijd één staat. Juist dit streven was

Lees verder
 
 
 

De kosten bij brokers (Tom Lassing)

31/01 8:38

Ik ben overgestapt op een broker die in sommige opzichten veel goedkoper dan andere aanbieders is. Is het altijd de goedkoopste? Neen? In sommige opzichten wil je dat soms ook niet, omdat je bepaalde services wilt hebben, of bepaalde toegangen tot markten.
Het nadeel van nadruk op 'goedkoop' leggen is dat je dan mogelijk nét iets te veel nadruk legt op kosten.
Echter... Ik vind kosten OOK heel belangrijk. Ik ben bereid om te betalen voor services die ik wil hebben, maar ik wil ook zaken die ik niet wil hebben kunnen uitsluiten en daarmee de kosten laag houden.
Vooral aandelen beleggingen in Europa zijn bij deze aanbieder heel goedkoop. Zo ver ik kan zien de goedkoopste in Nederland en België. Op andere vlakken, zoals opties, zijn ze de op één na goedkoopste aanbieder met Nederlandstalige helpdesk.
Dat laatst vind ik zelf belangrijk. Ik wil iemand kunnen bellen en antwoorden kunnen krijgen in mijn eigen taal. Dat kost wat en dat realiseer ik me.
Wil je op alle fronten de allergoedkoopste, dan moet je proberen in de VS een gratis broker te vinden. Als het al lukt dan ik nu al zeggen dat die gratis transacties u toch geld kunnen kosten. Ze moeten immers geld verdienen en binnen de bandbreedte van vraag- en aanbodprijs zal dan hun winst zitten. De transactie is gratis, maar uw aankoop- en verkoopprijs is mogelijk iets ongunstiger dan bij andere aanbieders.
Op het gebied van Nederlandse en Belgische aandelen is deze aanbieder tot wel 66% goedkoper ten opzichte van een al goedkope aanbieder als Lynx. Dat maakt dus fors uit.
Ze werken in de kern echter met hetzelfde enorm uitgebreide handelssysteem.

Kijkt u hier
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Gaat Trump afgezet worden? (Tom Lassing)

31/01 9:08

Ook de Senatoren leven tegenwoordig in een soort van virtuele wereld waarin alternatieve waarheden de boventoon voeren. De ultieme vraag is, heeft Trump handelingen verricht waarvoor hij afgezet zou moeten worden. Het antwoord daarop is 'ja'. Hij heeft de president van Oekraïne onder druk van het onthouden van hulp een gunst gevraagd om hem te helpen bij zijn herverkiezing.
Waarom is daar dan nog twijfel over?
Nu, dat is deels omdat de Republikeinse senatoren dus in die schijnwerkelijkheid van Fox-news leven. Daarnaast zijn ze enorm bang voor de volgers van Trump die hen aan hun zetels geholpen hebben. Immers, zonder Trump zou de Republikeinse partij geen rol van betekenis meer gespeeld hebben. Hun wereldbeeld en de manier waarop ze omgaan met de rechten van de bevolking werd uitgekotst door de bevolking. Tot daar ineens Trump was die alles deed wat de Republikeinen ook deden, maar hij deed het als één persoon.
Trump loog gewoon keihard over alles en hij gaf aan dat hij heel het zooitje in Washington over de kling zou jagen. Massaal stemden de ontevreden blanke republikeinse Amerikanen daarom op hem. Dat hij dat allemaal niet ging doen en dat hij uiteindelijk nog erger was dan al die Republikeinen samen, maakt niet uit. De kiezers kijken alleen maar naar wat je keer op keer zegt, niet naar wat je in de praktijk uiteindelijk doet.
Zo werkt het in de VS, zo werkt het hier. Zo werkt het overal.
Ik geloof in het goede van mensen en ja, ik denk dat Trump afgezet zou moeten worden.
Als de Amerikaanse democratie wil overleven, dan zal die stap nu genomen moeten worden.
De advocaat van Trump gaf het goed aan. Hij zei letterlijk: "Als een president herkozen wil worden, dan zijn hem als president alle middelen toegestaan."
Is dat zo?
Is dat het kenmerk van een democratie, of is dat het kenmerk van de dictatuur zoals we die kennen in Rusland?
De advocaat van Trump zei dat... Dat zegt hij in naam en namens Trump. Zo denkt Trump er dus over.
Kijk even naar Nederland. Als Rutte herkozen wil worden, dan is ALLES toegestaan.
Alles...
Zouden de Nederlanders dat willen?
Hoe zou u zich voelen als dat daadwerkelijk in de Eerste Kamer als besluit genomen zou worden en daarmee in feite "regel" zou worden voor alle premiers na hem. Dat is waar de VS nu staat. Als Trump nu vrijgesproken wordt, dan heeft iedere president na hem de vrijheid om puur voor eigenbelang tegenstanders dwars te zitten op welke manier hem maar goed lijkt.
Het lijkt er haast op dat de advocaten van Trump het expres zo overdrijven om de senatoren te dwingen Trump af te zetten!

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd