Beursbox Nieuwsbrief Slow Money

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Slow Money
Date: February 3rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 3 februari 2020
 
 

AEX: 589,5  Dow Jones: 28.345  EURUSD: 1,107

Bitcoin: 8.455  Goud: 1,578.51

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan echt een mooie rente opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 14 februari vertel ik er alles over

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/02 7:00

  • De Chinese beurzen staan vanochtend fors lager. De Shanghai composite verloor meer dan 8%. In China is het dodental vanwege Corona nu hoger dan dat van Sars. De schrik zit er nu goed in. Vanochtend was het dodental 361. In heel veel Chinse provincies zijn bedrijven gesloten zodat iedereen thuis kan blijven.
  • Volgens de Amerikaanse minister Wilbur Ross is de uitbraak van het Corona virus in China goed voor Amerikaanse banen. De ene zijn dood is de ander zijn brood zullen we maar zeggen...
  • De onverwoestbare grensmuur van de VS met Mexico, daar wordt eindelijk aan gewerkt. Het is echt een kwaliteitsproduct... Een deel van de muur is bij een beetje wind al omgevallen.
  • De post wordt in Nederland vanaf vandaag weer door één monopolist geregeld. Sandd is verleden tijd.
  • Het pensioenfonds ABP is haar beleggingen in vervuilende industrie aan het afbouwen. Het gaat dan vooral om beleggingen in fossiele energie. Ze praten over "langzaam" afbouwen... Het is ook nog zeker niet het totaal afbouwen van investeringen in die sector.
  • Douwe Egberts wil ergens in het eerste halfjaar van 2020 weer terug naar de beurs komen. Men hoopt en verwacht drie miljard op te halen bij de beursgang.
  • De agressieve werving van klanten door energiebedrijven gaat door de ACM onderzocht worden. Ik schreef recent al eens dat een jaarlijkse overstap op dit moment de beste weg is. Nieuwe klanten krijgen immers enorme kortingen, terwijl bestaande klanten de hoofdprijs na het eerste jaar gaan betalen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Duizend miljard! (Jack Hoogland)

03/02 7:18

We zien het voor onze ogen gebeuren. In de westerse wereld neemt de druk om Green New Deals te omarmen vrijwel dagelijks toe. Een snel groeiend aantal politici wil het klimaat redden en de economie stimuleren. Tegelijk laten centrale bankiers bijna wekelijks weten dat ze klaar staan om te helpen (dus het benodigde geld te printen). Zie onderstaande tweet.

Kijken we even alleen naar Europa, dan zien we dat de Europese Commissie maar liefst €1.000 miljard wil investeren in het tegengaan van klimaatopwarming. Duizend miljard! Aandelen van bedrijven die van Green New Deals profiteren, zullen de komende jaren dan ook hot zijn!

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees. We ontdekten deze maand een spotgoedkoop aandeel van een fabrikant van zonnepanelen die een forse technologische voorsprong heeft op haar concurrentie.

Dit razend succesvolle bedrijf realiseerde afgelopen jaar maar liefst 80% winstgroei, en zal dit jaar nog eens ruim 40% winstgroei realiseren. Zodra Green New Deals straks werkelijkheid worden, zullen omzet en winst van dit bedrijf nóg harder stijgen. Tegelijk zullen beleggers zich massaal op klimaataandelen storten.

De grootste winsten behaal je als je belegt in aandelen van bedrijven waar het grote geld naar toe gaat. Want beleggers volgen altijd het grote geld. En €1000 miljard is écht groot geld!

Klimaataandelen gaan een hype worden. Beleggers zullen straks zonder blikken of blozen de hoofdprijs voor klimaataandelen betalen. Nú kunnen we dit aandeel nog goedkoop aankopen. Straks niet meer.

Honderden procenten koerspotentieel!
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

Bestel hier
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Word uw eigen Centrale Bank! (Peter Meijburg)

03/02 7:43

Wat Jerome Powell van de Federal Reserve of Christine Lagarde van de ECB wel mogen, is voor ons gewone beleggers niet weggelegd: geld printen vanuit het niets.
Maar er is een prima alternatief: regelmatig cash laten bijschrijven in je account. Maand in maand uit. Of de beurs nu stijgt of daalt. Word uw eigen Centrale Bank en kom op 14 februari naar Best. Daar vertel ik u alles over een bijzonder lucratieve optiestrategie.

Lees verder
 
 
 

Slow money (Tom Lassing)

03/02 8:11

Je hebt slow cooking, zou er dan ook niet zoiets als slow money kunnen zijn? Een manier van rendement op kapitaal maken die misschien niet zo hard gaat, maar die wel heel zeker en degelijk is...
Stel even, ik ga voor een rendement van 6% op jaarbasis. Dat is voor veel aandelenbeleggers vaak een utopie gebleken, omdat ze keer op keer in de verkeerde aandelen stappen. Doe het dus eens anders.
Het is maar een voorbeeld, maar via deze site is 6% zeer goed mogelijk.
Een investering van 10.000 euro is dan na een jaar al 10.600 euro. Dat is 600 euro meer dan je een jaar eerder had en daarvoor heb je niets anders hoeven te doen dan die 10.000 euro beschikbaar stellen. Dat lijkt mij geen slechte deal.
Die 600 euro krijg je uitgekeerd. Als je die dan vervolgens eens gaat inzetten in iets met een nét iets hoger risico en verwacht rendement. Zeg 10%...
Je krijgt dan het jaar later 600 euro over de 10.000 euro EN 60 euro over de extra 600.
Het jaar daarna wederom 600 euro uit de 10.000, maar 66 euro over de 660 euro...
Het lijkt niet zo hard te gaan, maar dit soort bedragen gaan na verloop van tijd behoorlijk oplopen.
Waar kan je die 10% halen? Nu, hier bijvoorbeeld.

Hoe ik dat weet?
Ik zit hier zelf al enorm in en ook mijn kinderen hebben eindelijk begrepen hoe of dit werkt.
Aanstaande woensdagavond komt Mark Leenards in Best die 10% opzet uitleggen. (Ik denk zelf dat ik er tenminste 12% uit ga halen en misschien nog wel meer)

Klik voor meer informatie
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

De Engelsen hebben hun land terug (Tom Lassing)

03/02 8:30

Het Verenigd Koninkrijk heeft de EU verlaten en zoals Boris Johnson al aangaf, ze hebben hun land terug.
Wij (de Engelsen) zijn een land die zelf wel zullen bepalen aan welke regels we ons gaan houden!
Nu, succes daarmee.
Zou u zaken willen doen met een land dat schijt heeft aan wat u wil? Een land dat voor u wel zal bepalen wat goed is.
Bijvoorbeeld kranteninkt die giftig is en dan vette vis er in verpakken.
Dát was de realiteit voor de EU een einde aan de praktijk bracht. Niet alleen mocht de inkt niet langer giftig zijn, maar ook moest onbedrukt papier voor het verpakken van voedsel gebruikt gaan worden.
De Engelsen mogen nu weer terug naar Fish and Chips in krantenpapier. Ze mogen ook weer giftige inkt gaan gebruiken.
Dat is het grote voordeel van los staan van de EU.
Die vrijheid hebben ze nu weer.
Die inkt kunnen ze echter alleen zelf in hun eigen land gebruiken. De kranten die ermee gedrukt zijn mogen de EU niet in. Willen ze dus inkt en kranten voor de EU blijven maken, dan zullen ze zich moeten houden aan de regels die de EU daarvoor stelt.

Het grote voordeel dat de Britten nu hebben, is dat ze...

Lees verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd