Beursbox Nieuwsbrief Miljonair worden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Miljonair worden
Date: February 7th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 7 februari 2020
 
 

AEX: 618,75 - Dow Jones: 29.314 - EURUSD: 1,097

Bitcoin: 8.886 - Goud: 1,564.15

 
 
 
 

Met tientjes sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met het spaargeld voor de (klein)kinderen. Investeringen vanaf 10 euro mogelijk. Na aanmelding automatiseert u het proces van de leningverstrekking volledig. Het is reuze eenvoudig en levert een prachtig rendement op. Zo spaar je echt efficiënt voor de kinderen! Op 6 maart presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

28 februari komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedere particuliere belegger in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd!

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/02 7:00

 • De eerstvolgende P2P Finance bijeenkomst in Best zal op 6 maart om 13:30 uur plaatsvinden. Geef u er op tijd voor op, want vol is vol.
 • Wat ik van Tesla denk... Nu, ik denk dat Tesla nog een keer naar 1000 dollar gaat stijgen en dat de koers daarna een enorm dreun gaat krijgen. Beleggers zijn veel te ver voor de muziek uitgelopen.
 • De jaarwinst van Danske Bank is bijna 50% lager nu ook deze bank verwikkeld is geraakt is criminele activiteiten. Het feit is simpelweg, er zijn geen eerlijke banken. "Eerlijke banken" zijn twee woorden die niet bij elkaar passen.
 • De op één na grootste geld uitlener van Australië is in de problemen gekomen. Het bedrijf heeft te maken met Amerikaanse class actions vanwege witwassen en andere criminele activiteiten waaraan ze zouden hebben meegewerkt.
 • In Ohio heeft Pete Buttigieg nipt gewonnen van Bernie Sanders. Het is voor de Democraten één grote aanfluiting geworden. Het was alsof nooit eerder een voorverkiezing gehouden was.
 • Elon Musk wil het SpaceX onderdeel Starlink als apart bedrijf naar de beurs gaan brengen.
 • Fiat Chrysler moet zelfs in Europa een fabriek stilleggen omdat er geen onderdelen meer uit China komen.
 • In Hong Kong is men al aan het hamsteren geslagen. Supermarkten kunnen bepaalde voedselproducten niet in genoeg volume aangevoerd krijgen.
 • KLM vliegt tot half maart niet meer op China.
 • Corona: 636 doden en 31.161 mensen besmet. Het gaat nu steeds sneller en vooral in China moet men het serieus nemen en mensen binnen de grenzen houden.

Bezoek de Beursbox Kennisbox
 
 
 

We gaan voor méér dan 3300 procent! (Jack Hoogland)

07/02 7:21

Dinsdag vertelde ik u al over het fantastische aandeel waarmee u gaat profiteren van de naderende hype in klimaataandelen. Daarnaast ontdekten we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een meer dan veelbelovend goudaandeel.

Een jong bedrijf dat goudproducenten helpt met de financiering van in ontwikkeling zijnde goudmijnen. En in ruil daarvoor ieder jaar een deel van de opbrengst, ofwel royalty's ontvangt.

Heeft investeringen in twee goudmijnen die nu in productie zijn, en dus een stroom inkomsten opleveren. Daarnaast heeft het investeringen in maar liefst 43 goud- en zilvermijnen die dit jaar én de komende jaren in productie zullen gaan, dus een stroom inkomsten gaan opleveren.

Omzet en winst zullen de komende jaren ongekend hard stijgen.

Dit aandeel lijkt zeer sterk op een ander royalty-aandeel dat in 2000 nog een klein en veelbelovend bedrijf was. De koers steeg tijdens de toen beginnende bull markt met ruim 3300%!

Omdat er nu alle reden is om een véél sterker stijgende goudprijs te verwachten, hebben we nu óók alle reden om meer koersstijging te verwachten.

Met dit aandeel gaan we voor méér dan 3300% koerswinst!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

Lees verder
 
 
 

Regelmatige inkomsten zonder hoge risico's

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.    
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven.
Of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari vertel ik er alles over! Er zijn nog slechts drie plaatsen beschikbaar!

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Miljonair worden (Tom Lassing)

07/02 7:49

Is dat moeilijk?
Ja en nee.
Neen, iedereen met een goedbetaalde baan kan miljonair worden. Dat is het probleem niet.
Het probleem is namelijk niet het verdienen. Het probleem is het uitgeven.
Dát leert u vrijwel nergens als u seminars volgt. Altijd hebben ze het over verdienen.
U verdient echter echt al genoeg om miljonair te kunnen worden.
U geeft alleen te veel uit EN wat u dan overhoudt, daar doet u dingen mee die niet slim genoeg zijn.
Voor u zich het doel stelt dat u miljonair wilt worden is het echter belangrijk in beeld te hebben waarom u dat wilt. Puur alleen maar miljonair willen worden is geen goed doel. Daar wordt niemand echt gelukkig van.
Vraag je dus af waar je wel gelukkig van wordt en vraag je af of miljonair worden je daar eigenlijk wel bij kan helpen.
Een mooi voorbeeld: Mijn oudste dochter wil iedere maand op vakantie. Daar heb je veel geld voor nodig, dus is miljonair worden een logische gedachtegang.
Echter... Dan moet je je geld niet aan vakanties uitgeven!
Het doel van miljonair worden zit in feite haar gelukkig worden van reizen in de weg. Laat die droom om miljonair te worden dus maar varen. Leef...
Wie weet kan ze echter nog ooit eens miljonair worden, als ze nu, ondanks haar vele reizen, toch nog geld opzij blijft zetten en dát geld blijft gebruiken om rendement op rendement op te maken. Ze kan dan leven en reizen van haar reguliere inkomen en ze kan dan sparen voor het "miljonair worden"... Om dan later te kunnen reizen ZONDER er dan voor te hoeven werken.
Dan heb je ook een leuke reden om ook nu te blijven sparen.

Belangrijk is dus sparen en vervolgens rendement op het gespaarde geld maken.
Laat je geld voor je werken en leef van wat er maandelijks door werken binnenkomt. Hoe meer je weet te sparen, des te sneller groeit het vermogen waarmee je rendement op rendement kan maken.

Hier spaart mijn dochter nu
 
 
 

Duurzame energie opbrengst (Tom Lassing)

07/02 7:48

Ik heb 43 zonnepanelen op het dak liggen en ik heb 15 winddelen.
Kijk ik naar de maand januari 2020, dan is met de winddelen over heel de maand gekeken mijn stroombehoefte volledig gedekt.
Dat is over de maand gekeken. In de periode 20 tot 25 januari was het windstil en mistig. Zowel de zonnepanelen als de windmolens leverden die dagen vrijwel geen duurzame stroom op.
Zou ik dus helemaal afhankelijk zijn van duurzame stroom, dan had ik op dat moment een periode van tenminste 5 dagen moeten overwinnen.
De rest van de dagen was de combinatie zonne-energie en windenergie in de meeste gevallen per etmaal gerekend te dekken geweest. Met een accu of batterij in huis was ik per etmaal gezien de rest van de maand heel ver gekomen.
Het is echter een heel milde januari maand geweest. Ik wil deze dus zeker niet kenmerken als een typische januari in zuid Nederland.
Toch valt het dus mee hoe ver we in huis met duurzame energie komen als je alleen al de combinatie wind en zon gebruikt. Overigens verwarm ik mijn huis nog met gas. Mijn kantoor echter, verwarm ik vooral met elektriciteit. (Infrarood panelen)
Zou ik mijn huis met elektriciteit verwarmen, dan zou mijn huidige opbrengst aan duurzame energie ruim onvoldoende zijn.

Onsklimaat.com
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Uw vakantie bestemming over .. jaar (Tom Lassing)

07/02 8:17

Mijn jongste dochter is nu een maand in Vietnam geweest en is razend enthousiast. Een prachtig land met het prachtige wilde en koude noorden en het subtropische zuiden.
Ze was de laatste dagen op een eiland links van de zuidelijk punt van het land. Een eiland dat nu ontwikkeld wordt voor het massatoerisme. Ze had geluk. Alles is nu nog in aanbouw en het zijn nu nog spookdorpen die er staan. De attracties zijn er al wel en vaak waren ze er vrijwel als enige toeristen.
Dat is volgend jaar al anders en over vijf jaar is er weinig over van die rust en van de nu nog vrijwel verlaten tropische stranden waar ze overheen gelopen hebben.
Vietnam heeft nog wel een ander acuut probleem en dat is zwerfafval.
Ik heb foto's gezien die mijn dochter gestuurd heeft waar je echt niet vrolijk van wordt. Prachtige stranden, maar de vloedlijn vol met aangespoeld afval. Niemand die het er nu opruimt.
Willen ze echt werk maken van het massa toerisme, dan zullen ze dat afval probleem ook moeten oppakken, anders is het ook weer snel gedaan met de pret.
Vietnam biedt toeristen enorm veel, maar de grootsheid waarmee het nu in het zuiden wordt opgepakt (enorme blokken met flats, twintig verdiepingen hoog en drie rijen dik vanaf het strand) is mij veel te gortig. Dat zou mijn vakantie niet zijn, maar kom je uit Hong Kong of Tokio, of een miljoenen stad in China, dan zal het je waarschijnlijk weinig doen om in enorme toeristenflats te verblijven.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd