Beursbox Nieuwsbrief Extra heffingen zonneparken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Extra heffingen zonneparken
Date: February 10th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 10 februari 2020
 
 

AEX 616,46 Dow 29.067 USD 1,095 Btc 9.082  Goud 1,570.08

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan echt een mooie rente opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 14 februari vertel ik er alles over

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/02 7:00

  • Mijn windmolens hebben sinds gisteren stil gestaan. Waait het eindelijk lekker, is het 'te hard'. Dat is toch jammer.
  • In China gaan vandaag eindelijk weer een flink aantal fabrieken open. Ze waren na de viering van het nieuwe jaar in China dichtgehouden vanwege het Corona virus.
  • Een kritisch rapport over ruimtelijke ordening is door het ministerie van Binnenlandse Zaken niet gepubliceerd. Op die manier kan je als overheid mooi weer blijven spelen, want kritische geluiden horen we niet meer. Het doet mij denken aan de toeslagen affaire. De Nederlandse overheid is ziek. Men leeft in een andere wereld die in hun ogen boven de echte wereld staat. Ambtenaren zijn te machtig aan het worden. Hier moet op ingegrepen worden.
  • Het CETA verdrag is nog altijd niet dood. De Nederlandse minister Sigrid Kaag legt het nog weer een keer voor aan de Tweede Kamer. Met dit verdrag met Canada krijgen Amerikaanse bedrijven via Canada alsnog toegang tot de EU. Het verdrag is geschreven door en voor grote bedrijven.
  • Credit Suisse CEO Tidjane Thiam heeft zijn ontslag aangeboden. Hij is vertrokken vanwege een spionage schandaal binnen de bank. De bank liet namelijk oud medewerker bespioneren. Tidjane heeft altijd ontkend hier iets vanaf te hebben geweten.
  • Franse verzekeringsmaatschappij AXA heeft haar Oost Europese onderdeel verkocht aan het Oostenrijkse concern Uniqa. Er zou een bedrag van 1 miljard mee gemoeid zijn.
  • Corona heeft al meer dan 900 slachtoffers geëist. Er zijn meer dan 40.000 mensen ziek geworden.
  • Het Amerikaanse budgetvoorstel voor 2021 laat zien dat het militaire budget omhoog gaat, terwijl sociale uitkeringen omlaag zullen gaan en ook buitenlandse hulp minder geld gaat krijgen. De VS schuift ook op dit vlak steeds meer op naar een militaire dictatuur.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Geen wonder dat het koerspotentieel zo hoog is! (Jack Hoogland)

10/02 7:18

Donderdag vertelde ik u over het fantastische royalty-goudaandeel, waarmee we voor méér dan 3300% koerswinst gaan. Veel beleggers beseffen niet dat royalty-aandelen ideale beleggingen zijn. Vooral als het een jong bedrijf is met enorm veel groeipotentieel.

Dit royalty bedrijf heeft investeringen in 45 goud- en zilvermijnen, waardoor het risico zéér laag is. Terwijl het koerspotentieel juist enorm hoog is.

Daar komt bij dat een royalty-bedrijf nauwelijks kosten heeft. Want zo'n bedrijf heeft slechts een paar mensen nodig om interessante goud- en zilvermijnen te selecteren en deals te maken. En daarnaast een paar mensen om de administratie te doen. That's it.

Als de royalty-inkomsten van een goudmijn eenmaal binnenstromen, hoeft zo'n bedrijf die inkomsten alleen maar in de boekhouding te verwerken.

De investeringen in de 43 goud- en zilvermijnen die dit jaar én de komende jaren in productie zullen gaan, zullen zorgen voor een enorme omzetstijging. Terwijl de kosten gewoon gelijk blijven. Neem daar de stijgende goudprijs bij, en je weet dat winst de komende jaren ongekend hard zal stijgen.

Geen wonder dat het koerspotentieel zo enorm hoog is!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

Naar de site
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Extra heffingen zonneparken (Tom Lassing)

10/02 7:36

Ik heb recent een aanvraag voor een zonnepark gevolgd. Het plan kwam in de gemeenteraad en daar gebeurde iets raars.
Nu moet u weten dat de gemeente zichzelf een enorme ambitie heeft opgelegd. Ze willen volledig duurzaam qua energie gaan worden. Om die ambitie waar te maken moet er nog heel veel gebeuren. De gemeente lijkt echter geen haast te hebben en vanuit de gemeente is het in de drie jaar na het uitspreken van de ambitie stil gebleven.
Nu werd er door een ondernemer de vergunning voor een tweede zonnepark aangevraagd.
Eén van de raadsleden vond dat de initiatiefnemer naast een al verplichte storting in een groenfonds een EXTRA stroting moet doen die afgeleid werd van het aantal vierkante meters dat het park zou innemen.
Op de vraag of dat inclusief de al verplichte groene zone om het park zou moeten worden, was het antwoord ja.
Op de vraag hoe hoog die heffing zou moeten worden was het antwoord: "Een bedrag dat we nog moeten vaststellen, maar het zou 15 cent per vierkante meter kunnen zijn".
Was dit bedrag ergens op gebasseerd?
Neen, het raadslid had het gewoon uit zijn duim gezogen en gaf dat ook toe.

Waarom vind ik dit schandalig? ...

Lees verder
 
 
 

Straks ook negatieve rente voor u? (Brecht Arnaert)

10/02 8:04

Bij ABN Amro is het dus eindelijk zover: daar kregen de klanten de afgelopen weken het bericht dat ze nog exact 0% rente krijgen op hun spaargeld. In de feiten klopt zelfs dat al niet: reken je de inflatie mee (die op 1,2% staat) blijft er van 100 EUR na een jaar nog 98,8 EUR over.
No big deal, kunt u denken: de rentes waren sowieso al laag, dus van “laag” naar “nul” is eigenlijk geen punt. Maar het is wel een big deal, want het bericht over de nulrente was niet het enige dat ABN mee te delen had: rekeningen boven de 2,5 miljoen EUR zullen vanaf nu -0,5% rente per jaar betalen op het saldo boven die 2,5 miljoen. Hoe lang nog, namelijk, voor het heffen van negatieve rente op saldo’s boven de 100 000 EUR gebeurt? 10 000 EUR? 1 000 EUR?
Hoe zal de goegemeente daarop reageren? Zal men zijn geld van de bank proberen te halen in pure cash? Een recente grafiek toont dat de Duitse banken dat zélf al doen: hun kluizen liggen vol met fysieke euro’s. Verschillende van mijn abonnees vertellen me ook dat fysiek geld (in biljetten) van de bank afhalen steeds moeilijker wordt – men krijgt van de bankier steeds meer vragen over wat men met dat geld gaat doen?
Antwoord nooit op zo’n vragen:...

Lees verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Problemen op het account (Tom Lassing)

10/02 8:20

Ik werd gewezen op een startende Italiaanse Neo Finance klant die op Internet enorm van de toren aan het blazen was over hoe slecht het allemaal toch wel niet was.

Een bericht van hem die ik vond:

they have a really big problem, i have open an account limited i exceded the quota on this account and now i have to open a real account that i want not open... otherwise the company can not give my money back... i have to report this as a really big problem if i give you money you have to resend me money back no matter what, 

In het Nederlands vrij vertaald:... Ik heb bij Neo Finance een 'klein' account geopend waarop ik maximaal 500 mocht storten. Ik was eigenwijs of heb niet goed gelezen en heb er meer geld dan die 500 euro op gestort.
Nu is Neo Finance verplicht om mij om nadere identificatie te vragen en dat weiger ik. Nu hebben ze een probleem, want ik ga nu overal schrijven hoe slecht ze zijn...

Dat is in feite wat er staat.

Dit ligt niet aan Neo Finance. Die mogen niets zonder dat de identiteit op een bepaalde manier vastgesteld is. Dat de klant dus weigert zich te identificeren op de manier die wettelijk is voorgeschreven is het probleem van de klant.
Die kan eigenwijs zijn en zal dan heel lang moeten wachten.
De klant kan het beste de toezichthouder vragen om Neo Finance de ruimte te geven hem zijn geld terug te geven.
Neo Finance mag het nu simpelweg niet. De klant kan hoog en laag springen, maar de fout ligt bij de klant. Hij zal zich netjes moeten identificeren.

Mijn advies aan iedereen: Lees goed wat de voorwaarden zijn, of laat ze je uitleggen bij een bijeenkomst. Het feit dat je tot 500 euro een kleine account kan openen is geen geheim. Het staat helder aangegeven. De autoriteiten streng en Neo Finance mag de regels niet rekken omdat klanten fouten maken.
Kom je boven de 500, dan MOET je uitgebreid identificeren. Zo veel moeite kost dat niet, dus waarom al die stennis maken?

Meer over Neo Finance
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd