Beursbox Nieuwsbrief Het komt nu écht dichtbij

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het komt nu écht dichtbij
Date: February 14th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 14 februari 2020
 
 

AEX 629,14 Dow 29.476 USD 1,083 Btc 9.378 Goud 1,574.75

 
 
 
 

Met tientjes sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met het spaargeld voor de (klein)kinderen. Investeringen vanaf 10 euro mogelijk. Het is reuze eenvoudig en levert een goed rendement op. Zo spaar je écht efficiënt voor de kinderen! Op 6 maart presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

28 februari komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedere particuliere belegger in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd!

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/02 7:00

 • Ik ben gisteren boven de 8000 euro geïnvesteerd vermogen in leningen in Neo Finance gekomen. Dat is verder voor het systeem geen belangrijk punt, maar is voor mezelf wel een belangrijk gegeven, want ik moet nu weer nieuw geld gaan storten.
 • De eerstvolgende P2P Finance bijeenkomst in Best zal op 6 maart om 13:30 uur plaatsvinden. Geef u er op tijd voor op, want vol is vol.
 • Vanavond na 22:00 uur onze tijd gaat Goldmoney haar derde kwartaalcijfers 2020 bekend maken. Hun boekhoudjaar wijkt daarmee behoorlijk af van het kalanderjaar. Goldmoney is beursgenoteerd onder de tickercode XAU.to. De koers is momenteel CAD 1,81. Gisteren verloor het aandeel 4% aan waarde.
 • Wells Fargo gaat 700 banen in Manila schrappen. Een deel van de banen zal naar India verplaatst gaan worden. Ook in de VS zullen er banen verplaatst gaan worden. De resultaten van Wells Fargo waren recent 55% lager. Dit komt mede vanwege enorme juridische kosten naar aanleiding van het verkoopschandaal waarin de bank gewikkeld was. (Er werden zonder toestemming van de klanten betaalde rekeningen voor de klanten geopend. Duizenden medewerkers deden dit en miljoenen klanten waren de dupe. Dit alles omdat medewerkers anders hun omzetdoelen niet haalden.
 • Aanklager in de VS hebben Huawei er van beschuldigd bij zes bedrijven bedrijfsgeheimen gestolen te hebben. Ook heeft de onderneming volgens de Amerikaanse aanklagers de sancties met Noord Korea overtreden.
 • Apple moet de tijd die medewerkers in de rij moeten wachten om hun tassen bij het naar huis gaan te laten controleren ook aan de medewerkers uitbetalen. De controles duren tussen de 5 en 20 minuten en soms zelfs meer dan een half uur. Die tijd is voortaan betaalde tijd. Voortaan zal iedereen het een worst zijn dat Apple streng wil controleren. Ze betalen er dan zelf voor. Apple overweegt nu om medewerkers te verbieden om tassen mee naar het werk te nemen.
 •  Het botert niet tussen de staten Texas en Californië. De laatste heeft haar ambtenaren verboden om op kosten van de staat naar Texas te reizen. Texas heeft dat verbod nu aan de hoogste rechters van de VS voorgelegd.
  De reden van het verbod van Californië is het feit dat Texas enkele homo haat wetten heeft aangenomen.

Bezoek de Beursbox Kennisbox
 
 
 

Het komt nu écht dichtbij (Jack Hoogland)

14/02 7:21

In Nederland merk je er misschien (nog) weinig van, maar in de grote eurolanden is het inmiddels kommer en kwel. Op de grafiek hieronder zien we dat industriële productie in de eurozone nu écht fors aan het dalen is.

De industrie produceerde in december maar liefst 4,1% minder dan een jaar eerder. Daar komt de impact van het coronavirus nu nog bovenop. Tegelijk zagen we de Franse, de Italiaanse en zeer waarschijnlijk ook de Duitse economie afgelopen kwartaal al krimpen.

Ook in de VS gaat het nu hard. Het aantal openstaande vacatures daalde de afgelopen maanden het snelste sinds 2008. Zie onderstaande tweet. Een recessie komt nu écht dichtbij.

Tijdens die recessie stijgt de druk op politici en centrale bankiers om maatregelen te nemen die de ontevreden, boze bevolking rustig houden. Er blijft uiteindelijk slechts één middel over om het moreel van de gewone man op te krikken én om hem weer aan het spenderen te krijgen. Zie onderstaande tweet.

Helikoptergeld. Geld printen en het uitdelen aan de burgers. Het is ook de enige manier om de hoger dan 2% inflatie te krijgen, die centrale bankiers zo graag willen. Tegelijk geeft het ons beleggers ALLE reden om zekerheid in te bouwen én om vooral in goud(aandelen) te gaan beleggen.

We stuurden onze TopAandelen-abonnees vorige week maar liefst drie beleggingstips die helpen om zekerheid in te bouwen én om (buiten goud om) forse koerswinsten te behalen.

Lees verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Nieuwe berekeningmethode rendementen (Tom Lassing)

14/02 7:49

Bij Neo Finance hebben ze de berekening van de rendementen veranderd. Er zijn nu twee rendementen zichtbaar.
1. Het XIRR rendement. Dat is het rendement als u de aflossing niet terug gaat investeren. Het systeem houdt er dan rekening mee dat u rente en aflossing niet meer in een volgende lening brengt. De rendementen worden hierdoor fors lager omdat de leningen op basis van annuïteit worden afgesloten. Iedere maand wordt er rente en aflossing uitgekeerd. Het kapitaal dat u ingezet heeft neemt dan maandelijks behoorlijk af.
Ze zeggen zelf daarover: The new XIRR calculation covers your entire investment history - takes into account investments, hedge Provision fund fees, aftermarket secondary market fees, investment returns, etc. Lees meer hierover
2. Het andere rendement is het bruto rendement, rekening houdende met leningen die nu al niet op tijd worden afgelost.
Het is relatief vaak zo dat vooral aan het begin van het aangaan van de lening veel consumenten nog wel eens een paar dagen te laat zijn met het betalen van rente en aflossing. De krijgen dan mailtjes en telefoontjes en de meesten betalen dan snel alsnog het bedrag.
Ik heb nu één lener die vanaf letterlijk de eerste dag dat ik meedeed geen rente en aflossing betaald heeft. Die persoon heeft nu nog 11 dagen om te betalen. Na die 11 dagen krijg ik een aanbod van 60% van de hoofdsom van Neo Finance. Ik kan ook kiezen om de lening aan te houden en te kijken of er in de incasso of eventueel faillissement procedure meer uit gaat komen. Zo'n procedure kan echt jaren duren.
De ervaring is dat gemiddeld genomen meer geld beschikbaar komt voor degene die heel de incasso procedure meeloopt. Je moet dan alleen heel veel geduld hebben.

Open hier uw account
 
 
 

Parkeergarage onder de Amsterdamse grachten (Tom Lassing)

14/02 7:48

Safire Services v.o.f., u weet wel, dat bedrijfje op het adres van de Nederlandse overheid, zoekt een Directeur. Die directeur moet de organisatie en bedrijfsvoering optimaliseren.
Ook hebben ze vanaf hetzelfde postadres een Senior Consultant nodig die de realisatie van een parkeergarage onder een Amsterdamse gracht moet gaan begeleiden.
Die parkeergarage moet nog aanbesteed gaan worden. Je mag als consultant een partij gaan zoeken die eea kan tekenen en uitvoeren. De parkeergarage moet de parkeerdruk binnen de grachtengordel wegnemen. De ontwikkeling en de exploitatie moet met zo min mogelijk overlast voor de omwonenden gebeuren.
Er moeten 550 tot 600 plekken in gerealiseerd gaan worden.
Het blijft een rare zaak dat de overheid hier zo'n enorme vinger in de pap wil hebben. Is dat omdat het anders niet kan, of is het om... Ja, waarom eigenlijk?

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Groene consumenten oplichters (Tom Lassing)

14/02 8:37

Consumenten die goed bezig willen zijn, blijken ook makkelijke slachtoffers voor serie oplichters te zijn.
Bijzonder sneu, want ze willen goed doen en worden dan opgelicht door gewetenloze oplichters die gebruik maken van hun goede wil voor het milieu en de wereld.
Ik schreef er een jaar geleden al eens over.
Een serie-oplichter heeft vorig jaar een initiatief opgezet waarbij zwerfplastic wordt gebruikt om olie van te maken.
Dit is technisch heel goed mogelijk, dus de oplichting zit niet in het feit dat zoiets technisch niet zou kunnen.
De oplichting zit hem in het feit dat ze het opgehaalde geld niet gebruiken om het plastic om te zetten, maar om zichzelf mee te verrijken en om eerdere instappers te betalen met het inleggeld van nieuwe instappers.
Kortom, nog weer gewoon een Ponzi opzet, net zoals GTI dat was.
Het werkt allemaal weer met tokens die je moet kopen een combinatie met Crypto munten die je kan verdienen door anderen aan te brengen... U kent dat wel... Gewoon de illegale piramide zoals ze keer op keer opzetten.
Dezelfde oplichters, een nieuw Bull Shit verhaal.
Als je zoiets tegenkomt of voorgesteld krijgt, zoek dan naar de namen van de oprichters. Je ziet dan vanzelf hun eerdere oplichtingen. Ga er maar vanuit dat ze ook deze keer de zaak bedonderen. Dat is hun business en ze zijn er vreselijk goed in.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd