Beursbox Nieuwsbrief Hij geeft ons nu rechtstreeks advies

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hij geeft ons nu rechtstreeks advies
Date: February 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 17 februari 2020
 
 

AEX 629,23 Dow 29.453 USD 1,083 Btc 9.036  Goud 1,580.88

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan nu serieus veel rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 3 april vertel ik er alles over

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/02 7:00

  • Vandaag zijn in de VS en in Canada de beurzen gesloten.
  • Hier in Europa merken we er niet veel van, maar in China heeft het Corona virus een enorme economische impact. Dat moet China economisch zwaar raken.
  • De prijs van goud kwam vrijdag op een nieuwe recordhoogte gezien in euro's. Ik heb recent wat winsten in goud genomen. Ik ben wel in zilver blijven zitten en ben koper van de metaal.
  • De CEO van BAM gaat vervangen worden zodra zijn termijn afloopt. In overleg, maar blijkbaar zijn ze klaar met elkaar.
  • Een tegenvaller voor Tesla in Duitsland. De bouw van hun fabriek is op last van een rechter stopgezet. Tesla moet 92 hectare bos kappen voor de bouw van de fabriek. Er is nog geen bouwvergunning afgegeven, maar Tesla was al wel begonnen met het rooien van de bomen.
  • Volkswagen gaat 830 miljoen euro aan Duitse automobilisten betalen. Het gaat om Duitse eigenaren van Sjoemel diesels. In Nederland en België is volgens mijn gegevens nog altijd geen akkoord over de compensatie van de eigenaren van deze auto's.
  • Twee CEO's bij DSM. Een interessante ontwikkeling.
  • In Nederland is de politie de grootste werkgever. Er werken nu 61.000 personen. De voorheen grootste banenverstrekkers Philips (11.600) en Royal Dutch/Koninklijke Olie (9.500) zijn voorbij gestreefd door ASML (12.500). De Rabobank (30.500) is nu veruit de grootste werkgever in Nederland als we de overheid niet meerekenen. Alle bedrijven zijn slechts dwergen als het gaat om werkgelegenheid als we het vergelijken met de overheid. Defensie (51.100) is de nummer twee in Nederland.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Hij geeft ons nu rechtstreeks advies! (Jack Hoogland)

17/02 7:18

Als je wilt weten of het een goed idee is om in goud(aandelen) te beleggen, hoef je eigenlijk alleen maar naar het Amerikaanse begrotingstekort te kijken.

Een oplopend begrotingstekort betekent een stijgende goudprijs. Een afnemend tekort leidt tot een dalende goudprijs. Kijk je naar onderstaande tweet, dan weet je direct hoe laat het is.

Ik vertelde u in dit artikel al dat Trump het begrotingstekort totaal onbelangrijk vindt. “Who the hell cares about the budget?” In de eerste vier maanden van begrotingsjaar 2020 is het begrotingstekort dan ook met 25% gestegen. Naar bijna $400 miljard. Da's $100 miljard per maand.

Nooit eerder had de VS een zó hoog en zó snel stijgend begrotingstekort tijdens een periode van economische groei. Tijdens de nu snel naderende recessie zal het Amerikaanse begrotingstekort in snel tempo richting $200 miljard per maand stijgen.

Fed-baas Jerome Powell vertelde deze week alvast hoe hij op die recessie gaat reageren. Zie onderstaande tweet. Hij gaat op een agressieve manier geld printen.

Trump (of zijn opvolger) kan onbeperkt gaan uitgeven aan klimaat, infrastructuur, belastingverlaging, verhoging uitkeringen, kwijtschelding schulden, of eender welk ander politiek doel. De Fed zal het benodigde geld printen, daarmee alle extra staatsschuld opkopen en zorgen dat de rente 0% blijft.

Dit, beste lezer, is de baas van de Fed die ons feitelijk rechtstreeks vertelt dat we...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Goldmoney resultaten (Tom Lassing)

17/02 7:36

Goldmoney is beursgenoteerd. U weet ongetwijfeld dat ik er mijn goud en vooral zilver heb opgeslagen, maar ik ben ook zakelijk partner van ze. Al vanaf heel pril promoot ik het bedrijf en ik was ooit hun nummer twee affiliate.
Toen kwam de AFM in actie en werd het verboden in Nederland zaken met dit bedrijf te doen en om dit bedrijf te promoten. Niet omdat ze illegaal bezig waren, maar omdat de AFM ze te veel op kosten aan het jagen waren.
Het bedrijf moest daarom afscheid nemen van de Nederlandse markt en daarna ging het snel bergafwaarts met ze.
Hulp kwam er in de vorm van een ander hardgroeiend bedrijf dat Goldmoney overnam.
De nieuwe combinatie ging verwarrend genoeg toch weer Goldmoney heten, maar is dus wel een ander bedrijf geworden.
De Nederlandse markt ging weer open en ook was het weer mogelijk om affiliate te worden.
Het oude Goldmoney had 20.000 klanten die gemiddeld 100.000 vermogen op de rekening hadden. Het nieuwe Goldmoney heeft net zoveel geld onder beheer, maar het gemiddelde bedrag per account werd...

Lees verder
 
 
 

Engelse politiek (Tom Lassing)

17/02 8:04

Boris Johnson is een conservatieve premier. U weet ongetwijfeld dat in het VK conservatieve premiers altijd ZEGGEN dat ze voor een klein budget zonder tekorten zijn, maar dat ze bijna altijd juist enorme tekorten laten oplopen omdat ze simpelweg te veel geld willen uitgeven zonder dat die uitgaven gedekt worden door hogere belastingen. Hun politieke vriendjes willen immer meer subsidies en lagere belastingen.
Zo ook Boris Johnson.
Het tekort op het overheidsbudget boeit hem totaal niet. Hij laat het dan ook enorm oplopen en dat gaat het VK in 2021 opbreken.
Toen Johnson vorige week zijn minister van Financiën liet weten dat hij hem als puppet zag en niet wilde hebben dat hij een eigen fiscaal beleid zou voeren, toen deed die minister het enige juiste. Hij stapte per direct op.
Boris is net als Trump bezig. Hij wil ja-knikkers en daarom zoekt hij mensen die gewoon doen wat hij zegt, zonder te kijken naar beleid of de wet.
Helaas blijken er veel mensen bereid te zijn om voor een dergelijke baas te werken. Ze willen het aanzien, het loon en zijn bereid daarvoor met de duivel te dansen.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

De VS slaat op hol (Tom Lassing)

17/02 8:55

Het bedrijf achter Beursbox.nl heet Pro Gain BV. Ergens in de wereld is/was er een bedrijf dat Pro Gain Properties heet en dat bedrijf heeft ooit mogelijk illegaal zaken gedaan met Noord Korea.
In het kader van "Alle hondjes heten Fikkie" heeft de Amerikaanse geheime dienst besloten dat alle bedrijven met daarin de naam Pro Gain nu op de zwarte lijst moeten komen te staan.
Het feit dat ik ooit (door zware kritiek op Bush en Obama te uitten?) persoonlijk kortstondig op de no fly list van de VS kwam te staan, zal zeker ook niet helpen...
Het is nu onmogelijk geworden om vanuit Pro Gain BV nog geld over te maken naar de VS.
Dat is een beetje lastig, daar Pro Gain BV al 25 woningen en een appartementencomplex in de VS bezit en er nog 25 bij wil gaan kopen.
ABNAMRO zegt niets te kunnen doen. Chase zegt als ontvangende bank niets te mogen doen. De Amerikaanse geheime dienst is hier almachtig. Beroep op hun beslissing is niet mogelijk. Je bent rechteloos als de geheime dienst je op de korrel heeft.
Dat is ook onderdeel en realiteit van "the land of the free, the number One, het baken van de democratie in de wereld".
Ik ben het gedonder met die oudewetse banken nu zo zat, dat ik via alternatieve wegen ga werken.
Transferwise is zo'n alternatieve weg.
Ik heb er vrijdag direct een rekening geopend. Ook bij N26 heb ik ondertussen een rekening lopen.
Ik ben nu aan het testen of ik via die wegen wel (veel goedkoper) geld naar de VS kan krijgen.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. (VANDAAG GRATIS!) Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd