Beursbox Nieuwsbrief 10% rendement (bijna) gegarandeerd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 10% rendement (bijna) gegarandeerd
Date: February 18th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 18 februari 2020
 
 

AEX 629,17 Dow 29.299 USD 1,083 Btc 9.028 Goud 1,585.33

 
 
 
 

Crowdfunding is populair

Deed u al eens in een crowdfunding opzet mee? Het voordeel is dat u geen last meer van beurssentiment heeft. Bepaal zelf uw risico. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. 6 maart 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Meer rente

Uw spaargeld levert u bij de bank niets meer op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien hard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/02 7:00

  • Gisteren waren de Canadese en Amerikaanse beurzen gesloten.
  • Zoals al verwacht is de daytrading presentatie van 28 februari al snel volgeboekt geraakt. We hebben daarom een extra middag ingepland op 13 maart 2020. U kan u hier opgeven.
  • Beleggen in een verhuurde woning in Apeldoorn. Uw rendement is 6% op jaarbasis. Kijk hier voor meer informatie.
  • Apple heeft een winstwaarschuwing afgegeven. Het bedrijf heeft flink last van Corona. Warren Buffett maakte bekend dat hij het afgelopen kwartaal ter waarde van 800 miljoen dollar aan Apple aandelen verkocht heeft.
  • De VS overweegt nu om een wet in te stellen die ook het toeleveren aan Huawei verboden maakt. Ondertussen is een rechtszaak tegen het bedrijf nog altijd niet begonnen. Heel deze strijd is daarom nog altijd een geval "van horen zeggen".
  • Warren Buffett heeft bekend moeten maken dat hij in Kroger is gestapt. Het aandeel schoot daarop omhoog. Buffett kocht 18,9 miljoen aandelen Kroger.
  • HSBC heeft haar winst flink zien afnemen. De winst halveerde bijna tot 'slechts' 6 miljard dollar. In het vierde kwartaal van 2019 was het verlies zelfs 5,5 miljard. De bank neemt nu maatregelen en gaat fors reorganiseren. Ik had zelf een rekening bij deze bank, maar heb die weggedaan vanwege bijzonder onprettige ervaringen. Het is in mijn ogen een enorm klantonvriendelijke bank.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

10% rendement (bijna) gegarandeerd (Tom Lassing)

18/02 7:21

Waarom zou je de nukken van de beurs nog doorstaan als je zonder die sentiment bewegingen al 10% (of meer) aan rendement kan halen?
Zoals u weet, ben ik al sinds 1987 belegger op de beurzen van de wereld. Ook ik kies er nu echter steeds meer voor die beurzen links te laten liggen en te gaan voor alternatieve beleggingen. Zelfs 5% gagarandeerd rendement is in mijn ogen beter dan afhankelijk te zijn van de nukken van de aandelenbeurzen.
Je kan nog zulke mooie aandelen kopen, maar als het beurssentiment keert, dan gaan ook die aandelen zwaar omlaag. Dat was tot eigenlijk voor vrij kort geleden nu eenmaal een fact of life.
De laatste jaren zijn er echter alternatieven gekomen vanwege crowdfunding.
Ik ben daar ook onderdeel van geworden door mijn onroerend goed initiatieven in de VS en nu ook deelname in het uitlenen van persoonlijke leningen in Litouwen.
Beide initiatieven bieden vrijwel gegarandeerde rendementen. 5% rendement zonder risico en het kan wel 14% rendement worden als je bereid bent om wel risico te nemen. De afhankelijkheid van de grillen op de beurs is minimaal. Dát is een voordeel zo groot, dat ik behoorlijk klaar ben met de beurs.
Ja ik beleg nog in aandelen. Ik neem ook niet 100% afscheid van aandelen, maar daar waar ik voorheen 80% van mijn vermogen op de beurzen had, is het nu eerder 20%. Dat alles is voortgekomen uit 33 jaar ervaring met beleggen.
Kijk hier voor beleggingen in P2P leningen.
Kijk hier voor beleggingen in vastgoed.


Naar mijn site
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Fraude van de Democratische partij (Tom Lassing)

18/02 7:42

De regels rondom de debatten van de kandidaten zijn halverwege de race aangepast om Mike Bloomberg alsnog een kans te geven om er aan deel te nemen. De regels waren dat je als kandidaat van tenminste 100.000 mensen donaties hebt moeten ontvangen. Bloomberg heeft slechts van één persoon donaties ontvangen en dat is van zichzelf. Hij is 60 miljard dollar waard en heeft dus geen geld van anderen nodig.
Hij is een voormalige Republikein die nu via de Democratische partij de Democratische kandidaat tegen Trump wil worden.
Waarom gaat de Democratische partij met deze Republikein in zee?
Heel simpel, de Democratische partij is van mening dat hij beter voor de elite van de Democratische partij is dan Bernie Sanders. Bernie Sanders is namelijk ook geen Democraat, maar is een links van het midden onafhankelijke kandidaat die voor de Democratische partij uitkomt. Net zoals Bloomberg, maar dan vanuit de andere kant van het politieke spectrum.
De Democratische elite bestaat in feite uit Republikeinen die niet willen toegeven dat ze Republikein zijn.
De Democraten hebben zelf geen politieke kandidaten die een deuk in een warm pakje roomboter kunnen slaan.
De elite van de partij wil niets hebben van de progressieve kandidaten zoals Sanders, maar ook AOC en in Californië Cenk Uygur. Die zijn met hun radicale standpunten veel te links voor de Democraten. Radicale standpunten waarmee ze in Europa gewoon keurig midden kandidaten zouden zijn.
Het gaat bijvoorbeeld om gelijke rechten voor iedereen, gegarandeerde medische zorg, gratis studeren, allemaal zaken die voor Democraten, net als voor Republikeinen, in de VS onbespreekbaar zijn. De progressieven willen dat wel en al dat moois gaat dan ten koste van het militaire apparaat. Durft de VS in de toekomst te gaan voor de eigen bevolking, of is militaire wereldhegemonie belangrijker?

 
 

Analyses (Tom Lassing)

18/02 8:11

AEX  De AEX is gisteren vrijwel op de stand van vrijdag gesloten. Het zou een teken van zwakte kunnen zijn, omdat het vrijdag een Doji was. Aan de andere kant staan op dit moment de seinen nog op groen. Laten we het dus houden op een eerste waarschuiwing.

DAX  Een nieuw record voor de DAX gisteren. De 14.000 begint in zicht te komen.

Heijmans  Pas bij een opwaartse doorbraak van de 8 euro per aandeel is er sprake van een nieuwe trend. Op dit moment is de trend op zijn best neutraal te noemen. 

Unibail  Op de 120 euro per aandeel werd een bodem begonden. Er was daarna een herstel tot boven de 129 maar op ditr moment blijft de trend dalend. Afblijven derhalve voor wie de aandelen overweegt.

Ordina De koers is werkelijk enorm omhoog geschoten. Een winst van bijna 10% in één dag. De trend is daarmee opwaarts. De omzet was extreem hoog. Heeft dit alleen maar te maken met de koersdoelverhoging van de analisten van ING?

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

De spagaat van de Chinese ambtenaar (Tom Lassing)

18/02 8:29

Het leven van een ambtenaar in een dictatuur is niet altijd even makkelijk. Belangrijk is dat je de goede naam van de staat altijd vooropstelt. Dat dus de arts die Corona bekend maakte zwaar aangepakt werd, is geen verrassing.
In onze staat bestaan geen besmettelijke ziektes, dus je uitspraak over een nieuwe besmettelijke ziekte is een aanval op de staat. Een logische reactie van de dictatuur ambtenaar.
Daarmee heeft China twee maanden verloren laten gaan.
De ambtenaren gingen immers in de verdediging. Tot het moment dat er geen ontkennen aan meer was.
Dan breekt ook bij de ambtenaren de paniek uit. Immers, wie gaat het hogere echelon vertellen dat er wél een probleem is en hoe doe je dat op zo'n manier dat jouw kop er niet af gaat?
Heel simpel, nu ga je naar onderen schoppen. Jouw ondergeschikten hebben je tegengewerkt en zaken voor je verborgen gehouden...
Pas als het echelon boven je heeft toegegeven dat het probleem bestaat kan je het aanpakken. Maar als jij degene bent die vervolgens door het voor jou hogere echelon geslachtofferd wordt, dan doe jij niets meer, dan gaat jouw kop er af.
Het is dus steeds de vraag wie er het handigst weet te manoeuvreren in die zee vol haaien. Het ons kent ons netwerk dekt elkaar, de buitenstander is het haasje.
Kortom, de aanpak van zoiets als het Corona virus zal in een dictatuur altijd te laat aanvangen en enkele lieden die zich ooit kritisch uitlieten of als buitenstaanders gezien worden de kop kosten.
Daarna kunnen de overblijvende ambtenaren, omdat het een dictatuur betreft, wel heel effectief hele landstreken afsluiten en tientallen miljoenen mensen van de rest van de wereld afsluiten. Dat laatste zou in het westen niet meer kunnen.
Wij staan uiteindelijk liever op onze burgerrechten dan dat we veilig voor een vreselijke ziekte zouden willen zijn.
Dat is dan weer de spagaat van de ambtenaar in het westen. Die staat relatief machteloos als er extreem aangepakt moet worden. Dát gaat ons nog eens lelijk opbreken.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd