Beursbox Nieuwsbrief Uw eerste stappen als belegger

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uw eerste stappen als belegger
Date: February 20th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 20 februari 2020
 
 

AEX 629,2 Dow 29.323 USD 1,078 Btc 8.916 Goud 1,604.12

 
 
 
 

Neo Finance informatie middag

6 maart komt Mark Leenards weer in Best uitleggen waarom Neo Finance zo'n prachtige kans is om een forse rente op uw spaargeld te ontvangen. Dit is de site waarin ik eea uitleg.

Geef u hier op voor de middag
 

Open een N26 bankrekening

Zoekt u een no nonsense internationale online bankrekening?

Ik raad dan N26 aan. Dit gaat de reguliere banken heel veel pijn doen! Ideaal voor wie overboekingen naar het buitenland moet doen.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/02 7:00

  • President Trump heeft een oud vriendje, de junk bond oplichter Michael Milken, een volledig pardon gegeven. Hij mag ondanks dat pardon nooit meer in de financiële wereld werken, maar hij is nu dankzij het pardon wel zijn strafblad kwijt. Milken is nooit zijn financiële vermogen kwijtgeraakt en heeft voor al zijn bedrog uiteindelijk slechts twee jaar gevangenisstraf gehad. Milken heeft tijdens en na zijn gevangenisstraf veel gedaan voor kankeronderzoek. Wat dat betreft is het pardon van Trump ook wel een menselijke stap. Milken is 73 en heeft gezondheidsproblemen. Opvallend is overigens het feit dat Gulliani indertijd de aanklager was in de zaak tegen Milken.
  • Democratisch kandidaat Michael Bloomberg heeft enkele standpunten van Bernie Sanders overgenomen om diens plek te verzwakken. Kwestie van van alles beloven en na je verkiezing nooit meer op terugkomen. Bloomberg is simpelweg de Democratische Trump.
  • Gisteren overal op facebook advertenties met actrice Carice van Houten. Dit betreft een oplichting waarbij de oplichters er niet voor terugdeinsden om ook net te doen alsof ze de NOS waren. Facebook blijft dit soort bedrog advertenties graag plaatsen want ze leveren het netwerk veel geld op. Vanochtend zat mijn spambox weer vol met advertenties waarin Ali B genoemd werd.
  • ING topman Hamers gaat naar UBS. Hamers heeft 29 jaar voor ING gewerkt.
  • 1,3 miljoen Duitse ouderen gaan in 2021 een grondpensioen krijgen. Een soort basisinkomen, maar dan alleen voor ouderen die een erg laag inkomen hebben. Om er voor in aanmerking te komen moet je 33 jaar premie betaald hebben. Dat heb je alleen maar gedaan als je werknemer was.
  • De omzet van Adidas in China is 85% lager door de uitbraak van het Corona virus.
  • Boeing wil bepaalde documenten over de 737Max niet vrijgeven. Nabestaanden willen die documenten hebben vanwege een claim richting de vliegtuigbouwer.
  • De waardedaling van de dollar begint op te vallen. Pariteit tussen dollar en euro zit er weer aan te komen. Dit is op korte termijn leuk voor de VS, want door de lagere dollar worden Amerikaanse producten in het buitenland goedkoper. Het is nadelig voor een Amerika dat veel producten vanuit het buitenland moet importeren. Die producten worden duurder voor Amerikanen.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Uw eerste stappen als belegger (Tom Lassing)

20/02 7:20

Als u nog niet lang met beleggen bezig bent, dan is het belangrijk u te realiseren dat u heel kwetsbaar bent.
In de financiële sector is het zo dat een groot deel van die financiële sector bestaat uit professionals die maar één doel hebben en dat uw geld hun geld te maken.
Daar verdienen ze hun geld mee.
Het is dus van groot belang dat u dat beseft en dat u zich realiseert dat dit het geval is. U moet zich er tegen wapenen.
Het gaat daarbij niet alleem om bedrog. Het zijn ook de reguliere banken en andere aanbieders die hetzelfde doel hebben. Het maakt hen niet uit of u winst maakt, als ze het zelf maar doen.
Ooit betrapte ik ING er op dat hun analisten een bepaald aandeel aan het aanbevelen waren aan particuliere beleggers terwijl de bank zelf op dat moment verkoper van de stukken was. Daar zijn ze nu voorzichtiger in geworden, maar zo werkt het wel. De bankadviseurs moeten omzet maken. Dat de bank dan zelf winst op de stukken maakt is een prettig bijkomend voordeel voor de bank. Zo maakten ze winst op de aandelen EN de maakten winst op de omzet bij particulieren.
Ik heb twee interessante E-boeken geschreven. U kan ze gratis opvragen.
De ene is "Leren Beleggen". U kan die hier opvragen.
Ik heb ook een e-boek over fraudes en oplichtingen geschreven. Dit geeft u heel veel inzicht in de soorten fraudes die u kan tegenkomen. U kan dat hier opvragen.

Ga naar de kennisbox
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Apple's problemen (Tom Lassing)

20/02 7:42

De winstwaarschuwing van Apple komt door twee oorzaken. De eerste oorzaak is het feit dat het Corona virus een enorme impact op de productie in China heeft. Fabrieken zijn wekenlang dicht geweest en hebben nu moeite om weer op te starten omdat in de keten niet iedereen tegelijk weer 100% aan het werk kan gaan. Heel de keten moet dus weer opwerken naar de reguliere productie en een enkele schakel zorgt er al voor dat niemand vol kan gaan draaien.
De andere oorzaak waarom Apple met een winstwaarschuwing moest komen, is het feit dat de winkels in China en omgeving leeg van klanten blijven. Vooral in China is men heel bang geworden het virus op te lopen en mensen blijven thuis. Winkels zijn daarom ook korter open en dat alles hoeft geen afstel van omzet te betekenen, maar is wel uitstel. Die uitstel werkt dan weer naar de toekomst door. Het wordt dus een gemist kwartaal voor Apple en met een beetje geluk blijft het daar bij.
Dit is duidelijk een externe oorzaak. Met Apple zelf is niets mis.

 
 

Detroit analyse (Tom Lassing)

20/02 8:22

Gisteren even met twee andere Detroit experts uitvoering gesproken over wat het probleem met Detroit nu eigenlijk is.
We dachten namelijk voorheen altijd dat het alleen de corruptie was, maar nu deze lokale corruptie vrijwel weg is, blijkt er toch nog iets anders aan de hand te zijn.
Ik ben namelijk ondertussen al aan mijn derde Title Company toe. Een Title Company kan je vergelijken met de notaris in Nederland.
Daar ga je vanuit dat die van de hoed en de rand weet.
Nu, in Detroit kan je daar niet van uit gaan.
Mijn 24e en 25e huis heb ik al weken geleden een akkoord op gegeven. Het moest alleen nog even bij de Title Company geregeld worden.
Dat bedrijf heeft mijn contactpersoon daar twee weken geleden op staande voet ontslagen. Dit hield in dat alles bleef liggen maar ook dat eindelijk eens duidelijk werd waar het lek zat. De persoon in kwestie was netjes gezegd niet geschikt voor de baan. Minder netjes gezegd had die...

Lees verder
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 13 maart (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet.

Naar de website
 
 
 

Slachtoffer Trump (Tom Lassing)

20/02 8:45

Trump is zijn hele leven 'slachtoffer' geweest. Ga maar na. Hij won de verkiezingen, maar één van de eerste dingen die hij aangaf was dat hij slachtoffer was van een enorme stembusfraude. Hij heeft dat nooit kunnen hardmaken, maar zelfs als hij wint, speelt hij de slachtofferkaart.
Trump zou ook tegengewerkt worden door Deep State...
De feiten zeggen daarover wat anders.
Trump is namelijk de ideale president voor de militairen en Deep State gebleken. Nooit eerder had Deep State zo'n invloed op het beleid. Trump zet openlijk de wet opzij en laat zien dat een regering die vanuit macht handelt zich niet aan de wet hoeft te houden. Je moet echter wel de nodige druk op Senatoren uitoefenen, maar dat is ook puur een macht spelletje. Ondertussen zeg je keer op keer dat je het slachtoffer bent.
Trump zet de wereldmacht van de VS op nummer één en laat de bevolking hongeren om de militaire macht van het land maar te maximeren. Dát is precies wat deep state graag ziet. Dat is ook wat een land als Noord Korea doet.
Dat is Trump ten voeten uit.
Het is allemaal show, want Trump moet en zal altijd slachtoffer zijn. Hoe rijk en machtig hij ook is, hij is altijd het zielige slachtoffer. Het werkt fantastisch voor hem, want veel oudere blanke mannen zien zichzelf ook als slachtoffer en hij is daarom 'hun' president. In hun ogen voelt Trump ook hun pijn, want ze raakten hun macht als meesters kwijt en het zit ze nog altijd niet lekker dat zwarten, vrouwen en homo's gelijke rechten hebben gekregen. Die droom om weer meesters te mogen worden is nog altijd latent aanwezig. Dat is waar Trumps strategie op drijft. Dát is wat de boze blanke man op Trump doet stemmen.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd