Beursbox Nieuwsbrief Het wordt winstwaarschuwingen seizoen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het wordt winstwaarschuwingen seizoen
Date: February 21st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 21 februari 2020
 
 

AEX 622,12 Dow 29.040 USD 1,079 Btc 8.985 Goud 1,632.12

 
 
 
 

Tientjes sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met spaargeld voor de (klein)kinderen. Investeringen vanaf 10 euro mogelijk. Het is reuze eenvoudig en levert een goed rendement op. Zo spaar je écht efficiënt voor de kinderen! Op 6 maart presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

13 maart komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedere particuliere belegger in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd!

Lees hier meer
 
 
 

Dit is de ideale veilige haven! (Jack Hoogland)

21/02 7:00

Dinsdag vertelde ik u al over de winstwaarschuwing van Apple. En we zagen op dezelfde dag de uitbraak van goud boven $1600. Zie dit artikel. Da's geen toeval.

Daarnaast zag ik winstwaarschuwingen voorbij komen van bedrijven als Adidas, Puma, KLM en Cathay Pacific. Zoals Dun & Bradstreet al aangaf, gaan we de komende tijd héél veel winstwaarschuwingen krijgen van héél veel beursgenoteerde bedrijven.

Wat de meeste beleggers echter niet beseffen is dat veel bedrijven er financieel niet bepaald florissant voor staan. Hebben zich de afgelopen jaren te veel in de schulden gestoken om eigen aandelen in te kopen (en zo de koers op te drijven).

Bedrijven die in goede tijden geen financiële buffer opbouwen, komen in de problemen zodra een moeilijke periode aanbreekt. Vorige week zagen we al dat Kraft Heinz een downgrade naar junk-niveau aan de broek kreeg. Zie onderstaande tweet. En gisteren zagen we downgrades voor warenhuis Macy's en autofabrikant Renault. Zie onderstaande tweet.

In minder dan één week zien we dat drie wereldwijd bekende bedrijven een downgrade naar junk aan de broek krijgen. Veelzeggend.

We gaan de komende tijd niet alleen héél veel winstwaarschuwingen krijgen, maar ook downgrades naar junk én faillissementen én oplopende werkloosheid.

Centrale bankiers zullen als reactie hierop...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

De dollar waarde (Tom Lassing)

21/02 7:21

Niets menselijks is mij vreemd. Ik ging gisteren vreselijk de mist in de nieuwsbrief (Marktbeeld). Mijn bericht over de dollar was precies verkeerd om.
De dollar naar euro pariteit houdt een STIJGING van de dollar in, niet een daling.
Alsof ik dat niet zou weten... Maar ondertussen schreef ik dus gisteren wat anders. Ik was dus behoorlijk in de bonen. Zo zie je maar. Kan iedereen een keer overkomen.
Een jaar geleden had je nog 1,14 dollar nodig om één euro te kunnen kopen. Nu kan een euro al krijgen voor 1,07 dollar. Dat is dus een stijgende waarde voor de dollar, terwijl het getal bij de dollar omlaag gaat.
Even wakker blijven op de vroege ochtend...

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Het wordt winstwaarschuwingen seizoen (Tom Lassing)

21/02 7:49

De komende maanden zullen we een enorme golf aan winstwaarschuwingen gaan zien. Het eerste kwartaal gaat voor veel bedrijven al verloren, maar daarmee zal heel 2020 wel eens tegen kunnen gaan vallen. De gemiste omzet in dit kwartaal gaat maar niet zo maar goedgemaakt worden in de volgende kwartalen.
Het Corona virus heeft al aan meer dan 2000 mensen het leven gekost en terwijl dat in vergelijk met het aantal verkeersdoden in dezelfde tijd niet eens opvalt, is het wel dat de verstoring voor de wereldeconomie veel groter is.
Het is hetzelfde als brandende auto's. Een auto op benzine die spontaan in brand vliegt is op zijn best lokaal nieuws in een stad of dorp. Een Tesla die in brand vliegt is wereldnieuws en als zodanig zal die brandende Tesla een enorme impact op de beurzen kunnen hebben, terwijl dezelfde dag wereldwijd misschien wel 100 andere benzine auto's in brand gevlogen zijn.
De winstwaarschuwingen kunnen het sentiment onder beleggers gaan keren. Zelfs de sterkste bedrijven en misschien wel JUIST de sterkste wereldwijd opererende bedrijven hebben last van de economische impact die Corona in China heeft. Die grootste bedrijven waren het juist die de beurshausse de laatste twee jaar droegen. Hoe gaat dus een reeks van winstwaarschuwingen een impact bij beleggers hebben? Beleggers die voor een fors deel nieuw zijn met het fenomeen winstwaarschuwingen. Immers, de laatste jaren ging het goed en in aantallen zijn de nieuwe beleggers in de meerderheid. Die nieuwe beleggers gaan in paniek raken als bedrijf na bedrijf met slecht nieuws naar buiten komt.

Weg met beurssentiment afhankelijkheid
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

21/02 8:00

AEX Gisteren een flinke daling voor de beurzen in de wereld en dus ook voor de AEX index. Het heeft voor de trend nog geen directe gevolgen.

DAX In lijn met veel andere beurzen in de wereld is ook de DAX index gisteren gedaald. Het is geen dramatische daling en ze heeft ook geen gevolgen voor de trend.

Philips  Ik ben om twee redenen niet enthousiast over Philips. De eerste reden is dat de MA20 lijn dalende is en de tweede reden is dat de koers zich nog altijd onder de 45,6 bevindt. Daarom zou ik nu even geen aandelen Philips willen bezitten of kopen.

RDS  De trend is dalende bij RDS. De Japanse Candles zijn al maandenlang overwegens donker.

DSM  Na de vorige analyse is de koers van DSM gestegen van een laagste punt rond 108 tot de weerstand van 118. Gisteren sloot het aandeel onder de 116. Onder de 118 is er geen reden long te gaan.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Waarom Neo Finance? (Tom Lassing)

21/02 8:26

Op vrijdagmiddag 6 maart komt Mark Leenards in ons kantoor in Best uitleggen waarom Neo Finance zo'n interessant aanbod voor u heeft.
In het kort komt het hier op neer: Het is een heel moderne opzet, volledig geautomatiseerd, waarbij mensen die een persoonlijke lening willen hebben heel snel deze lening kunnen verkrijgen. Heel het proces van beoordeling kredietwaardigheid is geautomatiseerd en er is voor Neo Finance online een historie vanaf 2004 beschikbaar. Zodra dus iemand is geïdentificeerd zijn ook alle relevante financiële gegevens van die persoon aanwezig.
Geldverstrekkers zoals u en ik mogen per lening tussen de 10 en 500 euro aan de lening bijdragen. Ook dat kan volledig geautomatiseerd worden. Zodra uw account is ingesteld werkt het.
Ik heb ondertussen al 340+ leningen van maximaal 25 euro per lening uitstaan. Mijn rendement zonder herinvestering is 9,3% en mijn verwachte rendement met herinvestering is momenteel ruim 18%. Ik verwacht dat ik uiteindelijk tussen de 12% en 14% rendement op jaarbasis ga maken.
Leningnemers moeten iedere maand rente en aflossing op basis van annuïteit betalen. Die rente en aflossing kan automatisch weer geïnvesteerd worden in nieuwe leningen. Ik heb nu al iedere maand 10 leningen die ik verstrek op basis van de verkregen rente en aflossing.
De rendementen zijn dus enorm en de veiligheid en degelijkheid van de opzet is dat ook. Je doet zaken met particulieren, terwijl Neo Finance er is voor het voeren van de administratie. Neo Finance zelf komt niet aan uw geld. Neo Finance doet overigens zelf ook mee in de leningen. Dit zorgt er voor dat leningnemers snel geholpen kunnen worden. Met die stap neemt het bedrijf zelf ook deel in deze lucratieve markt. Daar geef ik ze geen ongelijk in.
Geef u hier op voor de bijeenkomst.
Ga hier naar mijn site over deze opzet.

Direct inschrijven kan hier
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd