Beursbox Nieuwsbrief Het gaat nu écht hard

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het gaat nu écht hard
Date: February 24th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 24 februari 2020
 
 

AEX 617,33 Dow 28.584 USD 1,081 Btc 9.002  Goud 1,666.38

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 3 april vertel ik er alles over

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/02 7:00

  • Mijn collega Wilbert Geers is weer een edelmetaal competitie begonnen. Er valt ook wat te winnen. Je moet je opgeven voor 1 maart en let op, je moet de tickercodes wel goed invullen!
  • Twintig jaar geleden hadden we in Nederland het probleem van stemmachines die te manipuleren waren. Dat De VS twintig jaar op ons achterloopt, bewijzen ze met eindelijk hun schandaal rondom niet goed werkende stemmachines.
  • Opvallend feit... De helft van mijn huurders had in januari (na de feestdagen) niet genoeg geld meer voor de huur. Ze betalen nu over februari de helft van de januari huur en in maart gaan ze dat weer doen. Ze betalen echter wel twee keer 50 dollar meer. Dat is nu eenmaal deel van de afspraak die we daarover bij het ingaan van de huur gemaakt hebben. Vervelend voor mij was dat ik de winter belasting ook in januari moest betalen. In plaats van inkomsten had ik dus zelf een forse kostenpost in januari.
  • In China is het aantal nieuw verkochte auto's in januari met 92% (!) teruggevallen. Alle fabrikanten zien vrijwel het compleet wegvallen van de markt.
  • Binnen Europa begint de angst om Corona toe te nemen. Vooral in Italië en Oostenrijk beginnen ze in paniek te raken.
  • HSBC zoekt een nieuwe CEO. De CEO van UniCredit wordt het in ieder geval niet. Hij heeft na gevraagd te zijn het aanbod afgewezen.
  • Wells Fargo heeft een boete van drie miljard dollar gekregen vanwege de 3,5 miljoen (betaalde) spookrekeningen die de bank voor haar klanten creëerde. De benadeelde klanten krijgen slechts 500 miljoen dollar. Acht voormalige bestuurders hebben samen 59 miljoen dollar boete moeten betalen en mogen nooit meer in de financiële sector werken.
  • De goudprijs zet opwaarts door. We zagen een 1,5% stijging. Ook zilver heeft de weg omhoog gevonden en is 1% hoger dan vrijdag. Vooralsnog heeft mijn nadruk op zilver zich nog niet uitgekeerd. Ik nam recent winst op een flink deel van mijn goudvoorraad omdat ik dat geld in huizen heb gestopt.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Het gaat nu écht hard! (Jack Hoogland)

24/02 7:18

Woensdag vertelde ik u over de uitbraak van goud tot boven $1600. Hoogste koers sinds begin 2013. Zéér goed nieuws voor wie in goud(aandelen) belegt.

Nog véél beter nieuws zag ik woensdag toen Jan Nieuwenhuijs met onderstaande tweet kwam. Hij had een bericht over de snelle stijging van de goudprijs op Facebook (waar gewone mensen uithangen) geplaatst. Geen hond die zich ervoor interesseerde.

Dit, beste lezer, is de ALLERBESTE indicatie die je maar kunt wensen. Het geeft aan dat goud in de eerste, vroege fase van de bull markt zit. Dat goud nog een lange weg omhoog te gaan heeft voordat het überhaupt op de radarschermen van Joe Sixpack, Otto Normalverbraucher en Jan Modaal komt.

De goudprijs stijgt nu als gevolg van een nog steeds beperkte groep professionele, geïnformeerde, nadenkende beleggers die beseffen hoe belangrijk het is om nu goud(aandelen) te bezitten.

Mede door het nu snel om zich heen grijpende coronavirus steeg goud de afgelopen dagen fors. Zie onderstaande grafiek. De impact van het coronavirus op de wereld(economie) begint nu écht door te dringen. Waardoor de kans op snelle, verdere stijging levensgroot is.

Koersen van goud- en zilveraandelen kunnen de komende weken/maanden ongekend hard stijgen. Sinds woensdag stuurden we drie extra goudtips en twee extra zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees. Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement.

Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%. Profiteer van deze extra goud- en zilvertips!

Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Geen rente meer en dan... (Tom Lassing)

24/02 7:43

Nu de banken geen rente meer betalen, is het tegenwoordig heel vervelend sparen. Inflatie is zeker 2% dus ieder jaar verliest u tenminste 2% aan koopkracht op het aanwezige spaargeld.
Hoe kan je je kinderen dan nog motiveren om te sparen? Hoe kan je zelf nog voor je (klein)kinderen sparen? Het is een probleem waar bijna iedere consument nu tegen aan loopt.

Ik heb daar een oplossing voor gevonden in de Crowdfunding sector.
Nu is dat een heel vernieuwende, maar ook al heel brede sector.
Er zijn al heel wat verschillende soort Crowdfunding. Helaas ook enkele manieren die niet legaal zijn.
Daar moet je als consument dus alert op zijn.

Ik heb daarom vanuit Beursbox.nl het nodige onderzoek gedaan en heb een aanbieder met volledige vergunning gevonden. Een aanbieder die het zelfs mogelijk maakt om alle deelnames in het systeem volledig te verzekeren.
Dat maakt het dus zo veilig als sparen, maar dan met rente!

Op 6 maart komt de vertengenwoordiger van het bedrijf eea in 's middags Best bij Beursbox.nl uitleggen.
Ondertussen heb ik zelf al 340 leningen van ieder maximaal 25 euro uitstaan in het systeem. Ze leveren me een mooi rendement op. Het is een heel slimme en toch eenvoudige opzet die ook u enthousiast gaat maken!

Kijk hier om u op te geven voor de bijeenkomst.

Kijk hier naar de Nederlandstalige site die ik er over opgezet heb.

Wel rente ontvangen
 
 
 

(Tom Lassing)

24/02 8:11

AEX  De trend is nog opwaarts, maar de AEX heeft al een 2% dalen ten opzichte van de top laten zien. De MS20 is nog opwaarts gericht en de AEX stand is er nog boven.

DAX In de DAX grafiek is de MA20 lijn nu neutraal. De DAX stand is er nog wel boven. Het is een eerste scheurtje in de opwaartse trend. Nog niet meer dan dat op dit moment.

Aalberts   Vooralsnog laat Aalberts een prachtige stijgende trend zien. Die stijgende trend gaat nu getest worden. Ik zou nu niet instappen. De stijgende MA20 lijn gaat nu getest worden. De koers moet daar wel boven blijven.

Unilever  Het aandeel haalde recent de 55 euro per aandeel maar was niet in staat door die weerstand heen te breken. Toch was de stijging tot 55 al meer dan ik eerder verwacht had. De opwaartse trend van de laatste weken gaat nu getest worden. Onder de 55,1 euro per aandeel zou ik niet instappen.

ASML  De trend is nog altijd heel sterk gebleken. Door winstname ben ik geen aandeelhouder meer. Vooralsnog is de opwaartse trend echter volledig intact. De koers moet wel boven de stijgende MA20 lijn blijven.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Detroit huizen (Tom Lassing)

24/02 8:55

Afgelopen vrijdag zijn eindelijk de huizen 24 en 25 definitief gekocht. De title company had grote moeite de zaak rond te krijgen bij het 25e huis. Op het laatste moment kwam het gemeentelijke waterbedrijf nog met een openstaande rekening van 800 dollar op de proppen.
Iemand moet die rekening betalen en ik als koper ben dat zeker niet.
Dat gaf dus even een probleem bij de verkoper want niet hij, maar een huurder van hem had die rekening laten oplopen. Ik koop nooit een huis zonder de garantie dat die openstaande rekening afgewikkeld zijn.
Het huis koste mij slechts 12.000 dollar. Die 800 dollar is dus voor de verkoper ook een enorme aderlating. De verkoper zal moeten proberen dit alsnog op de huurder te verhalen... Als hij deze huurder ooit nog kan vinden.
Voor dit soort gevallen heb je dus een borgsom die je altijd moet vragen.
Ik vraag zelf 700 dollar. Dat was in dit geval te weinig geweest, maar een 100 dollar schade is te overzien.

Naar de site
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. (VANDAAG GRATIS!) Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd