Beursbox Nieuwsbrief De beste trade ter wereld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De beste trade ter wereld
Date: February 25th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 25 februari 2020
 
 

AEX 593,3 Dow 28.205 USD 1,085 Btc 8.770 Goud 1,639.02

 
 
 
 

Crowdfunding is populair

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal zelf uw risico. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. 6 maart 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Meer rente

Uw spaargeld levert u bij de bank niets op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien hard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/02 7:00

  • De goudprijs heeft gisteren een top gemaakt en toen het nieuws van de forse stijging in het nieuws kwam werd er winst genomen. De hoogste prijs ooit voor goud in euro's lag gisteren op 1.557 euro. In dollars was het nog niet de hoogste koers ooit. De dollarkoers van 1,685 dollar was wel de hoogste sinds 2013.
  • Audi is niet in staat voldoende batterijen voor de elektrische auto's te verkrijgen/produceren. De productie van de e-torn is daarom stopgezet. De accu's worden in Polen door het Zuid Koreaanse bedrijf LG Chem geproduceerd. Audi wil in het jaat 2020 zo'n 80.000 auto's produceren. LG Chem kan slechts 40.000 accupakketten leveren. Audi heeft dus nog een probleem op te lossen.
  • Het bedrijf Esperite NV heeft een boete van 300.000 euro gekregen. Het bedrijf heeft de cijfers over 2017 niet op tijd ingeleverd. Ook de cijfers over 2018 zijn nog altijd niet ingeleverd. Een dochterbedrijf ging failliet en de curator heeft bewijzen gevonden dat een deel van de opgeslagen stamcellen spoorloos is. Diefstal of fraude wordt dus niet uitgesloten.
  • In de VS zijn de hypotheekrentes op een laagste punt in 8 jaar gekomen. Een 30 jaar hypotheek kost nu nog slechts rond de 3,34% rente. Veel Amerikanen pakken de kans om hun leningen te herfinancieren.
  • Het aantal nieuw gebouwde huizen in de VS is lager dan verwacht. Dat terwijl er in 13 jaar niet zo veel vergunningen om te bouwen zijn afgegeven. De daadwerkelijke bouw van nieuwe huizen is 3,6% gedaald ten opzichte van een jaar geleden.
  • De AEX index is weer onder de 600 punten gesloten. In de VS gingen de beurzen gisteren meer dan 3,5% omlaag.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Crowdfunding, waar ben je bang voor? (Tom Lassing)

25/02 7:21

Heel veel consumenten laten prachtige rendementen liggen vanwege angst.
Angst voor het onbekende, angst om te veranderen, angst voor technologie, en angst om te verliezen.
Het ergste is dat die angst om te verliezen er juist voor zorgt dat ze verliezen.
Ik kan niet in uw argumenten kijken waarom u niet meedoet met de opzet van Neo Finance, maar in mijn ogen zou dit bedrijf overspoelt moeten worden met consumenten die geld willen uitlenen en geld willen lenen.
Het bedrijf is prachtig opgezet om die markt te bedienen.
Hoe lang duurt het voor u bij een bank een persoonlijke lening krijgt en het geld op uw rekening hebt?
Dat kan letterlijk weken duren, soms zelfs maanden.
Bij Neo Finance kan het in heel snelle gevallen dezelfde dag nog geregeld zijn!
Dát is een enorm verschil voor particulieren die geld nodig hebben.
Daar kunt u deel van uitmaken.
Het bedrijf heeft een prachtige aanbieding voor hen die geld willen en hen die geld willen uitlenen.
Laat angst u niet van deze prachtige kans af houden!
Op 6 maart presentatie in Best! Gewoon doen!
Klik hier om u op te geven voor de bijeenkomst.

Naar mijn site
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

De beste trade ter wereld (Brecht Arnaert)

25/02 7:42

Soms kan beleggen simpel zijn, als je maar genoeg geld hebt om mee te starten. Zo is de meest populaire trade tegenwoordig om geld te lenen in EUR en daarmee USD-Treasuries te kopen: EUR lenen doe je tegenwoordig aan nul procent of minder, en op de 30-jarige US Treasury krijg je tegenwoordig nog iets meer dan 2%.
In feite is dat bijna een carry-trade: een risico-loze investering die je zomaar 2% oplevert, of 0,8% gecorrigeerd voor inflatie. Kan weinig lijken, maar voor grote banken is het nog steeds 1,2% beter dan je geld tegen negatieve rente bij de ECB te moeten aanhouden aan een strafpercentage van 0,4%. Ziet u hoe virtueel alles geworden is? Geld wordt niet meer geïnvesteerd, maar versluisd over grenzen heen, naargelang de centrale banken die stromen proberen te manipuleren.
Zolang de ECB de prijs van de euro laag houdt en het rendement op die UST’s boven nul blijft, zal de markt deze trade blijven uitvoeren. Goed wetende dat de ECB de rente niet meer kan doen stijgen zonder een economische recessie te veroorzaken (kijk maar eens naar de laatste Duitse cijfers) en goed wetende dat het zakkende rendement op die UST’s naast het rentevoordeel ook nog eens winst boven pari veroorzaakt, is dit wat ik zou doen met 100 miljoen.

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

18/02 8:11

AEX  Ineens ziet het technische plaatje er anders uit. De koersval van de AEX heeft de index in de grafiek onder de nu neutrale MA20, MA50 en MA100 lijnen gebracht. Dit is geen goed teken en wat mij betreft het einde van de opwaartse trend als de koers om 10:00 uur nog onder de MA20 lijn noteert.

DAX  Een enorme val voor de DAX index. De index opende met een gap omlaag en sloot nog maar net boven de 13.000 punten. De index staat nu onder de MA20, MA50 en MA100 lijnen. De MA20 en MA50 lijnen zijn daarbij meerwaarts gekeerd. Dit is een einde van de opwaartse trend als de koers om 10:0o uur niet weer boven de MA20 lijn staat.

SBM Offshore  De lange termijn trend is nog altijd stijgend bij SBM, maar het aandeel is voor de korte termijn wel aan de verkeerde kant van de MA lijnen gekomen. Wat mij betreft geen koopmoment. In de grefiek is wel mooi te zien dat de 15,55 een belangrijk steunpunt is.

Akzo Nobel  In enkele dagen tijd is de koers van Akzo Nobel van 91 gedaald tot 81 euro per aandeel. Dat is nogal een dreun. In mijn vorige analyse was ik geen koper van de aandelen. Gelukkig niet.

Fugro  Gisteren is de koers van Fugro in de grafiek in één dag tijd onder de MA20, MA50 en Ma100 lijn gekomen. Daarmee is de opwaartse trend in één klap voorbij als de koers vanochtend om 10:00 uur niet weer boven de MA20 lijn staat.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

De erfenis van Warren Buffett (Tom Lassing)

25/02 8:49

Warren heeft duidelijk gemaakt hoe na zijn dood zijn aanzienlijke belang in Berkshire Hathaway vervreemd zal worden.
In vijftien jaar tijd zal zijn belang in A aandelen in jaarlijkse poties omgezet gaan worden in B aandelen.
Die B aandelen worden vervolgens aan de nodige goede doelen gegeven.
Hij verwacht dat door de verdeling in vijftien jaar de inpact op de beurskoers klein zal zijn. De goede doelen zullen (als het goed is) ook niet direct hun aandelen gaan verkopen.
Warren denkt dat zijn vermogen op deze manier het beste de samenleving ten goede zal komen.

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd