Beursbox Nieuwsbrief Massaal faillissement dreigt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Massaal faillissement dreigt
Date: February 26th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 26 februari 2020
 
 

AEX 582,71 Dow 27.127 USD 1,087 Btc 8.454 Goud 1,645.13

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoef dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee je een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 3 april maak ik u wegwijs! Geef u op tijd op, de vorige keer was de zaal vol.

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/02 7:00

  • De beurzen in de wereld gaan behoorlijk hard omlaag. De vraag is of deze val nog wel op tidj gekeerd gaat worden, of dat dit eindelijk de correctie is die in feite drie jaar geleden al had moeten beginnen. Waar stopt dit?
  • Apple heeft gisteren de helft van haar winkels in China heropend. Alle winkels waren de laatste weken gesloten vanwege het wegblijven van klanten door het Corona virus.
  • Ierland en Frankrijk zijn de Britten het vuur aan de schenen aan het leggen. Boris Johnson heeft de laatste weken stoere taal gebruikt en nu zijn Ierland en Frankrijk die onzin van hem zat. Hij moet inbinden en zijn toon veranderen of de onderhandelingen worden bijzonder onvriendelijk. Ierland eist dat de Britten zich houden aan het Goede Vrijdag akkoord. Ook de VS is keihard voor dat akkoord. Trump kan het zich niet veroorloven om de Ierse kiezers in de VS hierover te verliezen aan de Democraten.
  • De Duitser die Corona blijkt te hebben is in Limburg geweest. Als dat was voor het vieren van carnaval, dan hebben we een probleem... De wereldeconomie heeft overigens ook al een Corona besmetting opgelopen. De eerste kwartaal cijfers van veel bedrijven zullen dramatisch worden.
  • De National Transportation Safety Board heeft Tesla een schrobbering gegeven vanwege een dodelijk ongeval waarbij duidelijk geworden is dat de anti ongeluk software van Tesla in dat geval niet werkte. Een andere instantie zal nu de straf voor Tesla gaan bepalen.
  • De ketens Action en Blokker kunnen wel eens problemen krijgen om de winkels goed bevoorraad te houden. De aanvoer vanuit China stokt.
  • Ik verwacht deze week vier nieuwe huurders te kunnen verwelkomen in mijn huizen. De markt lag behoorlijk stil na de kerst en ineens is de Amerikaanse huurder weer in beweging gekomen. Ik ben ook in de markt voor de huizen nummers 26 en 27. De onderhandelingen zijn begonnen.

De koers van bitcoin
 
 
 

Corona angst bij beleggers (Jack Hoogland)

26/02 7:17

Precies een week geleden vertelde ik u dat beleggers de economische impact van het coronavirus totaal onderschatten.

Sinds enkele dagen is alles anders.

Na plotselinge coronavirus-uitbraken in Zuid-Korea en Italië sloeg gisteren de angst beleggers om het hart.

Toenemende angst en onzekerheid
Die angst en onzekerheid zullen de komende tijd alleen maar toenemen.

Ten eerste weet iedereen nu dat het coronavirus overal ineens kan opduiken en een regio of zelfs een heel land kan lamleggen.

Ten tweede worden beleggers nu én de komende tijd dagelijks om de oren geslagen met nieuwe winstwaarschuwingen.

Lees verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Brexit successen (Tom Lassing)

26/02 7:38

Het eerste Brexit succes is binnen. De paspoorten van de Britten zijn voortaan blauw.
Nu is blauw een beetje een vreemde benaming voor zwart, maar dat is een detail. De Engelse regering heeft een paar dagen geleden met heel wat bombarie de nieuwe kleur van het paspoort gepresenteerd.
Helaas is het zo dat ik hiermee letterlijk aan het einde ben gekomen van het goede nieuws rondom Brexit.
De kleur...
Die kleur was overigens ook binnen de EU al vrij te kiezen. Een detail... Kroatië heeft immers ook een andere kleur gekozen voor het EU paspoort.
Met het nieuwe Britse paspoort kunnen de Britten in de toekomst wel minder. Zeker als er alsnog een No Deal Brexit komt.
Het kan zelfs zo zijn dat de Britten binnen hun eigen koninkrijk het paspoort nodig gaan hebben. Immers mag er geen harde grens tussen Noord Ierland en Ierland komen. De harde grens komt dan dus tussen Noord Ierland en de rest van het Koninkrijk te liggen.

 
 

Massaal faillissement dreigt (Tom Lassing)

26/02 8:00

In China dreigen letterlijk miljoenen bedrijven failliet te gaan. Ze hebben stuk voor stuk flinke schulden en zien nu hun inkomen sinds begin dit jaar helemaal verdampen. Ze kunnen de rente op de uitstaande schulden niet betalen.
Als de banken dus niet met een clementieregeling komen, dan zal het doek massaal vallen.
Dat kan de Chinese economie niet aan en iedereen beseft dat.
Toch is het de vraag of hulp op tijd komt. De Chinese overheid moet het immers maar goed vinden dat de banken, die er zelf ook niet sterk voor staan nu met verzonnen geld hulp gaan bieden aan bedrijven die zonder die hulp failliet zouden gaan.
Veel van die zwakke bedrijven hadden al eerder om moeten vallen, dus wat hou je in stand als je iedereen maar weer voorziet van nog meer nepgeld?
Aan de andere kans, als tientallen miljoenen mensen tegelijk ineens zonder baan komen te zitten, wat geeft dat dan voor onvrede en onrust in het land?
Het is geen makkelijk moment om nu autoriteit in China te zijn.
Xi heeft zichzelf voor het leven laten benoemen door zijn politieke vrienden. De vraag is of het volk dat nog wel wil als de economie volkomen naar de knoppen gaat.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Beleggingen van de overheid (Tom Lassing)

26/02 8:20

Vorig jaar nam de Nederlandse overheid een belang in KLM. Het wilde namelijk niet dat KLM als een soort stroppenpot voor Air France zou gaan dienen.
Air France draait traditioneel slecht en met verlies terwijl KLM regelmarig winsten kan rapporteren. KLM medewerkers werken ook harder en meer.
De vraag is dus eerder of deze fusie wel gehandhaafd moet blijven worden...
De Nederlandse overheid probeerde dus met een groot aandelenbelang een vinger in de pap te houden. Ze kochten voor 11.44 euro per aandeel en ondertussen staat het aandeel nu op 8,02 euro per aandeel.
Een grofweg verlies van een derde.
Is daarbij de onderhandelingspositie van KLM beter geworden?
Niet als we naar de feiten kijken. KLM moet nog in 2020 nog altijd inleveren, daar waar Air France slecht blijft draaien. Nog altijd is KLM dus het potje waarmee Air France de gaten vult.
Slim van Air France deze fusie. Zonder KLM was Air France al lang ter ziele geweest.
Honderden miljoenen Nederlands overheidsgeld (ons geld) zijn in een bodemloze Air France put gestopt. Niet alleen KLM is een stroppenpot voor de Fransen, maar de Nederlandse overheid is het ook.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd