Beursbox Nieuwsbrief 6% rendement... Per dag

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 6% rendement... Per dag
Date: February 27th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 27 februari 2020
 
 

AEX 581,78 Dow 26.544 USD 1,091 Btc 8.068 Goud 1,650.65

 
 
 
 

Neo Finance informatie middag

6 maart komt Mark Leenards in Best uitleggen waarom Neo Finance zo'n prachtige kans is om een forse rente op uw spaargeld te ontvangen. Dit is de site waarin ik eea uitleg.

Geef u hier op voor de middag
 

Open een N26 bankrekening

Zoekt u een no nonsense internationale online bankrekening van een aanbieder met Europese bankvergunning?

Ik raad dan N26 aan. Dit gaat de reguliere banken heel veel pijn doen! Ideaal voor wie overboekingen naar het buitenland moet doen.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/02 7:00

  • Het Corona virus is nu echt in Europa aangekomen. De beurzen zijn er in ieder geval niet blij mee. Het vertrouwen van beleggers wordt aangetast door het vitus. Beleggers houden immers niet van onzekerheid.
  • Goudmijnen die geen voorwaartse verkopen hadden gedaan doen nu goede zaken. Voor beleggers is het belangrijk te onderzoeken of een goudaandeel bedrijf voorwaartse verkopen uit heeft staan. Immers, dan profiteren ze niet van de huidige hogere koersen. Het is dus een heel belangrijk gegeven en u moet dat weten voor u een goudaandeel koopt!
  • Er is gisteren brand uitgebroken op de olieraffinaderij van Marathon Oil. Deze raffinaderij ligt vlak bij Los Angeles. Het is de grootste Amerikaanse raffinaderij aan de oostkust van de VS. Ze verwerken er 363.000 vaten olie per dag.
  • Ik heb de afgelopen weken enkele sponsor bedragen ontvangen en via deze weg wil ik de sponsors van Beursbox hartelijk danken. Ik maak het geld altijd direct over naar Neo Finance en zet er leningen voor uit. Zo komt het in Litouwen ook weer goed terecht.
  • Ik heb wat reacties op de artikelen van de Beursbox site gehaald. Het bleken reacties van trollen te zijn die slechts wilden doorverwijzen naar waarschijnlijk de site van hun werkgever. Ik ga daar iets strenger op worden. Blijkbaar willen wat concurrenten ten koste van Beursbox op een wel heel goedkope manier aan verkeer naar hun site komen.
  • In de VS is het medische crisisteam door de regering Trump de afgelopen drie jaar ontmanteld. Dat blijkt nu niet zo'n handige zet te zijn geweest. Vice-president Pence moet nu proberen te redden wat er te redden valt nu Corona ook in de VS is aangekomen en men behoorlijk onvoorbereid op zoiets is.
  • Trump heeft aangegeven dat een beursval door Corona hem zijn herverkiezing kan gaan kosten. Hij weet als geen ander dat hij zijn 'succes' steeds heeft opgehangen aan de stijgende beurzen. Nu die winst verloren aan het gaan is, is ook zijn sterkste argument weg aan het vallen en hij weet dat de Democraten daar gebruik van zullen maken. Het is duidelijk dat bij Trump de twijfel nu ook toeslaat. Hij heeft geluk dat de Democraten onderling nog enorm verdeeld zijn. Als dat laatste zo blijft, dan wint Trump in november alsnog makkelijk.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

6% rendement... Per dag! (Tom Lassing)

27/02 7:20

Ja hoor, er is er weer één. Een aanbieding van een 'service' die u warm maakt met maar liefst 6% rendement per dag!
De aanbieder geeft aan dat de medewerkers tientallen jaren ervaring hebben...
Over ongehoorde Bull Shit (BS) gesproken.
Het team veranderde volgens eigen zeggen in 2019 iedere ingelegde 5.000 euro in 54.720 euro!
Waarom is het BS?
Als je zo extreem goed bent en je kan voor meerdere klanten zo'n rendement halen, heb ik maar één vraag... Waarom?
Je hebt 35 jaar ervaring... Je maakt rendementen per dag waar een ander een jaar over doet. Waarom ben je nog niet de rijkste man van de wereld?
6% per dag en dat tien jaar geleden, er van uitgaande dat je de eerste 25 jaar nodig had om zo goed te worden...
5.000 om mee te beginnen... Hoeveel miljard euro heb je dan in 2020 ondertussen al?
Stel even dat ze zeggen dat ze het alleen lukt met 5000 euro...
Prima, maar blijkbaar wel voor meerdere klanten tegelijk.
Dan kan je dus ook voor jezelf met porties van 5000 euro werken. Waarom doen ze dat niet? Waarom zijn ze al niet de rijkste beleggers van Nederland en omstreken? Hebben ze geen geld? Wat zegt dat dan?
Natuurlijk kan u als klant die 5.000 begin kapitaal er even ingooien. Het is immers maar 5.000 euro? Toch? Wie weet...
U kan ook 5.000 euro gewoon als sponsoring aan mij geven. Het maakt voor u niet uit. In beide gevallen bent u 5.000 euro kwijt. In het geval van sponsoring van Beursbox weet u in ieder geval nog waar uw geld gebleven is.
In de KvK vermelding van het bedrijf achter de aanbieding is te lezen dat ze ook een moppenlijn aanbieden. Nu, ik zou heel die beleggingsaanbieding een wrange mop willen noemen.

Bedrog rapport opvragen kan hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Helikoptergeld (Tom Lassing)

27/02 7:42

In Hong Kong gaan binnenkort alle volwassenen een bedrag van omgerekend 1.200 euro krijgen. Het klassieke voorbeeld van helikoptergeld.
Met de maatregel hoopt men de economie weer vlot te trekken. De aanhoudende protesten en het Corona virus hebben de lokale economie geen goed gedaan. Dit is dus een soort wanhoopsmaatregel waarvan men maar hoopt dat het verschil gaat maken.
Ook in Maleisië denken ze aan een dergelijke maatregel, alleen daar zou het dan gaan om een bedrag van omgerekend zo'n 100 euro per volwassene.
In Duitsland heeft de overheid een heel ander idee. De federale overheid wil daar bepaalde schulden van de lokale overheden overnemen zodat die lokale (lagere) overheden meer armslag krijgen om binnen hun werkgebied weer investeringen te doen.
Het is duidelijk dat de overheden behoorlijk aan de weg aan het timmeren zijn om nog te redden wat er te redden valt. Miscchien lukt het nog, maar het kan ook zijn dat de maatregelen al te laat komen.
Laten we maar hopen op het eerste. Hoewel een economische crisis terecht zou zijn, is het niet iets waar we op moeten hopen. Bijna niemand wordt er beter van, maar gezond voor de economie is een crisis eigenlijk wel.

 
 

Brexit perikelen (Tom Lassing)

27/02 8:01

Het onderwerp Brexit is bijzonder interessant. Het punt is namelijk dat de Britten bewust volkomen onvoorbereid uit de EU gestapt zijn. Alles zou beter worden zonder de EU, maar "WAT" dat precies was, daar werd bewust niet over gesproken. Dat bracht immers maar onderlinge ruzies bij de brexiteers. Bewust negeren van de inhoud werd het dus.
Dat negeren van de inhoud bracht de Brexit, maar het bracht ook het feit dat ze nu nog altijd volkomen onvoorbereid zijn.
Het is zelfs zo dat er geen enkele voorstander van de Brexit is die ook maar één belangrijk punt kan noemen WAT er dan beter zou worden.
NIET ÉÉN PUNT!

Lees verder
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 13 maart (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet.

Naar de website
 
 
 

De Centrale Banken gaan ingrijpen (Tom Lassing)

27/02 8:30

Wat we nu al vrijwel zeker weten, is dat de centrale banken van De VS, Europa en China in gaan grijpen. De enige vraag die nog open staat is of ze het samen doen, of ieder voor zich.
China, ik schreef er gisteren al over, moet wel in verband met de dreigende faillissementen van miljoenen bedrijven in het land.
Hong Kong komt al met helicoptergeld. Ik schreef er in deze nieuwsbrief al over.
De VS zal ingrijpen omdat Trump zich een krimpende economie en dalende beurs niet kan veroorloven. Al zijn 'succes' is gebaseerd op het feit dat na Obama de beursindeces bleven stijgen en hij heeft steeds gezegd dat het door zijn beleid kwam. Als dan nu de beurzen dalen, wat zegt het dan over het beleid van Trump?
In Europa zijn er...

Lees verder
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd