Beursbox Nieuwsbrief Ze gaan al hun fabrieken moeten sluiten

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ze gaan al hun fabrieken moeten sluiten
Date: February 28th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 28 februari 2020
 
 

AEX 559,98 Dow 25.241 USD 1,099 Btc 8.008 Goud 1,623.5

 
 
 
 

Tientjes sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met spaargeld voor de (klein)kinderen. Investeringen vanaf 10 euro mogelijk. Het is reuze eenvoudig en levert een goed rendement op. Zo spaar je écht efficiënt voor de kinderen! Op 6 maart presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

13 maart komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedere particuliere belegger in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd!

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/02 7:00

  • Corona is in Nederland aangekomen. Nu niet allemaal in de paniek schieten, maar het is het wel waard om lalert te blijven. Zo'n 2,2% van de patienten sterft, tegen 0,1% van de gewone griep.
  • De beurzen in de wereld blijven flink dalen en daarmee is de trend echt wel gekeerd naar negatief. Benieuwd wanneer de eerste gaan spreken over een beurscrisis.
  • President Trump wijst graag naar de beurs om aan te tonen dat zijn 'beleid' succesvol is. Gisteren sloot de Dow Jones 1190 punten lager op een stand van 25.766. Deze index moet nog wel flink dalen om alle winst tijdens het bewind van Trump verloren te laten gaan, maar als het zo hard als nu gaat, dan kan dat al volgende week het geval zijn.
  • In Californië is men bang dat letterlijk duizenden mensen al besmet zijn met het Corona virus.
  • Gisteren gingen over heel de wereld de beurzen omlaag. Ook bitcoin liet een veer. Zelfs goud zagen we gisteren winstnemingen in.
  • Wanneer kunt u op koopjesjacht op de beurs? Ik zou daar niet te snel mee beginnen. De winstwaarschuwingen moeten nog komen en ik denk dat heel wat beleggers nog gaan schrikken hoe hard de huidige dip in de omzetten gaan toeslaan. Toen deze week bekend werd dat in januari in China het aantal bestelde auto's met 92% gedaald was, toen geloofden veel mensen dat simpelweg niet. Als de realiteit begint in te dalen, dan komt ook de schrik. We zijn daarom nog lang niet op de bodem.
  • Het aantal e-bikes dat in 2019 verkocht is in Nederland is op 420.000 uitgekomen. Een enorme groei. In 5 jaar tijd is de omzet x5 gegaan. 41,7% van alle verkochte fietsen is nu een e-bike.
  • Het VK dreigt nu al om in juni te stoppen met onderhandelingen met de EU. Boris wil wel heel graag zonder deal de EU verlaten. De EU heeft al een onderhandelingsvoorstel gedaan. Het VK nog altijd niet en lijkt dat ook niet voor juni te willen doen. Ze willen mogelijk in juni met een mes op de keel voorstel aan de EU komen omdat ze nog altijd denken in het VK dat ze aan de touwtjes trekken. De vraag is wanneer ze wakker worden en de realiteit gaan zien.

Koop hier uw zilver
 
 
 

Ze gaan al hun fabrieken moeten sluiten! (Jack Hoogland)

28/02 7:21

Vorige week  vertelde ik u al over de vele winstwaarschuwingen die al zagen én die we de komende tijd nog voorbij zullen zien komen. Een zéér treffend voorbeeld is de waarschuwing van Nissan in onderstaande tweet.

Nissan verklaarde woensdag dat haar autofabrieken wereldwijd afhankelijk zijn van maar liefst 800 onderdelen die in de Chinese provincie Hubei worden geproduceerd. Blijven bedrijven in de Chinese provincie Hubei gesloten, dan zullen Nissan's fabrieken in Japan, Maleisië, de VS, het VK, India, Mexico en Rusland één voor één moeten sluiten.

Een dag na deze waarschuwing van Nissan, zagen we onderstaand bericht. Hubei blijft nog tot minstens 10 maart op slot. Wat betekent dat Nissan haar autofabrieken wereldwijd gaat moeten sluiten. Wegens gebrek aan onderdelen. Wat betekent dat lokale toeleveranciers in al die landen óók enorm omzetverlies zullen lijden.

En Nissan is niet de enige. Vele andere (auto)fabrikanten zijn afhankelijk van onderdelen uit China. Zie hier het domino-effect wat ook de VS en Europa de komende tijd hard gaan voelen. Zie hier de noodzaak voor ons beleggers om zekerheid in te bouwen. Om ons voor te bereiden op de zéér roerige tijden die nu aanbreken.

We stuurden onze TopAandelen-abonnees vorige week drie belangrijke beleggingstips die helpen om zekerheid in te bouwen én om (buiten goud om) forse koerswinsten te behalen. Als TopAandelen-abonnee ontvangt u die bovenop alle extra goud- en zilvertips waar ik u eerder al over vertelde.

Zo ben je ideaal gepositioneerd voor roerige tijden!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Duurzaam de winter door (Tom Lassing)

28/02 7:49

De maand februari is nog niet helemaal voorbij, maar al wel duidelijk is dat ik qua elektriciteit enorm veel te veel heb geproduceerd in februari.
Net zoals in januari had ik op maandbasis gezien puur op duurzame elektriciteit de maand door kunnen komen.
In dit geval is dat uiteraard dankzij de windmolens.
Ik heb 15 winddelen in drie verschillende molens die verspreid in Nederland staan. Alleen de windmolens leverden al 200% op van wat ik nodig had aan elektriciteit. Ik heb ook 43 zonnepanelen die ook stroom opleverden.
Laat het duidelijk zijn, daarmee ben ik nog lang niet 100% duurzaam bezig. Immers gaat gemiddeld 70% van de energie behoefte van een gezin op aan verwarming. Ik verwarm alleen het kantoor voornamelijk elektrisch. Het huis is nog altijd 'gewoon' op gas.
Zou ik dus volledig elektrisch gaan, dan...

Lees verder
 
 
 

Belletje van Neo Finance (Tom Lassing)

28/02 8:18

Neo Finance heeft een analyse op de nodige autotrade instellingen uitgevoerd en kwam er achter dat enkele klanten een wel heel ongunstige autotrade instelling hadden opgezet. Op die manier zouden ze eigenlijk vrijwel niet aan auto-trades toekomen.
Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.
Deze klanten worden dan ook gebeld waarbij ze advies krijgen over hoe ze hun instelling kunnen verbeteren.
Ik ga Mark vragen om 6 maart extra aandacht te geven aan de auto-invest instellingen. Het is namelijk niet moeilijk, maar je moet het nét even weten.
Ik ga ook een artikel over dit onderwerrp schrijven. Hou dus de site in de gaten.
Geef u hier op voor de eerstkomende informatieve bijeenkomst.

Naar de site
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Minimum loon in de VS (Tom Lassing)

28/02 8:56

In België en Nederland kennen we al een redelijk minimum loon en we realiseren ons dat het een goede zaak is. In de VS zijn ze daar nog altijd niet van overtuigd. Je kan er letterlijk bij een bank werken en met je loon niet rond kunnen komen. Het loon wordt daar totaal niet afgestemd op hoeveel leven in een bepaalde staat kost.
Tenminste... niet voor de mensen die afhankelijk zijn van laagbestaalde banen.
Het minimum loon is één van die punten waar Trump later dit jaar stemmen op kan verliezen. Trump is namelijk geen voorstander van een hoger minimum loon. Volgens de regering Trump kost dat banen.
Daarom is het minimum loon in de VS al vanaf 2009 slechts 7,25 dollar per uur. Alsof het leven in die 11 jaar al niet dubbel zo duur is geworden.
Mensen haken gewoon af omdat het legaal niet lukt om rond te komen. Het lijkt haast wel alsof rechtse politici dit graag ook zien, want dan worden hun sponsors zoals de wapenindustrie en het gevangeniswezen weer heel blij en komen er meer donaties binnen.
Het Amerikaanse Congres heeft al voorgesteld om het minimumloon naar 15 dollar te brengen. Dan kom je uit op het niveau van 2009. In feite heb je dan slechts de inflatie weer ingehaald.
De Senaat, onder leiding van de Republikeinen weigert de wetgeving in behandeling te nemen. Keer op keer wijzen Republikeinen er graag op dat de Democraten tegenwerken, maar het omgekeerde is het geval. Als Trump de mensen wil helpen, dan hoeft hij slechts Moskou Mitch te vragen het wetsvoorstel in behandeling te nemen.
Trump wil echter de mensen niet helpen, hij wil zijn CEO vriendjes van dienst zijn. Die CEO vriendjes willen geen eerlijk loon betalen. Zolang de revolutie niet uitbreekt komen ze er mee weg.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd