Beursbox Nieuwsbrief Prijsschieten

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Prijsschieten
Date: March 2nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 2 maart 2020
 
 

AEX 539,38 Dow 25.528 USD 1,104 Btc 7.828  Goud 1,599.95

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 3 april vertel ik er alles over

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/03 7:00

 • Neo Finance heeft vorige week op één dag 170.000 euro uitgeleend. Het was voor het netwerk een nieuw record.
 • Turkije heeft de grens naar Europa opengezet voor Syrische vluchtelingen. Europa houdt ze tegen, Turkije weigert ze terug te nemen... En nu? Die mensen maar laten sterven aan de grens?
 • Morgen is het super tuesday in de VS. Dat is de dag waarop de definitieve Democratische presidentskandidaten bekend gaan worden. Buttigieg heeft zich gisteren al afgemeld. Na morgen verwacht ik meer afmeldingen.
 • Investeringsfonds Elliott wil de oprichter van Twitter als CEO wippen. De reden is dat Twitter financieel gezien niet zo goed loopt en Jack Dorsey ook nog eens CEO van een ander bedrijf is.
 • New York wil een maximale commissie instellen voor maaltijdbezorgers. Ze denken aan 10%. Nu is die commissie vaak 15% en soms hoger.
 • Keukenmagnaat Ben Mandemaker heeft zichzelf een privé jet cadeau gedaan. Het tuigje kost 45 miljoen en kan in één ruk naar LA vliegen. Ik wens hem er succes mee. Hij kan het zich veroorloven, maar als mens ben ik niet blij dat er mensen zijn die zo veel rijkdom naar zich toe trekken. Zijn persoonlijke exorbitante rijkdom gaat ten koste van de samenleving.
 • In Nederland nu tien Corona gevallen. Handzeep en gel is nog amper te krijgen. De gekte begint uit de hand te lopen. Je handen met die zeep blijven bewerken maakt dat je huid steeds minder kan tegenhouden. Je maakt je er dus eerder kwetsbaarder mee. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening.
  Op Amazon zijn een miljoen items weggehaald die claimden een remedie tegen Corona te zijn. Knoflook was er daar één van. Onterecht naar mijn idee. Genoeg knoflook eten maakt dat je zo gaat stinken dat niemand in je buurt wil komen... Kortom, prima middel! Je creëert zo een mobiele isolatie. Is dat écht veilig? Wat denkt u zelf?
 • Goud is rond een Fibonacci keerpunt gekomen. De daling heeft dus nog niet voor een technische verandering van de trend gezorgd.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Prijsschieten! (Jack Hoogland)

02/03 7:18

Ondanks dat de fundamentele situatie op de markt voor uranium alleen maar beter wordt, hebben beleggers nog steeds totaal geen oog voor uranium. Een langdurig tekort aan uranium nadert, maar de prijs blijft laag.

Deze unieke situatie heeft 's werelds beste experts en investeerders ertoe aangezet om een nieuw bedrijf op te richten. Een bedrijf dat zich richt op investeringen in uraniummijnen en in ruil daarvoor een deel van de (toekomstige) opbrengst ontvangt.

De timing van deze experts is ideaal, want investeren in uraniummijnen is nu écht prijsschieten. De uraniummarkt ligt (nu nog) op haar gat. En dus hebben uraniumproducenten grote moeite om investeerders te vinden.

Dit bedrijf is één van de zéér weinigen die wél willen investeren. Waardoor ze de meest veelbelovende, meest winstgevende projecten voor het uitkiezen hebben. Waardoor ze de best denkbare deals kunnen sluiten. Voor historisch lage investeringen bedingen ze historisch hoge percentages van de opbrengst.

Zodra de bull markt in uranium straks definitief wordt ingezet, profiteert dit bedrijf van een zéér snel stijgende jaarlijkse inkomstenstroom!

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) stegen zélfs de koersen van de minst presterende uraniumaandelen met ruim 2000%. Het tekort aan uranium zal de komende jaren véél groter zijn dan in die periode.

Dit aandeel heeft daarom alles in zich om (met laag risico) véél meer dan 2000% in koers te stijgen.
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Neo Finance Secundaire Markt (Tom Lassing)

02/03 7:43

Ik heb mijn eerste lening via de Secundaire Markt verkocht. De lening was al 92 dagen niet op betaald en ik zat te wachten op een aanbod van Neo Finance. Die gaven nemalijk aan dat er van hun uit een bod zou komen van 60%.
Ik kreeg van Mark echter de tip om de lening voor wat meer geld op de Secundaire Markt aan te bieden. Grote klanten krijgen namelijk een beter aanbod van Neo Finance en zijn dus bereid meer te bieden.
Ik heb dus de lening met een 30% korting aangeboden en deze werd vrijwel direct opgepakt.
Ik kreeg netto 17,32 euro overgemaakt en dat geld ging vrijwel direct in een nieuwe lening.
Het succes van die Secundaire Markt is daarmee bewezen. Ik ga meer slechte leningen via die weg uit mijn account verwijderen. Ik neem daarmee mijn verlies wel, maar ik kan met het geld wel direct weer verder.
Ik heb daarop een slechte lening maar met de belofte van de leningnemer dat het bedrag op 6 maart betaald gaat worden met 10% korting aangeboden.
In mijn ogen een interessante aanbieding, alleen ik ben wel klaar met die leningnemer.
6 maart komt Mark Leenards het systeem in Best uitleggen. Geef je hier op.
Mijn site bezoeken kan hier

Wel rente ontvangen
 
 
 

Amerikaanse politiek (Tom Lassing)

02/03 8:11

De Democraten hebben nu twee nadelen ten opzichte van de zittende president.
Het ene nadeel is dat Trump de zittende president is. Zittende presidenten hebben historisch gezien een grote kans herkozen te worden. Veel mensen kiezen namelijk slechts op bekende namen en wie heeft er momenteel een bekendere naam dan de zittende president? Zeker als die dan ook nog eens Trump heet.
Het andere nadeel is wel iets waar ze wat aan kunnen doen. Dat is het feit dat er nog altijd zes kandidaten zijn die elkaar de tent uit vechten.
Een man als Bloomberg heeft nu al meer dan 500 miljoen dollar uitgegeven om Trump zwart te maken en om andere Democraten dwars te zitten. Heel onrendabel op deze manier.
Willen de Democraten een kans maken, dan zullen ze nog in maart een definitieve en duidelijke keuze moeten maken.
Hier ligt nog een gevaar om de hoek.
Bernie Sanders is de nummer één op dit moment. De top van de Democratische partij wil hem niet, net zo hard als de Republikeinse partij Trump niet wilde. Bij de vorige verkiezingen hebben ze Bernie een oor aan weten te naaien. Hillary werd toen de kandidaat. We weten allemaal hoe lekker dat voor ze afgelopen is.
Als Sanders 49,99% van de stemmen heeft op de laatste dag van de Democratische conventie en hij heeft op dat moment veel meer stemmen dan de andere nog deelnemende kandidaten, dan nog kunnen de Democratische kiesmannen voor iemand anders dan Sanders kiezen.
Als ze dat op die manier doen, dan winnen de Republikeinen de verkiezingen. Veel jonge Democratische kiezers haken dan definitief af en gaan niet langer stemmen. Rechts wint dan omdat Democratische kiezers dan thuis blijven.
Heel anders is het als de verdeling bijvoorbeeld 33% voor drie kandidaten is. Dan kan één van de drie kandidaten het worden en kunnen de Democraten de verkiezingen winnen omdat er een eerlijke keuze is gemaakt.
Mocht Bernie Sanders meer dan 50% van de kiesman stemmen hebben, dan is het normaal gesproken niet langer mogelijk hem te wippen als de kandidaat. Ik verwacht zelf dat de Democraten dan de verkiezingen met Sanders gaan winnen.
Sanders is vrijwel immuun voor aanvallen van rechts gebleken. Het feit dat de man zijn hele leven standvastig is geweest pleit voor hem. De alsmaar liegende zittende president kan dan in mijn ogen niet winnen. Sanders moet alleen keer op keer goed blijven uitleggen dat hij voor een Denemarken concept van de economie is en niet voor een Venezuela concept. Hij is daar nog wel eens onhandig in.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Britse boeren worden wakker (Tom Lassing)

02/03 8:20

De boeren in het VK stemden overwegend voor de Brexit. Ze waren het zat dat Franse boeren meer vanuit de EU kregen.
Dat ze zelf ook meer kregen dan dat het VK aan de EU afdroeg, deed er niet toe. Ze keken alleen naar hoe oneerlijk het was dat de Fransen NOG meer van de EU kregen.
Maar dan stap je uit de EU.
Dan houdt de subsidie uit de EU ook op...
De vraag is of de regering van het VK niet alleen het eerdere bedrag dat aan de EU uitgekeerd werd aan de boeren wil blijven betalen, maar het is al vrijwel zeker zo dat ze NIET de bonus vanuit de EU bij gaan lappen.
Per saldo gaan de Britse boeren er dus na de brexit in 2021 op ACHTERUIT. De afstand met de Franse boeren zal dus toenemen, plus het uitvoeren naar de EU gaat duurder worden.
Dat is dus NOG een extra achterstand.
Heel langzaam begint nu het besef te komen dat ze zichzelf met de Brexit geen plezier hebben gedaan.
Het wordt nog erger als er dan ook nog eens geen deal met de EU komt. Dan gaat immers de grens dicht. Geen deal is immers niets uitvoeren.
Als ik Engelsman was, dan zou ik of gaan hamsteren, of vertrekken. Ik voorzie bij een No Deal Brexit een enorme economische crisis voor het VK. Een crisis die uiterlijk januari 2021 gaat uitbreken, mogelijk al eerder.
Misschien moeten de boeren apart, dus los van de regering, met de EU gaan onderhandelen.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. (VANDAAG GRATIS!) Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd