Beursbox Nieuwsbrief Slechte pers Hugo Boss

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Slechte pers Hugo Boss
Date: March 3rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 3 maart 2020
 
 

AEX 542,17 Dow 26.403 USD 1,114 Btc 7.929 Goud 1,594.34

 
 
 
 

Crowdfunding steeds populairder

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal zelf uw risico. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. 6 maart 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Pak nu de hoge rente mee!

Uw spaargeld levert u bij de bank niets op. Stel daarom een deel van uw spaargeld tot maximaal 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die nu aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/03 7:00

  • Gisteren heeft de Dow Jones de grootste punten winst ooit gemaakt. Het is gekomen binnen ene week na het grootste puntenverlies ooit. De bewegelijkheid is dus enorm aan het worden en dat is leuk voor optiebeleggers die opties schrijven.
  • Apple moet in de VS gebruikers van oude iPhones een vergoeding gaan geven omdat het bedrijf in het verleden doelbewust smartphones langzamer maakte. Officieel om de batterij te sparen, maar iedereen begreep wel dat het er vooral om te doen was om mensen te bewegen sneller een nieuwe iPhone te moeten kopen. Het bedrijf moet tussen de 340 en 500 miljoen dollar gaan uitbetalen. Dat komt neer op 25 dollar per klant.
  • De belastingdienst, makkelijker kunnen we het u niet maken, schandelijker wel, Na de toeslagen blijken ze ook verkeerde aanmaningskosten te hebben berekend en weigerden ze uit zichzelf het teveel betaalde terug te betalen. Vervolgens blijkt ook dat ze bij de belastingdienst twintig jaar lang een discutabele lijst in gebruik hadden met daarop 180.000 vermeende fraudeurs. Zonder proces was je al schuldig verklaard. De Belastingdienst, de grootste criminele organisatie van ons land...
  • Corona paniek... Eindhoven Vliegveld in de hoofdrol. Een passagier gaf aan uit Althena te komen en werd prompt geweigerd en het vliegveld uitgezet. Iedereen uit Althena is verdacht want één van de besmettingen is in die gemeente... De man was niet ziek, had geen verhoging, maar paniek sloeg toe bij Ryanair en mede passagiers.
  • Er is een forse fraude met de ziektewet en arbeidsmigranten aangetoond. Arbeidsmigranten werken hier even en laten zich dan in hun eigen land door een lokale arts ziek verklaren en krijgen een forse tijd ziektewetuitkering overgemaakt. Vooral Polen werkt controles tegen en daar komt de grootste fraude dan ook vandaan.
  • Toyota wil in China een fabriek voor elektrische auto's gaan bouwen. Het zou gaan om een investering van ruim een miljard euro.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Wat gaat goud doen (Tom Lassing)

03/03 7:21

Om dat te kunnen beantwoorden, moeten we vooral ook naar de economie en de beurs kijken. Die laatste twee, ik zeg het nog maar weer eens, zijn twee heel verschillende zaken.
De economie gaat door de impact van het Corona virus een enorme klap krijgen. China ligt economisch gezien al twee maanden grotendeels stil. Dat feit gaat ver voorbij alleen de Chinese economie, want overal in de wereld beginnen productielijnen stil te vallen omdat onderdelen nu niet meer uit China komen.
Vorige week zagen we de beurzen wereldwijd 12% vallen. Dat was niet omdat de wereldeconomie nu 12% is gekrompen, maar omdat beleggers bang zijn voor de gevolgen van de Corona crisis. Beleggers reageren heel primair op angst. Reëel of niet, beleggers reageren heel abrupt. De economie daarentegen zal veel gematigder reageren.
Dat de economie dus een forse klap gaat krijgen is zeker. Dat de beurs er enorm overdreven op zal reageren ook.
Goud zal bij toenemende onrust interessanter worden. Het is altijd zo geweest dat beleggers bij onrust naar goud kijken.
Dat zal deze keer niet anders zijn. We zagen ondertussen in de aanloop van de beurscrach van vorige week de goudprijs was oplopen van 1450 dollar per ounce tot 1643 dollar per ounce. Dat goud tijdens de beursval ook omlaag ging is dan geen probleem. In een beursval gaat alles omlaag. Ook goud. Als de onzekerheid blijft, dan zult u zien dat goud wel weer gaat stijgen. Bij een aanhoudende beursdaling zal goud één van de weinige plekken zijn waar nog winst te halen is.
Als u wilt investeren in goud, dan zijn goudaandelen bijzonder interessant.
Wilt u veiligheid voor uw spaargeld, dan is uw euro's omzetten in goud (en zilver) met nadruk te overwegen.

Ik ben weer actief in gesprek met Euro Pacific gekomen. Die hebben behoorlijk gesneden in hun kosten voor de klanten. Een goede zaak. Kijkt u gerust eens op hun site en laat me weten of u er een goud/zilverrekening wilt openen. Ik kan u daar bij assisteren. Ik heb er zelf ook een rekening lopen.

Meer over goud
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Moderne auto's breken de wet (Tom Lassing)

03/03 7:42

Wie een moderne auto koopt, koopt een auto die met de garage en autofabrikant communiceert. Als u rijdt, dan worden de gegevens van de auto doorgestuurd. Is er iets mis, dan kunnen ze vanuit de garage hopelijk op tijd ingrijpen en u laten stoppen voor er echt schade aan uw automotor of accu ontstaat.
Een prachtige oplossing die veel geld kan schelen. Voorkomen is immers beter dan genezen.
Tot nu toe geen problemen aan de horizon.
Tot u zich af gaat vragen WAT de auto allemaal over u doorstuurt en wat de garage en autofabrikant met die gegevens mag en gaat doen. Uw hele reispatroon en agenda ligt op straat. Tot op de meter precies is bekend waar u was, wanneer er u was. Hoe hard u reed, hoe vast uw hand was. Die gegevens kunnen misschien wel worden doorverkocht aan commerciële partijen of kunnen tegen u gebruikt worden in een rechtszaak, mocht er iets voorgevallen zijn.

Lees verder
 
 
 

Brexit, mijn visie (Tom Lassing)

03/03 8:05

Ik was indertijd voor een Brexit, maar wel met een voorwaarde. Een Brexit MET een exit plan. Dat zou voor zowel het VK als de EU de beste optie zijn, want het VK is nooit echt volwaardig lid van de EU geworden. Het is altijd de luis in de pels van de EU gebleven. Ze wilden er deel van uitmaken, zonder er onderdeel van te willen zijn.
Een Brexit zonder exit plan zou in mijn ogen een ramp worden en die ramp zie ik zich nu uitspelen.
Zo is er een rapport uitgekomen in het VK waarin wordt aangegeven dat landbouw en visserij geen cruciale sectoren in het VK zijn. Vanuit die hoek kwam indertijd wel veel steun voor de Brexit. Dat was toen nog met de beloftes van de Tories dat de sectoren de subsidies zouden behouden.
Nu ze als sectoren als niet cruciaal bestempeld worden is de kans groot dat de subsidies er niet gaan komen. Je kan immers niet iedereen maar subbsidies blijven geven.
Een No Deal Brexit is...

Lees verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Slechte pers Hugo Boss (Tom Lassing)

03/03 8:29

Naar nu blijkt, is het bedrijf Hugo Boss andere bedrijven met de naam Boss er in aan het lastigvallen met rechtszaken. Hugo Boss is de grootste en heeft genoeg geld om dure rechtszaken te kunnen voeren. Gelijk hebben en gelijk krijgen is dus een kwestie van genoeg geld beschikbaar hebben.
Zo is een kleine brouwerij in Swansea nu door Hugo Boss onder druk van dure rechtszaken gedwongen om producten een andere naam te gaven. Ze konden eventuele rechtszaken niet betalen en hebben dus maar de kosten geaccepteerd van een nieuwe naam en logo voor de producten. De kleine brouwerij was 10.000 pond kwijt aan extra kosten en waarom? Omdat het woordje "boss" in de naam zat en iemand dat zou verwarren met Hugo Boss? Kom nu toch.
De Engelse komiek Joe Lycett is de actie van Hugo Boss zo zat dat hij zijn eigen naam nu officieel heeft laten veranderen in Hugo Boss. Hij gaat dus nu het land rond met zijn nieuwe show onder de naam Hugo Boss.
Daar zullen ze bij Hugo Boss minder blij mee zijn. Moet je je als bedrijf maar niet zo schandelijk gedragen.
In feite zouden consumenten bedrijven ook op dit soort gedrag moeten afrekenen en weigeren nog langer producten van het bedrijf te kopen tot ze hun gedrag verbeteren.

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd