Beursbox Nieuwsbrief Schokkend rendement turbo beleggers

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Schokkend rendement turbo beleggers
Date: March 4th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 4 maart 2020
 
 

AEX 550,22 Dow 26.257 USD 1,115 Btc 7.899 Goud 1,633.41

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting van de beurs in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoeft dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee u een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 3 april maak ik u wegwijs! Geef u op tijd op, de vorige keer was de zaal vol.

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

Het is tijd om deze nu te openen!

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/03 7:00

  • De eerste grote privacy boete is in Nederland vergeven. De Tennisbond kreeg een boete van maar liefst 525.000 euro omdat het gegevens van leden zonder toestemming verkocht zou hebben. Ook anderen deden dat, maar de tennisbond is nu door de privacy waakhond als proefkonijn gekozen. (Hebben immers geld zat?)
  • In Israël zijn de verkiezingen weer uitgelopen op een hopeloos verdeelde zaak. Het is wederom niet mogelijk om een meerderheidsregering te vormen. Al twee keer eerder liepen de verkiezingen uit op een dergelijke patstelling.
  • Artsten werkzaam voor het UWV weigeren een extra eed aan het UWV af te leggen. Ze moeten trouw beloven aan de grondwet en het UWV. Ze krijgen nu een aantekening in uw personeelsdossier maar mogen wel voor het UWV blijven werken. Ik heb zelf voor een bedrijfsvereniging gewerkt, maar een eed aan het bedrijf zou ik ook geweigerd hebben. Ik heb ondertussen ook al spijt van mijn eed die ik als dienstplichtige heb afgelegd. Dat zou ik nu niet meer doen. Het is immers een eed aan Koninklijke Olie en enkele belastingontduikers die in paleizen mogen wonen.
  • De FED gaat de Amerikaanse rente met 0,5% laten dalen om de crisis vanwege Corona voor te blijven. De ziekte zelf is nog niet zo'n extreem probleem, de economische gevolgen zijn dat wel. Het wordt steeds duidelijker. Dit lijkt een paniekactie van de FED. De DOW Jones beleggers vonden dat ook. De index ging van +300 naar -500 punten zodra de mededeling was gedaan. Ook de dollar daalde ten opzichte van de euro. De goudprijs schoot omhoog.
  • Het VK stapt uit het Europese medische overleg. Dit staat los van de Brexit, maar de verwachting is dat Boris in het VK een crisis wil laten uitbreken zodat hij er verregaande wetgeving kan invoeren waarmee hij een enorme macht naar zich toe kan trekken. Corona komt hem dus goed uit. Hij kan de crisis goed gebruiken.
  • Super Tuesday is bij de Democraten gewonnen door Joe Biden. Als er niets gaat veranderen, kan hem de nominatie bijna niet ontgaan. De Democraten kiezen met hem voor het midden. Weinig veranderingen, don't rock the boat.

De koers van bitcoin
 
 
 

Dit is de kans van je leven! (Jack Hoogland)

04/03 7:17

Afgelopen weekend bekeek ik op RealVision een interview met de man op de foto hieronder. Jeff Greene is al ruim 40 jaar actief in onroerend goed. Begon in de jaren '70 met één huis waarvan hij één etage zelf bewoonde en de andere twee etages verhuurde. Bezit nu voor miljarden aan apparementsgebouwen.

In het interview vertelt hij hoe hij na de kredietcrisis volle bak aan het shoppen ging voor appartementsgebouwen in het zwaar getroffen Florida. Hij kocht zoveel als hij financieel kon dragen. Op een moment dat hélemaal niemand in onroerend goed wilde investeren.

Jeff Greene begreep in 2009 dat hij de kans van zijn leven had. Het maakte hem miljardair.

Vrijdag vertelde ik u in dit artikel over een uniek aandeel dat we deze maand voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Een aandeel waarmee je profiteert van precies dezelfde situatie als hierboven beschreven. Want zoals in 2009 de huizenmarkt op zijn gat lag, is dat nu het geval met de uraniummarkt.

's Werelds beste, meest ervaren investeerders in uranium zien deze situatie als de kans van hun leven. Investeerders die 30-40 jaar ervaring hebben. Die maximaal profiteerden van de vorige bull markt in uranium, die in 2001 begon en in 2007 eindigde.

Zij zien nu dezelfde situatie als in 2001. Alleen dan nog veel extremer.

Lees verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Zaaien en oogsten (Tom Lassing)

04/03 7:48

Wie wil oogsten zal eerst moeten zaaien.
Als ik het belang uitleg van 10% rendement op jaarbasis, dan 'zien' de meeste mensen een winst van 100 euro per 1000 euro geïnvesteerd vermogen.
Dat lijkt niet veel...
Kortom, dat is voor veel mensen de moeite niet waard.
Wat ze vergeten is dat die 100 euro een inkomstenpost is vanuit niets doen.
Het is passief inkomen!
Stel toch even dat je al wat langer bezig bent met 10% rendement per jaar maken en je hebt ondertussen 10.000 euro geïnvesteerd. Dat komt er 1000 euro aan inkomsten per jaar uit.
Dat is al veel interessanter! Maar je moet dan wel ooit ergens met een klein bedrag begonnen zijn.
Je hebt moeten zaaien om dan in de toekomst te kunnen oogsten.
Ik probeer iedere maand enkele honderden euro's te sparen. Dat doe ik al jaren. Ik probeer daarbij ook te streven naar een netto rendement van 6% of meer. In wezen probeer ik gemiddeld op 10% te komen. Ik sluit dus beleggingen die 5% opleveren niet uit, zeker niet als die vrijwel zonder risico zijn. Ik wil echter ook beleggingen doen die 14% opleveren. Als het gemiddeld op 10% uitkomt, ben ik al prima tevreden.
Op 100.000 euro is dat al 10.000 euro.
Het mooie is, als je dat als privé persoon zo doet, dan is het heel erg laag belast. Je betaalt in feite alleen over je vermogen, niet over dit inkomen. Als het over 300.000 euro is, dan is het dus netto dicht bij de 30.000 euro per jaar. De meeste Nederlanders zouden dan al kunnen stoppen met werken!
Zo onmogelijk is rentenieren dus niet!
Je moet echter een keer beginnen! Kom daarom aanstaande vrijdag naar Best en luister eens naar wat Mark Leenards te vertellen heeft. Hij heeft een prachtige aanbieding die tussen de 6 en 14% rendement kan opleveren. Precies in de range die zo interessant is, zeker gezien het daar aangekoppelde risico.
Klik hier om u voor de bijeenkomst op te geven

Naar de site
 
 
 

Schokkend rendement turbo beleggers (Tom Lassing)

04/03 8:05

Hoewel ik er ooit een cursus over schreef, ben ik al jaren niet enthousiast over beleggen in en met Turbo's. In mijn ogen een mislukte poging van de banken het succes van de opties te evenaren, maar dan wel ten koste van de rendementen die beleggers kunnen halen. Opties zijn veel winstgevender voor beleggers.
Hoe goed/slecht vergaat het turbo beleggers?
De AFM deed onderzoek.
"Bij de handel in turbo’s leed 68% van de retailbeleggers in de periode van 1 juni 2017 tot 1 juli 2018 verlies. Gemiddeld verloren beleggers €2.680. Dat blijkt uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)"
In 13 maanden dus 2680 euro verlies. Dat is 200 euro per maand verlies!
Had dat geld in het Pensioensparen gestoken en een heel ander plaatje was ontstaan! Daar stop je ook 200 euro per maand in, maar dan hou je wel een prachtig rendement over.
Het is schokkend dat deze cijfers zo ten nadele van beleggers zijn.
Wat mij betreft zouden Turbo's wel van de markt gehaald mogen worden. Ze kunnen niet tippen aan de mogelijkheden die opties beleggers kunnen bieden. Er is geen substantiële meerwaarde voor Turbo's. Overbodig in andere woorden.

Optiebeleggen? Kijk hier
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

De dood belasting (Tom Lassing)

04/03 8:33

In de VS is rechts Amerika als de dood voor de socialist Bernie Sanders.
Gisteren was het Super Tuesday en de miljonairs keken met angst en beven naar de uitkomst.
Als Bernie Sanders wint, dan moeten ze straks hun eerlijke deel van de belastingen gaan betalen!
Dat is pertinent niet wat ze willen.
Waar ze helemaal als de dood voor zijn, is de dood belasting. De belasting die je erfgenamen moeten betalen over het geld dat je als enorme rijkaard na je dood achter laat. De superrijken zien dat als oneerlijk.
Dat is het echter niet.
Jij hebt er voor gewerkt en er al belasting over betaald. Jij had het als super rijke persoon bij leven ook kunnen uitgeven of schenken.
Dan ga je dood en nu wordt deze enorme berg geld/kapitaal ineens een inkomstenpost voor je kinderen.
Die hebben er niet voor gewerkt. Die moeten het dus gewoon zien als inkomen en moeten terecht belasting betalen over dat inkomen.
Als je als superrijke slim was geweest, dan had je je kinderen met de warme hand al een deel van je rijkdom gegeven. Dat kan zonder veel belasting, vaak zelfs tot bepaalde grensbedragen per jaar zonder belastingen.
Doe je dat niet, dan moeten ze na je dood wel belasting betalen.
Aan jou als extreem rijke de keuze. Ben je een egoïst en hou je je rijkdom tijdens je leven voor jezelf, of geef je het ook al tijdens je leven weg aan de kinderen of goede doelen?
Geld is pas wat waard als het gebruikt wordt. De dood belasting mag daarom van mij wereldwijd voor de extreem rijken flink omhoog. Zo dwingen we de rijken om hun geld actief in te zetten en niet enorm op te potten. Dat is veel beter voor de samenleving.

Beleg je giften slim
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd