Beursbox Nieuwsbrief Ik wil in goud/zilver, maar hoe?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ik wil in goud/zilver, maar hoe?
Date: March 5th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 5 maart 2020
 
 

AEX 557,73 Dow 26.762 USD 1,113 Btc 8.030 Goud 1,641.18

 
 
 
 

Neo Finance informatie middag

6 maart komt Mark Leenards in Best uitleggen waarom Neo Finance zo'n prachtige kans is om een forse rente op uw spaargeld te ontvangen. Dit is de site waarin ik eea uitleg.

Geef u hier op voor de middag
 

Open een N26 bankrekening

Zoekt u een no nonsense internationale online bankrekening van een aanbieder met Europese bankvergunning?

Ik raad dan N26 aan. Dit gaat de reguliere banken heel veel pijn doen! Ideaal voor wie overboekingen naar het buitenland moet doen.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/03 7:00

 • De Dow Jones won gisteren weer 1000+ punten. Dit is werkelijk fantastisch voor optieschrijvende beleggers.
 • Ook de reissector gaat een moeilijk 2020 krijgen. Veel vliegvakanties worden niet geboekt, of worden gecanceld uit angst voor het Corona virus. Dit gaat ook de Horeca nog parten spelen.
 • Ik heb nu toch maar een Bokashi rolcontainer gekocht. Ik kon al het groenafval uit de keuken(s) niet meer verwerken.
  Lees er hier meer over.
 • De Nederlandse belastingdienst blijft een gesloten bastion. Zelfs de nieuwe staatssecretaris loopt er tegen blinde muren op. De bezem moet er een keer goed doorheen. Het vervelende is dat je de tent niet even een jaar dicht kan gooien. De problemen stapelen zich op, de schandalen ook en dan ook nog een zooitje managers er uit zetten, dat is misschien iets te veel van het goede.
 • Spitting Image komt in het VK terug op de TV. Het was in de jaren tachtig en negentig een enorme hit en wist met keiharde satire politici scherp te houden. Om het tot een succes te maken heb je aansprekende politici nodig die zich ook nog eens te buiten gaan aan zaken als machtsmisbruik etc. Na twintig jaar saaiheid is het schandaal terug in de Engelse politiek.
 • Gaat Gilead het eerste bedrijf worden dat komt met een werkzaam Covid-19 medicijn/behandeling en kan het bedrijf dan schaamteloos verdienen aan het leed dat in mijn ogen door de sector zelf op de mensheid is losgelaten? Ik zou er nog maar geen geld op inzetten. Het verhaal rondom Gilead is de wereld ingeholpen door een analist die het zonder veel medische achtergrondkennis wereldkundig maakte. Dit is gewoon pump and dump door de financiële sector.
 • De grootste regionale vliegmaatschappij in Europa (Fly-be) is failliet. De vliegtuigen staan per direct aan de grond.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Miljarden aan vastgoed (Tom Lassing)

05/03 7:20

Ik las in de nieuwsbrief van collega Jack Hoogland over Jeff Greene. (Jack schreef er gisteren ook over in de Beursbox Nieuwsbrief) Jeff Greene is ooit klein begonnen als vastgoed belegger. Hij kocht een huis waarvan hij één etage zelf ging bewonen en de andere twee etage's verhuurde. Vanaf dat punt kocht hij steeds tegen ramshkoersen onroerend goed, vooral als anderen er werkelijk niets in zagen.
Hij heeft nu ter waarde van enkele miljarden aan onroerend goed in zijn bezit.
Ik kende hem nog niet, maar ik begrijp al wel hoe hij het deed.
Ik heb nu zelf één appartementencomplex in mijn bezit en ondertussen 27 woonhuizen in Michigan. Ik ben druk doende met...

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Lobby verzekeraars zeer succesvol (Tom Lassing)

05/03 8:38

ZZP'ers in Nederland moeten volgens een voorstel van werkgevers en vakbonden een verplichte verzekering aangaan.
Het is te gek voor woorden, want wat hebben werkgevers te maken met ZZP'ers? Is er niemand die inziet dat de werkgevers hier vooral in zitten omdat ze hun kleine concurrenten een loer willen draaien?
Ook vakbonden zijn in feite een rare partij omdat ZZP'ers met personeel uit de vakbond gezet worden zodra ze een eerste personeelslid aannemen. Dan zijn ze ineens de vijand geworden.
De verplichting van verzekering komt voort uit het pensioenakkoord dat de regering sloot met de vakbonden en werkgevers. Ook dat feit is dus een akkoord over de ruggen van ZZP'ers.
Het wordt tijd dat ZZP'ers zich echt gaan organiseren en samen een vuist gaan maken. Het betreft een miljoen personen die in deze gesprekken met de overheid vrijwel geen stem hebben gehad.
Vakbonden en werkgevers zijn prima verkopers voor de verzekeraars gebleken. Het zijn partijen die vanuit hun bestaansrecht een hekel aan ZZP'ers hebben.
- Ik begrijp dat er voordelen zijn van verzekering. Net zoals er iets te zeggen valt voor brand- en inbraakverzekering. Maar je wordt ZZP'er omdat je vrijheid wilt. Het zou een keuze moeten zijn en het feit dat bijna niemand zo'n verzekering uit zichzelf afsluit, houdt in dat deze verzekering niet als interessant genoeg gezien wordt. Het kost heel veel en levert je vrijwel niets op. De uitkering begint laat en is enorm karig. Je kan beter gewoon direct de bijstand in gaan. Het slaat dus nergens op. Als je als ZZP'er ziek wordt, dan ben je de Sjaak. Daar gaat deze verplichte verzekering weinig aan veranderen. In mijn ogen is het een wanvertoning en zou hier op Europees niveau een verbod moeten komen om zoiets aan ZZP'ers op te leggen.
De verzekeraars zijn veel te duur, waardoor zo'n product gewoon waanzin is.

 
 

Ik wil in goud/zilver, maar hoe? (Tom Lassing)

05/03 7:52

Deze vraag krijg ik de laatste tijd vaker.
In mijn ogen moet je dan de volgende stappen doorlopen:
Kijk eerst naar goudgoud.com
Zo krijg je een idee waarom goud/zilver.
Bepaal daarna of je 'wat' goud of zilver wilt, of substantieel een belang daar in wilt. Minder dan 10.000 euro is "wat" goud en zilver. Wil je meer, dan noem ik dat substantieel.
Kijk vervolgens of dat wat je wilt aanhouden fysiek thuis moet zijn, of op een internet rekening alwaar het 'ergens' op de wereld voor je bewaard wordt. Zeker bij een substantieel bedrag zou ik vooral gaan voor een Internet rekening. Bij dat laatste kan ik assisteren.
Alleen dan pas naar echt een aanbieder van een Internet rekening gaan kijken. Kijkt u daar vooral ook naar de kostenopbouw. Iedere aanbieder is anders en kies dan ook de meest gunstige aanbieder voor uw situatie.
Kijk eventueel ook op beursgoud.nl
Wilt u puur fysiek goud/zilver voor thuis, dan is dit een prima aanbieder.

Ik heb zelf hier een rekening
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 13 maart (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Mijn account schoon houden (Tom Lassing)

05/03 8:17

In mijn Neo Finance account had ik enkele leners die hun rente en aflossing niet (op tijd) betaalden. De ergste twee daarvan heb ik nu uit mijn leningen portefeuille gezet.
Ik heb dat gedaan door in de onderlinge markt op de Neo Finance site een stukje korting te bieden en deze leningen dus met een klein verlies voor mij in de secundaire markt aan te bieden. Het mooie is namelijk dat je de aangegane leningen vrij kan verhandelen.
Dat kan met goede leningen, waarop je dan een bonus kan vragen, maar dat kan ook met slechte leningen.
Ik krijg vanwege de omvang van mijn investeringen bij Neo Finance voor een C lening 60% aangeboden als deze lener 90 dagen te laat is met betalen.
Die lening zet ik, enkele dagen voordat de 90 dagen bereikt wordt, voor 30% korting in de secundaire markt uit.
Daarmee ontvang ik dus nét iets meer dan Neo Finance me gaat aanbieden.

Lees verder
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd