Beursbox Nieuwsbrief Een passief inkomen opbouwen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een passief inkomen opbouwen
Date: March 6th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 6 maart 2020
 
 

AEX 552,54 Dow 25.789 USD 1,122 Btc 8.126 Goud 1,671.73

 
 
 
 

Interessante propositie

Ik ben in contact met een zeer snelgroeiend bedrijf waarvan ik de directie persoonlijk ken. Ik ga zelf ook investeren.  Zij zoeken korte termijn lening (250K) van 6 maanden, de rente bedraagt 7% op jaarbasis. Ze hebben al een koper van de bestaande projecten die deze binnen 6 maanden gaat afnemen. Het geld is nodig om het bedrijf klaar te zetten voor nieuwe projecten. Bij die nieuwe projecten krijgen bestaande relaties voorrang! Minimum deelname 10K.
Mail me even persoonlijk op tom@PROTECTED als u interesse heeft. Dit is zo pril dat er nog geen webpagina voor gemaakt is.

Daytrading als inkomen

13 maart komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedere particuliere belegger in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd! Nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/03 7:00

 • Gisteren weer een enorm verlies voor de Dow Jones. De enorme winst dagen worden steeds opgevolgd door enorme verliesdagen. Met die logica gaat het dus vandaag weer een grote winst dag worden.
 • De omzet van Starbucks in China is 78% omlaag in februari. De onderneming verwacht dat maart weer beter zal worden.
 • Jamie Dimon, de CEO van JP Morgan heeft met spoed een open hart operatie moeten ondergaan.
 • Mike Bloomberg heeft met meer dan 500 miljoen dollar amper stemmen kunnen kopen. Dat is goed nieuws.
 • De rente op Amerikaanse staatsschulden is sterk omlaag door de verrassende renteverlaging van de FED. Op de 30 jarige schuld is de rente nu bijna 1,5% lager.
 • De Amerikaanse respons op Corona is ver onder de maat. Alle communicatie loopt via Mike Pence. De officiële website loopt zeker een week achter qua feiten. Volgens de officiële site zijn er in heel de VS 80 mensen besmet. Men houdt de bevolking dus totaal niet op de hoogte. Je kan overdrijven door te paniekerig te doen, maar andersom moet je wel goede informatie geven.
  De Staat Californië heeft nu een State of Emergency verklaard. Er zijn nu in die staat 50 mensen bevestigd besmet. Men is bang dat er ondertussen al veel meer mensen besmet zijn.
 • Seven & i Holdings had in de VS het idee om alle Speedway benzine stations van Marathon Oil over te nemen. De Corona crisis gooit roet in het eten en het Japanse bedrijf ziet af van de deal.
 • In Los Angeles zijn 60.000 mensen dakloos... Een aantal dat werkelijk ongehoord is in de rijkste staat van de VS die zichzelf als rijkste land ter wereld zien.
 • Berkshire Hathaway stapt uit een gasproject in Canada. Buffett durft de enorme investering uiteindelijk niet aan. Er was in Canada ook protest tegen. Het project zelf denkt wel een andere investeerder te kunnen aantrekken.

Koop hier uw zilver
 
 
 

Het kan alleen maar beter worden! (Jack Hoogland)

06/03 7:21

Na de forse bewegingen van afgelopen week, noteert de goudprijs opnieuw vlak bij haar hoogste koers van de afgelopen jaren. Zie onderstaande grafiek.

Ik herhaal nu nog even wat ik u vrijdag ook al vertelde. Aan de huidige goudprijs boeken goudproducenten ruim 22% méér omzet dan een jaar geleden. Zonder extra kosten te maken.

 • Goudproducent had vorig jaar 100 omzet. 90 kosten. 10 winst.
 • Omzet stijgt met 22%.
 • Heeft daardoor dit jaar 122 omzet. 90 kosten. 32 winst.
 • Winst stijgt met 220%.

Dit simpele rekenvoorbeeldje laat zien hoe hard de winst van een goudproducent stijgt als gevolg van een stijgende goudprijs.

Onderstaande tweet van Otavio Costa laat zien dat het de komende jaren alleen maar beter zal worden. Want centrale banken overal ter wereld zijn in paniek. Verlagen massaal hun rentes en printen bakken met geld. Allemaal razend positief voor de goudprijs!

Afgelopen maand stuurden we vijf extra goudtips en twee extra zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees. Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement. Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.

Profiteer van al deze unieke extra tips!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek (betaal alleen verzendkosten)
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Uranium aandelen (Tom Lassing)

06/03 7:49

Er zijn enkele 'waarheden' voor uranium aandelen. Waarheden die interessant zijn, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat u de aandelen nu moet kopen.
Eén zo'n waarheid is dat er geen sector is die fundamenteel zo interessant is!
U leest het goed. Dit is fundamenteel gezien een enorme inkopper. Er is een jaarlijks tekort en er is steeds meer uranium nodig terwijl de productie eerder afneemt dan toeneemt.
Kernenergie wordt als prachtig alternatief gezien voor duurzame energie, er wordt dan slechts aan één belangrijk onderdeel voorbijgegaan... Er is te weinig uranium productie zodat de kerncentrales over enkele jaren zwaar moeten gaan concurreren op prijs omdat ze hoger zullen moeten bieden voor het benodigde uranium.
Misschien is dat dan ook wel de reden dat...

Lees verder
 
 
 

Een passief inkomen opbouwen (Tom Lassing)

06/03 8:00

Hoeveel werknemers zouden het niet prachtig vinden als ze naast hun vaste baan nog een tweede inkomen konden realiseren?
Ik denk dat er heel wat zijn die dat wel zouden willen.
Hoe mooi zou het zijn als je dat dan ook nog eens geen inspanning kost? Je hoeft er geen uren werk in te stoppen.
Hoe mooi kan dat zijn?
Nu het kan!
Wat je er voor moet doen, is er geld voor opzij zetten.
Het kan al met 200 euro per maand. Ik heb er het Pensioensparen rapport over geschreven. Door slim en heel gericht te beleggen kan je dan in 25 jaar miljonair worden.
Het kan ook anders. Als je bijvoorbeeld 10% per jaar rendement kan maken, dan kan je door te blijven investeren ook een tweede (passief) inkomen opbouwen. Je geeft het alleen nog niet uit.
Dat uitgeven kan je gaan doen als je genoeg opgebouwd hebt, zodat je kan leven van het rendement uit het kapitaal.
Het opbouwen kost tijd als je het benodigde kapitaal nog niet hebt, maar wat houdt je tegen om het benodigde kapitaal niet alsnog bij elkaar te verkrijgen?
De enige die je daarin tegenhoudt ben je zelf.
De meeste mensen hebben wel een tientje.
Daarmee kan je al beginnen. Zeg dus niet dat je er geen geld voor hebt.
Met alleen dat tientje kom je niet ver, maar misschien heeft u volgende week wel weer een tientje? Hoe vaak heeft u een tientje over?
Als u al die tientjes nu eens gaan inzetten, moet u eens kijken hoe hard het dan kan gaan.
Als je maar wilt en als je de neiging kan weerstaan om het ook weer uit te gaan geven. Dat laatste is moeilijk, ik weet er alles van.
Kijk hier voor pensioensparen  en kijk hier voor een prachtige mogelijkheid om tegen een laag risico het benodigde rendement te halen.

Naar de site
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Corona (Covid-19) zelf (Tom Lassing)

06/03 8:22

Het Corona virus wil ik niet medisch op in gaan. Heb ik simpelweg te weinig verstand van. Wel wil ik eens bespreken waarom in mijn ogen maatregelen tegen de verspreiding een goede zaak zijn, maar ook niet overdreven moeten worden.
Vooral op Internet (facebook en forums) zijn er heel wat mensen die het allemaal maar onzin vinden. Het is maar een griepje...
Je, dat was de Spaanse griep ook, maar omdat ze er niets tegen deden, vielen er wereldwijd tientallen miljoenen doden. Er gingen meer mensen dood door die griep dan door gevechtshandelingen van de Eerste Wereldoorlog.
Kan dit ook met Covid-19, de Corona variant waar we nu zo'n last van hebben?
Als we de ziekte zijn gang laten gaan, dan sterft zo'n 3,4% van de patiënten. Hoeveel mensen zijn er op de wereld?
Hoe veel hou je van je bejaarden? Immers zijn dat de meest kwetsbaren, maar ook kinderen en mensen tussen de 30 en 60 met een verzwakte gezondheid sterven zo nu en dan.
Het is makkelijk er over te praten zo lang het nog ver weg is.
Waar we alert op moeten zijn, is de politieke verborgen agenda. Boris Johnson bijvoorbeeld heeft het VK teruggetrokken uit medische overleggen. Ik vermoed dat hij draconische maatregelen wil treffen als de crisis in het VK uitbreekt. Hij wil graag oorlogsvrijheden hebben als premier. Dát is dus een politieke agenda waar we alert op moeten blijven.
Hoe sneller we patiënten kunnen isoleren, des te minder anderen kunnen ze aansteken. Daarom is het een goede zaak. Dit soort virussen staan bekend om de relatieve snelle mutaties die ze doormaken. Iedere tijd die we dus winnen is meegenomen.
Snelle maatregelen, maar wel tijdelijk. Geen snelle uitschakeling van de grondwet voor politieke winst. In het VK moeten ze nu extra alert zijn. Ook in de VS valt het op dat de overheid bijna bewust de zaak op zijn beloop laat. De vraag is waarom. Welke politieke agenda zit daar achter?

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd