Beursbox Nieuwsbrief Code Rood

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Code Rood
Date: March 9th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 9 maart 2020
 
 

AEX 531,29 Dow 24.552 USD 1,14 Btc 6.974  Goud 1,670.74

 
 
 
 

Meer rente voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan ook nu serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 3 april vertel ik er alles over.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/03 7:00

  • De olieprijs is 30% omlaag nu er totaal geen OPEC samenwerking meer bestaat.
  • De CEO van Twitter gaat niet "op afstand werken" zoals zijn plan was. Hij wilde gaan reizen en ondertussen zijn twee CEO functies vervullen. Een activistische aandeelhouder heeft er met succes voor gezorgd dat Jack Dorsey zijn taken toch iets serieuzer gaat nemen.
  • Deze week gaat Amazon.nl van start. Het moet een rechtstreeks concurrent van Bol.com worden.
  • Microsoft maakt haar Teams software zes maanden gratis zodat vergaderingen nu makkelijker online kunnen plaatsvinden en men minder hoeft te reizen. Dit maakt de kans kleiner dat je het Corona virus oploopt. IBM heeft haar medewerkers in de VS verboden om zakelijke reizen te maken.
  • Betere analyses maken? Kijk hier naar de komende presentaties van VectorVest!
  • Ik heb gisteren even van een artikel een korte video gemaakt. Ik had geen ruimte in de nieuwsbrief voor vandaag, en dan is het experiment van een video misschien wel eens een aardige optie. Kijk hier.
  • De Amerikaanse regering wil niet op Corona laten testen, want met die tests komt een probleem naar boven en blijkt dat de VS veel te laat en verkeerd reageert. Zonder test is er officieel geen probleem. Kortom, waarom testen? In Italië gisteren 133 Corona doden. Dat komt wel even aan.
  • Naar de werving voor de kortlopende lening waarover ik vorige week schreef... Zie hier. Ben ik ook met een ander bedrijf in gesprek. Het gaat in dit geval om een groeiend productie bedrijf waarvan ik de directie persoonlijk ken. Het bedrijf heeft een basis omzet met bestaande klanten. Voor een nieuw contract dat 100% hun jaaromzet bedraagt, zoeken ze een korte termijn lening (150K) van 12 maanden, de rente bedraagt 6% op jaarbasis, de rente wordt per kwartaal betaald. De cash zal gebruikt worden voor de aankoop van grondstoffen voor het nieuwe contract. De eindklant is een AAA industriële klant. Minimum deelname 10K.  Mail me even persoonlijk op tom@PROTECTED als u interesse heeft. Op aanvraag kan de website doorgestuurd worden.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

CODE ROOD (Jack Hoogland)

09/03 7:18

Het lijkt er nu sterk op dat het vanaf nu écht mis kan gaan op de financiële markten. Dat er paniek gaat uibreken. Allereerst kwam zaterdagavond onderstaand nieuws.

Het hele noorden (dus het economisch welvarende deel) van Italië gaat op slot. In ieder geval tot 3 april. Je hoeft geen waarzegger te zijn om te begrijpen dat we deze taferelen de komende weken in zowat alle andere eurolanden gaan krijgen.

Europa staat aan de rand van een zéér zware recessie.

In de VS riep gouverneur Andrew Cuomo van New York gisteravond alvast de noodtoestand uit. Zie onderstaande tweet. Het is me niet duidelijk wat die noodtoestand precies inhoudt. Het is me wél duidelijk dat dit duidt op stijgende paniek bij politici, die uiteraard overslaat op Amerikaanse burgers.

Die paniek is begrijpelijk. Door amateuristisch geblunder bij het CDC konden er zes weken lang nauwelijks Amerikanen op het coronavirus worden getest. Waardoor het coronavirus zowat ongehinderd haar gang kon gaan.

Nu ze eindelijk lijken te kunnen beginnen met testen, zal het officiële aantal besmettingen in razend tempo stijgen. Met alle paniek en quarantainemaatregelen vandien. Ook de VS staat aan de rand van een zéér zware recessie.

We zagen de afgelopen weken al de nodige paniek op de financiële markten. Het nieuws van afgelopen weekend zal die paniek vanaf vandaag waarschijnlijk vergroten.

Ik zou niet raar opkijken als we deze week...

Lees verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Kijk hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Meer omzet via Bol.com (Tom Lassing)

09/03 7:37

Wil je als ondernemer (veel) meer omzet maken, dan biedt Bol.com je daar een interessante mogelijkheid voor. Via dat platform kan je je producten in heel Nederland aanbieden.
Er is een cursus opgezet om je effectief te leren hoe ook jouw onderneming kan profiteren van campagnes die via Bol.com lopen.
Wil je serieus meer omzet maken en doe je nu nog niets op dit vlak, dan is deze cursus niet alleen een eye-opener, maar ook simpelweg een must. Waarom zou je nog langer wachten?
Kijk hier voor verdere informatie in de vorm van een gratis webinar

Naar het webinar
 
 
 

Ontevreden met uw rendement? (Harm van Wijk)

09/03 8:01

Ontwikkel uw beleggingsstrategie op uw eigen tempo
Krijg toegang tot trading updates en live Q&A's
Ieder moment opzegbaar
We hebben duizenden (beginnende) beleggers geholpen sinds de oprichting in 2004. Degene die het meest consistent zijn in hun succes hebben een sterk fundament en leren sneller samen in een besloten community met gelijkgestemden. Dat is waarom we het VIP-lidmaatschap hebben opgezet.
Wij zijn hier om u te helpen. VIP-lidmaatschap geeft u toegang tot belangrijke informatie en een netwerk van experts ter ondersteuning voor al uw vragen

Meer informatie
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Is de FED leidend, of volgend? (Elliott Wave International (EWI))

09/03 8:14

Think the Fed's Emergency Rate Cut is Proactive? Think Again.
By Elliott Wave International

You might think that the Fed's recent, unscheduled 50 basis-point cut in the federal funds rate is a proactive move that places the central bank at the vanguard of revolutionary uses of monetary policy. But that could hardly be further from the truth.

For decades at Elliott Wave International, we've observed that the Fed simply follows the yield on short-term government debt. We say that "the Fed follows the market" because the freely traded bond market determines the yield on government debt. The yield on short-term U.S. Treasuries started falling in earnest in February, and in March the Fed aligned its target rate with the trend of the market. There's nothing radical or revolutionary about it. The Fed merely followed the market yet again. This chart shows the recent history.

Will the cut in the federal funds rate...

Lees verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. (VANDAAG GRATIS!) Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd