Beursbox Nieuwsbrief Prachtige cijfers, aandeel 10% lager

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Prachtige cijfers, aandeel 10% lager
Date: March 11th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 11 maart 2020
 
 

AEX 484,7 Dow 24.195 USD 1,136 Btc 6.934 Goud 1,663.15

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting van de beurs in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoeft dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee u een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 3 april maak ik u wegwijs! Geef u op tijd op, de vorige keer was de zaal vol.

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

Het is tijd om deze nu te openen!

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/03 7:00

 • Chinese docenten vonden een moderne manier om de leerlingen die niet naar school mogen toch werk te geven. Het huiswerk werd via een app gestuurd. De leerlingen hebben daarop massaal die app een slechte review gegeven zodat deze uit de Apple Store gehaald werd. Chinese zijn, als het licht uit is, toch niet zo heel anders als onze leerlingen.
 • Gisteren wist de AEX de weg terug omhoog uiteindelijk niet te vinden. In de VS gingen de beurzen wel flink in herstel. De indices stegen er meer dan 4%.
 • Joe Biden heeft weer drie belangrijke staten gewonnen van Bernie Sanders. Het is nog niet over, maar Sanders heeft het nu wel moeilijk.
 • Pinnen vanwege Corona? Mij lijkt dit wel een heel raar argument tegen cash geld. Het is wel slim gedaan van de supermarkten. Die willen namelijk af van cash geld en dit is een mooi excuus dat nu lekker binnenkomt.
 • De EU zet 25 miljard opzij voor beperking van de economische gevolgen van Corona... Leuk... Maar wie gaan hier van profiteren? Enig idee hoe je aanspraak kan maken op dit geld? Dit is in mijn ogen een slimme manier om 25 miljard belastinggeld in handen te krijgen van enkele overheden en grote ondernemingen die PRECIES weten hoe ze dit geld kunnen claimen. De rest heeft geen idee en krijgt dus niets. Dit is in mijn ogen corruptie in de praktijk!
 • In Italië hoef je je hypotheek betalingen nu even niet te doen... Voor je denkt, gratis wonen... Je moet de betalingen later wel inhalen... Je kan nu alleen niet aangepakt worden als je nu niet betaalt. Dat komt later wel...
 • In het VK is de Minister van Gezondheid besmet met het Corona virus. Je moet wel toegeven, het is iemand die er wel voor gaat en ook de praktijk in gaat. De vraag is wel of nu ook andere kabinetsleden nu besmet zijn.
 • Het is de vraag of de Olympische Spelen wel door kunnen gaan. Tokio is nu een uitstel aan het overwegen.
 • Putin probeert het nu voor elkaar te krijgen dat hij tot 2036 president van Rusland kan blijven. Rusland was heel even een domocratie, maar het land blijft toch steeds flirten met het tsarisme. Het land is niet in staat zichzelf juridisch te beschermen tegen machthebbers die tot hun dood willen regeren.

De koers van bitcoin
 
 
 

Kijk even naar dit rekensommetje (Jack Hoogland)

11/03 7:15

Vorige week vertelde ik u over de ongelofelijk kans die u hebt om mee te beleggen met de allerbeste investeerders in uranium.

Daarnaast ontdekten we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" het fantastische goudaandeel waarover ik u gisteren vertelde.

Dit bedrijf is volgens de beurs (dus volgens beleggers) nu minder dan $200 miljoen waard. De 10 miljoen ounces goud die dit bedrijf in de grond heeft zitten, zijn samen in totaal $17 miljard waard.

Stel dat het maar liefst $15 miljard gaat kosten om al dat goud boven de grond te krijgen, dan kijk je al tegen 1000% koerswinst aan. Stijgt de goudprijs naar $2000, dan kijk je tegen 2500% koerswinst aan.

Dan tellen we nog niet mee dat dit bedrijf hard aan het werk is om nog veel meer goud te ontdekken. Dan tellen we nog niet mee dat de goudprijs tot veel hoger dan $2000 zal stijgen!

Als je daar rekening mee houdt, dan weet je dat het koerspotentieel zelfs veel hoger dan 2500% is.

Duizenden procenten koerspotentieel!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

Lees verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Handelen in goud (Tom Lassing)

11/03 7:37

Ik ben geen voorstander van actief handelen in goud. Het is veel te duur om fysiek goud te verhandelen en het is ook onpraktisch.
ALS je dan al wilt handelen in goud, doe dat dan met papieren goud.
Bijvoorbeeld met de ETF Invesco Physical Gold ETF. Deze is op verschillende beurzen in Europa genoteerd en is dus ook door Europese beleggers te verhandelen. (Tegenwoordig kunnen we vanuit Europa in heel veel Amerikaanse ETF's niet meer handelen)
Het voordeel van deze ETF is het feit dat de beheerskosten laag zijn en dat het verhandelen zelf ook niet duur is.
Blijft het de vraag of je in goud moet handelen...
Ik doe dat zelf niet. Voor mij is fysiek goud gewoon spaargeld. Ik ga niet handelen met mijn spaargeld. Ik zie ook niets in papieren goud. Dat is en blijft in mijn ogen gewoon papier. Het is dus windhandel.

Meer over goud
 
 
 

Prachtige cijfers, aandeel 10% lager (Tom Lassing)

11/03 7:51

Eén van de sterkste goudbedrijven in de wereld rapporteerde maandag heel goede cijfers. Ze waren zelfs nog beter dan analisten verwacht hadden.
Het persbericht viel in een markt waarin de beurzen gemiddeld 7,5% daalden en de Dow Jones index een record 2.000 punten verloor.
Het aandeel met de prachtige cijfers verloor 10% aan waarde.
Je doet als beleggers alles goed, je doet als onderneming alles (meer dan) goed en het aandeel gaat 10% omlaag.
Het is om moedeloos van te worden.
Als u dit soort onzin ook zat bent, kijkt u dan eens naar andere manieren om te beleggen:
Zo kunt u beleggen met optiestrategieën die u minder afhankelijk maken van beurssentiment.
Of u gaat beleggen in consumentenleningen. Ook die zijn totaal niet afhankelijk van beurssentiment, maar dit soort leningen leveren wel een prachtig rendement op. Particulieren blijken daarbij veiliger leners te zijn dan bedrijven.

Kijk hier
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

1000x sneller tanken dan met een Tesla (Tom Lassing)

11/03 8:12

De laatste weken zien we veel YouTube filmpjes voorbij komen van Tesla's die op weg naar de wintersport in een lange rij staan te wachten om te tanken.
Nu zijn er al snellaadstations, maar dan nog duurt het meer dan enkele minuten voor een partiële oplading van de batterij een feit is.
Wie daar onafhankelijk naar staat te kijken, weet dat deze techniek niet de toekomst is.
De batterij gaat niet lang genoeg mee, is veel te duur en het opladen duurt ook bij partieel opladen gewoon te lang. Daarbij komt dan nog dat het opladen zelf een enorme stress op het elektriciteitsnetwerk geeft. Iedere nieuwe elektrische auto is een extra probleem.
Het moet dus anders en het kan ook anders.
Er is al een techniek beschikbaar die juist oplossingen in plaats van problemen biedt. Bijvoorbeeld een oplossing voor "te veel" aan duurzame energie op het moment dat de zon schijnt en er veel wind is.
Tanken gaat heel snel en rijden is volkomen vrij van vervuiling.
Kortom, de toekomst is wel helder, maar voor het zo ver is gaan bedrijven als Tesla, Toyota en Volkswagen ons eerst nog overtuigen van het feit dat we elektrisch moeten gaan rijden.
Ik ben echter van plan die tussenfase over te slaan.
Overigens zijn vrijwel alle autofabrikanten al wel aan het experimenteren met deze vernieuwende techniek voorbij elektrisch rijden. Er zijn ook nu al rijdende auto's, vrachtauto's en zelfs treinen die rijden met deze techniek.
Als ik ooit weer een nieuwe auto koop, dan is het een auto met de techniek van de toekomst.
Voorlopig hoop ik echter nog geen nieuwe auto nodig te hebben, want de maatschappij staat op haar verkeerde been. Ik heb ondertussen geen zin een kansloze (tijdelijke) techniek te gaan kopen en daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen.

Meer over energie
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd