Beursbox Nieuwsbrief Is goud een veilige haven

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Is goud een veilige haven
Date: March 12th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 12 maart 2020
 
 

AEX 484,16 Dow 22.560 USD 1,129 Btc 6.655 Goud 1,637.0

 
 
 
 

Neo Finance informatie middag

17 april komt Mark Leenards in Best uitleggen waarom Neo Finance zo'n prachtige kans is om een forse rente op uw spaargeld te ontvangen. Dit is de site waarin ik eea uitleg. Ik heb nu ook een paar video's over het systeem gemaakt!

Geef u hier op voor de middag
 

Open een N26 bankrekening

Zoekt u een no nonsense internationale online bankrekening van een aanbieder met Europese bankvergunning?

Ik raad dan N26 aan. Dit gaat de reguliere banken heel veel pijn doen! Ideaal voor wie overboekingen naar het buitenland moet doen. De kosten zijn heel veel lager!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/03 7:00

 • Gisteren weer een Dow Jones die zwaar omlaag ging. Het is Jantje lacht en Jantje huilt op de beurs.
 • Tesla heeft haar miljoenste auto geleverd. Hoe veel commentaar ik ook heb op de financiële situatie van de onderneming, het is en blijft een gigantische prestatie van Tesla om dit alles voor elkaar te krijgen.
 • Adidas vreest tot wel een miljard aan inkomsten te gaan missen in China. De omzet is vrijwel wegggevallen de afgelopen twee maanden. Ook Puma is zwaar geraakt en vreest dat de markt ook niet zo heel snel gaat herstellen.
 • Harvey Weinstein, die zijn machtige positie in de showbiss wereld misbruikte om vrouwen tot sex te dwingen heeft 23 jaar gevangenisstraf gekregen. Hij gaat zeer waarschijnlijk in beroep tegen deze straf.
 • Ik heb gisteren mijn 400e lening bij Neo Finance uitgezet. Ik heb daar nu 9832 euro aan leningen uitstaan. Het plan is om deze portefeuille naar tenminste 50 K te laten groeien. Ik heb echter geen haast. Het mag een paar jaar gaan duren. Per maand komt er nu 289 vrij aan rente en aflossing. Dat geld gaat ook weer direct terug in leningen.
 • De VS heeft aangegeven dat het dicht gaat voor Europeanen. Vanuit het VK mag je nog wel naar de VS. Het inreisverbod geldt voor tenminste 30 dagen. Deze maatregel is een enorme klap voor de vliegmaatschappijen.
 • Mogelijk gaat de ECB de rente verlagen vanwege de economische impact van Corona. Gisteren meer dan 200 doden door Corona in Italië. Op een normale dag sterven er naar verluidt 1600 Italianen. In een maand tijd heeft Corona dus echt wel een impact op de sterfte cijfers.
 • De ECB heeft 25 miljard apart gezet voor economische steun naar aanleiding van Corona. De Nederlandse overheid heeft wel een hotline geopend voor ondernemers, maar laat al weten dat er geen geld beschikbaar is. Waar is die 25 miljard dan naar toe? Wie gaat daarin graaien?
 • De prijzen aan de benzinepomp gaan omlaag. De daling van de olieprijzen werkt eindelijk door. De verminderde vraag naar benzine mogelijk ook.
 • Fraaie blunder van het Centraal Militair Hospitaal. Alle medewerkers uit Brabant moeten thuis blijven. Medewerkers die in een normale provincie wonen moeten wel komen werken. En bedankt hè.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Profiteren Van De Coronacrisis (Satilmis)

12/03 7:20

Terwijl de markten overgaan in een regelrechte crashmodus, stapelen de winsten op bij ons automatisch systeem voor de DAX. We hebben geprofiteerd van de daling. Het positieve resultaat bedroeg 973 punten. Daarmee hebben we dit jaar al een rendement van 68% geboekt.
In deze markt zijn enorme winsten maar ook enorme verliezen te behalen. Het goed en juist inschatten is een hele prestatie. Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger óf te vroeg óf te laat uit de markt stapt. Veel beleggers misten de markt van 2014, omdat ze te vroeg uitstapten. En zo zijn er talloze voorbeelden aan te halen uit de laatste 15 jaar en ook nog daarvoor !
Zeer weinig handelaren kunnen met succes hun emoties in bedwang houden. Geautomatiseerde handelssystemen hebben geen mening en hebben geen emoties – ze houden zich aan een geprogrammeerde reeks regels, ongeacht wat er om hen heen gebeurt, en bieden de discipline en het geduld die nodig zijn voor een meer objectieve en betrouwbare benadering van handelen.
Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch zodat er geen emotie bij komt kijken.
Het startkapitaal (juni 2015) bedroeg € 7.000. Op 10 maart 2020 was dit aangegroeid tot € 33.440 Dat is een rendement van 357% in krap 5 jaar oftewel gemiddeld 71% per jaar .
Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Mijn eerste Secundaire Markt aankoop (Tom Lassing)

12/03 7:36

Ik zag in de Secundaire markt van Neo Finance een lening staan die 21% rente gaf. Het betrof nog slechts een restbedrag van 8,52 euro, dus substantieel is dat niet. De lening werd aangeboden met een premie die ik moest betalen van 7%. De verkoper maakt dus een mooi rendement en het is die persoon van harte gegund. Ondanks zijn premie krijg ik nog altijd 21% aan rente.
Waarom kocht ik de lening?
De lener heeft ondertussen al 15 maanden netjes op zijn lening afgelost. Er is dus een betalingsgeschiedenis die mij vertrouwen geeft. Het rendement voor mij is bruto 21%. Dat is ondanks de premie voor de verkoper een prachtig rendement voor mij als uitlener.
Wat boeit het mij dus dat de verkoper van deze lening een goede deal heeft. Ik heb dat ook. Weliswaar over slechts 8,52 euro, maar mijn portefeuille is wel weer één interessante lening groter. Die 8,52 euro stond net daarvoor nog niets te doen.
Aankopen is de lening aanklikken, onderaan het contract de vakjes vullen en een SMS code ingeven. Dat is al het werk.
Nadat de lening is gekocht, wordt mijn rendement berekend door Neo Finance. Dat neemt maximaal 15 minuten tijd.
Ik heb even gewacht, want ik was wel benieuwd hoe ik netto, na aftrek van ook de aankooppremie, uit zou komen.
Uiteindelijk is de XIRR 21,42%. De aankoopkosten kwamen uit op 0,09 euro.
Ik heb besloten iets vaker te kijken in de Secundaire markt.
http://www.p2pfinance.nl
In deze video (5:11) heb ik de handelswijze die ik hanteer even uiteen gezet.
https://youtu.be/fZaq4ppR20QNaar de site
 
 
 

Is goud een veilige haven? (Tom Lassing)

12/03 7:52

Ik schreef al vaker en afgelopen maandag werd dat weer duidelijk, in een paniek markt daalt alles.
Afgelopen maandag zagen we dat. Ook ijzersterke goudaandelen daalden fors. Zelfs meer dan gemiddeld in enkele gevallen.
Dat gebeurde ook in 2008.
Dus niet bezitten of kopen in crisistijden?
- Neen, verre van dat. Kopen als er zo'n logisch bezien onverklaarbare daling plaatsvindt.
Na de paniek trekken beleggers namelijk naar kwaliteit en goudaandelen zijn dan, in het geval van winstgevende mijnen, een kwaliteitsproduct.
Na de paniek zoeken beleggers namelijk veiligheid. We zagen dat goud zelf amper in prijs daalde, maar goudaandelen gingen soms wel tot -15%.
Dat is waanzin, maar dat is realiteit in een panieksituatie.
Je moet kopen als het bloed (figuurlijk) door de straten vloeit.
Na de paniek volgt het wakker worden en dan blijkt pas wie er in het slimme geld zitten.
Wie er profiteren van de paniek.
Lees meer over mijn visie op goud op mijn goud website.

Naar de site
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 13 maart (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Het recht om te repareren (Tom Lassing)

12/03 8:03

Amerikaanse boeren zijn een campagne begonnen waarin ze het recht eisen om hun tractoren en ander rijdend materiaal zelf te kunnen repareren.
De boeren waren tot in de jaren tachtig gewend dat ze alles zelf wel konden repareren. In de jaren tachtig begonnen fabrikanten software te gebruiken en sinds een paar jaar is het zo ver dat de machines niet werken zonder de software.
De boeren kunnen zelfs kleine reparaties niet meer zelf uitvoeren, want de software weigert dan dienst en de machine doet niets meer zonder dat de software er toestemming voor geeft.
De software is en blijft eigendom van de verkoper...
Dat is de boeren een doorn in het oog, want een klein technisch probleem kost dan altijd duizenden dollars, want ze moeten de machine helemaal naar de dealer brengen. Alleen qua transportkosten kost dat vaak al een vermogen. De machine is dan ook van het land weg en een kleine reparatie kan er maar zo voor zorgen dat zo'n machine makkelijk een week weg is.
Ze eisen daarom het recht om zelf ook in de software te mogen komen.
Bedrijven als Apple en Microsoft zijn John Deere in de lobby naar de politiek toe te hulp geschoten, want wat voor tractoren geldt, geldt eigenlijk ook voor smartphones, auto's en computers. Als je iets koopt, dan zou je het recht moeten hebben het ook te mogen aanpassen, en repareren.
De tegen-lobby vanuit de IT industrie is nu heel sterk, maar in zo'n tien Amerikaanse staten proberen de boeren nu de wet te laten veranderen zodat ze ook de analyse software kunnen kopen, of zelf ontwikkelen.
Ik vermoed dat dit nog een enorme strijd gaat worden. Ook auto fabrikanten willen maar niet zo dat iedereen in de sturende software kan komen. We weten al hoe Volkswagen en Audi in die software van alles gemanipuleerd hadden. Die willen vast niet dat maar zo iedere hobby monteur straks toegang tot het software hart van de auto krijgt.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd