Beursbox Nieuwsbrief Een paraplu voor als het niet regent

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een paraplu voor als het niet regent
Date: March 13th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 13 maart 2020
 
 

AEX 432,1 Dow 21.548 USD 1,12 Btc 4.419 Goud 1,585.47

 
 
 
 

Interessante propositie

Ik ben in contact met een zeer snelgroeiend bedrijf waarvan ik de directie persoonlijk ken. Ik ga zelf ook investeren.  Zij zoeken korte termijn lening (250K) van 6 maanden, de rente bedraagt 7% op jaarbasis. Ze hebben al een koper van de bestaande projecten die deze binnen 6 maanden gaat afnemen. Het geld is nodig om het bedrijf klaar te zetten voor nieuwe projecten. Bij die nieuwe projecten krijgen bestaande relaties voorrang! Minimum deelname 10K. Mail me even persoonlijk op tom@PROTECTED als u interesse heeft.

Daytrading als inkomen

Vanmiddag 13 maart komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedere particuliere belegger in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd! Nog slechts twee plekken beschikbaar. (PS: Hij komt ook op 24 april. Later vandaag open ik de aanmeldingsmogelijkheid daarvoor!)

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/03 7:00

 • De slechtste beursdag sinds 1987. Nu is dat niet toevallig nét het jaar dat ik met beleggen ben begonnen. Het was gisteren voor de Dow Jones de op vier na slechtste dag ooit. Drie van die vier dagen lagen in 1929. Ik heb gisteren even een korte video gemaakt over de beursval. U kan de video hier bekijken.
 • Ik heb mijn eerste 10.000 euro in leningen via Neo Finance geïnvesteerd. Ik begon eind oktober 2019 en heb het relatief rustig aan gedaan. Ik werk met maximaal 25 euro per lening. Ik had vele malen sneller kunnen werken door met 100 euro per verstrekte lening te gaan werken. Spreiden is echter ook risico verlagen. Vandaar de 25 euro per lening.
  Hoe snel kan je leningen verstrekken? Ik heb er gisteren een korte video over gemaakt.
 • De mededeling van de FED dat ze 500 miljard in de economie willen pompen had slechts een paar uur effect. Daarna gingen de koersen weer terug omlaag. Waarom is er nu wel geld zat, maar zitten tientallen miljoenen Amerikanen zonder medicijnen, scholing en soms zelfs voedsel?
 • Gisteren werd in de Secundaire Markt van Neo Finance een A kwaliteit portefeuille gedumpt. De meeste leningen liepen al enkele maanden en je kon dus voor een 1% discount (en 1% kosten) deze bewezen kwaliteitsleningen oppakken. Ik heb voor 700 euro aan leningen overgenomen. Open hier uw eigen account bij Neo Finance.
  Het voordeel is dat u niet afhankelijk bent van de sentimenten die bij de beurs horen, terwijl je wel de rendementen kan halen.
 • Warren Buffett zegt dat hij tot in april wil wachten voor hij veranderingen gaat overwegen richting zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Dat is ieder jaar een enorme happening en veel van de omzet en winsten van zijn bedrijven hangt af van dat drukke weekend.
 • De koers van bitcoin is gisteren bijna gehalveerd... Een reden daarvoor is onduidelijk, behalve natuurlijk dat we allemaal wel weten dat het windhandel is en de echte waarde nul is... Daarmee zeg ik toch hopelijk niets nieuws. Ook ik heb lekker gespeculeerd in die markt, maar ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik voor de lange termijn geen vertrouwen in de waardevastheid van die munt heb. Immers zou geld zelf niets waard moeten zijn. Daarvoor hebben we immers goud als onderliggende waarde. Daarom heb ik ook een hekel aan fiat geld. Dat is net als bitcoin ook lucht.
  De koersval biedt voor speculanten ook weer kansen...


Koop hier uw zilver
 
 
 

$200 miljoen. $17 miljard (Jack Hoogland)

13/03 7:13

Vrijdag vertelde ik u over het fantastische goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Dit bedrijf is volgens de beurs (dus volgens beleggers) nu minder dan $200 miljoen waard.

Laat dit nog even bij u doordringen. Een bedrijfje dat volgens beleggers slechts $200 miljoen waard is, heeft voor $17 MILJARD aan goudreserves.

Stel dat het maar liefst $15 miljard gaat kosten om al dat goud boven de grond te krijgen, dan kijk je al tegen 1000% koerswinst aan!

Stijgt de goudprijs naar $2000, dan kijk je tegen 2500% koerswinst aan.
Stijgt de goudprijs naar $5000, dan kijk je tegen 7500% koerswinst aan.
Stijgt de goudprijs naar $10.000, dan...

Dan tellen we nog niet mee dat dit bedrijf hard aan het werk is om nog veel meer goud te ontdekken. Dan tellen we nog niet mee dat de goudprijs tot veel hoger dan $2000 zal stijgen!

Als je daar rekening mee houdt, dan weet je dat het koerspotentieel in ieder geval véél hoger dan 2500% is.
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

Kijk verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek (betaal alleen verzendkosten)
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Een paraplu voor als het niet regent (Tom Lassing)

13/03 6:47

U kent het wel, de bank leent geld aan u uit als u kan aantonen dat u het niet nodig heeft... Oftewel, ze lenen u een paraplu uit als het niet regent maar ze willen de paraplu terug zodra het begint te druppelen.
Dit gezegd hebbende... Ik sprak een particulier die mee wilde doen aan Neo Finance.
Via Neo Finance kunnen we als particulieren de lenende rol van de bank overnemen. De vraag is, welke rol je dan precies wil overnemen. Wil je geld uitlenen aan mensen die het nodig hebben, of wil je de spreekwoordelijke niet nat mogende wordende paraplu uitlenen?
Het punt is, als het jouw geld is dat je gaat uitlenen, dan is ineens die lullige rol van de banken zo gek nog niet. Je wilt immers je geld niet verliezen aan mensen die je niet terug gaan betalen.
Je wil echter wel rente ontvangen en uiteindelijk ook wel je geld terug ontvangen. Je wilt pertinent niet je geld verliezen.
Daar tussen moet je dan laveren. Je wilt niet vergeleken worden met de meest verrotte opstelling van de banken, maar je wilt ook niet je geld kwijtraken aan mensen die in feite je geld willen en vervolgens van de radar verdwijnen.
Als je in Neo Finance geld wilt uitlenen en je gaat je opstellen als de bank, dan ga je weinig geld uitlenen. Er zijn nu eenmaal niet veel mensen die geld genoeg hebben en vervolgens nog meer geld via Neo Finance gaan lenen.
De mensen die geld willen lenen,, hebben vaak een situatie dat ze het ook nodig hebben.
Aan jou als uitlener de afweging aan wie je wel en aan wie je geen geld wilt uitlenen...
Kijk hier voor deze zeer interessante mogelijkheid.

Meer info
 
 
 

Wat kan je doen tegen Covid-19 (Tom Lassing)

13/03 6:30

Onze overheid wil vooral de verspreiding van het virus tegengaan. Hoewel het nogal overdreven lijkt, sta ik daar op zich wel achter. Ja, het lijkt wat over the top, maar er is een voordeel aan het tegengaan van verspreiding. Dat is namelijk tijdwinst.
Dit virus is voor ouderen 20x dodelijker dan gewone griep. Dat we de besmettingen dus proberen tegen te gaan, is een maatregel die ouderen redt.
Wat ik achter compleet mis in ons overheidsbeleid is informatie hoe je je kan wapenen tegen de ziekte. Ze komen niet verder dan handen wassen en geen handjes meer geven.
Wat ik mis, is actief en bewust veel gezonder eten. Veel vitamine C, bewust bepaalde voedingsstoffen binnenkrijgen, minder suiker, minder zuivel en vooral ook met mate eten.
Allemaal zaken die enorm belangrijk zijn. Hoe sterker je bent, des te minder vat heeft deze ziekte op je lichaam en des te groter is de kans dat je hooguit wat ongemak zal hebben. Ben je echter al fysiek al zwak, dan slaat deze ziekte keihard en dodelijk toe.
Ik heb ooit een (gratis) boekje geschreven over gezond eten. Misschien verstandig om dat eens te lezen?

Vraag hier het boekje aan
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Amsterdam is ten einde raad (Tom Lassing)

13/03 7:30

De Amsterdamse vastgoedmarkt is een ramp voor wie er wil kopen. Er spelen namelijk twee zaken die het kopen vrijwel onmogelijk maken.
De eerste hobbel is het feit dat er eigenlijk alleen nog gekocht wordt om te verhuren. De vraag vanuit beleggers is enorm en het stadsbestuur wil daar paal en perk aan stellen.
Het tweede probleem wat speelt is AirBnB. De huizen die leeg staan, worden veelal kort verhuurd aan toeristen.
Op die manier raakt de stad ontvolkt en dat is uiteindelijk ook slecht voor de werkgelegenheid, want de vele bedrijven in de stad hebben werknemers nodig en die moeten ook ergens betaalbaar kunnen wonen.
Amsterdam is daarom één van de 22 steden in Europa die de EU hebben gevraagd om op Europees niveau in de grijpen in de AirBnB markt. Amsterdam wil een wet hebben die het hen mogelijk maakt om de gegevens van AirBnB in te zien, zodat ze ook echt kunnen controleren of de verhuurders van woningen zich wel aan het maximaal aantal verhuurdagen houdt.
Amsterdam wil namelijk paal er perk stellen aan eigenaren die hun woning 52 weken per jaar verhuren.
Amsterdam geeft overigens ook vrijwel geen vergunningen meer af voor nieuwsbouw die puur voor beleggingen ontwikkeld wordt. Hierdoor is de nieuwbouw wel zwaar teruggevallen. In het vierde kwartaal 2019 werden in Amsterdam slechts 77 vergunningen afgegeven. Dat was alleen maar aan woningbouwverenigingen. Geen enkele commerciële partij kreeg in die periode een bouwvergunning. Op die manier is de wetgever zelf ook deel van het probleem. Immers niet bouwen is ook een probleem creëren.

Detroit vastgoed
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd