Beursbox Nieuwsbrief Brr Sit Richard Branson

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Brr Sit Richard Branson
Date: March 19th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 19 maart 2020
 
 

AEX 404,1 Dow 19.695USD 1,093 Btc 4.940 Goud 1,485.29

 
 
 
 

Neo Finance informatie middag

17 april komt Mark Leenards in Best uitleggen waarom Neo Finance zo'n prachtige kans is om een forse rente op uw spaargeld te ontvangen. Dit is de site waarin ik eea uitleg. Ik heb ook een paar interessante video's over het systeem gemaakt!

Geef u hier op voor de middag
 

Open een N26 bankrekening

Zoekt u een no nonsense internationale online bankrekening van een aanbieder met Europese bankvergunning?

Ik raad dan N26 aan. Dit gaat de reguliere banken heel veel pijn doen! Ideaal voor wie overboekingen naar het buitenland moet doen. De kosten zijn heel veel lager!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/03 7:00

  • Gisteren sloot de Dow Jones onder de 20.000 punten. De index kwam intraday zelfs dichtbij de 19.000 punten. Daarmee is de winst sinds januari 2017 volledig verdwenen. Alles waar de huidige president zo graag van aangaf dat het alleen maar aan zijn beleid lag, is nu weg. Het verschil... het overheidstekort is groter en de nationale schuld ook. Dat heeft hij, net als de twee presidenten voor hem, toch maar mooi voor elkaar gekregen.
  • De prijs van olie kreeg gisteren opnieuw een enorme dreun. De prijs voor een vat olie daalde naar 25 dollar! Dit is de tijd om enorme voorraden olie aan te gaan houden. In de VS echter gaan ze juist nu de strategische olievoorraad aanspreken en dat bracht de prijs van olie tot dit extreem lage niveau. Het is een strijd tussen Saudi Arabië, Rusland en de VS. Ze kijken nu wie het eerste buiten adem is.
  • De grote Amerikaanse autofabrikanten willen in Detroit de fabrieken stilleggen. De reden is officieel omdat ze bezorgt zijn voor het welbevinden van hun medewerkers... Ja, dat is wat de Marketing afdeling er van maakt. De andere reden is dat de vraag naar nieuwe auto's is weggevallen en ook is de aanvoer van onderdelen een steeds groter probleem aan het worden.
  • De CEO van OceanaGold is per direct opgestapt en met pensioen gegaan. Het gaat al enige tijd niet zo goed met het bedrijf. De voormalige COO neemt nu de CEO taken over. (OceanaGold heeft ooit Romarco Minerals overgenomen. Het bedrijf waar ik mijn zoon naar vernoemd heb.
  • In de VS is de prijs voor ethanol naar een dieptepunt gezakt. Daar zullen heel wat boeren last van gaan krijgen. Ze verbouwen veel producten waar de ethanol van gemaakt wordt.
  • Op verschillende beurzen in de wereld is de handel in derivaten aan banden gelegd. Amsterdam hoort daar (nog) niet bij. De beurs van Brussel echter wel! Daar kan je niet meer handelen in de nodige opties en futures. Je mag er ook niet meer short gaan. (Daar zou je maar te rijk van kunnen worden) 

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Brr, Sir Richard Branson (Tom Lassing)

19/03 7:20

In slechte tijden leer je je vrienden kennen.
Sir Richard Branson wordt gezien als een succesvolle ondernemer en een weldoener in de wereld. Een man die ondertussen persoonlijk meer dan 4 miljard pond waard is.
Hij heeft dus wel een buffer om enige financiële tegenwind aan te kunnen.
Iets waar het personeel van Virgin Airlines wat minder snel toe in staat zal zijn. Die personeelsleden werken voor een niet bijster ruim loon. Hen is nu gevraagd om acht weken zonder loon te overleven, want Virgin heeft nu bijna geen vliegende klanten meer. Het bedrijf wil gedurende acht weken het loon niet doorbetalen... Virgin heeft nu de Engelse Staat gevraagd deze rekening maar even te betalen.
Feit is dus dat de eigenaar van Virgin tenminste 4 miljard waard is, dus hij kan het personeel makkelijk persoonlijk betalen. Het zou hem enkele tientallen miljoenen kunnen kosten. Dat is dus geen deuk in zijn enorme vermogen. Maar nee, het personeel moet maar even acht weken zonder loon overleven en hopen dat de staat dan zo vriendelijk is om steun te verstrekken. Het masker gaat nu wel af bij deze 'weldoener'.
Blijkbaar is zijn persoonlijke vermogen belangrijker dan het financiële overleven van zijn personeel. Hij laat de belastingbetaler vervolgens maar opdraaien voor de kosten.
Branson had nu écht kunnen laten zien dat hij een fantastische ondernemer is, maar hij koos er voor om te laten zien dat hij gewoon net als de andere superrijken het slechtste is dat kapitalisme heeft voortgebracht. Namelijk extreem rijke mannen die het alleen maar te doen is om hun eigen ego en rijkdom en die verder geen enkel idee meer hebben hoe hun personeel moet overleven.
Het masker is wat mij betreft wel af bij Richard Branson. Hij had hier eeuwige roem kunnen bereiken. Hij koos er voor zijn naam te grabbel te gooien. Brr... Dat is iemand met wie ik niet op de foto hoef.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Onze gezondheid en onze economie (Douwe Westervaarder)

19/03 7:36

Het Corona-virus is gearriveerd. Een besmettelijk virus. Een vervelende griep voor de een en levensbedreigend voor de ander. De overheid heeft ingegrepen om onze gezondheid te beschermen. Een groot steunpakket moet de ondernemers en zzp-ers helpen. Kantoorpersoneel werkt thuis. Kinderen zijn thuis. Ouderen moeten hun kinderen en kleinkinderen een tijd missen.
Onze mensen in de zorg leveren een topprestatie. Spontaan melden veel mensen zich ook aan om te helpen.

Gelukkig neemt iedereen de richtlijnen van de overheid (RIVM) nu serieus. We passen ons leven razendsnel aan. Daarnaast moeten we nuchter blijven en de economische schade niet groter maken dan noodzakelijk. 

Wat betekent Corona voor uw investering in Matching Capital-projecten?

Zoals bekend financieren we met elkaar vastgoedprojecten. We zetten al een tijd in op verhuurde woningen, waar iedere maand geld uit komt. Juist om niet te speculeren op een verdere prijsstijging in een overspannen markt. We hebben geregeld contact met onze kredietnemers, dus we weten hoe ze er voor staan. En we hebben hypothecaire zekerheid gesteld namens de gezamenlijke investeerders. 

Hoe kijken wij tegen Corona aan? Wat is het mogelijke gevolg voor onze projecten? Wordt de rente gewoon tijdig uitbetaald? 

Op vrijdag om 13.00 uur bespreek ik met u de stand van zaken van de lopende projecten. En de verscherpte criteria die we hanteren voor de nieuwe projecten die er aan komen.

Meldt je hier aan
 
 
 

Vraag over Neo Finance (Tom Lassing)

19/03 7:52

Hoe kan ik in mijn Neo Finance rekening mijn auto-invest zo instellen dat deze automatisch de ontvangen rente en aflossing weer gaat investeren?

Ik heb er hier een korte video over gemaakt

Het herinvesteren is belangrijk omdat het uw rendement enorm zal verhogen. Het is dan immers deels het rente op rente effect en dat loopt op. Het voordeel van investeren via Neo Finance is de afgelopen weken wel bewezen. De beurzen daalden gigantisch, maar de rendementen bij Neo Finance liepen gewoon door.

Naar de site
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 24 april (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Je doet wat om op te vallen (Tom Lassing)

19/03 8:29

Een denktank in Brussel heeft naar buiten gebracht dat ze denken dat de Corona crisis het einde gaat betekenen voor de euro.
Wat ik al zeg, je doet wat om op te vallen.
Zonder zo'n extreme uitspraak kent niemand ze. Ik vraag me alleen af hoe serieus ze nog genomen worden als over een twee jaar de euro er nog altijd is. Die extra aandacht die je dan nu hebt gekregen kan je dan vreselijk gaan bijten.
Volgens CEPS zijn de financiële toezeggingen van individuele regeringen veel te groot en dat kan nooit door het systeem gedragen worden.
Dan vraag ik me af waarom ze alleen maar het einde van de euro voorspellen. Immers gaat het dan helemaal niet om de euro. Het gaat dan over het overleven van tientallen miljoenen mensen in met name de zuidelijke en oostelijke euro landen.
Qua dramatiek hadden ze er nog wel een tandje bij bij mogen steken.
Corona virus veroorzaakt 10.000 Europese doden, de financiële maatregelen ertegen gaan enkele miljoenen mensen het leven kosten... Kijk DAN val je op!
Dat is immers wat ze zeggen, want het uiteenvallen van de eurozone zal een economische ramp betekenen voor landen als Portugal, Griekenland, Spanje, Bulgarije, Roemenië...
Weet wat je hoopt als je een euroscepticus bent.
Het stoppen van het euro experiment kan je beter niet doen midden in een crisis... Als je dat echter wel gaat voorspellen, dan moet je in mijn ogen gewoon veel helderder zijn.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd