Beursbox Nieuwsbrief We kunnen vanaf nu niet meer zonder

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief We kunnen vanaf nu niet meer zonder
Date: March 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 23 maart 2020
 
 

AEX 431,98 Dow 18.467 USD 1,073 Btc 5.509  Goud 1,487.56

 
 
 
 

Meer rente voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan ook nu serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement!

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 1 mei vertel ik er alles over.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/03 7:00

  • Als u zilveren munten wilt kopen, dan is de situatie zo dat vrijwel niemand nu kan leveren. Toch knalt de zilverprijs niet omhoog. Waarom werken vraag en aanbod niet in de zilvermarkt? Het antwoord is simpel, omdat de centrale banken de macht momenteel nog hebben om dat tegen te gaan. Het is geen gegeven macht, het is een genomen macht. Een macht die alleen met bruut geweld van de markt gebroken kan worden. De crisis van nu is er mede omdat centrale banken te veel een economie 'gecreëerd' hebben. Die gemaakte economie drijft op gebakken lucht. Als er eenmaal een gaatje in komt, dan gaat het hard.
  • In Detroit worden mensen op dit moment niet meer uit hun huis gezet. Reden te meer om een goede relatie met je huurders te hebben. Ik heb mijn huurders daarom een brief gestuurd met lokale informatie waar ze hulp kunnen krijgen, mochten ze dat nodig hebben. Ook wordt er nu door mij geen boete geheven op in overleg te laat betalen. De nadruk ligt wel op "in overleg". Dat je nu niet uitgezet kan worden, is geen vrijbrief om geen huur meer te betalen.
  • Het ziet er naar uit dat de Olympische Spelen uitgesteld gaan worden. Sporters kunnen zich ook niet optimaal voorbereiden.
  • Een voorgesteld hulppakket in de VS is afgewezen omdat het volgens de Democraten te veel gericht was op hulp voor Wall Street en te weinig op hulp voor de gewone Amerikaan.
  • Steeds meer bouwprojecten komen stil te liggen omdat aanvoer stokt. Ontzettend jammer, want verder kunnen de bouwers wel gewoon werken.
  • De luchtkwaliteit is enorm veel beter nu we veel minder vliegen en ook minder auto rijden. Er zijn nu weer strak blauwe hemels boven Nederland. Hoe lang hebben we die al niet meer gezien? Dat vliegverkeer is misschien wel heel veel meer vervuilender dan we altijd hebben willen toegeven. Moeten we ook vliegtuigen verplichten over te stappen op elektriciteit of waterstof?
  • Volgens Bank of America zit de VS al in een recessie

Sponsor Beursbox!
 
 
 

We kunnen vanaf nu niet meer zonder! (Jack Hoogland)

23/03 7:24

Het begint er een beetje op te lijken dat goud een bodem aan het vormen is. Maar zoals ik gisteren ook schreef, is het voor wat betreft de korte termijn vooral gissen. Beter dus om door deze bizarre periode heen te kijken.

Hieronder probeer ik u wat extra perspectief te geven door middels vragen en antwoorden ook terug te kijken naar de periode 2012-2015.

Vraag: Waarom daalde de goudprijs vanaf 2012 terwijl de Federal Reserve volop geld aan het printen was?
Antwoord: Omdat het door de Fed geprinte geld NIET richting de reële economie ging. Dus niet bij de burgers terecht kwam. En omdat Obama het begrotingstekort verlaagde van 8,2% in 2011 naar 2,4% in 2015.

Vraag: Waarom steeg de goudprijs vanaf eind 2015?
Antwoord: Omdat Trump het begrotingstekort liet oplopen van 3,2% in 2016 naar 4,6% in 2019. Omdat hij in 2020 al hard op weg was naar een nóg hoger begrotingstekort.

Vraag: Waarom zal de goudprijs de komende jaren veel verder stijgen?
Antwoord: Omdat het door de Fed geprinte geld dit keer WEL...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Kijk hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Matching Capital in Corona tijd (Douwe Westervaarder)

23/03 7:37

Afgelopen vrijdag heeft Matching Capital een online uitzending (webinar) gehouden over Corona.
60 investeerders waren erbij. Anderen konden er niet bij zijn en vroegen om een nieuwe datum.
Daarom doet Douwe van Matching Capital het nog een keer, op maandagavond.
Wat zijn de gevolgen van Corona voor onze economie, de woningmarkt en vastgoed?
Volg de uitzending op maandag om 20 uur via onderstaande link.

Naar het webinar
 
 
 

Never waste a good crisis (Tom Lassing)

23/03 8:11

Daar moet ik keer op keer aan denken als ik op radio, tv of op Internet zie hoor of lees dat bedrijven de nodige claims bij de overheid neerleggen.
De Horeca in Nederland heeft het nog nooit zo goed gehad als de laatste drie jaar. Dan gaat het mis, en dan moet er steun komen op het niveau van de hoogste inkomsten ooit. Alsof ze nog nooit gehoord hebben van vet op de botten.
Natuurlijk, dit wat er nu plaatsvindt had niemand voorzien. Dat klopt, maar je verlies dan maar neerleggen bij de belastingbetaler is wel heel makkelijk.
Ook andere sectoren weten via hun lobbyisten snel een greep te doen naar de ineens beschikbare middelen. Maakt niet uit met welke reden, straks wordt er gevraagd of het geld is uitgegeven en als de overheid dan moet toegeven dat ze eigenlijk nooit aan uitkeren zijn toegekomen omdat niemand had vastgesteld wie in aanmerking kwam, dan gaan ze nat. Dus ze geven uit aan de eerste die vragen, want die zullen wel de hoogste nood hebben en wie controleert het?
De grootste lobbyisten ter wereld weten dat als geen ander. Als Elon Musk zegt dat hij wel even beademingsapparatuur gaat maken, dan is het niet voor patiënten. Het is voor iedereen die ook gaat zien op welke gronden hij miljarden van de overheden los kreeg in deze mondiale crisis. Het zal je de adem benemen hoe soepel hem dat afgaat, maar gelukkig heeft hij daar dan straks beademingsapparatuur voor.
Ik weet wel waar het geld zeker niet gaat komen. U weet dat ook.
Wat doen we met die wetenschap?
Accepteren we dat, zoals we dat altijd doen, of gaan we, zoals na 2008, in protest om dan NA die protesten, als iedereen weer naar huis is, alsnog genaaid te worden?
Wil je dat het anders wordt, dan is eigenlijk de beste weg om gewoon ook je claim snel en liefst georganiseerd bij de overheid neer te leggen. Dus ZZP'ers, Cateraars, evenementenorganisaties, en iedereen die altijd nét niet tot de inner circle van gevestigde bedrijven horen, organiseer je en ram die claim in de strot van de politiek. Laat ze maar eens verdrinken in het werk om die verdeling echt goed te doen. Ze hoefden dat immers nooit, omdat tot op heden slechts de machtigste lobby's claims leggen en toevallig zijn die claims net zo groot dat de hele pot op gaat. Alsof ze vooraf al wisten...

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Auto-Invest in Neo Finance instellen (Tom Lassing)

23/03 8:40

Juist nu in de crisis blijkt hoe interessant het systeem van Neo Finance is. Je kan immers als lening verstrekker je leningen 100% verzekeren. Daarbij is nu, vanwege het hogere risico, de rente nog weer omhoog gegaan.

Meedoen is heel simpel, zeker nu ik de laatste tijd ook instructie filmpjes maak.

Zo laat ik in in dit korte videofilmpje zien hoe je heel simpel de investeringen kunt instellen, waarna je de enorme rente kan gaan verkrijgen. Waarom zou je nog langer dief van eigen portemonnee blijven?

Naar mijn site
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. (VANDAAG GRATIS!) Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd