Beursbox Nieuwsbrief Investeren in onroerend goed

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Investeren in onroerend goed
Date: March 25th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 25 maart 2020
 
 

AEX 461,73 Dow 20.736 USD 1,08 Btc 6.184 Goud 1,611.32

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting van de beurs in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoeft dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee u een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Geef u op tijd op, de vorige keer was de zaal vol.

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

Het is tijd om deze nu te openen!

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/03 7:00

  • Grootste beursstijging in één dag sinds 1933 voor de Dow Jones! Bij de derde stemming over het twee biljoen grote steunpakket heeft het Congres er mee ingestemd. Bij eerdere stemmingen was er geen akkoord omdat er geniepigheden in de voorstellen verwerkt waren. Zo was er anti-abortus wetgeving in verwerkt en was er geen voorwaarde gebonden aan het verkrijgen van steungeld door bedrijven. Zonder die voorwaarden hadden de bedrijven dus vrij spel in het gebruik van het geld. Inkopen eigen aandelen of ontslaan personeel was dan dus gewoon mogelijk geweest met dat steungeld. De Democraten hebben veel van die open eindjes uit het voorstel gekregen.
  • Ook Maleisië en Nieuw Zeeland hebben verdere beperkingen voor de bevolking opgelegd. India heeft haar 1,3 miljard bewoners aangegeven dat er een 21 dagen durende lock down komt. Hoe dat gaat uitpakken met een straatarme bevolking is dan natuurlijk de grote vraag.
  • Google heeft de tijdelijke werknemers een contractverlenging van 60 dagen gegeven. Dat is een goed signaal naar deze medewerkers toe.
  • Is de gigantische beursstijging van gisteren het signaal dat we de bodem gezien hebben? Ik denk van niet. Dit is puur blind kuddegedrag. De problemen zijn nog lang niet over en zeker de VS gaat nog gigantische ziektegetallen moeten publiceren. Hun aanpak is zo'n beetje de slechtste ter wereld waarbij het Witte Huis de aanpak van de individuele staten eerder tegenwerkt dan dat ze samenwerken.
  • Er is in Nederland grote verwarring over wat er nu wel of niet na 6 april mogelijk is. Dat is het nadeel van snelle besluiten die niet doorgesproken zijn. We is nu onduidelijk of bijvoorbeeld kleine bijeenkomsten, zoals vergaderingen en kleine presentaties wel of niet door mogen gaan. Men heeft het namelijk over bijeenkomsten met vergunningsplicht na 6 april. Een gewone vergadering kent geen vergunningsplicht. Ik blijf erbij dat met de democratische grondbeginselen ook nu in acht moet blijven nemen. Dat voorkomt dit soort onzin.

De koers van bitcoin
 
 
 

Perfecte storm! (Jack Hoogland)

25/03 7:18

Een perfecte strom is zeer waarschijnlijk eergisteren begonnen. Voor goud en zilver. Allereerst zagen we maandag net voordat de beurs opende het bericht in de tweet hieronder.

Powell kondigde open-ended asset purchases aan. Wat betekent dat de Fed vanaf nu ONGELIMITEERD geld zal printen. Powell geeft hiermee een vrijbrief aan Trump. “Hoeveel geld je ook uitgeeft en aan de bevolking uitdeelt, wij zullen het printen.”

Goud en zilver knalden direct na dit bericht fors omhoog.

Om te bepalen of de correctie voorbij is, helpt het om de koersgrafiek er even bij te pakken. Op onderstaande grafiek zien we hoe de goudprijs zich afgelopen maand ontwikkelde. We zien een dubbele bodem, gevolgd door een hogere bodem, gevolg door een stevige uitbraak.

De historische boodschap van de Fed én de koersgrafiek van goud geven aan dat de correctie voorbij is. Dat goud klaar is om opnieuw een stijging in te zetten.

Maar dit is nog niet alles. Want er is op de markt voor...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Investeren in onroerend goed (Tom Lassing)

25/03 7:37

Is invsteren in onroerend midden in een crisis te overwegen? Gaan huurders, ontwikkelaars of initiatiefnemers niet in moeilijkheden komen?
Ja, er is een risico verbonden aan iedere crisis, maar in slechtere tijden komen ook de mooiste deals langs. Je moet vooral kapitaal veilig wegzetten en het rendement laten opleveren. De beurs is dan geen veilige plek.
Op Matching Capital is er nu zo'n mooie kans.
Er staat een restaurant met bovenwoning project op de site waarvoor investeringsgeld gezocht wordt. Er is een mooie rentevergoeding. Ze zoeken nog 300.000 euro en liefst binnen twee weken. Ik zie niet in waarom dat niet zou kunnen lukken. Er is een mooie 7% rente vergoeding en in mijn ogen is daarmee uw geld veilig EN u krijgt een mooi rendement.
Kijk hier voor meer informatie

Lees verder
 
 
 

Russische misinformatie (Tom Lassing)

25/03 7:51

Wederom is Rusland aangewezen als de bron voor veel misinformatie op social media. Het gaat nu om verkeerde informatie over Corona Covid-19.
Waarom doet Rusland dit?
De reden is heel simpel. Het is in Ruslands belang dat het westen wantrouwen krijgt in haar eigen regeringsleiders.
Let wel. We kunnen wel wijzen met het vingertje, maar vanuit het westen wordt ook Rusland geconfronteerd met westerse pogingen om het Russische regime in Rusland in diskrediet te brengen. Zo werken overheden tegen elkaar. Dat is het spelletje en de burgers zijn er de dupe van.
Het is een spelletje om macht gespeeld door met name mannen met een groot ego en geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel. Ergens in de evolutie zijn er mannen ontstaan die empathie missen en ego te veel hebben.
Ondertussen is Rusland akelig effectief in het creëren van misinformatie via sociale media. Steeds meer mensen geloven het blindelings EN als je als inwoner kritiek hebt op je eigen regering, dan ben je ineens ook voor velen een Russische agent. Zelfs Russen beschuldigen je daar van... en dat maakt de chaos compleet.
Een prachtige manier om oppositie in de democratie monddood te krijgen.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Waarom is er geen weerwoord meer mogelijk? (Tom Lassing)

25/03 8:12

Wat mij enorm verbaasd, is het feit dat we in een twee weken tijd als volk schaapachtig volgzaam geworden zijn. Alles wat de grote wizzard Rutte zegt, wordt voor zoete koek aangenomen.
Ik kan daar niet mee leven.
Eén maatregel die in Azië keihard werd aangepakt doen we hier niet en ik denk dat we er DIRECT mee moeten beginnen. In Azië werd je bij binnenkomst bij een gebouw of winkel getemperatuurd. Wie koorts had, werd direct apart genomen en kreeg op zijn best thuis isolatie opgelegd.
Had je geen verhoging, dan kon je door. Maakte niet uit waarom je die verhoging had. Als je hem had, ging je in isolement.
Een keiharde selectie waardoor de kans op besmettingen enorm veel kleiner werd. Die temperatuurmeting kan gewoon met een infrarood temperatuur metertje. Ik heb er ook zo één in huis liggen. Ideaal om koudelekken in huis te ontdekken. Voor zeven euro niet echt een diepteinvestering.
Die controle doen we hier niet, want de grote wizzard Rutte heeft zich er niet over uitgesproken.
Zulke maatregelen praten we hier niet over, want ze zijn niet in beeld. Men heeft een tunnelvisie en koestert de tunnelvisie. Alleen de wizzards hebben gelijk. Ieder ander die commentaar heeft, is een dwarsligger en zouden ze liefst de mond snoeren. Iedereen in de houding en dezelfde kant opkijken! Waag het niet af te wijken of om commentaar te hebben. Dan ben je ongewenst.
Het wordt tijd dat we de democratie weer in ere herstellen!

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd