Beursbox Nieuwsbrief Investeren in huurwoningen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Investeren in huurwoningen
Date: March 26th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 26 maart 2020
 
 

AEX 475,4 Dow 20.886 USD 1,09 Btc 6.111 Goud 1,601.72

 
 
 
 

Neo Finance informatie webinar

9 april gaat Mark Leenards in een webinar uitleggen waarom Neo Finance zo'n prachtige kans is om een forse rente op uw spaargeld te ontvangen. Dit is de site waarin ik eea uitleg. Ik heb ook een paar interessante video's over het systeem gemaakt!

Geef u hier op
 

Open een N26 bankrekening

Zoekt u een no nonsense internationale online bankrekening van een aanbieder met Europese bankvergunning?

Ik raad dan N26 aan. Dit gaat de reguliere banken heel veel pijn doen! Ideaal voor wie overboekingen naar het buitenland moet doen. De kosten zijn heel veel lager!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/03 7:00

  • De rente voor de woningen en het appartementencomplex in Detroit is weer overgemaakt naar Matching Capital. Ook in Michigan ligt nu het openbare leven grotendeels stil. Ook de bouw ligt vrijwel stil. We hebben nog twee mensen aan het werk in het appartementencomplex. Er is geen verbod om niet te werken, maar men komt gewoon niet opdagen.
  • Ik heb mijn automatische investeringen in Neo Finance iets aangepast. Ik ben iets strenger geworden. Gisteren is daarop geen enkele lening verstrekt. Misschien dat ik nu 'iets' te streng geworden ben. Aan de andere kant, de betalingsdiscipline nu iets omlaag aan het gaan, dus dan liever toch maar iets voorzichtiger zijn.
  • In de VS is het twee biljoen dollar steunpakket ook door de Senaat geloodst. In 2009 was China boos over QE omdat de VS toen in één keer net zo veel geld uit het niets creëerde als dat China in 20 jaar verdiend had met keihard werken. Nu flikken ze dat nóg een keer. Hoe lang blijft dat feest voortduren voor de VS? Keer op keer jezelf redden met fictief geld, het is een keer afgelopen.
  • Klanten van ABNAMRO die er een goudrekening hebben moeten nu hun goud verkoipen omdat ABNAMRO met die service gaat stoppen. In feite is het al heel lang zo dat ABNAMRO geen goud heeft. Het is een papieren rekening. Er zijn nu nog slechts 2000 klanten en dat is te weinig om deze 'service' door te zetten. Ik raad ze aan om bij Goldmoney een rekening te openen. Overigens is er bijna nergens nog fysiek goud of zilver te koop!
  •  In De VS vindt een Republikein uit Texas dat ouderen zich maar moeten opofferen voor kapitalisme. Hij is van mening dat ze dat offer maar moeten brengen om de economie gaande te houden. Schaamteloos zegt hij gewoon op nationale TV dit soort zaken. De VS is al lang niet meer het baken van fatsoen.
  • Negen Eurolanden willen dat de EU obligaties gaat uitgeven namens alle EU landen. Daar zijn dan ook alle EU landen verantwoordelijk voor. Nederland en Duitsland zien dat niet zitten vanwege de slechte draagkracht van veel van de landen.
  • Opvallend is dat heel het bedrijfsleven zich instelt op thuiswerken en video vergaderen, maar dat vooral de politiek en de overheid dat nog altijd niet ontdekt heeft. Overal kan het, behalve daar. Veel raadsvergaderingen gaan niet door, want men kan niet bijeenkomen. Online vergaderen willen of kunnen ze niet.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Investeren in huurwoningen (Tom Lassing)

26/03 7:20

Is investeren in huurwoningen midden in een crisis te overwegen? Gaan huurders niet in moeilijkheden komen?
Het punt is dat een aantal huurders inderdaad in de problemen gaat komen. Echter ook bezitters van koopwoningen komen in een crisis in de problemen. Dat is nu eenmaal het gevolg van een economische crisis. Er is richting huurhuizen ook een voordeel aan een crisis.
Steeds meer mensen zullen tijdens onzekere tijden niet gebonden willen zitten aan een eigen huis. Immers is dat gevaarlijk. Het kost geld en het huis kan flink minder waard worden. Als je dus de keuze hebt, dan is in onzekere tijden een huurhuis de betere optie.
Het aantal potentiële huurders neemt in een crisis dus toe, niet af.
Het grote voordeel van het hebben van huurhuizen is het feit dat iedere maand de huur weer binnenkomt. Het levert je als eigenaar dus een blijvende cash flow op.
Dat is weer interessant om de crisis weer mee uit te komen. Degenen die immers NA de crisis nog cash hebben zijn spekkoper. Alles is dan spotgoedkoop en rijp om geplukt te worden.
Daarom ben ik er zo blij mee dat ik mijn huizenportefeuille al zo ver opgebouwd heb.
Overigens geldt dit alles ook voor iedereen die tegen rente geld uit heeft staan in huurwoningen. Ieder kwartaal komt de renteuitbetaling weer langs en dat is cash die je kan inzetten.

Nieuwe projecten
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Investeren in consumentenleningen (Tom Lassing)

26/03 7:36

Ik heb iets meer dan 10.000 euro in consumenten leningen zitten en 93,39% van die leningen is helemaal bij met betalingen. Dat is in mijn ogen een prima percentage. Je wilt uiteraard het liefst 100% hebben, maar de realiteit is dat er altijd wel mensen zijn die net even te laat zijn. Van die te late betalers zijn er 5,91% minder dan 30 dagen te laat. Slechts 0,7% is meer dan 30 dagen te laat met betalen.
Dat valt dus best nog wel mee.
Nu moet ik wel zeggen, ik voer een actief schoningsbeleid. Ik neem verlies op leningen als deze boven de 80 dagen te laat komen. Ik heb ondertussen al wel 39,64 euro verlies op lopende leningen genomen. Simpelweg door deze leningen met een stukje korting in de Secundaire Markt aan te bieden. Het grootste verlies dat ik moest nemen was 30%. Dat was jammer, maar met de resterende 70% ben ik direct weer in een nieuwe lening gestapt.
Al met al heb ik een prima portefeuille die zonder herinvestering al 11.24% rendement oplevert. Ik herinvesteer de ontvangen rente en aflossing, waardoor het uiteindelijke rendement enkele procenten hoger kan liggen. In mijn ogen geen slechte deal en dat allemaal zonder het extreme beurssentiment.
Ga hier naar de site die ik er over geschreven heb.

 
 

VectorVest webinars (Tom Lassing)

26/03 7:52

Nu de bijeenkomsten in Nederland en België niet door kunnen gaan, is Tom van Noyen overgestapt op het geven van webinars.
U kan deze gewoon thuis vanaf uw eigen PC, laptop, tablet of smartphone volgen.
Kijkt u hier wanneer het volgende webinar gegeven gaat worden
Vergeet u niet om aan te geven dat u via Beursbox gekomen bent!
Scroll naar “webcasts”
Scroll naar “Tom’s workshop, livestream”
Klik op “Join”

Ik hoop u te mogen verwelkomen op de eerstvolgende webcast.

Tom Van Noyen, consultant VectorVest Europa

Naar de site
 
 
 

Daytrading iets voor u?

Twee uur per dag handelen, en dan leuke dingen gaan doen. Dat is het leven!

Laat Aloys Mattijssen u op 24 april (13:30 uur) u er meer over vertellen.

Meer informatie
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Verdedigen, of aanvallen? (Tom Lassing)

26/03 8:10

Nu dat voetbal stil ligt, hebben we een ander onderwerp waarbij we over verdedigen of aanvallen praten. Namelijk Covid-19.
Veel lezers denken dat ik tegen maatregelen ben, omdat ik zo de nadruk leg op de democratie.
Het is echter als de vrijheid van meningsuiting. Die moet ook gelden als iemand een andere mening heeft. Hoe vervelend dan ook, maar ook die ander moet dat recht hebben. Zo nu met de maatregelen om Corona binnen de perken te houden. Ik ben niet tegen maatregelen, maar ik ben vooral voor het democratische proces er omheen. Dat voorkomt namelijk tunnelvisie en dictatortjes die hun zin er door drukken, simpelweg omdat een dictator dat kan.
In Nederland is er nu veel onduidelijkheid ontstaan over welke maatregelen tot 6 april lopen en welke tot 1 juni. Bij een democratisch proces was die onduidelijkheid in het debat al naar boven gekomen. Dan is er altijd wel iemand die er een vraag over stelt. Nog voor een maatregel dan doorgevoerd is, weten we waar we aan toe zijn.
Je ziet nu overal in de wereld (want Nederland staat er niet alleen in) dat speeches door politici achteraf verklaard en gecorrigeerd moeten worden en dat er onrust ontstaat omdat de boodschap niet duidelijk is. Puur omdat men te grote stappen neemt en niet nadenkt over gevolgen. Het gevolg is wantrouwen richting de machthebbers/regering, want ze klungelen maar wat aan.
Nederland is, net als België, rijp voor de totale lock down. Bijna iedereen wil die wel, want het maakt zo veel meer duidelijk. Het probleem in Nederland is dat we op twee benen hinken en men zich boos maakt over het feit dat anderen valsspelen of mogelijk valsspelen. Waarom is Ikea dicht en de Hornbach open? Waarom moet de kleine winkel sluiten, maar kunnen bepaalde ketens zoals de Makro ineens nieuwe markten aanboren?
Goed ondernemerschap, of misbruik maken van de situatie?
Hoe dan ook, bij de supermarkt veel restricties, terwijl heel de meute in één enorme rij de Hornback in mag lopen.
Nederland kiest voor de verdediging, maar is er bijzonder slecht in.
Er bestaat echter ook nog zoiets als de aanval.
Wat kan je doen om gezond te blijven?
Daar lees je bijna niets over, want oooh, oooh, ooh, je zou toch maar eens even een onterechte medische claim kunnen afgeven, of er voor beschuldigd te worden!
Geen arts durft u te zeggen dat u veel fruit moet eten en ook even minstens een kwartier per dag in de zon moet gaan zitten. Immers, dat is kwakzalverij.
Eet zo veel mogelijk verse groente en zo min mogelijk suikers.
Je kan het virus misschien niet ontlopen, maar je kan jezelf wel zo sterk mogelijk maken.
Ik zie liever de aanval, dan een halfbakken verdediging.

Gezondheidstart
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd