Beursbox Nieuwsbrief Een inkijkje in onze toekomst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een inkijkje in onze toekomst
Date: March 27th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 27 maart 2020
 
 

AEX 482,99 Dow 22.187 USD 1,106 Btc 6.056 Goud 1,624.51

 
 
 
 

Interessante propositie

Laatste kans: Ik ben in contact met een zeer snelgroeiend bedrijf waarvan ik de directie persoonlijk ken. Ik ga zelf ook investeren.  Zij zoeken korte termijn lening (250K) van 6 maanden, de rente bedraagt 7% op jaarbasis. Ze hebben al een koper van de bestaande projecten die deze binnen 6 maanden gaat afnemen. Het geld is nodig om het bedrijf klaar te zetten voor nieuwe projecten. Bij die nieuwe projecten krijgen bestaande relaties voorrang! Minimum deelname 10K. Mail me even persoonlijk op tom@PROTECTED als u interesse heeft.

Daytrading als inkomen

Vanwege de Corona crisis gaat Aloys Mattijssen in april een webinar geven in plaats van de bijeenkomt in Best. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk. 

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/03 7:00

  • Gisteren werd bekend dat maar liefst 3,28 miljoen Amerikanen een werkloosheidsuitkering aangevraagd hebben. Dat is een ongekend hoog aantal dat er even bij is gekomen. Overigens heeft de VS ook het hoogste aantaql Corona besmettingen in de wereld. Het is toch weer gelukt, America number one! Ze winnen iedere wedstrijd en zoals hun president al voorspelde..., ze worden ziek van al dat winnen!
  • Fysiek goud en zilver is nu bijna niet meer aan te komen. De vraag er naar heeft alle voorraad opgeslokt. We zien nu in de praktijk dat het weinig met de koers doet. Immers komt de prijs van goud niet tot stand via de fysieke handel, maar ze komt tot stand in de papieren handel. Papieren goud is er ongelimiteerd... zolang ze het niet massaal gaan opvragen.
  • Is vectorVest interessant voor u als belegger? Kijk hier naar de opname van een presentatie van Tom Van Noyen. Als u een proefabonnement neemt, vergeet dan niet te vermelden dat u via Beursbox komt.
  • Ik heb toch weer drie leningen in de markt kunnen zetten bij Neo Finance. Eergisteren stond ik een dagje droog, maar blijkbaar was het aanbod toen magerder, want gisteren heb ik toch weer 75 euro aan leningen uitgezet.
  • Zelfs Cirque du Soleil sluit een faillissement niet uit. Je zou denken dat een bedrijf als dat meer vet op de botten zou hebben.
  • Enkele soorten olie hebben nu al een prijs van onder de 20 dollar per vat. De vraag naar olie is gekelderd, terwijl de productie door de ruzie tussen Rusland en Saoudi Arabië nu enorm is. De wereld raakt ondertussen vol, want er is vrijwel geen olie opslagcapaciteit meer beschikbaar.


Koop hier uw zilver
 
 
 

Huizen strategie in Corona tijd (Tom Lassing)

27/03 7:21

Ik heb gisteren een korte video gemaakt met daarin aangegeven waarom ik mijn strategie in de VS iets aangepast heb.
Zo heb ik nu even een stop op de aankoop van nieuwe woningen gelegd. Ik wil mijn geld nu even niet gaan inzetten, maar gebruik het als spreekwoordelijke vet op de botten om door de crisis heen te komen.
Afijn, kijk die video even, want ik heb ook een reden om nu bewust nog even te wachten met het kopen van woningen.
Ik maak namelijk gebruik van de karakter zwaktes van mijn collega's in de huizenmarkt.
De crisis geeft me een kans en ik ben van plan die kans ook echt volledig uit te melken.

Naar de video
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek (betaal alleen verzendkosten)
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties (Let op, de gratis boeken raken op!)

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Een inkijkje in onze toekomst (Jack Hoogland)

27/03 7:27

Deze week zagen we eerst de Federal Reserve die aangaf de geldpersen op ongekende wijze te laten draaien. En vervolgens zagen we vanuit de overheid het Amerikaanse stimuleringspakket van $2.000 miljard.

Het is echter niet alleen de VS. Overal ter wereld doen centrale banken en politici er alles aan om hun economie te stimuleren.

We kregen deze week alvast een inkijkje in onze toekomst. Die ziet er als volgt uit:

Negatieve rente
Sterk oplopende overheidsuitgaven
Helikoptergeld
Snel oplopende staatsschulden

Je hoeft nu écht geen beleggingsgoeroe meer te zijn om te begrijpen dat goud de komende jaren ongekend hard in prijs zal stijgen. Goud zal de komende jaren niet naar $10.000 stijgen. Het zal véél hoger gaan.

Afgelopen maand stuurden we vijf extra goudtips en twee extra zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees. Fantastische aandelen, die je nu voor een spotprijs kunt aankopen.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement. Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

Lees verder
 
 
 

Amerika gaat harder dan Italië (Tom Lassing)

27/03 7:38

Gaat het Corona virus meevallen in de VS?
De cijfers wijzen uit van niet. Zoals het nu blijkt heeft het aantal zieken in de VS dat van Italië overtroffen. In Italië deden ze op een gegeven moment het land op slot. Hoewel er enkele staten zijn die in de VS extra maatregelen afkondigen, is het algemeen zo dat de VS erg weinig doet om de verspreiding tegen te gaan.
De stranden in Florida liggen vol met jongeren die Springbreak vieren alsof er niets aan de hand is. Die jongeren gaan volgende week weer naar huis en gaan naar school en gaan gewoon bij opa en oma op bezoek. Als er niet snel iets gaat veranderen, dan stevent de VS af op tienduizenden doden en mogelijk zelfs x10.
In China waren tot oor kort de meeste mensen ziek. Namelijk 81.800 personen. Italië zal daar wel snel over heen gaan met gisteren 74.400 personen. (Vandaag 80.589 gevallen in Italië)
De VS stond gisteren op plaats drie met 69.200 personen en was gisteren Spanje al voorbij. Vandaag is de VS dus officieel het land geworden met de meest Corona zieken. Dat terwijl ze nog altijd heel weinig testen!
Er is een website die de stand bij houdt.
Nu is het alleen zo dat de VS geen overall dodenaantal doorgeeft aan John Hopkins University, die dit bij houdt.
Alleen New York staat in het lijstje, net één plek onder Nederland. Onder New York staan België en Duitsland.
Nu las ik al elders dat het aantal doden in de VS nu al voven de 1000 was gekomen. Als dat zo is, dan staat de VS qua doden ook al op plek zes, net onder Frankrijk dat gisteren op 1331 doden stond.
In geen enkel ander land is de lijn zo snel opwaarts aan het lopen dan in de VS. Alleen het VK kent een vergelijkbare snelle stijging van het aantal zieken. Als dan ook het percentage aan dodelijke slachtoffers gelijk blijft, dan stevent de VS af op meer dan 100.000 doden over enkele weken.

Naar de cijfers
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Bill Ackman huilt krokodillentranen (Tom Lassing)

27/03 8:05

Bill wist de afgelopen weken van 27 miljoen dollar maar liefst 2,5 miljard dollar te maken door groots short te gaan op posities. Hij had de impact van Corona op de beurs daarmee heel goed ingeschat.
Schatrijk werd hij van de crisis en de vraag is dan ook wat zijn motivaties zijn om bijna huilend op TV te verschijnen omdat de Corona crisis zo erg is.
Ik heb hem nog niet horen vertellen dat hij de gewonnen miljarden ten goede gaat brengen om slachtoffers te ondersteunen.
Je mag je dus de vraag stellen of zijn TV optreden er is omdat hij het zo erg vindt, of omdat hij nog een extra miljard wil verdienen.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd