Beursbox Nieuwsbrief Enorm veel meer beleggers

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Enorm veel meer beleggers
Date: April 10th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 10 april 2020
 
 

AEX 508,04 Dow 23.676 USD 1,093 Btc 6.400 Goud 1,684.6

 
 
 
 

Mooie rente mogelijk

Ik ben in nauw contact met een zeer snelgroeiend bedrijf waarvan ik de directie persoonlijk ken. Ze zoeken een korte termijn lening (100K) van 6 maanden, de rente bedraagt 7% op jaarbasis. Ze hebben al een koper van de bestaande projecten die deze binnen 6 maanden gaat afnemen. Het geld is nodig om het bedrijf klaar te zetten voor nieuwe projecten. Bij die nieuwe projecten krijgen bestaande relaties voorrang! Minimum deelname 10K. Mail me even persoonlijk op tom@PROTECTED als u interesse heeft.

Wie is de snelste?

Er is nog één kans om dat etentje voor twee te verdienen, maar nu verklap ik misschien al te veel.
Douwe heeft een video met uitleg gemaakt, kijk hier.

Naar de video
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/04 7:00

  • Op goede vrijdag werd het verraad van Jezus aan Judas betaald met zilverlingen. Het is naar verluidt daarom dat traditioneel de financële sector die dag gesloten is. Het is een soort straf...
  • In Nederland hebben we het nu nog over een al dan niet verplichte app op je smartphone. Bill Gates is al veel verder. Die wil zo snel mogelijk een digitale ID in ieder mens spuiten. Zoek maar eens naar ID2020. Iedereen een microchip in je lichaam, zodat je hele geschiedenis kan worden vastgelegd en uitgelezen.
  • In New York heeft de Joods orthodoxe gemeenschap besloten zich niets aan te trekken van alle voorwaarden die de burgemeester heeft gesteld vanwege Corona. Dat past immers niet binnen hun strenge geloofsbeleving. De politie doet er niets tegen. Als je immers allemaal opstaat, dan staat de staat machteloos. Er zijn veel orthodoxe joden in New York.
  • Heeft een TBC vaccinatie invloed op het percentage doden bij Corona? Volgens dit artikel uit India wel. Let wel, dit kan naar mijn idee ook een kwestie van puur toeval zijn... Het is immers nog niet wetenschappelijk onderbouwd.
  • Fox News heeft gisteren in één van hun programma's verklaard dat Corona helemaal geen doden in de VS veroorzaakt. Het is volgens hen allemaal een hoax. De Corona cijfers zijn alleen maar zo hoog omdat ze Trump schaden. De rest van de media heeft het op Trump voorzien. Het erge is dat hun kijkers veelal oud zijn en dus kwetsbaar voor Corona. Aan de andere kant... Als je deze onzin wilt geloven en niet de artsen, dan verdien je misschien gewoon niet beter dan Fox.
  • In de VS zijn nu 16 miljoen mensen werkloos geraakt. het doemscenario is dat 20% van de werkenden hun werk gaan verliezen. Dat slaat helemaal door naar de verkeerde kant. Wat heb je er aan als straks mensen sterven van de honger in plaats van aan Corona? Wat is dan de winst? Verderop meer hier over.
  • Er is binnen de EU een akkoord bereikt over steun aan de zwakke landen. Er komt per direct 500 miljard beschikbaar.

Koop hier uw zilver
 
 
 

Snelste stijging in twintig jaar (Jack Hoogland)

10/04 7:25

Dinsdag vertelde ik u dat de Amerikaanse regering bezig is met alweer een nieuw stimuleringspakket van minstens $1000 miljard. Op de tweet hieronder zien we dat de Britten nog een stapje verder gaan.

De Bank of England geeft de Britse regering een vrijbrief om zoveel geld uit te geven als ze nodig acht. Geeft de drukpers letterlijk in handen van politici. Alsof je het beheer van de drankvoorraad overdraagt aan een alcoholist.

Tegelijk steeg in de VS de hoeveelheid geld in omloop een stuk sneller dan ooit eerder in de afgelopen twintig jaar. Zie onderstaande tweet. Zoals David Rosenberg al aangeeft, is dit een dijk van een koopsignaal voor goud.

Want de hoeveelheid papiergeld in omloop zal de komende jaren (door alle stimuleringsmaatregelen) alleen maar sneller stijgen. Waardoor de goudprijs ook alléén maar sneller zal stijgen.

Het gevolg van al dat geld printen is wat ik u vorige week al in dit artikel vertelde. Goud zal de komende jaren niet naar $10.000 stijgen. Het zal veel hoger gaan. Héél veel hoger.

Dit geeft ons als beleggers een unieke kans om onvoorstelbare koerswinsten te realiseren. Want de koersen van goudaandelen zullen veel harder stijgen dan goud.

Afgelopen maand stuurden we vijf extra goudtips en twee extra zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement. Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek (betaal alleen verzendkosten)
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties (Let op, de gratis boeken raken op!)

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Enorm veel meer beleggers (Tom Lassing)

10/04 7:47

Ik ben zelf in 1987 begonnen met beleggen, direct na de crash van indertijd. Dat leek me een ideaal moment.
Wat we nu zien, is precies hetzelfde. De online brokers zien een enorme toeloop aan nieuwe beleggers. Allemaal mensen die nu op de beurs hun geluk gaan beproeven.
Allemaal mensen die ik heel graag op mijn gratis Leren Beleggen e-boek wijs, omdat het enorm veel verliezen kan schelen.
Van die nieuwe beleggers gaat 90% verlies lijden. Ze gaan gemiddeld 2% per maand verliezen en over drie jaar is er van al die nieuwe beleggers bijna niemand over.
Die werkelijkheid zou ik zo graag veranderen, maar dat ik tot op heden onmogelijk gebleken.
Help me daarom die akelige statistieke te verbeteren en geef dat gratis E-boek aan iedereen van wie u weet dat ze recent met beleggen begonnen zijn!
Vraag het e-boek op en stuur het ze gewoon door. Het mag van mij.
Graag zelfs. Ik zie namelijk niet graag al die mensen zo maar hun geld verliezen.
U kan het rapport hier aanvragen

 
 

Binnen blijven (Tom Lassing)

10/04 8:18

Als ik iets een slecht advies vind, dan is het binnen blijven.
Echt binnen blijven is pas echt ongezond.
Ga vooral in de tuin of op het balkon zitten. Laat de zon even lekker op je huid schijnen. Niet te lang in één keer, maar zonlicht en de huidige buitenlucht is goed voor je.
Liefst dan ook een beetje bewegen. Doe spieroefeningen of ga wandelen. Ga dan echter niet naar plekken waar al veel mensen zijn. Er is gelukkig nog ruimte zat in Nederland. Rij naar het buitengebied en wandel over paden en smalle wegen. Grote kans dat je vrijwel niemand tegenkomt.
We willen niet te veel mensen tegelijk in de IC hebben. Het is dus belangrijk dat u contact met anderen beperkt. Dat kan ook als u gaat wandelen.
We zijn een beetje aan het vergeten waarom we de afstand van elkaar moeten houden. We doen dat niet om besmetting 100% tegen te gaan. We doen het om de piek aan zieken tegen te gaan.
We leggen nu echter de hele economie plat om 100% zeker geen besmetting te krijgen. Dat was niet de insteek toen we hier aan begonnen!
Ineens is Bill Gates in beeld. Hij wil 100% van de wereldbevolking vaccineren en voorzien van een chip. Weg met die vent. Hij is vergif en zijn vaccinatie is vergif.
Economisch gezien zijn ze nu bang dat in de VS 20% van de werkenden hun baan gaat verliezen. Er is vrijwel geen vangnet in de VS. Werkers in de fastfood sector kennen in de VS bijvoorbeeld geen ziekteverlof. Ze gaan dus ziek naar hun werk en besmetten vervolgens de klanten. Een hoge TV baas noemde die werknemers helden. Neen, zei een moeder. Het zijn slaven. Ze kunnen niet anders. Het is dat of dakloos worden. Het is slavernij.
20% werkloos...
Er gaan binnenkort mensen dood van de honger in de VS.
De vraag is of het instorten van de economie niet een te hoge prijs is voor het proberen NIEMAND ziek te laten worden. Waarom is dát ineens belangrijk? We deden dit toch alleen om de piek van zieken te verleggen? Nooit eerder in 50 jaar hebben we ons zo massaal zorgen gemaakt over ziek worden en NU ineens is prioriteit nummer één niet ziek worden... Ten koste van alles.
We overdrijven hier vreselijk. Dit slaat zo enorm door, daar krijgen we nog spijt van.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Trumpism is een religie (Tom Lassing)

10/04 8:45

Hoe de man het voor elkaar krijgt zal tot ver in de toekomst onderzocht blijven worden, maar vooral voor religieuze mensen is Trump de Messias. Ze negeren alle slechte dingen over hem, concentreren op de paar dingen die in hun ogen goed zijn en er is geen enkel argument dat nog in vruchtbare aarde zal vallen als het niet een bevestiging van hun religieuze geloof in deze man is.
Het heeft dan ook geen enkele zin om met argumenten te schermen. Immers als dat zou helpen, dan zou er in de wereld maar één geloof bestaan. De rest van de geloven is immers bullshit.
Toch zijn er honderden geloven en welke argumenten er ook zijn, de gelovigen zijn niet van hun geloof af te krijgen.
Daar waar Trump voor de niet gelovigen een constant liegende tweedehands auto verkoper is, zo negeren de gelovigen zijn constante leugens en overdrijvingen. Dat het steeds alleen maar om hem zelf gaat, het deert ze niet. Dat hij als president faalt en dat hij de helft van de tijd op zijn resorts aan het golfen is, het boeit de gelovigen niet.
De Messias is onaantastbaar.
In roerige tijden zoeken mensen punten om zich aan vast te klampen. Trump heeft de gave om die onzekere, bange en boze mensen met zijn ego een enorme zekerheid te geven.
Ze zien in hem de oplossing voor alles, ondanks dat hij eigenlijk altijd het tegenovergestelde doet van wat hij zegt.
Het mag. De Messias heeft die vrijheid.
Ik ben overduidelijke geen volger van dat geloof. Ik hoop van harte dat in november dit geloof een fatale klap gaat krijgen, maar nu de Democraten grijze muis Joe Biden hebben genomineerd zie ik het nog gebeuren dat het nog een keer vier jaar Trump wordt. Het zal de doodsteek voor Amerika als democratie en als wereldmacht worden, maar ja, dat zeggen Trump supporters van een presidentschap van Joe Biden. Immers wat moet er van de VS worden als de Messias onttroont wordt? Hoe kan je als gelovige zo'n zware klap te boven komen? Je god blijkt geen god te zijn en blijkt te kunnen verliezen. Dat zou wat zijn.
Gelukkig voor Trump is de tegenstander Joe Biden, een betere kans kan Trump niet krijgen. Joe Biden heeft de uitstraling van een uitgeknepen washandje. Daar moet showman Trump toch gehakt van kunnen maken.
Ik sta er versteld van dat het Amerikaanse systeem het keer op keer voor elkaar krijgt om zulke ongeschikte presidentskandidaten te nomineren.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd