Beursbox Nieuwsbrief Waarom Bill Gates heel gevaarlijk is

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Waarom Bill Gates heel gevaarlijk is
Date: April 14th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 14 april 2020
 
 

AEX 508,04 Dow 23.700 USD 1,094 Btc 6.314 Goud 1,715.37

 
 
 
 

Crowdfunding steeds populairder

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal zelf het risico dat u wilt nemen. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. Deelname mogelijk vanaf 50 euro!

Schrijf nu in
 

Pak nu de hoge rente mee!

Uw spaargeld levert u bij de bank niets op. Stel daarom een deel van uw spaargeld voor 6 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die nu aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu kortstondig extra kapitaal nodig! Mail me even op tom@PROTECTED (graag met telefoonnummer vermelding)

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/04 7:00

Feiten doen er niet toe, perceptie is al wat telt (vrij naar D. Trump)

  • Ik hoop dat u ondanks de beperkingen die ons opgelegd zijn toch leuke paasdagen heeft gehad. Ik heb zelf enkele dagen heerlijk in de tuin doorgebracht. Zelfs gisteren was het zo mooi dat we de hele middag in t-shirt in de tuin konden zitten... Als ik dan af en toe ging zitten. Ben immers altijd wel met iets bezig.
  • De goudprijs is nu boven de 1700 dollar per troy ounce gekomen. Dat is voor het eerst sinds augustus 2012. In euro's is het de hoogste koers ooit. De zilverprijs blijft nu wel achter. Die is nu $15,5 per troy ounce.
  • In steeds meer landen worden 5G masten in brand gestoken. De onvrede over de invoering van 5G is zo groot dat mensen niet langer alleen maar klagen. Het vertrouwen in de overheid en de (medische) wetenschap neemt zienderogen af en het niet aangaan van de dialoog over de invoering van 5G is daar mede de oorzaak van. Dit begint al op een hooivorken opstand te lijken. Wie is de baas in het land, de bevolking of de Telecom aanbieder en regering die ons 5G door de strot duwen? Ik raad ze aan de dialoog aan te gaan, anders gaat dit niet stoppen.
  • Er zijn u wereldwijd bijna 2 miljoen mensen officieel gerapporteerd als besmet met Covid-19. Daarvan zijn er al bijna 120.000 overleden. De VS staat nu in beide gevallen op de eerste plek. Maar dat wilde het land ook altijd al. Immers, America First. Daar maken ze geen grappen over, dat willen ze altijd zijn, wat ook de consequenties zijn. In de lijst met zieken zijn Nederland en België op een enorme wijze ingehaald door Turkije, dat nu meer zieken heeft dan de Benelux samen. België staat 10e, Nederland 11e. In de VS komen nu eindelijk de tests goed los. Er zijn nu in de VS 3 miljoen mensen getest. Het beste land om nu in te leven... Rusland. Slechts 148 mensen zijn overleden. Zou het virus dan toch in wodka verdrinken?
  • Dirk van den Broek (96) is overleden. Vooral West Nederland kent hem van zijn Dirk supermarkt keten.
  • OPEC+ heeft een akkoord weten te bereiken over de vermindering van de olieproductie. Door de Corona crisis is de vraag naar olie fors minder, maar de producten bleven vol produceren. Ze zeggen ze hun productie te verminderen. Het is in het verleden vaak een papieren tijger gebleken. Als dat de olieprijs weer stijgt, dan gaan ze stiekem ook weer meer produceren.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Da's nog eens winst maken! (Jack Hoogland)

14/04 7:21

Vorige week vertelde ik u al over het spotgoedkope aandeel van een bedrijf waarmee het tijdens deze coronacrisis juist razend goed gaat.

Dit bedrijf besloot vorige maand om haar dividend te verdubbelen, waardoor het aandeel nu maar liefst 17,5% dividend oplevert. Het is een bedrijf dat olietankers verhuurt.

Terwijl het met dit bedrijf toch al lekker liep, kreeg het een extra ‘boost’ omdat China de lage olieprijs gebruikt om enorme hoeveelheden olie in te kopen. Al die olie moet van onder meer Saoedi Arabië over zee naar China worden vervoerd. Da's best een eindje varen!

En deze week werd het allemaal nóg mooier. Zie tweet hieronder. Ook India gaat massaal olie inkopen. Waardoor de vraag naar olietankers nóg sneller stijgt. Juist op een moment dat het aantal beschikbare olietankers (mede door IMO2020) het laagste in twintig jaar is.

Dit bedrijf ontvangt nu huurprijzen tot zelfs $110.000 per dag, terwijl haar operationele kosten slechts $8.000 per dag zijn. Da's nog eens winst maken!

Geen wonder dat zowat alle directieleden afgelopen maand uit eigen zak aandelen bijkochten. Geen wonder dat de directie vorige maand besloot om het dividend te verdubbelen naar 17,5%!

Het gevolg van dit alles is...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Corona is doodsteek voor globalisering (Tom Lassing)

14/04 6:42

De economische crisis die nu ontstaan is door de maatregelen tegen de Corona uitbraak zijn tevens het einde van de Globaliseringstrend.
Globalisering is niet direct over, maar de trend is gekeerd. Vanaf nu gaan we steeds meer zien dat landen en blokken van landen op zichzelf terugvallen.
Het eerste land dat daarmee begonnen is, is niet zo heel verrassend de VS.
De VS regering heeft China Telecom verboden nog langer in de VS actief te zijn. Dit onder het mom dat het bedrijf onder controle van de Chinese overheid staat. Alsof dat zo'n unieke situatie is!
Heel veel bedrijven staan onder controle van een overheid. Ook in de VS.
Het is simpelweg het Amerikaanse excuus om...

Lees verder
 
 
 

Aanpassing binnen het Neo Finance systeem (Tom Lassing)

14/04 7:40

Vorige week werd bekend dat er een nieuwe groep leningen is gecreëerd om in te kunnen investeren. Het gaat om A+ leningen. De beste kwaliteit leners komen in een soort ere-divisie terecht. De rentevergoeding is uiteraard ook het laagst, maar je krijgt wel de beste leners. Tevens is de verzekering veruit het goedkoopst. Je kan hier dus een 100% zeker rendement halen dankzij die goedkope verzekering op de leningen.

Hieronder even de Engelstalige tekst van het persbericht dat uit is gegaan.

A+ rating: minimal risk - solid return

To single out the lowest risk investments, we present the A+ rating. These are the most reliable customers...

Lees verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Waarom Bill Gates heel gevaarlijk is (Tom Lassing)

14/04 7:52

Bill Gates, de oprichter van Microsoft, heeft samen met zijn vrouw een goede doelen stichting opgericht. Hij heeft het voor elkaar gekregen dat een flink aantal extreem rijken hun vermogen voor een groot deel aan die stichting gaan nalaten. Deze stichting is dan ook rijker dan bijna elk land in de wereld en is vanuit puur financiële middelen een ecnomische kracht die ongekend is. We praten hier over biljoenen aan beschikbaar vermogen dat de komende 50 jaar naar de stichting zal vloeien.
Hier komt dan ook het gevaarlijke van Bill Gates om de hoek kijken.
Bill Gates heeft zich namelijk op gezondheid geworpen. Hij wil dat zijn stichting de wereld gezond maakt. Een nobel streven, maar het loopt gierend uit de hand.
Bill Gates heeft verstand van software en van een groot bedrijf leiden. Hij is echter geen wetenschapper en zeker geen medicus.
Zijn geld is echter van levensbelang voor de nodige medische onderzoeken.
Even een tussenvraag... Heeft u ooit een medisch onderzoeker horen of zien zeggen dat zijn uitvinding wel een probleem kan oplossen, maar er mogelijk door bijwerkingen ook weer verschillende creëert?
Neen toch?
Toch is dat keer op keer de realiteit.
Heel veel medicijnen zijn na jaren lang gebruik door consumenten toch weer van de markt gehaald omdat de bijwerkingen zoveel nadelen meebrachten dat ze de voordelen van het medicijn ondersneeuwden.
Hoe kon dat gebeuren? Het zijn toch medische onderzoekers, mensen met verstand van zaken, mensen die in hun witte jassen komen vertellen dat hij oplossing briljant en zeker veilig is.
En tien jaar later blijkt dat niet zo te zijn...

Terug naar Bill Gates.
Die is nu de spreekbuis geworden van de nieuwe lichting medische wetenschappers die van mening zijn dat wereldwijde vaccinatie de oplossing is.
Bill Gates is nu hun marketing mannetje.
En hij is hun suikeroom.
Je gaat je suikeroom en marketingman natuurlijk niets vertellen over mogelijke bijwerkingen. Je vertelt hem alleen over de fantastische eigenschappen en je maakt hem wijs het dat er vooral veel geld in moet stoppen.
Bill Gates gaat vervolgens met die vrolijke boodschap naar de regeringsleiders en overtuigd hen van het feit dat ze vooral deze vaccinatie verplicht moeten stellen.
De computertechneut Gates ziet dan zelfs kansen voor het promoten van een in mensen in te brengen chip die alle informatie over mensen kan doorgeven, net zoals Microsoft dat met uw PC doet.
Voor Bill Gates een heel herkenbaar patroon en hij ziet daar geen kwaad in.
Met zijn onmetelijke diepe financiële zakken en zijn beroemdheid is hij graag gezien bij regeringsleiders. Zelfs in een periode waarin je geen handen mag schudden, doet Rutte dat nog altijd graag met hem...

Dictators zouden niets liever willen... Implantaten bij de bevolking inbrengen die daarmee na de invoering van 5G  individueel te volgen zijn. Hoe lang zien we dat al niet in films?

Vaccinaties die ziektes uitbannen... Maar helaas wel bijwerkingen kennen, zoals alle vaccinaties die kennen. Dat is van later zorg, dat pakken we dan wel aan met dan te ontwikkelen medicijnen. De wetenschappers moeten nu ook leven, en Bill Gates geeft hen graag geld omdat hij denkt dat zijn eigen leven daarmee ook meer zin heeft.
De grote weldoener... Die wel eens de grote kapotmaker kan gaan worden.
Stel je eens voor dat je alle mensen vaccineert en later blijkt dat die vaccinatie toch dodelijk is of mensen onvriuchtbaar maakt. Heb je in één klap de aarde van mensen verlost!
Dát is het risico dat je neemt als je iedereen hetzelfde gaat toedienen. Met de beste bedoelingen, maar de medische wetenschap heeft in het verleden prachtige dingen gedaan, maar daarbij ook genoeg blunders begaan om altijd ook heel voorzichtig te blijven.

Bill Gates is niet anders dan een extreem rijke snob die speelbal is geworden van slimme wetenschappers die precies weten hoe je deze rijkaard moet paaien zodat hij je enorme hoeveelheden geld geeft. Dan kan jij als wetenschapper lekker je werk doen en belangrijk zijn. Je hoeft tevens je werk niet te verdedigen bij/tegen andere collega wetenschappers. Je bent nu immers dankzij Bill financieel onafhankelijk. Die Bill gelooft vervolgens alles wat je zegt. Nu alleen zorgen niet te snel door de mand te vallen. Geen domme fouten maken, dan blijft het geld je kant opstromen. Laat Bill je producten maar verkopen... Iedereen weet dat hij geen medicus is, dus lastige vragen zal hij echt niet beantwoorden en als hij ermee bij jouw als wetenschapper komt, dan stuur je hem met een kluitje het riet in.
De hele procedure is daarmee al fout. Die Bill Gates moet terug zijn glazen kooi in.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 11.000 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd