Beursbox Nieuwsbrief Kondratieff

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kondratieff
Date: April 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 17 april 2020
 
 

AEX 496,08 Dow 24.246 USD 1,085 Btc 6.499 Goud 1,689.04

 
 
 
 

7% rente op jaarbasis

Een snelgroeiend bedrijf zoekt een korte termijn lening (100K) voor 6 maanden, de rente bedraagt 7% op jaarbasis. Ze hebben al een koper van de bestaande projecten die deze binnen 6 maanden gaat afnemen. Het geld is nodig om het bedrijf klaar te zetten voor nieuwe projecten. Bij die nieuwe projecten krijgen bestaande relaties voorrang! Minimum deelname 10K. Mail me even persoonlijk op tom@PROTECTED als u interesse heeft.

Verstrek consumentenleningen

Creditcard maatschappijen behoren tot de meest winstgevende bedrijven ter wereld. Toch hebben ze steken laten vallen en in Litouwen kunnen we als beleggers hun positie innemen door fractioneel goedkoper te zijn. Pak die kans!

Meer info hier op mijn eigen site

Schrijf hier in
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/04 7:00

  • De Horeca in Europa zegt massaal failliet te gaan als er niet voor 1 juli een oplossing komt en ze weer open kunnen en ook serieus gasten kunnen ontvangen.
  • Als een staat een bedrijf te hulp schiet, dan mag dat bedrijf geen overnames doen, geen eigen aandelen inkopen en geen dividend uitkeren. Dit is vanuit Brussel aan de EU landen medegedeeld. Gek genoeg komt dit naar buiten binnen een maand nadat AOC (en de Democraten) in de VS dezelfde eisen had gesteld aan bedrijven die steun zouden gan ontvangen. Dit was zowel in de VS als in de EU geen praktijk.
  • België zit qua aantal Corona doden nu voorbij het officiële niveau van China. Zoals al eerder gezegd, deze statistieken zijn maar een indicatie. In New York alleen al bijna 11.500 mensen overleden aan Corona.
  • Bombardier gaat in Brugge deels weer open. Ze hebben daartoe het bedrijf (dat een maand geleden dicht ging) eerst grondig moeten reinigen. Waarom is me onduidelijk. Stof of Corona virus? Als het dat laatste is, dan is het onzin omdat volgens de meest optimistische verwachtingen het virus slechts 4 dagen kan overleven buiten een (menselijke) drager. Als je dus al een maand dicht bent, dan leven op de machines en bureaus geen virussen meer.
  • Ik heb de WHO en Trump tijdlijn verder aangevuld. Het zijn feiten, en zoals we weten hebben Trump en veel van zijn trouwe fans een hekel aan feiten. Feiten staan immers hun verzonnen werkelijkheid maar in de weg...
    Het gaat er niet om of de WHO en Trump lief zijn. Het gaat er om wat er daadwerkelijk gedaan en gepubliceerd is. Er gaan namelijk heel veel nepnieuws berichten rond op Social Media. Het ziet er allemaal mooi uit, maar het is vaak fake.
    Met name de WHO moet het nu ontgelden. Het is allemaal echter te controleren als je maar even je best doet.
  • ASML heeft een minder kwartaal gedraaid, maar blijft optimistisch over de toekomst. Ze denken dat ze de opgelopen achterstand wel weer inhalen. Ik help het ze hopen. Ooit eerder zat het management van ASML er compleet naast, dus hun trackrecord is niet al te best als het gaat om grote voorspellingen.
  • Volgens bloedbank Sanquin heeft 3% van de Nederlandse bevolking al antistoffen tegen Corona in het bloed zitten. Dat zou dus inhouden dat letterlijk honderdduizenden Nederlanders al besmet zijn geweest. Het is niet duidelijk of de aanwezige anti stoffen je ook al immuun maken. Daarvoor is meer onderzoek nodig.

Koop hier uw zilver
 
 
 

Drie absolute toppers (Jack Hoogland)

17/04 7:25

Een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat enorm profiteert van de huidige crisis. Verhuurt olietankers.

Profiteert enorm van het feit dat China massaal olie inkoopt. En dat India nu hetzelfde doet. Door een nijpend tekort aan olietankers ontvangt dit bedrijf nu gigantische huurprijzen!

Directie verdubbelde vorige maand het dividend naar maar liefst 17,5%. Zowat alle directieleden kochten afgelopen maand uit eigen zak aandelen.

Dit aandeel koop je voor slechts 5 keer de jaarwinst. Koers moet binnen een jaar met 260% omhoog om het aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen beschouwen!

Daarnaast een fantastisch goudaandeel van een bedrijf dat vier goudmijnen in productie heeft. Heeft door nieuwe ontdekking de levensduur van haar grootste mijn met maar liefst 15 jaar verlengd.

Profiteert dit kwartaal van 21% hogere goudprijs én van maar liefst 40% hogere productie.

Stijgende goudprijs + stijgende productie = explosieve winststijging! En explosieve winststijging leidt tot explosieve koersstijging.

Het mooiste van dit alles is dat je dit aandeel nu nog kunt aankopen voor slechts tien keer de jaarwinst. Alsof ze het bijna gratis weggeven!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Ontvang een GRATIS exemplaar van mijn boek (betaal alleen verzendkosten)
Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties (Let op, de gratis boeken raken op!)

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Kondratieff (Tom Lassing)

17/04 7:47

De Russische econoom/wetenschapper Kondratieff kreeg voor de Tweede Wereldoorlog de opdracht van Stalin om te onderzoeken wanneer het westen ecoomisch zou instorten. Stalin wilde dat weten zodat hij kon inschatten wanneer het communisme ook in West Europa de macht kon grijpen.
In plaats van Stalin naar de mond te schrijven, deed hij serieus onderzoek en hij kwam tot de conclusie dat echt kapitalisme enkele economische seizoenen zou kennen, maar dat het systeem niet zou instorten maar juist zichzelf met die seizoenen zou schonen, net zoals de aarde dat doet. Het zou na iedere cyclus sterker worden en groeien.
Het pure kapitalisme was in feite een hard, maar zuiver systeem.
Hard omdat de zwakken niet...

Lees verder
 
 
 

Hou het doel altijd in de gaten (Tom Lassing)

17/04 8:13

Eén van de belangrijkste punten bij het behalen van doelen is om je doel altijd in de smiezen te houden. Heb je je doel niet meer goed zichtbaar, dan ga je dwalen.
De vraag is nu wat precies het doel is dat we in de Corona crisis willen bereiken.
Weet u het?
Waarom hebben we hele sectoren volkomen afgesloten en laten we die de komende maanden creperen?
Wat is het grote doel daarvan? Heiligt dit doel de middelen? Anders gezegd, is het doel het wel waard om hele sectoren in een crisis te brengen?

Zo ver ik het begrepen had, moeten we vooral de piek aan zieken afvlakken, zodat...

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Hoe werkt het provision fund? (Tom Lassing)

17/04 8:31

Ik heb nu mijn eerste ervaring met het Neo Finance Provision fonds. Ik heb namelijk recent een C lening gekocht met daaronder de zekerheid van het provision fund.
Ik kreeg keurig een mailtje met de mededeling dat het fonds had uitgekeerd, maar nadat ik inlogde was niet zo maar duidelijk waar de onderliggende gegevens terug te vinden waren.
Uiteindelijk vond ik wat gegevens in de "Detailed Information" onder "Account" en dan "Account overview".
Het ging niet over de totale uitkering, maar om de uitkering van de rente door het Provision Fund. Ik had 23 cent en 46 cent rente ontvangen op dezelfde lening.
Het gaat daarbij om een lening van 25 euro die 12 maart is aangegaan. De leningnemer is nu één dag te laat met betalen en het Provision Fund neemt direct de betalingen over.
Dat is dus wel een enorm voordeel. Als leningverstrekker heb ik dus ook écht een verzekering, want ik merk er dus financieel niets van dat de leningnemer in gebreke blijft. De twee betalingen betreffen 23 cent aflossing en 46 cent rente.'
De lening kende een 23% rente op de lening en door de dure verzekering heb ik een netto 13,73% rendement op de lening. U ziet dus hoe duur de verzekering is.
Mocht nu de leningnemer nu totaal niet meer betalen, dan krijg ik na 90 dagen te laat het restant van mijn ingelegde geld terug. Volgens Mark krijg ik OOK de verzekeringspremie onder voorwaarden terugbetaald. Of dat zo is, gaan we afwachten. Ik heb een tweetal leningen gekocht die over een week door het Provision Fund worden terugbetaald (Als de lener niet alsnog snel gaat betalen)
Ik weet dan hoe het zit met de eventuele terugbetaling van ook de betaalde premie.

Kijk hier naar mijn site over Neo Finance

Open hier uw rekening
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd