Beursbox Nieuwsbrief Vrij baan

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vrij baan
Date: April 21st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 21 april 2020
 
 

AEX 512,76 Dow 23.284 USD 1,083 Btc 6.363 Goud 1,690.85

 
 
 
 

Crowdfunding steeds populairder

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal zelf het risico dat u wilt nemen. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. Deelname mogelijk vanaf 50 euro! Vrijdagmiddag webinar! Geef je hier op.

Open nu een rekening
 

Pak nu de hoge rente mee!

Uw spaargeld levert u bij de bank niets op. Stel daarom een deel van uw spaargeld voor 6 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die nu aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu kortstondig extra kapitaal nodig! Mail me even op tom@PROTECTED (graag met telefoonnummer vermelding)

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/04 7:00

  • Gisteren een urenlange storing bij ABNAMRO.
  • Aanstaande vrijdagmiddag gaan Mark Leenards en ik een webinar geven over Neo Finance. We krijgen ook, als het technisch mee wil werken, even bezoek vanuit Litouwen. Vanuit het bedrijf zelf komt er een bijdrage aan het webinar.
  • Volgens Dr. Phil verdrinken er jaarlijks 360.000 mensen in Amerikaanse zwembaden. Waarom zou de VS zich dus druk maken over die relatief gezien "paar' Conid-19 doden? 360.000 mensen die per jaar verdrinken klinkt naar mijn idee vreselijk verontrustend en je vraagt je dan af waarom ze die Amerikanen niet leren zwemmen of zwembaden verbieden? Gelukkig voor de VS blijken er 'slechts' 4.000 mensen per jaar in zwembaden te verdrinken. Zou hij dan nu de maatregelen tegen Covid-19 wel nodig vinden?
  • In de VS gingen gisteren de olieprijzen extreem omlaag. De mei futures brachten de olieprijs in de VS tot -40 dollar. Dat wil zeggen dat u 40 dollar kreeg als u op dat moment een vat olie van de futurevertrekkers af zou nemen! De reden voor die extreme prijs is het feit dat er vrijwel geen opslagruimte meer is. De oliebedrijven willen liever verlies maken dan dat ze hun productie stilleggen.
  • Richard Branson is op papier wel 4 miljard waard, maar zijn bezit bestaat uit onder meer aandelen Virgin Atlantic. De vliegmaatschappij maakt al zes jaar verlies en is in feite op dit moment niets meer waard. Ook de andere bezittingen van Branson staan er nu zwak bij. Hij heeft nu zijn eiland als onderpand voor een lening verstrekt.
  • Eindelijk heeft Trump de reden gevonden om immigratie helemaal tegen te houden. Hij wil met een te tekenen decreet de VS compleet dichtgooien om zo de bevolking van Corona te redden en banen voor Amerikanen te behouden. Alsof Amerikanen de banen willen die Mexicanen nu doen... De landbouwsector krijgt nu vanwege de Corona maatregelen 29 miljard dollar staatssteun en is nu niet in staat deze voor hen soms dramatische maatregel tegen te houden. Daarbij krijgt Trump veel steun vanuit de boeren. Als je het ze zelf vraagt, dan kom je er achter dat ze eigenlijk ook niet goed weten waarom ze hem die steun geven.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Aanstaande vrijdagmiddag 14:00 uur, webinar Neo Finance (Tom Lassing)

21/04 7:13

Geef u hier op

Het is een interessant webinar, mede omdat Paulius Medziukevicuius van Neo Finance ook aanwezig zal zijn. Paulius is de persoon die u vrijwel altijd aan de telefoon krijgt als u vanuit Nederland naar Neo Finance belt.
Als u nog geen handelingen heeft verricht op het platform, dan is hier toch nog weer even de uitleg EN een kans om vragen te stellen.
Heeft u al wel ervaring met aankopen etc., dan garandeer ik bijna dat u toch extra's gaat leren, met name omdat ik dat ook nog altijd doe. In de kern is het vreselijk simpel, maar juist wat meer aandacht aan de leningen of de autotrade geven, kan u wat extra rendement opleveren. Net wat u belangrijk vindt. Gemak of maximaal rendement.
Vrijdagmiddag zullen we daar zeker op terugkomen, want ik heb de laatste dagen ook weer VEEL geleerd.

Kunt u vrijdagmiddag niet, dan niet getreurd. We nemen de sessie op en de bedoeling is dat we vrijdagavond om 20:00 uur de sessie ook online hebben staan.
Het is de bedoeling dat Mark en ik vrijdag niet alleen het seminar doen en opnemen, maar we willen ook een aparte video over de Secundaire Markt gaan maken. Daar is veel te halen, maar... Er liggen daar ook wel veel meer valkuilen op uw weg. Het is daarom belangrijk EERST ervaring op te doen met nieuwe leningen en pas daarna... NA extra instructie, de Secundaire Markt als koper op te gaan.

Geef u hier op
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Pasteur? Fraudeur! (Brecht Arnaert)

21/04 7:26

De meerderheid van de mensen gelooft dat ziekte van buiten het lichaam komt. Ofwel via “virussen”, ofwel via bacteriën, die de vergeten boodsdoeners van gisteren zijn. Maar draai het of keer het: externe ziekteverwekkers zijn het basisdogma van de moderne medische ideologie.
Ikzelf heb dat ook héél lang geloofd. Ik wist ergens wel dat dat niet klopte, maar tot ik ontdekte waarom we precies zo negatief zijn over onze kleine vrienden, de microben, kon ik het bedrog niet benoemen. Nu wel: ziekte start niet buiten het lichaam maar binnen de geest, en wat wij nu nog verkeerdelijk ziekte-symptomen noemen zijn in feite helings-signalen, nadat de échte ziekte (een geestesconflict) is opgelost. Voila. Dat is in één zin waarom ik niet langer in ziekmakende virussen geloof.
Dat woord, namelijk, “virus”, betekent letterlijk “gif”. Het is een Latijns woord dat oorspronkelijk diende voor de aanduiding van etter, pus, de vuiligheid die het lichaam afscheidt wanneer een wonde heelt. Het is in wezen dus niet meer dan het excrement van bacteriën, die keihard werken om onze wondes te dichten. Of dacht u dat wij dat zelf doen misschien? Tja. We verteren niet eens ons eigen voedsel. De ruim 3 kilo aan bacteriën die in ons wonen zijn keiharde werkers, en niet één ervan is schadelijk.
De reden dat we dat jammer genoeg wel denken, komt door het bedrog van één van de grootste fraudeurs in de geschiedenis van de mensheid:...

Lees verder
 
 
 

Tips voor de Secundaire markt (Tom Lassing)

21/04 7:45

Koop je bij Neo Finance in de Secundaire Markt leningen mét een provision fund verzekering, dan kan je het beste alleen heel jonge leningen in het provision fund kopen.
Het nadeel van de oudere leningen is namelijk dat er al enkele maanden rente is uitgekeerd. Die rente gaat ten laste van je verzekeringskosten. Zou dus de lener niet meer betalen, dan maak jij de kosten die je hebt gemaakt om deze lening tweedehands te kopen niet meer goed. Daarvoor heb je natuurlijk geen tweedehands lening met verzekering gekocht!
In de Secundaire Markt is het wel verstandig om oudere leningen ZONDER verzekering te kopen. Daar kan je immers van zien hoe of dat de lener gedurende de looptijd betaald heeft en als dat zonder problemen is gegaan, dan is de kans groot dat dit ook zo blijft. Zo'n lening is dus redelijk veilig, bezien vanuit het betalingsverleden van de lener.
Wil je op dit moment leningen MET verzekering in de Secundaire Markt kopen, dan MOET je eerst even mijn blog op http://www.p2pfinance.nl lezen.

Lees verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Vrij baan (Tom Lassing)

21/04 7:59

Het zou mooi zijn als we in Nederland nu ook de economie weer beginnen vrij baan te geven. Puur ook om te kijken of dat gevolgen heeft voor het aantal Corona patiënten. We hebben de maatregelen ingezet om de piek af te vlakken. Deze vlakt nu af, dus moet je nu ook de economie weer vrijgeven. Als België dan eventueel wel in lock down blijft, dan hebben we mooi vergelijkingsmateriaal.
Hoe dan ook doet Nederland het, ondanks de grotere vrijheid, helemaal niet slecht ten opzichte van de andere zwaar getroffen landen. Waar wij de mist ingingen, was met carnaval en after ski feestjes in Italië. Als we dat over hadden geslagen, was er een heel ander beeld ontstaan. Toen namen we de risico's nog niet serieus. Sommigen doen dat nog altijd niet.
In Noord Oost Brabant nemen ze het wel serieus. Daar is het aantal dodelijke slachtoffers zo groot dat het pijn doet.
Toch durven daar ook de eersten te roepen om meer vrijheid om weer naar normaal te gaan.
Het begint namelijk te veel op Noord Korea te lijken met politie en BOA's die overal 390 euro boete rondstrooien op regeltjes die door de huidige dictatuur zijn opgelegd. Ook staan heel veel bedrijven op omvallen. De steun van de overheid is veel te vaak een wassen neus. Slechts een deel van de bedrijven, vaak wat je kan omschrijven als klassiek opgezette bedrijven, heeft recht op steun. Veel meer anderen hebben nergens recht op, ondanks dat hun bedrijf gedwongen gesloten is.
Ineens zijn ook veel van onze democratische rechten weggenomen. We hebben geen vrij reizen door Europa meer, we mogen in eigen land heel veel niet meer. Dat is allemaal vanuit angst opgezet en het wordt tijd het nu ook weer snel af te bouwen.
Het doel van de maatregelen was het voorkomen van de piek aan zieken. Die piek is voorbij, dus nu terug naar normaal en in de gaten houden of de piek niet opnieuw uit de hand loopt. Het doel is de piek afvlakken, niet de ziekte uitbannen. Zo was het ons voorgehouden, zo moet het ook uitgevoerd worden.
Te lang dicht blijven is de economie volkomen in de soep draaien. Daar wint niemand bij. Dan sterven we straks letterlijk van de honger. Dát risico nemen we nu!

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd