Beursbox Nieuwsbrief Ideaal tijdens deze crisis

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ideaal tijdens deze crisis
Date: April 22nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 22 april 2020
 
 

AEX 495,75 Dow 22.966 USD 1,085 Btc 6.336 Goud 1,685.18

 
 
 
 

Webinar Daytrading op 23 april

Vanwege de Corona maatregelen kunnen we nu geen live sessies geven. Daarom 23 april om 20:00 uur een webinar over de software waarmee ik Daytrading voor iedereen bereikbaar maak. Geef je snel op, het is gratis!

Aanmelden
 

Open een zilver rekening

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Dat biedt dus kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/04 6:30

  • Alle maatregelen rondom Corona blijven tot 20 mei actief in Nederland. Wel worden de regels rondom kinderen vanaf 11 mei iets versoepeld. Ik ben bang dat de politiek en de medische wereld nu ook in een tunnelvisie terecht is gekomen. Men kan zich niet meer uit de eigen situatie trekken om de economische realiteit van de rest te zien. De waarde van de pensioenfondsen is al met 77 miljard afgenomen en ze staan nu onder de 85%. Nu is het pas een verlies als je het neemt, maar de economische situatie wordt alleen maar slechter. Die verliezen voor de pensioenfondsen gaan dus nog verdubbelen en de vraag is hoe ver het daarna dan nog goed gaat komen. Heel wat bedrijven gaan deze extra maand niet overleven en op 20 mei is het nog niet over. Immers, tot 1 september geen evenementen en ze verzinnen nog wel meer puur uit angst.
    In Nederland zijn nog altijd amper testen op Corona mogelijk zodat we nog altijd niet weten wie het hebben en wie niet. In feite zouden we de zieken actief moeten zoeken en apart houden, maar we doen net alsof we gek zijn en verstikken de hele economie omdat we niet actief de ziekte willen zoeken en bestrijden.
  • De oliemarkt is volkomen van slag. De productie is nu minstens 20 miljoen vaten per dag te hoog. Opslagruimte is er vrijwel niet meer en niemand wil de productie stilleggen en zich opofferen voor een ander. Ik ben benieuwd wanneer "per ongeluk" de nodige olie de fik in gaat. Dat is namelijk de enige weg om van de overtollige voorraden af te komen. Die voorraden zijn duur en in de fik steken is goedkoper dan alle andere oplossingen.
  • Een Australische dochter van Richard Bransons virgin vliegmaatschappij heeft in Australië bescherming gezocht tegen schuldeisers. Het gaat nu snel bergafwaarts met Virgin. Geen goede zaak.
  • Is deze man serieus wel goed bij zijn hoofd? Kijk deze video en vraag je eens af hoe het met hem gaat... Waar gaat dit over? Hij is de leider van het land en hij roept op tot opstand. Het is simpelweg ziek.
  • Het aantal Covid-19 patiënten in Los Angeles is waarschijnlijk 55x hoger dan men rapporteert. Die schatting is gedaan naar aanleiding van wat testen die nu wel gedaan zijn. (Er zijn in heel Californië nog geen 300.000 mensen getest.)
  • Op de officiële site voor het aantal doden door Corona wordt de VS niet als land genoemd. Zo valt het voor Amerikanen niet op dat de meeste doden in de VS aan het vallen zijn. Triest zoals ze via die weg de waarheid proberen te verdoezelen. Voor die site is de VS voor wat betreft de zieken wel één land, maar vwb het aantal doden niet. Het zijn dit soort kleine dingen waarmee je het nieuws kan manipuleren. Je liegt niets, maar je past de presentatie een beetje aan. Zo doe je dat.
    Ik heb een eerlijker site gevonden: Al zo'n 44.000 doden in de VS

Koop nu zilver
 
 
 

Ideaal tijdens deze crisis! (Jack Hoogland)

22/04 6:51

De drie toppers die we voor ons "Super Rendement Rapport" selecteerden blijken alle drie absoluut ideaal te zijn in de huidige crisissituatie.

Drie aandelen van bedrijven waarmee het zéér goed gaat. De koersen van alle drie deze aandelen zitten dan ook in een stevig stijgende trend. Alle drie hebben ze nog een zéér lange weg omhoog voor de boeg.

Onze bescheiden mening is daarom dat het juist in deze crisistijd extra belangrijk is om deze drie absolute toppers te bezitten. Waaronder het fantastische uraniumaandeel waarmee je ongekend hard profiteert van de bull markt die deze maand in gang is geschoten.

In haar investor presentation geeft dit bedrijf aan hoeveel jaarlijkse cash flow ze bij een uraniumprijs van $80 per pond zal genereren. Bij een gemiddelde beurswaardering geeft dat een koerspotentieel van meer dan 5.000 procent!

Als je dan bedenkt dat uranium tijdens de vorige bull markt (2001-2007) niet naar $80, maar naar $136 per pond steeg...

Vandaag nog als los nummer te bestellen!
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen!

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

AOC heeft het goed gedaan (Tom Lassing)

22/04 7:08

AOC is in mijn ogen één van de beste politici die de VS de laatste vijftig jaar heeft voortgebracht. Iemand vanuit het gewone volk die met logisch verstand de politiek in is gegaan. Iemand die zich niet heeft laten omkopen door bedrijven.
Ze is dan ook niet 60% van haar tijd kwijt aan het jagen op geld, zoals dat bij de andere congresleden en senatoren wel het geval is. Die zijn meer dan de helft van hun werktijd bezig om achter geld aan te jagen. Diep triest, want ze zouden hun werk moeten doen.
Je ziet dan ook dat AOC enorm veel productiever is dan heel veel andere congresleden. Van haar hoor je meer dan val alle andere Congresleden samen. Dat zegt toch wel iets over een zo jonge en onervaren politicus. Ze heeft nu al een enorme impact op de Amerikaanse politiek.
AOC was het die aangaf dat het waanzin was dat...

Lees verder
 
 
 

Neo Finance investeert mee (Tom Lassing)

22/04 7:22

Dat de mede investering van Neo Finance geen enkele garantie biedt, kwam ik tegen in de leningen waarop de leners niet meer aflossen.
Zo rond de laatste jaarwisseling is Neo Finance met bedragen van net onder de 5000 euro in de nodige leningen gestapt.
Ik heb er hier enkele als voorbeeld: N961507598, N879867478, N603536935, N074428910, N074728767, N675324415, N564286675 en N316486111. Allemaal C leningen waarop de lener nu niet meer betaalt. Allemaal leningen waarop Neo Finance zelf met bijna 5.000 euro deelnam.
Dat is dus bruto bijna 40.000 verlies op deze acht leningen! Ik ben maar gestopt met zoeken, ik vond er al zonder moeite 4 meer en toen dacht ik... laat maar.
Netto zal het verlies waarschijnlijk uiteindelijk wel lager uitvallen, want gemiddeld wordt meer dan 60% uiteindelijk wel na verloop van tijd via de deurwaarder (vrijwel) volledig geïnt.
Is dit een ramp voor het bedrijf en is het potentieel fataal als dit vaak gaat voorkomen?
- Het is... Lees verder

Vrijdagmiddag webinar! Geef je op.
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Provision Fund garantie uitkering (Tom Lassing)

22/04 7:42

Vorige week heb ik bewust in het Neo Finance systeem twee leningen gekocht die vanwege wanbetaling bijna aan het einde van hun levensduur waren. Leningen die met provision fund waren aangegaan en 21 april zouden aflopen en worden uitgekeerd vanuit het verzekeringsfonds.
Tenzij natuurlijk de lener alsnog over de brug zou komen.
Dat zat er niet in.
De leningen zijn door het Provision Fund keurig terugbetaald. In mijn geval met een klein verlies, want ik betaalde er iets te veel voor. Bij dat soort leningen moet je pertinent geen premie betalen. Immers keert het fonds het resterende leenbedrag uit + een eventueel resterend bedrag van de verzekeringspremie dat nog boven de al uitgekeerde rente uit zou komen.
In mijn geval leverden de twee leningen me een verlies van samen...

Lees verder
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd