Beursbox Nieuwsbrief Lage rendementen aandelenbeurzen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Lage rendementen aandelenbeurzen
Date: April 28th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 28 april 2020
 
 

AEX 512,19 Dow 23.981 USD 1,082 Btc 7.118 Goud 1,694.52

 
 
 
 

Crowdfunding terecht steeds populairder

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het grote voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal hier zelf het risico dat u wilt nemen. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. Deelname mogelijk vanaf 50 euro!

Open nu een rekening
 

Pak nu de hoge rente mee!

Uw spaargeld levert u bij de bank niets op. Stel daarom een deel van uw spaargeld voor 6 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die nu aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu kortstondig extra kapitaal nodig! Mail me even op tom@PROTECTED (graag met telefoonnummer vermelding)

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/04 7:00

 • Het cijferseizoen is nu echt begonnen. Google, Starbucks en AMD zijn toonaangevende bedrijven die vandaag met de eerste kwartaalcijfers gaan komen.
 • Japan gaat nog maar weer een rondje geld scheppen. Ze doen dat iedere zoveel jaar en het gaat nog altijd goed, maar dan blijkt na enige tijd toch weer een volgende ronde noodzakelijk. In feite is de Yen toiletpapier, maar dat geldt voor heel veel meer munten.
 • Amerikaanse olie deed net 13 dollar per vat. Brant staat op 20 dollar. Er is nog slechts voor drie weken productie opslagcapaciteit. Vanaf dat moment is het de vraag wat er gaat gebeuren. Het is onbekend terrein.
 • Steeds meer senioren geven aan dat ze de isolatie zat zijn. Dat is geen leven...
 • Ik laat het eigenlijk nooit zien, maar samen met een partner heb ik in Detroit een huis voor de flip gekocht. Inclusief kosten en renovatie betaal ik 41.000 dollar. Na de renovatie gaat het terug de markt op. Ik dacht dat ik enkele maanden zou moeten wachten voor superkoopjes, maar het lukt nu al.
  Zou de flip niet binnen drie maanden slagen, dan ga ik het huis in de verhuur zetten.
 • Gisteren is het aantal besmette personen wereldwijd boven de drie miljoen gekomen. Een derde daarvan in de VS.
 • Gisteren dreigde er bij Neo Finance een lening het niet binnen de maximale tijd te halen. Ik zag Neo Finance toen eerst 2.250 euro inleggen en daarna deden ze nog 2.000 euro in het zakje. De lening werd daarop nét voor de maximale tijd alsnog gerealiseerd. Ik doe zelf met 100 euro (verzekerd) mee in deze lening. Mijn rendement zou, bij reguliere betaling door de leningnemer dan netto 14,5% per jaar gaan worden. Als deze persoon netjes gaat betalen (het betreft een B lening) dan houdt dat ook voor Neo Finance een prachtig rendement in. De laatste dagen neemt de tijd toe dat leningen vol worden ingetekend. Er moeten dus meer mensen leningen komen verstrekken. Gezien de rendementen begrijp ik niet goed waarom vooral vanuit de Lage Landen niet meer beleggers klaar staan om hier in mee te gaan.
  Ik heb nu 494 leningen uitstaan. 41 daarvan met verzekering. De laatste tijd doe ik dat meer. De eerste twee maanden had ik geen enkele lening met verzekering. Kijk hier voor meer informatie op mijn eigen site hierover.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Luchtvaartsector een ramp (Tom Lassing)

28/04 7:22

Nu dat alleen vrachtluchtvaart nog enig teken van leven vertoond, is het de vraag hoe de passagiersluchtvaartbedrijven gaan overleven. Het gaat daarbij niet alleen om de KLM's en Ryanairs. Ook restaurants en winkels op de vliegvelden draaien nu met een fors verlies. De huren zijn giga hoog en de omzet is nu vrijwel nul. Hoeveel maanden ga je dat volhouden?
Nu ook vliegtuigen bijna niet vliegen, is het onderhoud en de schoonmaak stilgelegd. Ook die bedrijven hebben het nu zwaar.
De bedrijven die producten leveren doen dat nu ook niet meer en zo zie je dat een hele keten kapot gaat. Ondertussen krijgt de luchtvaartmaatschappij wel hulp. Dat is de bekende naam. KLM krijgt miljarden. Maar de cateraar, het schoonmaakbedrijf? Die krijgen 4000 euro en als ze mazzel hebben misschien een beetje respijt van de verhuurder van hun locatie.
Als straks de vliegtuigen weer gaan vliegen, dan is het de vraag hoe snel de ondersteunende bedrijven weer kunnen leveren. Natuurlijk gaat er wel weer een schoonmaker gevonden worden. De vraag is of deze dan nog voor hetzelfde bedrijf werkt.
Overigens zou het een goede zaak zijn als we wereldwijd zouden afdwingen dat vliegtuigen op waterstof of elektrisch moeten gaan vliegen. De lucht is zoveel schoner en de hemel zo veel helderder dat het bijna een misdaad tegen de mensheid en aarde is om de vervuilende vliegtuigen weer het luchtruim te laten kiezen.

 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Lage rendementen aandelenbeurzen (Tom Lassing)

28/04 7:41

Volgens een managing editor van Yahoo Finance moeten beleggers er rekenng mee houden dat mede door Corona de beurzen de komende tien jaar weinig rendement zullen gaan opleveren.
Hij kan daarin zeker gelijk hebben, want de beurzen lijken op dit moment nog helemaal geen rekening te houden met de crisis. Natuurlijk, we zijn we een stukje vanaf de toppen, maar we zagen ook weer een mooi herstel. De beurzen doen alsof het een buikgriepje was, terwijl het toch echt om een heftige besmettelijke economische crisis lijkt te gaan.
Daar moet toch een keer de beurs rekening mee gaan houden.
Zodra dat gaat gebeuren, is dat ten opzichte van nu een enorme domper en ja, dan kan het jaren duren voor de beurzen dat verlies weer goedgemaakt hebben.
Daarom nu voorzichtig met aandelen. Ik vind het nog niet het moment om overal maar te gaan bodemvissen.
Daar is het in mijn ogen nog veel te vroeg voor.
Eerder stel ik nu voor uw geld veilig in te zetten in deze crowdfunding opzet.

 
 

Analyses (Tom Lassing)

28/04 8:05

AEX  De AEX kruipt omhoog, maar hikt nu aan tegen de gap weerstand die tot zo ongeveer 532 open staat.

DAX  De DAX lijkt tegen een plafond aan te hikken. Er ligt ook bij de DAX in de grafiek nog een belangrijke gap weerstand in het verschiet.

Heijmans  Op de lange termijn zit Heijmans in een dalende trend. Het aandeel bevindt zich nu midden in het trendkanaal. Op de korte termijn zien we binnen die lange termijntrend een stijgende trend. Het aandeel hikt nu tegen de dalende MA50 aan. Ik zie geen reden deze aandelen nu te willen kopen of bezitten.

Aalberts In de Corona crisis kreeg Aalberts een enorme koersdreun te verwerken. Het aandeel daalde van 43 naar 15.
We hebben nu een herstel naar 26 gezien, waarna het aandeel weer corrigeerde. We staan nu op 24. Op 22 ligt een steun. Het is te overwegen een long positie in te nemen, met als stop loss 21,85 euro per aandeel.

Arcelor Mittal  Ten opzichte van de koers in februari is de koers gehalveerd. Wat mij betreft is dat geen reden nu in dit aandeel te willen stappen.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Lange of korte leningen (Tom Lassing)

28/04 8:22

- Wat levert meer rendement op, korte of lange leningen?
Deze vraag kreeg ik binnen over Neo Finance crowdfunding leningen.
Nu is de vraag niet helemaal compleet. Immers moet je dan ook weten of de rente gelijk is. Bij langere leningen is de aflossing per maand lager en kan dus iemand met minder vermogen makkelijker lenen, maar deze persoon zal mogelijk een iets hogere rente moeten betalen omdat hij of zij minder vermogen heeft.
Gaan we even uit van dezelfde rente, dan maakt het niets uit als je het afgeloste deel van de lening direct weer kan herinvesteren in leningen met ook weer dezelfde rente.
De vraag is, want verwacht je dat de rente gaat doen? Verwacht je dat deze gaat dalen, dan moet je je leningen zo lang mogelijk laten lopen.
Verwacht je dat de rente gaat stijgen, dan ben je juist blij met snelle aflossing zodat het vrijkomende geld weer snel in beter renderende leningen gestopt kan worden.
Is het écht zo belangrijk?
Ja, als je met drie miljoen in het systeem zit... Maar het is amper van belang als je een gemiddeld account van 2000 euro in het systeem hebt zitten en 15 euro per lening uitzet. Je praat dan over verschillen achter de komma.
Kijk ik er zelf al naar?
- Eerlijk gezegd...Ja... Ik beleg met verzekering in heel gevaarlijke C leningen met een extreem hoge rente. Daarop wil ik zo lang mogelijk de hoge rente blijven ontvangen. NU kost die verzekering me 50% rente rendement. Van de 27% blijft dus maar 13,5% over. Ik probeer die 13,5% rente dan over 84 maanden te krijgen. Immers 13,5% over die periode is wat mij betreft een prachtige deal. Dankzij de verzekering zelfs zonder risico!
Waarom zou ik dan op de beurs nog risico nemen?

Mijn eigen site hierover
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd