Beursbox Nieuwsbrief Gemiddeld 1385% koersstijging

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Gemiddeld 1385% koersstijging
Date: April 29th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 29 april 2020
 
 

AEX 519,97 Dow 24.287 USD 1,085 Btc 7.259 Goud 1,708.09

 
 
 
 

Webinar Daytrading op 13 mei

Vanwege de Corona maatregelen kunnen we nu geen live sessies geven. Daarom 13 mei om 20:00 uur een webinar over de software waarmee ik (Aloys Mattijssen) Daytrading voor iedereen bereikbaar maak. Geef je snel op, het webinar is gratis!

Aanmelden
 

Open een zilver rekening

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Dat biedt dus kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/04 6:30

  • Gisteren had ABNAMRO ALWEER een langdurige storing in haar systemen. Dat valt nu wel op dat het heel veel voorkomt.
  • De VS kwam gisteren boven de 1 miljoen bevestigde Corona gevallen. Op dat moment waren er officieel ook al 56.800 mensen aan de ziekte overleden. Volgens de Amerikaanse president doet zijn regering het fantastisch. Nadat in januari en februari China regelmatig geprezen werd door de president is het nu zo dat China het helemaal gedaan heeft. Jammer dat er geen kritiek vanuit de VS was toen het er nog echt om deed.
  • De hulpcheques voor de bevolking van de VS zijn een puinhoop. Veel mensen hebben de eerste nog niet eens gehad, maar de tweede maand huur of hypotheek komt er nu aan. Bijna 30 miljoen mensen zijn hun baan kwijt. Amerikanen hadden voor de crisis gemiddeld geen 450 dollar vrij. Hoe gaat dat worden nu ze geen inkomen hebben en ze de cheques niet op tijd krijgen?
  • Vanuit Neo Finance krijg ik nu iedere maand 352 euro aan rente en aflossing uitbetaald. Ik herinvesteer dat geld. Ik zou me natuurlijk ook kunnen laten uitkeren. Als ik dat doe, dan loopt mijn account in enkele jaren weer leeg, maar ik heb wel 352 euro per maand die al die tijd blijft binnenkomen. Ik zou ook alleen de rente kunnen laten uitkeren. Dat komt nu neer op netto ongeveer 170 euro per maand. In dat geval blijft dat doorgaan, want mijn account blijft dan intact. Ik heb nu 11.600 euro ingezet. Dat account is nog groeiende, dus het percentage rente loopt ook nog op. Immers alles wat ik deze maand heb ingezet heb ik nog geen rente over gekregen.
  • Neo Finance heeft nu ter waarde van meer dan 50 miljoen euro aan leningen uitgezet. Ze zijn daarmee in Litouwen het grootste crowdfunding platform ooit. De groei zit er nog goed in en een flink deel daarvan komt uit de Benelux!
  • Gedurende deze crisis is het vermogen van Amerikaanse miljardairs gigantisch TOEGENOMEN. Vooral Jeff Bezos werd enorm veel rijker. Naar schatting is hij sinds 1 maart 25 miljard meer waard geworden. Zou dat geld niet gewoon de samenleving in moeten? Hoe kan het zijn dat in de VS en hier er voedselhulp aan de armen nodig is, terwijl miljardairs miljarden rijker worden?

Koop nu zilver
 
 
 

Gemiddeld 1385% koersstijging (Jack Hoogland)

29/04 6:53

Vaak hoor ik dat ik veel te optimitisch ben over goudaandelen. Dat het overdreven is om meer dan duizend procent koersstijging te verwachten. Kijk je echter even naar de grafiek hieronder, dan weet je wel beter.

Van 2000 tot 2008 steeg het gemiddelde goudaandeel met 1385% in koers. In diezelfde periode steeg de goudprijs met 250%. Goudaandelen leverden in die periode dus ruim vijf keer zoveel op als goud.

In de jaren 2000-2008 waren staatsschulden nog relatief laag, bleven begrotingstekorten binnen de perken én printten centrale banken nog niet of nauwelijks geld. Alleen de rente was te laag. Toen was alles nog relatief normaal!

Nu is de rente 0%, smijten politici met geld, stijgen staatsschulden ongekend hard, en printen centrale banken ongelofelijke hoeveelheden geld.

Deze bull markt zal daarom véél heviger zijn. Zal véél hogere koerswinsten opleveren.

Goud zal tot ver boven $10.000 stijgen. Goudaandelen zullen ongekende koerswinsten opleveren.

Vorige maand stuurden we vijf extra goudtips en twee extra zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees. Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement.

Daar bovenop stuurden we ze afgelopen week drie nieuwe extra goudtips. En stuurden we gisteren nog een nieuwe extra goudtip uit! Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Daytrading webinar (Tom Lassing)

29/04 7:15

Bij het vorige webinar hadden we uiteindelijk 98 kijkers op een account waarbij we 100 kijkers tegelijk kunnen bedienen. We zaten dus even in de piepzak of dat we goed zou gaan.
Je zou dan bijna gaan hopen dat er niet nóg meer kijkers gaan komen.
Toch is het een goede zaak dat zo veel beleggers dit terecht een interessant onderwerp vinden.
Daarom gaan we op 13 mei om 20:00 uur dit webinar over daytrading voor particuliere beleggers mog een keer geven!
U kan u hier opgeven!
Iedereen die interesse heeft in daytrading kan het ook winstgevend beoefenen. Wat je er voor nodig hebt is een systeem, een stukje kennis die je kan opdoen en de discipline je aan het plan te houden. Het grote vorodeel van daytrading is dat je niet afhankelijk bent van wat in het nieuws is. Je reageert puur op bewegingen in de markt en binnen een kwartier ben je weer weg uit die positie. Zoiets geeft enorm veel rust.
Kom maar eens kijken op het webinar!

Geef u hier op
 
 
 

Meer rendement op verzekerde leningen (Tom Lassing)

29/04 7:31

Ik ben binnen het Neo Finance systeem aan het zoeken naar maximalisatie van mijn rendement. Daarvoor probeer ik van alles uit en in die zoektocht kom je wel eens wat tegen. Hieronder zo'n puntje dat ik tegen ben gekomen.
Als je bij Neo Finance nóg meer rendement op 100% verzekerde leningen wilt halen, dan is het verstandig om bij deze verzekerde leningen even te spelen met het te investeren bedrag.
De verzekering kent namelijk blijkbaar een deel aan vaste kosten. Vaak is het zo dat hoe groter het te lenen bedrag is, des te lager zijn deze vaste bedragen verhoudingsgewijs. Het gaat echter niet altijd op.
Die vaste kosten component in de verzekering was mij niet bekend. Ik kwam er bij toeval achter toen ik mijn investering handmatig ging aanpassen.
Mijn rendement op 25 euro investering in een lening met verzekering was 13,5%. Op 50 euro was het al 14,5% en op 100 euro was het maar liefst 16.5%! Ik heb het hier dan over een verzekerde lening. Ik krijg vanwee die verzekering hoe dan ook mijn investering terug, inclusief de betaalde premie, minus de evtueel uitbetaalde rente tot het bedrag van de premie.
In een andere lening was het verschil er slechts in twee stappen. Boven een bepaald bedrag werd het rendement ineens iets gunstiger, maar verder was er nergens een verandering.
Ook had ik een lening waarbij het nergens iets uitmaakte.
Dat spelen met het uit te lenen bedrag maakt dus zeker wel wat uit. Ik heb nu dus mijn auto-invest op verzekerde C leningen aangepast zodat dat deze alleen met iets grotere investeringen de lening aangaat. Het patroon is namelijk wel dat je meer netto rendement hebt bij hogere leenbedragen.

Nu moet ik alleen wel zorgen dat ik grotere bedragen cash heb staan in mijn account. De laatste weken heb ik wat moeite om nog cash op die rekening te storten. Ook ik merk toch wel dat de Corona crisis toeslaat.

Ik heb bij Neo Finance de vraag liggen hoe groot het vaste kosten bedrag precies is, of wat er anders aan de hand is. Ik kan het niet narekenen omdat er per lening andere uitkomsten uit komen. Ik heb de logica er achter nog niet kunnen doorgronden.
Open nu een account en profiteer van de fantastische rendementen die ook met verzekering op de leningen gehaald kan worden!
Kijk hier als je eerst meer wilt weten over deze opzet. Ik heb er een eigen website over gemaakt.

Naar mijn website
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Te weinig buitenlandse werknemers in het VK (Tom Lassing)

29/04 8:04

Een Brexit minister in het VK heeft verklaard dat er momenteel te weinig buitenlandse werknemers in het VK zijn.
Nu was een groot deel van de Brexit gedachte het feit dat ze lekker de grens konden sluiten voor al die buitenlandse werknemers die hun Engelse banen kwamen inpikken.
Wederom blijkt nu dat de argumenten voor de Brexit bij veel mensen nogal verkeerd lagen. Ze halen nu vliegtuigen vol Roemenen binnen om een flink deel van het laaggeschoolde werk te gaan doen. Overigens zonder al te veel te letten op restricties zoals die voor Engelsen zelf gelden. U weet wel de 1,5 meter, dat soort zaken.
Ook in de gezondheidszorg draait de Engelse NHS vooral op een enorm aantal buitenlandse medewerkers die heel veel van het vervelendste werk in de gezondheidszorg doen.
Een derde van de Engelse werknemers zit nu tijdelijk zonder werk thuis en dat wat er MOET gebeuren, daar halen ze nu buitenlanders voor binnen. Engelse werknemers weigeren simpelweg het werk te doen dat de Roemenen nu komen doen. Het is waardeloos werk en het werk is vooral ook niet dichtbij van waar de Engelse werklozen wonen.
Die Roemenen kan je op de boerderij huisvesten in caravans, schuren etc. Daar hoef je bij Engelse medewerkers niet voor te komen. Die gaan dat écht niet doen.
Ondertussen hebben die buitenlandse werknemers bijzonder weinig rechten in Engeland. Hun visa zijn na 1 juli niet meer geldig. Dan gaan nieuwe regels op basis van puur Engelse wetgeving gelden. De vraag is nu hoe dat gaat uitpakken, want vooralsnog is het één grote bende bij de overheidsorganisatie die over de visas gaat.
Er zijn al gruwelverhalen over mensen die na een korte vakantie in eigen land (al voor de Corona crisis) niet meer in het VK binnen konden komen. Dat gaat alleen maar erger worden is de vrees.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd