Beursbox Nieuwsbrief Belegger, wat wil je hebben

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Belegger, wat wil je hebben
Date: April 30th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 30 april 2020
 
 

AEX 526,96 Dow 24.732 USD 1,086 Btc 8.557 Goud 1,715.16

 
 
 
 

Wat levert nu nog wel rendement op...

Consumenten leningen leveren nu nog altijd wel een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen. Rendementen tot 12% zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Dit is het moment voor daytrading

13 mei laat Aloys Mattijssen om 20:00 uur via een webinar zien hoe zijn Daytrading software iedereen in staat stelt op in deze beurs een positief rendement te halen. Juist die bewegelijkheid van de beurs is prima! Laat dus deze crisis vóór u werken. Zeker als u thuis zit is dit ideaal. Kom maar eens kijken!


Meldt u hier even aan
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/04 7:00

  • Gisteren heb ik de inschrijvers op de Neo Finance maillijst gevraagd welke video's ik nog voor ze kon maken. Er zijn enkele interessante verzoeken op binnengekomen die ik nog zeker in verschillende video's ga bespreken. Verder ook veel vragen die ik al naar bestaande video's kon doorverwijzen. Een compliment dat ik binnen kreeg: "Ik kan eigenlijk niks verzinnen waar over nog uitleg nodig is je hebt een speciale website gemaakt waar volgens mij bijna alles al aan de orde is geweest. Ik volg jullie ook via telegram en daar is ook al van alles de revue gepasseerd, Ik zou willen dat iedere buitenlandse beleggingsinstelling of Broker zijn zaakjes zo goed voor elkaar had. Litouwse bank Nederlandse vertegenwoordiging Nederlandse website met filmpjes en toelichting, waar kom je dit nog tegen, absoluut TOP."
  • Eén van mijn aandelen ging recent zwaar omlaag op basis van geruchten. Gisteren kwamen ze met slecht nieuws en schoot het aandeel ruim 8% omhoog. Ik probeer het maar niet te begrijpen.
  • De FED houdt de rente op vrijwel nul. De FED ziet dat de economische activiteit in de VS fors is afgenomen. (Wat wil je met 30 miljoen extra werklozen...)
  • De Amerikaanse economische bedrijvigheid is in het eerste kwartaal met 4,8% gedaald. Met de al genoemde 30 miljoen nieuwe werklozen zal het tweede kwartaal ook niet veel beter worden.
  • Olie steeg gisteren weer 10% in waarde. Ik denk dat we er rekening mee moeten houden dat een olieprijs van $40+ er eind dit jaar wel weer gaat inzitten. Maar eerst moeten we nu uit het dal gaan komen en moet de overproductie aangepakt worden. Verderop in de nieuwsbrief meer daar over.
  • KPN heeft een degelijk eerste kwartaal gedraaid. De omzet lag maar fractioneel lager dan een jaar geleden.
  • De koers van bitcoin is gisteren fors gestegen. Ineens is er weer aandacht voor crypto's.
  • Shell heeft iets meer winst gemaakt dan was verwacht. 2,86 miljard dollar winst laat zien dat het bedrijf zich in het eerste deel van de Corona crisis goed staande wist te houden.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Belegger, wat wil je hebben? (Tom Lassing)

30/04 7:20

Wil jij als belegger meer rendement, wil je ook je te nemen risico zelf kunnen bepalen, wil je je behaalde rendementen automatisch kunnen herinvesteren?
Wil je niet afhankelijk zijn van sentiment in de beurs of markt?
Moet de belegging simpel in te zetten en vooral ook makkelijk te begrijpen zijn? Warren Buffett bijvoorbeeld belegt alleen in bedrijven en posities die hij echt begrijpt. Het heeft hem geen windeieren gelegd.
Wil je het kunnen automatiseren?
Wil je in feite jouw inzet vooral beperken tot hooguit wat toezicht houden op dat alles goed blijft lopen?
Wil je binnen de EU actief zijn, onder de veilige regels van de EU?
De omzet van dit bedrijf zelf groeide in 2019 400%. Ze zijn nu al marktleider in hun land geworden.
Rendementen met zekerheid zijn voor de klanten mogelijk van jaarlijks 7 tot 12% netto.
Zonder zekerheid zijn netto rendementen van 12% tot boven de 14% zeer wel mogelijk.
Het is echter een relatief nieuwe markt en je moet als belegger/investeerder dus wel iets nieuws durven proberen...
Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet, is geen slimme manier van leven. Ik denk dat je als belegger zo'n instelling echt niet moet hebben. Als jij openstaat voor nieuw soortige beleggingen, kijk dan eens op deze Nederlandstalige site die ik er over opgezet heb.

Naar de site
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

De Nederlandse markt groeit hard (Tom Lassing)

30/04 7:46

In het eerste kwartaal kwam de groei voor crowdfunding bedrijf Neo Finance vooral uit Polen, Spanje en Nederland. Daar kwamen de nieuwe geldverstrekkers vooral vandaan.
Opvallend dat Nederland ook zo veel nieuwe geldvetrekkers kende, want we zijn in het totaal aantal geldvertrekkers nog maar een kleine groep.
Ook de portefeuilles van Nederlandse klanten zijn nu nog altijd ondergemiddeld qua omvang. Een account van de gemiddelde Nederlandse geldverstrekker is ongeveer 2000 euro groot, terwijl de gemiddelde omvang van alle klanten in totaal zo rond de 2700 euro ligt. Nederlandse gelsverstrekkers zijn nu al wel goed voor 27% van het totaal over het laatste kwartaal! Polen is met 36% nog flink belangrijker voor Neo Finance. België is goed voor 8% dus België en Nederland samen komen tot 35%. Dat ziet er al beter uit.
Dat wij ons laten aftroeven door Polen is echt te gek voor woorden. Maar ik moet zeggen, dat hebben die Polen goed gezien. Blijkbaar hebben die een neus voor goede deals.
Het marktaandeel van Neo Finance in Litouwen is nu gestegen tot rond de 54%. Alleen al in januari 2020 werd 3,33 miljoen aan leningen gevraagd. Dat was het hoogste bedrag van de laatste 12 maanden.
Schokkend vond ik zelf de volgende constatering: De helft van de nieuwe aanmelders voltooid het aanmeldingsproces niet!
Ik vind dat heel erg.
Het verbaasd me echter niet. Het is dat ik het account écht wilde, anders was ik ook afgehaakt.
Bij mij bleek het met de foto niet te lukken. Ik vraag inschrijvers bij Neo Finance met klem mij te melden als er iets misgaat. Ik kan de aanmelding dan ondersteunen. HET IS HET WAARD!
Als u dus uw aanmelding onderweg gestaakt heeft, stap er over heen en maak het proces af. Het is in uw eigen belang, want zo'n mooie aanbieding krijgt u elders niet.
Gaat u naar deze site voor Nederlandstalige ondersteuning.
U kan hier bij Neo Finance inschrijven.
Als u tenminste 50 euro overmaakt krijgt u 20 euro bonus op uw account. Wel moet u even "Beursbox" aangeven.

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

30/04 8:02

AEX  De AEX index bevindt zich in de grafiek binnen de gap ruimte die in de daling gevormd werd. Dit is een weerstandszone en daarom ben ik van mening dat het nu te vroeg is voor een positie. De index moet eerst uit die gap ontsnappen.

DAX  De Duitse DAX is nu in de grafiek binnen de gap ruimte gekomen die in de daling gevormd werd. Te vroeg voor een positie derhalve, want de index moet er eerst maar eens uit zien te ontsnappen.

Randstad In februari vond ik het te vroeg voor een eventuele positie in dit aandeel. Dat was op een koers rond de 53 euro per aandeel. Het aandeel daalde in maart naar 28 euro. We zagen gisteren een heel goede beursdag en een herstel naar bijna 39.
De belangrijkste gap werd daarmee overwonnen en die is nu steun geworden. Instappen met stop loss op 37,85 euro per aandeel.

NN group  De koers van NN group daalde in maart tot onder de 15 euro per aandeel. De schrik zat er toen goed bij beleggers in. Ondertussen is het herstel al fors geweest en gisteren werd rond de 27 euro per aandeel gesloten. Ik heb hier geen uitgesproken signaal gezien. In de grafiek liggen drie belangrijke gaps en alleen de eerste is al gesloten. Ik zou zoeken naar mooiere signalen en dit nu even niet doen.

Aegon  6 februari had ik aangegeven dat voor een trader Aegon interessant kon zijn. Dat bleek achteraf weinig kansen te bieden. In de crisis ging vervolgens dit aandeel zo'n 60% in koers onderuit. Er is een herstel gekomen, maar Aegon moet eerst door het koersniveau van 2,70 heen breken. Pas dan is een long positie te overwegen.

Zelf analyses leren maken? Klik hier

Naar de analyses
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Oliemarkt staat op een breekpunt (Tom Lassing)

30/04 8:25

De internationale oliemarkt staat het water aan de lippen. Er is nog slechts voor enkele weken aan opslagcapaciteit beschikbaar. Als de vraag naar olie niet aantrekt, dan zullen productie en raffinage gestaakt moeten gaan worden. Dat zou een ramp inhouden, want het is moeilijk en duur een eenmaal stopgezet proces weer aan het draaien te krijgen.
De hoop is daarom dat de versoepelingen in Europa en de VS nét op tijd komen, zodat het breekpunt nét niet bereikt gaat worden.
Als dat lukt, dan verwacht ik de olieprijs voor eind dit jaar weer boven de $40. Dat zou een verdubbeling van de prijs zijn.
Hoe en wanneer kan je daar op inspelen?
- De meest risicovolle manier is met futures. Persoonlijk denk ik niet dat particulieren zich daar mee bezig moeten houden. Misschien ben ik te behoudend, maar ik ben van mening dat je als particuliere belegger zulke risico's niet moet willen nemen.
- Een andere manier is via een ETF of een short ETF. Je pakt dan een mandje en er is een goede liquiditeit. Het grote voordeel is de relatie lage kosten en vanuit het mandje een relatief laag risico omdat je niet afhankelijk bent van specifiek één bedrijf.
- Het nadeel van een bepaald aandeel heb ik daarmee ook besproken... Kies je voor een bepaald aandeel, dan ben je afhankelijk van OOK het sentiment rond dit bedrijf. Als de CEO in bed bij de verkeerde vrouw wordt gevonden, dan kan je dat 50% van je kapitaal kosten. Zoiets moet je ook niet willen.
- ALS je dan al voor een bepaald bedrijf zou gaan, kies dan voor opties of eventueel een combinatie van aandelen en opties.

Ik ben geen fan van grijze energie, maar hier liggen vanwege de enorme koersbewegingen dit jaar wel enorme kansen.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd