Beursbox Nieuwsbrief Ik ben me kapot geschrokken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ik ben me kapot geschrokken
Date: May 1st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 1 mei 2020
 
 

AEX 512,92 Dow 23.906 USD 1,094 Btc 8.047 Goud 1,675.97

 
 
 
 

Daytrading webinar

In een beurs als deze is daytrading ideaal. De grootste bewegingen vinden buiten beursuren plaats en dan zit u niet in de markt (Die bewegingen zijn bijna altijd tegen uw posities in) en daytrading is dus vooral een kwestie van risico's verlagen. Enkele minuten in de markt, de winst pakken en wegwezen. Aloys Mattijssen laat zien hoe dat werk. Geef u hier op voor dit gratis webinar.

Crowdfunding is fantastisch

Particuliere beleggers moeten zich echt veel meer op crowdfunding richten en minder op de beurs. Crowdfunding biedt meer zekerheid en onder de streep veel hogere rendementen. Stop dus met gokken en ga investeren!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/05 7:00

 • Vandaag zijn in Europa de beurzen gesloten vanwege de "Dag van de Arbeid" vieringen.
 • Gisteren een flinke storing op de webserver waardoor de websites slecht bereikbaar waren. Mijn excuses daarvoor. Het was 'te druk'. Daardoor ging de server over de rooie en stopte deze er zelfs een tijd mee.
 • Volgens Elsevier zijn er media die geld aannemen van de EU en dan vriendelijk over de EU schrijven... Goh, waarom komen ze nu nooit bij mij met zo'n aanbod? Bij mij valt wat te winnen voor ze...
 • De economie van de eurozone is in het eerste kwartaal met 3,8% gekrompen. Nog niet eerder liet de economie van de zone zo'n grote daling zien. De eerste meting was in 1995. Het is vooralsnog een raming. De individuele landen moeten hun cijfers nog bekend maken. De VS maakte al een krimp van 4,8% bekend.
 • In zes weken tijd zijn er in de VS 30 miljoen mensen werkloos geraakt. Dat is zo'n 20% van de beroepsbevolking. Er waren al veel mensen aan de onderkant van de samenleving structureel zonder werk komen te zetten. Reëel gezien is dus meer dan een derde van de beroepsbevolking van de VS nu werkloos.
 • Amazon heeft prima zaken gedaan in de Corona crisis. Wel had de onderneming 4 miljard aan extra kosten te maken. Het bedrijf is nu 1.233 miljard dollar waard.
 • Boeing heeft 25 miljard dollar bij investeerders opgehaald en zal daarom geen overheidssteun gaan aanvragen.
 • Warren Buffett zal morgen via Yahoo Finance wel een speech geven en deze online laten zetten. Het jaarlijkse feest in Omaha gaat niet door.
 • De goudprijs kreeg gisteren in de middagsessie van de Amerikaanse handel een klap. Beleggers willen hopen dat het allemaal gaat meevallen met de economie. Het biedt u mooie instapmomenten. Enkele goudaandelen gingen meer dan 5% omlaag. Ik ga het goudrapport binnenkort weer updaten. U kan nu alvast bestellen. U krijgt dan nu de oude versie die binnenkort opgevolgd wordt door de nieuwe versie.
 • Ik heb gisteren een flinke update gedaan op de site www.p2pfinance.nl. Zo zijn er in de blog veel links opgenomen naar de video's die deze week gemaakt zijn en zijn enkele technische fouten weggenomen. Er komt 15 mei in de middag weer een live webinar! 

Koop hier uw zilver
 
 
 

Geen mens die er nog van opkijkt! (Jack Hoogland)

01/05 7:18

Maandag vertelde ik u dat de VS nog een stimuleringspakketje van $484 miljard tegen de crisis aan gooit. Maar ook in Europa zijn alle remmen los.

Economen verwachten dat de ECB deze week zal aankondigen nog eens €500 miljard te gaan printen. Zie onderstaande tweet. En terwijl het gesteggel rond een Europees noodfonds volop aandacht in de media kreeg, neemt ieder euroland ondertussen zijn eigen stimuleringsmaatregelen.

Eerder deze maand kondigde Frankrijk al aan dat ze €110 miljard extra gaat uitgeven om de Franse economie te stimuleren. Zie deze tweet. Dat geruzie tussen eurolanden lijkt daarmee allemaal show.

Want ieder euroland doet gewoon zijn eigen ding. En de ECB print genoeg geld om ervoor te zorgen dat de rente op al die snel stijgende staatsschulden laag blijft. De Maastricht norm van 3% begrotingstekort is voltooid verleden tijd.

Ondertussen kijkt de Europese Commissie alvast iets verder vooruit. Brussel wil een pakket van €2.000 miljard om het economisch herstel na de coronacrisis te stimuleren.

We zien nu wekelijks dit soort berichten. Het gaat met honderden tot zelfs duizenden miljarden tegelijk. En geen mens die daar nog van opkijkt.

Vorige week liet ik u onderstaande tweet al zien. Bank of America verwacht...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Hoe kan ik NU geld verdienen? (Tom Lassing)

01/05 7:32

Van een lezer kreeg ik de vraag binnen. Ik heb het volgende antwoord gegeven:

- Goede vraag!

Ik beperk me nu even tot Neo Finance...

Neo Finance biedt u de mogelijkheid om leningen tegen hoge rentes uit te zetten. Denk aan rentes tussen 6 en 27%.

Dat kan voor leningen van 10 tot 500 euro. De opzet is zo dat meerdere particulieren samen dus meedoen met een te verstrekken lening.

Uw rentevergoeding begint direct te lopen en wordt maandelijks achteraf uitgekeerd. De lening is op basis van annuïteiten, dus de aflossing begint ook al na de eerste maand. Dat is de reden dat ik alle ontvangen gelden herinvesteer, maar dat terzijde.

Nu kunt u de door u verstrekte leningen ook verzekeren. Dan leveren de leningen...

Lees verder
 
 
 

Ik ben me kapot geschrokken (Tom Lassing)

01/05 8:03

Eerder deze week las ik dat 50% van de mensen die een account bij Neo Finance opent deze nooit echt activeert. Dat is een schrikbarend hoog percentage en ik vrees dat ik wel weet waarom dat is.
Het is namelijk dat ik écht een account wilde openen, anders was ik ook deel van die afgevallen klanten geweest.
Er zijn drie punten waar het keer op keer misgaat.
De eerste is het telefoonummer. Je moet +37 weghalen en dan +31 (Nederland) of +32 (België) invullen.
Doe je dat verkeerd, dan kan je simpelweg niet verder. Alleen de helpdesk kan die +37 fout herstellen.
De tweede fout heeft OOK te maken met de telefoon. Je moet na +31 of +32 de nul NIET vermelden.
Helaas maken veel nieuwe klanten deze fout en dan geldt precies hetzelfde. U kan dan niets meer tot de helpdesk de verbetering heeft doorgevoerd. Ik heb heel intelligente mensen de fout zien maken, dus u bent in goed gezelschap als u de fout maakte... Vaak is het een kwestie van niet goed lezen of veel te snel invullen. Helaas echter is het dan wel even over, want de helpdesk reageert vaak pas de volgende dag.
De derde fout is de fout waar ik zelf tot mijn verdriet tegen aan liep.
Ik kreeg het bij de identificatie NIET voor elkaar de foto goedgekeurd te krijgen. Gek werd ik er van. Keer op keer wezen ze de foto af en ik begreep maar niet waarom.
Volgens Neo Finance was de kwaliteit niet goed genoeg. Ik zag dat niet. Aan mijn kant was het een prima foto. Na drie dagen van keer op keer proberen heb ik Mark gemaild en daarna was het in tien minuten verholpen.
Zonder Mark had ik het gewoon opgegeven.
Nu kan het zijn dat één van deze drie punten u ook is overkomen... Misschien heeft u zelfs wel een ander probleem ervaren.
Nu kunt u de boel de boel laten, maar uit eigen ervaring weet ik dat u alleen uzelf daar mee heeft. Deze opzet is het waard om even door de zure appel heen te bijten!
Neem dus even contact met mij of Mark (mark@PROTECTED) op zodat we u kunnen helpen. Mark werkt voor Neo Finance en kan dus veel meer dan ik. Ik ben net als u klant, maar dan wel één met de nodige praktijkervaring. Ik heb ook al heel wat filmpjes gemaakt met uitleg over het systeem.
U kan hier uw account openen

Naar mijn uitleg site
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Je kan ook naar huis gaan... (Tom Lassing)

01/05 8:43

In een rechtbank in de stad New York ging tot zeker half maart het werk gewoon door. De specifieke rechtbank staat bekend om het ruimtegebrek in het gebouw en vaak zijn de ruimte zo ramvol dat je er hutje mutje in moet staan. De rechter neemt snel de zaken door en advocaten hebben er maar te zijn, anders verloopt hun zaak bijzonder ongunstig.
Een advocaat klaagde er in maart over bij de rechter, maar de rechter had als antwoord dat de advocaat 'ook naar huis kon gaan...'.
Dat kon deze echter niet, want dan zou zijn zaak al verloren zijn, voor deze ook maar begonnen was.
Karma is a bitch...
De rechter zelf werd kort daarna ziek en stierf twee weken later aan Corona.

Het erge is... De rechter handelde indertijd ook maar in opdracht. Op dat moment was het nog zo dat het officiële beleid in de VS was dat ze heel die Corona uitbraak negeerden. Pas toen figuurlijk de mussen van het dak vielen, begonnen ze zich te realiseren dat het toch wel iets was om serieus op te reageren.
Nu zijn er al meer mensen dood aan Corona dan er Amerikanen in 20 jaar Vietnam oorlog door gingen.
Als ze eind maart niet alsnog hadden ingegrepen was het helemaal een drama geworden. 60.000+ doden is al erg genoeg.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd