Beursbox Nieuwsbrief Sparen in 2020

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Sparen in 2020
Date: May 4th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 4 mei 2020
 
 

AEX 512,92 Dow 23.364 USD 1,093 Btc 6.905  Goud 1,699.87

 
 
 
 

Meer rente voor uw spaargeld

Ook uw spaargeld kan nu serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.    
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 5 juni vertel ik er alles over.

Kijk hier
 
 
 

Kijk eens naar goud (Tom Lassing)

04/05 7:00

De koers van goud is in de laatste 12 maanden gestegen van 1320 dollar naar 1710 dollar per troy ounce.
In euro gemeten staat goud nu dicht bij de all time high die ook recent gehaald is.
Gezien de enorme hoeveelheden geld die vanwege de crisis nu beschikbaar is gekomen (uit lucht gecreëerd) is het niet onverstandig te zoeken naar manieren om zo min mogelijk last van inflatie te krijgen.
Immers in theorie is het zo dat bij meer geld er inflatie moet komen.
Ik zeg met nadruk "in theorie', omdat de praktijk anders werkt dan theorie. Anders werkt in de zin van timing.
Niet qua inflatie, want uiteindelijk komt er inflatie. We weten alleen niet wanneer het voelbaar gaat worden.
Op mijn goudsite heb ik uitgebreid uitgelegd wanneer u goud moet kopen en wat het doel daarvan is.
Er is echter ook een manier om echt geld te verdienen aan de rol van goud. Dat is onder meer door het kopen van goudmijn aandelen.
Een aantal heel interessante goudmijn aandelen heb ik in een goudrapport geplaatst. U kan dat goudrapport hier bestellen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit loopt in de duizenden procenten! (Jack Hoogland)

04/05 7:19

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen abonnees. Deze maand ontdekten we onder meer een uniek zilveraandeel.

Dit bedrijf heeft in een historisch mijnbouwgebied grote hoeveelheden zilver ontdekt. En omdat de zilvergraad zéér hoog is, zullen de kosten om dat zilver te produceren naar verwachting zelfs lager dan $5 per ounce zijn.

Hoge zilvergraad = lage productiekosten = hoge winst!

De bouw van de eerste mijn start eind dit jaar. In 2021 volgt de eerste productie, waarna het bedrijf van 2022 maar liefst 13 miljoen ounces zilver zal produceren. Op basis daarvan gaat het koerspotentieel al richting 1000 procent.

Maar het mooiste moet dan nog komen. Want dit bedrijf heeft tot nu toe exploratie gedaan in slechts een kwart van het totale gebied dat ze in bezit heeft. Heeft dus enorm potentieel om nog véél meer zilver te ontdekken.

Om vanaf 2022 véél meer dan 13 miljoen ounces te produceren. Misschien zelfs vier keer zoveel!

Het koerspotentieel loopt daarmee in de duizenden procenten.
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Jaarvergadering Berkshire Hathaway (Tom Lassing)

04/05 7:39

Warren Buffett's bedrijf heeft in het eerste kwartaal op papier een bedrag van 50 miljard dollar verloren.
Nu is in april al een flink stuk van het verlies al ingehaald, maar blijft het feit dat 50 miljard aan waarde verliezen geen kattepis is.
Zelfs een man als Warren Buffett kan het overkomen dat je even flink geschoren wordt.
Buffett heeft één drastische aanpassing in zijn portefeuille gedaan. Hij heeft alle luchtvaartaandelen er uit gedaan. Hij had ze nooit mogen kopen, want het ging tegen al zijn eigen waarschuwingen in, maar hij heeft ze nu ook echt allemaal verkocht/te koop gezet omdat de markt voorlopig en misschien wel voor altijd niet gunstig gaat zijn voor de huidige luchtvaartmaatschappijen.
Volgens Buffett ziet het er voorlopig niet naar uit dat Berkshire Hathaway uit elkaar getrokken gaat worden. Het zou een belastingtechnische nachtmerrie gaan worden. Verder zou het veel voordelen ongedaan maken. Zo kunnen de bedrijven nu onderling geld heen en weer schuiven en daarmee minder afhankelijk van de banken of markt zijn.
Overigens is Warren Buffett nog geen koopjes gaan oppakken. In zijn ogen is het daar nog geen tijd voor. Hij is nu verkoper van aandelen en gooit de cash op de grote hoop.
Daar moeten we als particuliere beleggers even alert op zijn. Deze grote belegger vindt de beurs nog altijd te duur.

Mooie Beursdag
 
 
 

Sparen in 2020 (Tom Lassing)

04/05 8:02

In mijn jeugd was er de zilvervloot spaarrekening. 8% rente EN een bonus als je het vier jaar had volgehouden. Wist ik veel van inflatie. Ik was de koning te rijk hoeveel geld ik als tiener uiteindelijk had! Ik heb alle jaren maximaal (480 gulden) gespaard.
De jeugd van nu kent dat niet, want sparen levert nul procent rente op.
Dus geven ze het geld maar uit.
Ze leren niets over "geld maakt geld".
Ze weten niet wat "De duvel schijt op de grote hoop" inhoudt.
Om met het eerste te beginnen, geld maakt geld... Dat gaat niet op als je geld geen rendement maakt. In het geval van een spaarrekenng zou dat eigenlijk rentement moeten heten, maar dat terzijde.
Mijn persoonlijke spaargeld (12.500 euro momenteel) doet nu naar schatting omgeveer 13% rentement... Netto, zonder risico.
Het is werkelijk belachelijk zo'n hoog rendement. Het nadeel is, het is beperkt opvraagbaar.
Ik heb nu ongeveer 12.500 euro op die rekening staan en...

Lees verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Moeten we bedrijven als KLM de Corona crisis door helpen? (Lodewijk Hof)

04/05 8:30

Corona houdt de wereld in haar greep. Inmiddels is Zuid Oost Brabant niet meer het epicentrum. Het epicentrum is de VS. Als we naar de toekomst kijken kunnen we maar gedeeltelijk naar China kijken. Een lockdown in China is een echte lockdown. Gesloten is gesloten. De treinen die er zijn mogen niet door. Dat doen wij hier niet. Het enige andere land waarvan ik weet dat ze het zo doen, is Papua Nieuw Guinea. Corona is er op 2 eilanden uitgebroken. Die eilanden zijn afgesloten. Een vliegtuig, dat een binnenlandse vlucht uitvoerde, staat er nog steeds. Pas als het eiland open gaat vertrekt het. Maar een eiland is gewoon makkelijker af te sluiten.

Ik ben geen viroloog. Maar ik heb zo mijn bedenkingen rond de handelswijze van de regering. Zo kan je de nodige op en aanmerkingen plaatsen bij de definitie van een “contactberoep”. Een motor instructeur? Oké, ik mag geen motor rijles nemen door mijn slechte ogen. Maar behalve een hand geven, een geaccepteerd teken van fatsoen, kan ik mij geen contact indenken.

Er is veel kritiek op Zweden. Maar in hoeverre loopt de ontwikkeling van het Corona virus er anders dan in andere Europese landen? Kan het zijn dat dit komt omdat we allemaal ander beleid hebben op het gebied van meten en testen?  Waarom testen we niet? Dit is omdat er geen testen zijn. Nou ben ik heel kritisch op het RIVM. Laat ik dit uitleggen. Welke voorspelling is uitgekomen? Wat is een beetje in de buurt van de RIVM verwachting gekomen? Moeten we

Lees verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd