Beursbox Nieuwsbrief Vergelijking Fast Invest en Neo Finance

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vergelijking Fast Invest en Neo Finance
Date: May 6th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 6 mei 2020
 
 

AEX 509,83 Dow 23.881 USD 1,083 Btc 8.317 Goud 1,705.23

 
 
 
 

Webinar Daytrading op 13 mei

Vanwege de Corona maatregelen kunnen we nu geen live sessies in Best geven. Daarom 13 mei om 20:00 uur een webinar over de software waarmee ik (Aloys Mattijssen) Daytrading voor iedereen bereikbaar maak. Geef je snel op, het webinar is gratis!

(100 is het maximum. Vorige keer waren er 98!)

Aanmelden
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Dat biedt dus kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/05 7:00

  • Interesse in crypto beleggen? Kijk hier!
  • Hier geven we onze belastingcenten aan uit: Dat die dakloze mevrouw misschien honger had of psychisch zwaar in de problemen zit doet er niet meer toe. Gewoon hub de gevangenis in. Probleem opgelost. Als het er te veel worden zetten we er gewoon een kamp voor op. Is Westerbork nog beschikbaar? Dat hebben we toch niet voor niets bewaard?
  • Gisteren werd me een 50 euro lening waarop niet meer werd afgelost netjes overgemaakt vanwege de verzekering die ik er op had afgesloten. Mijn 50 euro Plus restant premie keurig terug. Helaas natuurlijk wel drie maanden rente gemist. Dat dan weer wel. Het geld staat nu weer klaar voor nieuwe leningen. Ik heb dan wel de rente gemist, maar zonder verzekering had ik 40% moeten inleveren.
  • Gaat de ECB een probleem krijgen? Een Duitse rechtbank heeft besloten dat de argumenten van de Duitse Centrale Bank niet voldoende waren om het uitgeven van extra staatsobligaties te billijken. Ze moeten dus betere redenen bedenken.
  • Online bank N26, waarvoor ik ook reclame maak, heeft 100 miljoen dollar opgehaald bij de bestaande investeerders. Die investeerders zijn vooral rijke miljardairs... Dat is dan toch wel weer een beetje jammer. Het bedrijf is ondertussen 3.5 miljard dollar waard. Het is in 35 landen actief. Ik heb er ook een rekening lopen. Het werkt prima.
  • De AFM heeft een rekening gepresenteerd voor 1,7 miljoen euro die gedragen moet worden door de 50 bestaande crypto  partijen die nu onder haar toezicht vallen. Het gaat de AFM in haar aanpak om het tegengaan van witwassen. De witwassers zijn ondertussen al doorgeschoven naar tokens. Een markt die niet onder toezicht staat. Verschillende kleine crypto bedrijven zijn nu gestopt omdat ze de kosten niet kunnen of willen dragen

Koop nu zilver
 
 
 

Hiervoor hoef je geen rekenwonder te zijn! (Jack Hoogland)

06/05 7:23

Vrijdag vertelde ik u in dit artikel over het unieke zilveraandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben ontdekt.

Omdat de productiekosten ($5 per ounce) ongekend laag zijn, gaat dit bedrijf bij een zilverprijs van $15 al een prachtige winst maken. De huidige productieverwachting is 13 miljoen ounces. Maar kan stijgen tot zelfs vier keer zo hoog.

Dit aandeel heeft bij een zilverprijs van $15 al een zéér hoog koerspotentieel. Zilver is echter ongekend goedkoop en de jarenlange bull markt in zilver moet nog beginnen.

Op onderstaande tweet zien we dat superbelegger Jim Rogers daarom nu liever zilver koopt dan goud. De vorige twee bull markten (jaren '70 en '00) hebben al bewezen dat zilver véél harder stijgt dan goud. Rogers is zeer positief over goud. Maar nóg positiever over zilver.

Als zilver slechts naar de in 2011 bereikte top van ruim $46 stijgt, dan stijgt de winst van deze zilverproducent naar ruim $40 op ieder ounce geproduceerd zilver.

Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te begrijpen hoe hard de winst van deze zilverproducent dan zal stijgen. En hoe hard de koers van dit aandeel zal stijgen.

Als je dan bedenkt dat zilver tijdens de komende bull markt véél hoger zal stijgen dan naar $46...

Het koerspotentieel loopt in de duizenden procenten!
Klik hier om het "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Daytrading webinar (Tom Lassing)

06/05 7:35

Bij het vorige webinar hadden we uiteindelijk 98 kijkers op een account waarbij we 100 kijkers tegelijk kunnen bedienen. We zaten dus even in de piepzak of dat we goed zou gaan.
Je zou dan bijna gaan hopen dat er niet nóg meer kijkers gaan komen.
Toch is het een goede zaak dat zo veel beleggers dit terecht een interessant onderwerp vinden.
Daarom gaan we op 13 mei om 20:00 uur dit webinar over daytrading voor particuliere beleggers mog een keer geven!
U kan u hier opgeven!
Iedereen die interesse heeft in daytrading kan het ook winstgevend beoefenen. Wat je er voor nodig hebt is een systeem, een stukje kennis die je kan opdoen en de discipline je aan het plan te houden. Het grote vorodeel van daytrading is dat je niet afhankelijk bent van wat in het nieuws is. Je reageert puur op bewegingen in de markt en binnen een kwartier ben je weer weg uit die positie. Zoiets geeft enorm veel rust.
Kom maar eens kijken op het webinar!

Geef u hier op
 
 
 

Vergelijking Fast Invest en Neo Finance (Tom Lassing)

06/05 7:52

Vanuit de lezers kwam er de vraag waarom ik wel Neo Finance, maar niet Fast Invest aan het promoten ben.
Hieronder eerst even een vergelijk tussen de twee crowdfunding platformen.
Beide bedrijven zijn in 2015 opgericht en beide bedrijven zijn door iemand uit Litouwen opgericht. Ze zijn daarbij ook min of meer in een zelfde soort markt actief en zo op het eerste oog op een vergelijkbare manier.


Neo Finance
is een onderneming gevestigd in Litouwen en faciliteert leningen aan consumenten in Litouwen waarbij een geldverstrekker juridisch zelf een contract sluit met een geldvrager. Iedere geldverstrekker kan per lening tussen de 10 en 500 euro geld verstrekken. De leningen zijn te verzekeren zodat er geen risico op het ingelegde vermogen hoeft te zijn.
Neo Finance is als bedrijf beursgenoteerd op de lokale beurs in Litouwen. Het heeft alle benodigde vergunningen en laat dat ook zien. Het bedrijf verstrekt...

Lees verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Warren Buffett wil hogere inkomsten belastingen (Tom Lassing)

06/05 8:24

Volgens Warren is de enige manier om het inkomen in de VS beter te verdelen de verhoging van de inkomstenbelasting van hen die al veel verdienen. Die belasting moet dan via de overheid terug naar werklozen en zieken. De belasting zou vooral moeten gelden voor iedereen die meer dan 60K per jaar verdient.
60K is ongeveer wat je nodig hebt om in de VS met een gezin rond te kunnen komen. Als je dus zo veel mogelijk mensen naar die 60K kan laten groeien, dan hebben steeds minder gezinnen een tweede baan nodig.
- Ik ben het niet eens met Warren.
Hij wil namelijk pertinent niet naar een hoger minimum loon. Als je dat niet doet, dan blijven tweede en derde baantjes nodig, want veel bedrijven bieden slechts minimumloon. Die mensen help je dus niet met minder belastingen, want zelfs zonder belastingen op hun inkomen redden ze het niet. In feite zou je ook hen dan een uitkering moeten geven om de 60K te halen.
Het probleem ligt bij de armeren, niet bij de rijkeren. Een hogere belasting maakt rijkeren minder rijk, maar armeren nog niet minder arm. De overheid is in zijn opzet de enige winnaar. Die mag meer taken gaan vervullen en steeds belangrijker worden.
Kortom, hij zit er in mijn ogen naast. Ik zou gaan voor een hoger minimum loon. Dat is veel eenvoudiger en pakt het probleem bij de wortel aan.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd