Beursbox Nieuwsbrief Regel 1 van beleggen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Regel 1 van beleggen
Date: May 7th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 7 mei 2020
 
 

AEX 505,55 Dow 23.634 USD 1,078 Btc 8.625 Goud 1,688.34

 
 
 
 

Wat levert nu nog wel rendement op...

Consumenten leningen leveren nu nog altijd wel een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen. Rendementen tot 12% zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Op 15 mei (14:00 uur) webinar over deze opzet! Geef je hier op, het is gratis.

Open hier een rekening
 

Dit is hét moment voor daytrading

13 mei laat Aloys Mattijssen om 20:00 uur via een webinar zien hoe zijn Daytrading software iedereen in staat stelt op in deze beurs een positief rendement te halen. Juist die bewegelijkheid van de beurs is prima! Laat dus deze crisis vóór u werken. Zeker als u thuis zit is dit ideaal. Kom maar eens kijken!


Meldt u hier even aan
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/05 7:00

  • In bijna alle Europese landen zijn de Corona cijfers terug aan het lopen en worden (erg langzaam) de restricties teruggenomen. Ik ga vanavond ook weer atletiek training geven. Heb een 10 pagina lange beschrijving gekregen waar we allemaal aan moeten voldoen. Sommige aanbevelingen/eisen zijn totaal niet haalbaar en je begrijpt niet hoe iemand het verzonnen heeft gekregen. Zo moet na iedere sprong op de hoogspringmat de mat schoongemaakt worden... Degene die dat verzonnen heeft, is echt van het padje af.
  • Helaas moet ik mijn lezers toch weer waarschuwen voor de hernieuwde activiteiten van Marcel Sanders. Deze serie oplichter is nu weer sinds eind april vanuit Kiev actief onder de naam Sanders Capital. Trap er niet in. Deze man laat al heel wat jaren een spoor van opgelichte beleggers achter zich. Hij heeft de gave van een makkelijke babbel in combinatie met een levendige fantasie. Zo denkt hij zelf dat hij een succesvolle ondernemer is. Tsja, alleen als je oplichter zijn een vak wilt noemen.
  • Uber gaat 14% van het personeel ontslaan. De CEO zal ook afzien van salaris.
  • Een enorme inkopper op NU.nl. Ze stellen dat het kerosine gebruik enorm omlaag is en ze koppelen dat aan het feit dat er bijna geen vliegtuigen vliegen... Werkelijk? Wie had dat nu gedacht! Gelukkig dat we NU.nl nog hebben.
    Overigens valt de daling me wel mee. Slechts 23% daling in maart. Mij valt die daling nog mee. Wie gebruiken er nog meer kerosine in enorme hoeveelheden? Of hebben ze wel gewoon besteld en het simpelweg opgeslagen?
  • Het faillissement van C&A is aangevraagd door een bedrijf dat haar rekeningen niet door C&A betaalt zag worden. De verwachting is dat C&A de rekening zal betalen voor de rechter tot een uitspraak komt. Het gaat om 30.000 euro. De vordering wordt niet betwist. C&A is gewoon laks met betalen naar kleine partijen toe.
  • Er komt weer een belangrijk bitcoin moment aan! Vraag hier een klein rapport daarover op. Het rapportje is gratis.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Regel 1 van beleggen (Tom Lassing)

07/05 7:20

Volgens Warren Buffett is de eerste regel voor succesvol beleggen: Verlies geen geld!
Nu, dat is hem in het eerste kwartaal ook niet gelukt, maar we begrijpen wat hij probeert te zeggen.
Verlies geen geld.
Is dat mogelijk, nu zelfs hij 2 miljard verlies nam op zijn luchtvaartmaatschappij aandelen?
Ja, het is mogelijk!
Het is mogelijk om zonder serieus risico 7% rendement te halen.
Dat valt dus toch écht wel in de belangrijkste regel van beleggen, verlies geen geld.
Wil je meer rendement dan die 7%, dan zal je wat risico moeten nemen, maar op dit moment 7% zonder risico, dat is toch ook al heel erg lekker! Kijk hier

Mail me voor nóg een 7% opzet die ik kan aanbieden. (Graag met tel nr, want een beller is sneller) (tom @ lassing .nl)

Naar de site
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Vastgoedbeleggers zijn net goudmijn eigenaren (Tom Lassing)

07/05 7:34

Van vastgoedbeleggers hoor je alleen maar de mooie verhalen. Een goudmijn is in Australië een gat in de grond met een leugenaar er boven. Nu, zoiets zou je zo nu en dan ook over de vastgoedeigenaren kunnen zeggen.
Tsjonge, jonge wat doen ze het allemaal goed.
Maar de praktijk is vaak anders. Heel wat mensen gaan failliet aan onroerend goed. Het pand was te gebrekkig, de buurt viel terug naar een niveau dat ongewenst is, er waren geen huurders te vinden...
U hoort alleen de verhalen van hen die het gered hebben en van hen die nog actief zijn.
U hoort nooit de verhalen van de mensen die het niet gered hebben.
Die verhalen zijn ook talrijk, maar de realiteit is echter ook dat veel van die mensen zo gigantisch onderuit gingen dat ze letterlijk liever dood gingen dan de problemen onder ogen zien.
Reken u dus niet te rijk als het gaat om onroerend goed.
Maar... Kijken we naar de meeste mensen die rijk zijn, dan zijn het vooral mensen die 'iets' met onroerend goed deden. Iedereen moet wonen, en veel mensen willen nu eenmaal niet kopen. Dan moet er een andere partij zijn die wil verhuren.
Ook moet er voor nieuwbouw grond gevonden worden, er moet gebouwd worden. Allemaal plekken en momenten waar voor de persoon met een perfecte timing flinke bedragen te verdienen zijn.
Maar dat soort plekken en momenten kom je als beginnende onroerend goed belegger echt niet bij in de buurt. Jij komt niet aan de tafel bij de gemeente te zitten die 8.000 woningen wil ontwikkelen. Zulke enorme winstbrengers komen bij de grote jongens die dat niet alleen aankunnen, maar die ook genoeg geld hebben om het waar te maken. Geld maakt geld en dat geldt ook hier.
Wil je dus in onroerend goed, dan zal je huisje voor huisje je imperium moeten opbouwen. Zo begon ik ook. Eerst één, daarna drie tegelijk, toen een keer zes. Daarna een appartementencomplex. Gaandeweg kan je bij succes steeds iets meer aan.
Dan komt er ineens een Corona crisis en dan moet je weer even zorgen dat alle bakens goed blijven staan. Weg zijn de groeiplannen. Ineens sta je in overlevingsmodus. Als je dat kan, dan doe je het in die omstandigheden al goed. De groei komt dan wel weer. Dat is van later zorg.
Ik ben nu bezig een mooi huis te kopen dat we voor de verandering gaan proberen te flippen. Lukt dat niet in drie maanden, dan gaat het huis 'gewoon' de verhuur in.

Naar de vastgoed site
 
 
 

Vergelijking Fast Invest / Neo Finance (Tom Lassing)

30/04 8:02

Gisteren ben ik in mijn vergelijking van beide bedrijven één belangrijk punt vergeten te vermelden.
Bij Neo Invest creëren ze voor jou, op je eigen naam, een Litouwse bankrekening. Die bankrekening staat, en dat is belangrijk, echt op je eigen naam. Het is dan ook jouw bankrekening.
Als je een leencontract aan gaat, dan doe je dat zelf met de lener. Neo Invest is slechts de partij die vraag en aanbod aan elkaar voorstelt en heel het proces administratief ondersteunt zonder zelf contractpartij te zijn.
Gaat Neo Finance failliet, dan staan die leenovereenkomsten nog helemaal overeind. U raakt geen geld kwijt vanuit dat faillissement. Wel is de vraag hoe alle administratie na zo'n faillissement afgehandeld zou moeten worden, maar in theorie zou hun systeem door de curator in de lucht gehouden kunnen worden totdat alle leningen afgewikkeld zijn of een andere partij gevonden is die de rol van Neo Invest wil overnemen.

Bij Fast Invest gaat het heel anders. Het bedrijf is in het VK gevestigd, maar je maakt je geld over naar HUN rekening in Litouwen.
Bij het aangaan van een contract is Fast Invest dus namens jou de partij naar de lener toe.
Gaat dus Fast Invest failliet, dan ben je simpelweg waarschijnlijk je geld kwijt. De curator rekent met hen af, u bent geen partij en staat achter aan de rij van schuldeisers.
In mijn ogen is dit een heel belangrijk verschil... Maar uiteindelijk is het aan de klant te kiezen tussen de aanbieders als je in deze markt actief wil zijn.

Mijn absolute voorkeur heeft Neo Finance.
Ik heb daar ook een eigen website over gemaakt.

Open hier een Neo Finance rekening
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Morele overwegingen Corona (Tom Lassing)

07/05 8:14

Volgens New Yorks burgemeester Cuomo is ieder leven zo waardevol dat het boven alles gaat. Volgens Trump is de economie ieder offer waard. Het zijn twee uitstersten en in mijn ogen hebben ze beide evenveel ongelijk.
Natuurlijk klinkt het verhaal van Cuomo veel beter. Het is politiek zeer correct, maar om één leven te redden riskeert hij er miljoenen. Immers wil hij de economie net zo lang gesloten houden tot Corona uitgeroeid is.
De vraag is of Corona nog wel uitgeroeid kan worden.
Hoeveel jaar wil hij het volhouden als het niet lukt en hoe ga je de bevolking voeden als de economie volledig instort?
De andere kant van het uiterste is het standpunt van Trump dat de economie nu weer opgestart moet worden, ongeacht consequenties voor het aantal doden dat het zou kosten.
Ergens daartussen zullen we moeten laveren.
De grote vraag is natuurlijk of Corona nog wel uit te roeien is. De uitbraak is 'los', de geest is uit de fles. Misschien dat het zichzelf uitroeit, net zoals de zwarte pest en de Spaanse griep weer verdwenen is.
Wordt Covid-19 nu een jaarlijks terugkerend verhaal, net zoals de griep dat is, of kunnen we er in één klap vanaf komen?
We weten het niet. Hoe veel economische schade heb je er voor over om er achter te komen?

ALS de wereldeconomie, door een te lang volgehouden lock down, volledig instort, dan kan dat letterlijk honderden miljoenen tot enkele miljarden mensen het leven kosten. Hoe moet een stad als Tokio, waar 30 miljoen mensen wonen, bevoorraad worden als er nog amper een functionerende wereldeconomie is?
Er zijn honderd+ miljoenensteden in China. In enkele daarvan leven soms wel meer dan 10 miljoen mensen. Dat zijn samenlevingen waar de balans enorm belangrijk is. De huidige economische impact brengt heel de zaak in onbalans.
Als het zaakje instort, dan praten we niet meer over duizenden doden. Dan praten we over potentieel miljoenen doden.
Cuomo kletst uit zijn nek als hij zegt dat ieder mensenleven alles waard is. Dan moet hij alcohol, vet eten, suiker, autorijden, gifstoffen, de uitstoot van fabrieken etc. ook aan banden leggen. Allemaal veel te gevaarlijk. Ieder leven is immers alles waard. Hij zit in een tunnel en hij ziet het licht in de verte zelfs niet meer.
We moeten snel een middenweg gaan vinden, want extremisten zoals Cuomo zijn bereid de economie op te offeren voor alleen maar Covid-19 patiënten, terwijl de extremist aan de andere kant, Trump de 70+ plussers vogelvrij wil maken.

Feiten: In Nederland zijn nog geen 60 mensen van onder de 70 overleden aan Covid-19. Bijna allemaal hadden ze ook al andere klachten. De gemiddelde leeftijd van hen die overleden zijn, is 82 en vrijwel allemaal hadden ook al ernstige andere klachten.
Dat zijn feiten.
Zouden we niet eens moeten praten over wie er hier beschermd moeten worden?
We hebben heel duidelijk een kwetsbare doelgroep. Nu doen we in feite NIETS om specifiek die doelgroep EXTRA te beschermen. Mensen die hen verzorgen, kunnen dat in de meeste gevallen ongetest doen.
Nederland test immers nog steeds amper en alleen als je al klachten hebt. Dat is TE LAAT!

Onder de 70 kan je flink ziek worden van Corona. Wie denkt dat het een grapje is om die ziekte te krijgen, die komt daar nog wel achter. Maar... je gaat er, als je nog geen 70 bent, vrijwel zeker niet dood aan als je geen andere klachten hebt. Zorg er dus voor dat je gezond bent! Eet goed, sport voldoende en matig drank- en drugsgebruik.
Waarom lees ik vrijwel nergens wat je proactief kan doen? Sterker nog, de maatregelen van de overheid werken proactief zijn zelfs tegen!
Ga naar buiten, ga wandelen en de zon in.
Eet goed, ontspan, ga leuke dingen doen met familie en vrienden. Dát zouden we moeten doen... Maar het mag niet omdat de overheid niet inziet dat haar aanpak totaal niet gericht is op menselijkheid.
De wetenschappers hebben het nog altijd voor het zeggen. Mensen die te vaak een sociaal contant achterstand hebben opgelopen door hun enorme focus op kennisvergaring. Die 'contactgestoorden' bepalen nu sociaal beleid. Dáár komt het in feite op neer.
De lock down is de wetenschappelijke aanpak. Geen menselijke.
Ik pleit voor een menselijke aanpak waarbij zowel wetenschappelijke alsmede sociale aspecten meegewogen worden.
Dat kan toch niet zo moeilijk zijn?
Gisteren is een eerste kleine stap gezet, maar het gaat nog altijd wel erg langzaam EN nog altijd zijn er geen extra maatregelen bekend gemaakt om de meest kwetsbare groep extra te beschermen. Er is een enorme tunnelvisie aanwezig.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd