Beursbox Nieuwsbrief Deze mag je niet missen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Deze mag je niet missen
Date: May 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 8 mei 2020
 
 

AEX 516,26 Dow 24.147 USD 1,084 Btc 9.066 Goud 1,719.83

 
 
 
 

Daytrading webinar

In een beurs als deze is daytrading ideaal. De grootste bewegingen vinden buiten beursuren plaats en dan zit u niet in de markt (Die bewegingen zijn bijna altijd tegen uw posities in) en daytrading is dus vooral een kwestie van risico's verlagen. Enkele minuten in de markt, de winst pakken en wegwezen. Aloys Mattijssen laat zien hoe dat werk. Geef u hier op voor dit gratis webinar.

Crowdfunding als belegging

Particuliere beleggers moeten zich echt veel meer op crowdfunding richten en minder op de beurs. Crowdfunding biedt meer zekerheid en onder de streep veel hogere rendementen. Stop dus met gokken en ga investeren!

Kijk hier
 
 
 

Deze mag je niet missen! (Jack Hoogland)

08/05 7:00

Hieronder ziet u de koersgrafiek van het unieke zilveraandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Deze zilverproducent ging in augustus 2018 naar de beurs. Sindsdien steeg de koers al met bijna 200%.

Bijna 200% koersstijging terwijl de zilverprijs sindsdien per saldo gelijk is gebleven. Bij dit aandeel heb je dus géén stijgende zilverprijs nodig om forse koerswinsten te behalen.

De reden is simpel. Een uniek mijnbouwgebied met zéér hoge zilvergraad, waardoor productiekosten nog geen $5 per ounce bedragen.

De huidige productieverwachting van 13 miljoen ounces is gebaseerd op slechts een kwart van het totaal te ontginnen mijnbouwgebied. Productie kan daarom stijgen tot zelfs vier keer zo hoog.

En dan heb je het over slechts één van de vier mijnbouwgebieden die dit bedrijf in bezit heeft. Op de wat lange termijn kan productie daarom nog véél verder stijgen!

Zelfs bij een zilverprijs van $15 gaat het koerspotentieel van dit aandeel al richting 1000%!

Als straks de bull markt in zilver definitief los gaat, dan knalt de winst van dit bedrijf ongekend hard omhoog. En loopt het koerspotentieel in de duizenden procenten.

Deze mag je niet missen!
Klik hier om het "Super Rendement Rapport" snel te bestellen!

 
 

Wat zijn de herstelkandidaten? (Tom Lassing)

08/05 7:18

Welke bedrijven maken NA de heropstart van de economie de meeste kans op goede resultaten?
Daarbij rekening houdend met ook het feit hoe hard ze nu afgestraft zijn in de crisis.
In de Mooie Beursdag portefeuille heb ik daar deze maand rekening mee gehouden. Ik heb doelbewust drie aandelen in dezelfde kansrijke markt uitgekozen.
Daarbij hoop ik uiteraard dat mijn analyse de juiste is.
Immers heb ik ook niet de wijsheid in pacht.
Daarbij is het leuk te zien dat Warren Buffett gewoon keihard verlies nam op zijn luchtvaartaandelen, terwijl de Egyptische miljardair Naguib Sawiris (Orascom Investment Holding) juist zegt dat hij er nu koopkansen in ziet.
Twee mensen die hun sporen verdient hebben, maar die wel beide aan hun kant van de voorspelling staan. Wie heeft er nu gelijk? Waarom zijn ze het niet eens?
Misschien omdat Buffett in die aandelen zat en Sawiris niet?
Waar je voorzichtig mee moet zijn, is met het doortrekken van lijnen. Sawiris ziet bijvoorbeeld veel in Internet aandelen, terwijl deze het juist nu heel goed hebben gedaan. Wie moet die aandelen straks nog kopen denk ik dan.
Mogelijk dat hij daar juist nu al in zat...

Mooie Beursdag
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

368 euro per maand (Tom Lassing)

08/05 7:52

Dat is het bedrag dat ik momenteel al vanuit mijn groeiende consumenten leningen portefeuille per maand vrij krijg. Dat is grofwag 175 euro rente en de rest aflossing op een portefeuille van 12.500.
Op dit moment herinvesteer ik het volledige bedrag.
Ik wil namelijk toe naar de situatie dat mijn account uit zichzelf 3 leningen van 25 euro PER DAG kan vullen.
Nu is dat op 368 euro pas 14 leningen per maand, dus grofweg één lening per twee dagen.
Ik moet dus nog even groeien voor het zo ver is.
Het bedrag van 368 euro moet dus groeien naar tenminste 2250 euro.
Als je dat zo ziet, dan is dat niet zo heel moeilijk.
Het houdt echter in dat mijn 12.500 nog wel even moet groeien voor het zo ver is...
Wat ik probeer, is dat ik iedere maand iedere euro die ik over hou, overmaak naar Neo Finance.
Letterlijk iedere euro...
Immers, als je er voor gaat, dan moet je er ook écht voor gaan en niet half.
Ik zie de Neo Finance rekening iedere dag een klein beetje groter worden. Je moet wel geduld hebben, maar het blijft groeien. Gelukkig vallen bij mij ook het aantal slechte leningen mee. In die zin had ik een zeer speculatieve portefeuille die ik bij de start van de Corona crisis aangepast heb naar een veel behoudender portefeuille. Dat heeft wat investering in verzekeringen gekost (Vooraf te betalen), maar keert zich wel uit in kwaliteit en dus minder wanbetalers en afschrijven op verliezen.
Open hier ook een account
Kijk hier naar mijn Nederlandstalige site waar ik heel de opzet uitvoerig uitleg.

 
 

Deglobalisering (Tom Lassing)

08/05 8:23

Steeds meer politici in het westen roepen dat we de Chinese studenten moeten weigeren. Het zijn immers allemaal spionnen.
Het erge is, het is waar. ALLE Chinese studenten worden gedwongen hun kennis over te dragen.
Dat klinkt erg, maar hou je vast... De meeste kennis die ze opdoen, halen ze uit boeken!
Het is dus voor het grootste gedeelte NIET geheime kennis.
Het zijn slechts de studenten die in het westen dieper gaan en zelf zaken in hun studietijd ontwikkelen die het probleem zijn... maar... Ze ontwikkelen die nieuwe technieken in het westen! Onder octrooi in het westen en van de universiteit of de onderneming waar ze dan werken.
Vervolgens moeten ze ook die gegevens aan de Chinese geheime dienst doorgeven. Dat is vervelend, want we weten dat China lak heeft aan octrooien, maar ze geven door wat ze hier ontwikkelden! Als ze al dat moois in eigen land zouden ontwikkelen, dan zouden de Chinezen het OOK hebben, alleen wij niet...
Voor de mensheid in het algemeen is kennisoverdracht en elkaar versterken dus een positieve zaak.
Wij hebben dus uiteindelijk het meeste aan die briljante studenten die hier komen leren en komen ontwikkelen. Uit angst zouden we nu die prachtige bron van kennis gaan afsluiten.
Ik denk niet dat dat slim is.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Corona falen (Tom Lassing)

08/05 8:36

Op één vlak faalt Nederland vreselijk als het om de Corona aanpak gaat.
We testen amper!
De grote successen zijn in Taiwan en Zuid Korea behaald met het snel testen van vrijwel heel de bevolking. Ging je op weg, dan kwam je geheid keer op keer in een fuik terecht alwaar je snel alleen maar op temperatuur getest werd. Vooral op plekken waar het druk was, werd je geheid getest.
Zo'n test kan door iedere leek gedaan worden en gaat supersnel.
Was je temperatuur afwijkend (te hoog), dan werd je direct apart genomen en werd je een betere test door een arts afgenomen.
Zodra duidelijk was dat je Corona drager was, werd je verplicht in quarantaine gebracht EN werd ook je omgeving getest.
Via deze weg werd het virus snel geïsoleerd en onder controle grbacht.
Zo niet in Nederland... Bij ons gaan wijkverzorgers nog altijd de wijk in zonder zelf ooit gestest te zijn. Ze komen bij kwetsbare mensen binnen en kunnen onbewust het virus via deze weg verspreiden. Ze worden zelfs niet op temperatuur getest voor ze komen werken.
Een mondkapje en de handschoenen helpen een heeeel klein beetje, maar zijn meer psychologisch dan medisch verantwoordt.
Zelfs die kleine bescherming moesten medewerkers in de zorg lang missen... Als ze ze nu al overal hebben.
Het lijkt er bijna op alsof we bewust zo slecht reageren.
Moet er sterk bezuinigt worden op pensioenen? Hebben we meer ruimte nodig in verzorgingshuizen, of is dat een vraag die we gezien de slechte financiële staat van onze pensioenfondsen en de wachttijden richting verzorgingshuizen nu maar even niet moeten stellen?

Gisteren heb ik weer voor het eerst atletiektraining gegeven. 10 bladzijdes vol met regels, maar aan de poort geen controle op temperatuur. Het zou zo makkelijk zijn om juist daar even de temperatuur te meten. Wie te warm is, mag niet trainen. Die persoon wordt dan aangeraden een arts te raadplegen.
Helaas doen we dat niet, dus nu moeten we maar afgaan op de verklaring van de atleten dat ze niet ziek zijn...

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd