Beursbox Nieuwsbrief Negatieve rente

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Negatieve rente
Date: May 11th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 11 mei 2020
 
 

AEX 520,57 Dow 24.352 USD 1,084 Btc 8.024  Goud 1,797.39

 
 
 
 

Meer rente voor uw spaargeld

Ook uw spaargeld kan nu serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site. Vrijdagmiddag webinar!

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.    
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 5 juni vertel ik er alles over.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/05 7:00

  • Hoogste rente binnen en Neo Finance crowdfundingsysteem is op dit moment 24% voor nieuwe leningen. Ik heb er even een korte video (3 minuten) over gemaakt. https://youtu.be/dqJ2PYW2uKU
  • Elon Musk is boos op de staat Californië. Daar mag hij zijn fabriek nog altijd niet openen. Hij dreigt nu de fabriek te verplaatsen naar een andere staat. Musk stelt dat hij een gezonde werkplek kan garanderen en dat de staat zich dus soepeler moet opstellen.
  • 40% van de Amerikaanse werklozen is nu met de uitkering financieel beter af ten opzichte van het eerdere loon dat ze hadden. Het zijn met name de Republikeinse staten waar de werklozen nu beter af zijn.
  • De koers van bitcoin is sinds vrijdag met 1000 euro gedaald.
  • Volgens Davy Research is een belegging in Air France/KLM nu niet meer te overwegen. Dan vraag ik me af... Je ziet het aandeel dalen van 10 naar 4... En dan kom je NU met een advies de aandelen niet te kopen?
  • Volgens de Amerikaanse minister Mnuchin gaat het qua werkloosheid nog veel erger worden in de VS. In de laatste weken zijn 24 miljoen Amerikanen werkloos geworden. De meesten verliezen dan ook hun medische verzekering.
  • Amerikaanse Senatoren praten nu al openlijk over het verstrekken van 2000 dollar per maand aan basisinkomen aan Amerikanen. Het wordt nu ineens gezien als één van de weinige oplossingen... Dit is triest. Dit hadden ze moeten onderzoeken toen het nog goed ging in de VS. Nu is het een soort laatste strohalm. Zo werkt dat natuurlijk nooit.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit heb ik nog nooit gezien! (Jack Hoogland)

11/05 7:28

Donderdag vertelde ik u nog over het fantastisch zilveraandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" selecteerden.

Daarnaast ontdekten we nog een belachelijk goedkoop aandeel. Van een bedrijf dat ongekend hard profiteert van de huidige crisis.

Dat bedrijf kwam donderdag met kwartaalcijfers. De winst van dit bedrijf steeg afgelopen kwartaal zó ongelofelijk hard, dat dit aandeel (omgerekend naar jaarbasis) nu nog slechts 2,4 keer de jaarwinst noteert.

Dat betekent dat de koers binnen een jaar met 650% moet stijgen om het als een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen beschouwen. Dit is het goedkoopste aandeel dat ik ooit gezien heb!

Maar het kan nóg gekker. Want daarnaast maakte de directie bekend dat ze het dividend met maar liefst 460% verhoogt.

Waardoor het dividend op jaarbasis maar liefst 32% van de huidige koers bedraagt!

Daarmee is dit het goedkoopste aandeel ooit, van een bedrijf dat ongelofelijk goed presteert én dat maar liefst 32% dividendrendement oplevert.

Dit heb ik in al die jaren nooit eerder gezien!
Bestel snel het nieuwe Super Rendement Rapport

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Negatieve rente (Tom Lassing)

11/05 7:57

Bij een onderzoek dat is gedaan, is gebleken dat de meeste spaarders ook bij een negatieve rente niet in beweging gaan komen. Hun spaargeld staat al jaren niets te doen en dat blijft de komende jaren ook nog wel zo.
Gek genoeg vinden de spaarders het gewoon niet belangrijk.
Als je genoeg geld hebt, dan kan dat blijkbaar.
Het trieste is, er is in Nederland 300+ miljard aan spaargeld.
Dat spaargeld staat bijna niets te doen, want ook banken doen er tegenwoordig weinig mee. Ze moeten immers buffers aanhouden en ALS ze het al zouden gebruiken, hoeveel levert dat dan op? Particulieren hebben ter waarde van 700 miljard aan hypotheken, maar die leveren ook gemiddeld slechts 2,5% op. Het is dus niet eens rendabel om dat geld te activeren in hypotheken.
Toch wordt er door vooral pensioenfondsen nu veel in geïnvesteerd, want 2,5% is nog altijd beter dan de negatieve rente die ze krijgen als ze het cash blijven aanhouden.
Wat ik gewoon jammer vindt, is dat particulieren zo enorm bang zijn voor hun spaargeld, dat ze liever 3% koopkracht op hun vermogen verliezen, dan dat ze hun geld actief gebruiken om er meer geld van te maken.
Hoeveel spaargeld heb je nu écht nodig?
Daarom mijn oproep om toch eens actief te kijken naar hoe u meer kan doen met uw vermogen. Zo heb ik nu zelf 175 euro per maand rente inkomen uit mijn 12.500 euro die ik in Neo Finance heb gestopt. Dat is 175 euro inkomen die ik voorheen niet op dat geld had. Ja, het geld is nu niet direct opvraagbaar, maar als ik wil, kan ik er ook nog eens 200 euro per maand van terugkrijgen omdat het de aflossing op de 500+ leningen is.
Vooralsnog echter herinvesteer ik de 375 euro die nu iedere maand vrijkomt.
Ga vanaf nu MEER met uw spaargeld doen. Aanstaande vrijdagmiddag laten Mark en ik in een webinar zien hoe het Neo Finance systeem is opgebouwd. U kan heel de portefeuille ook verzekeren, zodat u ook echt nooit uw kapitaal kunt verliezen.
Geef u hier op voor het webinar.
Ik heb ook een Nederlandstalige website over de opzet gemaakt. U kan die hier bezoeken.
Open hier uw account, geef aan dat u via Beursbox kwam, maak tenminste 50 euro over en u krijgt 20 euro bonus!

Neo Finance site
 
 
 

Goudaandelen 2020 (Tom Lassing)

11/05 8:32

Eén van de aandelen die ik heb opgenomen in zowel het goudrapport als het Royalty rapport is nu op een all time high gekomen. Het bedrijf is nu 9 miljard dollar waard.
Enkele maanden geleden was de koers van het aandeel na een eerdere all time high echt maandenlang gestaag gedaald. Ik bleef echter kopen. Toen kwam daar de Corona beurscrash. Het aandeel verloor toen 40% van de waarde. Ik heb op dat moment aangegeven dat het een prachtige kans was om goedkoop bij te kopen.
De vraag die ik van enkele beleggers kreeg, was of ze de strategie in de crisis nog wel moeten blijven volgen.
Mijn reactie was daarop dat juist dán kopen de kracht van de strategie was.
Sinds het dieptepunt van half maart is de koers nu 100% gestegen!
Wat leren we van dit verhaal?
- Kies een strategie, zoals pensioensparen dat ik beschreven heb in het rapport daarover.
Neem dan kwaliteitsaandelen zoals de aandelen van het royaltyrapport en hou de strategie vol.
Het is dan mogelijk om met 200 euro per maand over 25 jaar een miljoen euro te hebben. Zo goed werkt die strategie. Die strategie werkte niet alleen de laatste 25 jaar, maar ze werkt al heel veel jaar de laatste 25 jaar.
Het pensioensparen rapport vindt u hier.
Het royalty rapport is hier te bestellen.
Het net bijgewerkte goudrapport vindt u hier.

Goudaandelen
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Angst regeert (Tom Lassing)

11/05 9:10

Hoe lang laten we ons nog door angst regeren? Heel hard gesteld, mensen gaan dood. We zijn aan de lock down begonnen omdat... We totaal niet voorbereid waren op een dergelijke uitbraak. We gingen de lock down in om de ziekenhuizen te ontzien. Die konden de toestroom van patiënten niet aan.
Ondertussen is het aantal patiënten lager dan normaal, maar we blijven extreem vies blijven van elkaar. We hebben die lock down echter ingezet om een piek te voorkomen, niet om "niet ziek worden" te garanderen.
Dat laatste is nu echter wel het doel geworden. We mogen niet langer ziek worden. Een onmogelijke opgave die zo duur is dat we er failliet van kunnen gaan.
Ja, mensen zullen dood gaan.
Spoiler alert... dat doen we allemaal een keer. De gemiddelde leeftijd van mensen die overlijden aan Corona is 82.
De gemiddelde leeftijd van mensen die overlijden aan kanker is... ? Zeg het maar. Waarom maken we een probleem van Corona waarvan heel oude mensen overlijden, maar niet van kanker, griep, vetzucht, suikerziekte? Als ieder leven zo belangrijk is, waarom dan NU wel, maar vóór Corona niet?
Ik zeg niet dat we niets moeten doen om Corona tegen te gaan, ik zeg dat we normaal moeten doen en niet moeten doen alsof iedereen dood gaat van Corona. We moeten dus voorzichtig zijn naar die ouderen, maar liefst wel in een leefbare maatschappij.
Ze weten nog altijd niet of je een zekere immuniteit teben Covid-19 opbouwt. Misschien wel, misschien niet.
In mijn dorp zat er een 82 jarige vrouw buiten het verzorgingshuis waar haar man was opgenomen. Ze mocht hem niet niet bezoeken of zien. Uit protest zat ze bij de voordeur.
Het verzorgingshuis beriep zich op landelijke richtlijnen en deed niets. Dat is dus de systeemreactie. Je geeft het systeem de schuld en je geweten is gesust.
Die mevrouw hield vol en toen de pers er lucht van kreeg en die mevrouw het systeem en het verzorgingshuis pijn begon te doen, toen bleek het WEL mogelijk te zijn om bezoekerscabines te creëren.
Achteraf gezien was dat al vanaf dag één mogelijk geweest als de directie van het verzorgingshuis maar mens was gebleven. Ze gingen in systeem modus en dat is dodelijk voor de menselijkheid.
Ons dorp is nu verscheurd tussen mensen die systeemdenken en mensen die menselijk gebleven zijn. Hooglopende ruzies op facebook waarbij men aangaf dat men met traktoren mensen die voor menselijkheid protesteren in het kanaal wilde dumpen. Dát soort opmerkingen werden zonder schaamte gemaakt. Pure fascistische knokploegen wilde men al samenstellen. Normaal heel schappelijke mensen met diepe wortels in de gemeenschap, maar nu volkomen ontspoort uit angst.

Het is tijd dat we ons angstdenken weer loslaten en de democratie weer herstellen.
Laten we weer mensen worden!

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd